آژانس هواپیماییexchanging

ای گیم نت که وگواند چه جوری بید ؟

شروع موضوع توسط Tiva ‏8 ژانویه 2006 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. Tiva

    Tiva Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    708
    تشکر شده:
    115
    سلام ..
    آقا ما تو خونه 3 تا کامپیوتر هست فعلا ، همه هم با هم شبکه هستند . خواستم ببینم که چی جوری بشینیم با هم بازی کنیم ؟؟
    سی دی های کانتر رو هم دارم اما معلوم نیست که چه جوری باید تحت شبکه اجرا بشه ..

    ممنون می شم اگر یکی کمکم کنه ..:)
     
  2. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    خوب بريد تو بازي
    (فايروال ها رو خاموش كنيد )
    بعد multiplayer , بعد هم يكيتون بايد سرور بشه و بقيه بهش وصل بشن . خيلي ساده بيد.
     
  3. jupiter

    jupiter کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    259
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شیراز
    حالا من که دو تا کامپوتر دارم چجوری باید بازی کنم؟
     
  4. jupiter

    jupiter کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    259
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شیراز
    حالا من که دو تا کامپوتر دارم چجوری باید بازی کنم؟
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    فرقي نداره .
    اگه شما شبكه هستيد باهم با همون روش بالا مشكلتون حله.
     
  6. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    قبلا اين بحث انجام شده .... توي قسنت شبكه ... اتفاقا راه حل نهايي رو هم خودم دادم .... [​IMG] [​IMG]
    در مورد كانتر بود ...
    يه سرچ بزني پيدا ميكني... [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Tiva

    Tiva Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    708
    تشکر شده:
    115
    مشکل اینجاست که کانتر دوتا بازی داره : یکی Condition zero و یکی دیگه هم Deleted Scene که تو هیچ کدومش multiplayer نداره !!
     
  9. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  10. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  11. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    حالا كه سرچ نكردي .... دوباره ميگم :

    اولا كه بايد براي هر دو تا كامپيوتر IP تعريف كرده باشي....

    حالا هر دو تاتون بريد توي كانتر.... يه نفر بازي توي costum play شروع كنه ... كه مي شه سرور....
    حالا اون يكي كامپيوتر توي صفحه ي console كه با زدن كليد ~ مياد مينويسه connect ip به جاي ip در اين دستور بايد ip كامپيوتر سرور رو بزني ... مثلا connect 111.111.111.111 .......

    به همين سادگي ...

    اگه مشكلي بود بگو تا راهنماييت كنم.....
     
  12. Tiva

    Tiva Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    708
    تشکر شده:
    115
    وقتی من توی custom play می رم .. یهو برنامه می پره بیرون !
    ویندوزم هم XP SP2 هست ، فایروال هم خاموشه .
     
  13. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    ديگه اينش دست ما نيست ...
    بازيت خرابه ....

    يه كپي ديگشو گير بيار و نصب كن ....
    راستي كانتر چه ورژني رو نصب كردي؟؟ 1.7 ؟؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    البته ... عيب ميتونه از سخت افزار كامپيوترت هم باشه ...

    يكم بيشتر توضيح بده..!!!
     
  16. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    برای بازی CS به صورت multiplayer نسخه 1.6 که کماکان popular ترین نسخه در جهان هست توصیه میشود...
     
  17. b_pcmaster

    b_pcmaster کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    من فکر میکنم اشکال از بازیت باید باشه چون یه مدلش مشکل داره
     
  18. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    این مشکل اگه سریال نامبر رو اشتباه زده باشی، پیش میاد و دیگه با uninstall و reinstall کردن هم حل نمیشه، تنها راهش اینه که بری از تو registry شماره سریال نامبر رو edit کنی ...