• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازاريابي زنجيره اي يا كلاه برداري زنجيره اي

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

ولی اینجا خیلی ها مخالف این قضین

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم موافقم البته توهين به بقيه نباشه ;) من خودم هم چند ماه پيش وارد شدم و با پلان 60 دلاري
ولي چون از كلاه برداري خوشم نمياد :happy: هيچ تبليغي براي بدست آوردن زير مجموعه انجام ندادم :lol:
من دارم يك نوشته آماده ميكنم البته شايد به مذاق بعضي از دوستان عزيزم هم توي فوريوم خوش نياد ولي چاره اي از گفتن حقيقت نيست :eek: اليبته ميدونم اونها هم در دل از اينكه وارد اين بازي شدن خوشحال نيستن ولي چه ميشه كرد؟ :cool:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
منم موافقم البته توهين به بقيه نباشه ;) من خودم هم چند ماه پيش وارد شدم و با پلان 60 دلاري
ولي چون از كلاه برداري خوشم نمياد :happy: هيچ تبليغي براي بدست آوردن زير مجموعه انجام ندادم :lol:
من دارم يك نوشته آماده ميكنم البته شايد به مذاق بعضي از دوستان عزيزم هم توي فوريوم خوش نياد ولي چاره اي از گفتن حقيقت نيست :eek: اليبته ميدونم اونها هم در دل از اينكه وارد اين بازي شدن خوشحال نيستن ولي چه ميشه كرد؟ :cool:
میشه یکم واضح تر بگی ؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
میشه یکم واضح تر بگی ؟
نه نميشه :lol: از شوخي گذشته من براي اينكه كاملا هويت اين طور فعاليتها رو بفهمم وارد بازي شدم
و خودم از نزديك با واقعيتهاش آشنا شدم چون تا توي گود نباشي نميتوني دقيق مسائل رو حلاجي كني
بعدا اگه شد بيشتر توضيح ميدم ولي چيزي كه معلومه اينه كه اينها روشها ديگه تو اروپا و آمريكا خيلي وقت از مد افتاده و اونها از طريق اينترنت فقط چشم اميد به كشورهاي آسيايي و عقب افتاده دارن
من خودم توي فوريوم خارجيها خيلي بودم و هنوز هم هستم خود اونها هيچ علاقه اي به اين طور كارهاي كاذب ندارن

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اين سايت هميشه به من پرداخت داشته روزي 2 تا 3.5 درصد ميده روزاي تعطيل هم 1 درصد ميده حداقل سرمايه گذاري 10 دلاره.سود رفرالشم خوبه.

كليك كنيد ------> اينجا

بالا