• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بابت مطلب ترجمه شده مناسب سایت شما چه قدر می پردازید؟

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام

شما که وب سایت دارید
یا مجله ی آنلاین و ...
و روزانه چند مطلب در سایتتون می ذارید،
اگر ما روزانه چند مطلب مناسب سایت شما ترجمه کنیم و فقط متن رو در اختیار شما بذاریم
و درج در سایتتون با خود شما باشه،
بابت هر مطلب ترجمه شده از سایت های خارجی که مشابه متن در وب سایت های فارسی زبان نباشه،
چه قدر حاضرید بابت هر مطلب بپردازید؟

با تشکر

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام، قیمت برای پست های ترجمه اکثرا براساس کلمه محسابه میشه که باتوجه به کیفیت ترجمه، حجم کار، موضوع محتوا قیمت اش از کلمه ای 7 تومن تا 15 و حتی 20 تومن متغییر هست. به عبارتی اگر یک پست عادی که حدود 400 کلمه هست رو با قیمت کلمه ای 10 تومن در نظر بگیریم یک پست 4 هزار تومان میشه

Hanjera

Registered User
لایک‌ها
45
از دوستان مترجم عزیز و گرامی ،
دنبال کسی هستم که ترجمه کنه !
قیمت هم در حدود 3 هزار ت واسه هر ترجمه ، گذاشتن مطلب و تصاویر و... رو خودم انجام میدم...فقط شیک و خوب در بیاد ترجمه ! در این حد !
بود پی وی بیایین ، مرداد ماه سایتو میزنم !

امير امير امير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام
براي ترجمه اگر الان باشه هستم ولي براي يه ماهه ديگه نمي تونم قول بدم
زمينه هايي كه ترجمه مي كنم پزشكي، علمي(زمينه هاي مختلف)، گردشگري هستش

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام، قیمت برای پست های ترجمه اکثرا براساس کلمه محسابه میشه که باتوجه به کیفیت ترجمه، حجم کار، موضوع محتوا قیمت اش از کلمه ای 7 تومن تا 15 و حتی 20 تومن متغییر هست. به عبارتی اگر یک پست عادی که حدود 400 کلمه هست رو با قیمت کلمه ای 10 تومن در نظر بگیریم یک پست 4 هزار تومان میشه
علیک سلام
خیلی ممنون بابت پاسخ
شما خودت حاضری بابت یه مطلب ترجمه شده ی اختصاصی 600 کلمه ای، 4000 تومان بدی؟
و هر روز مثلا 4-5 تا مطلب با این قیمت بخری برای سایتت؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من خودم هم زیاد نویسندگی کردم هم برام زیاد نویسندگی کردن! حتی روی یکی از سایت ها که تو جوزه پزشکی بود برای هر پست (صرف نظر از تعداد کلمه) با نویسنده 12 هزار تومان توافق کرده بودیم. پست ترجمه هم داشتیم که فقط 1 هزار تومان بوده.
شما هم اگر کار ترجمه می کنید تو همین انجمن یک پیغام خصوصی با عنوان "انجام ترجمه" بزنید تا وقتی که به مترجم نیاز شد با شما هم در ارتباط باشیم.

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
اینجا کسی برای زیرنویس برای سایت فیلم هم با آدرس خصوصی ترجمه میکنه ؟ اگر آره قیمت هر زیرنویس رو هم بفرمایید

بالا