• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازاریاب زغال مرکبات

mehrdad2422

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان بنده تولیدی زغال مرکبات دارم (جهرم)اما همیشه ب صورت عمده تا ب امروز محصولات م را می‌فروختم اما ب یاری خداوند تا یکی دو ماه آینده دارم محصولات را علاوه بر فروش عمده. در بسته بندیهای مختلف هم عرضه میکنم و قصد دارم واسه فروش یه سری بازار یاب جذب کنم. چون خودم تولید کننده هستم و با اکثر شهر ها کار کردم و داد و ستد داشتم .میتونم بگم سود خوبی داره...
شرایت خاصی هم نمیخواهم برای دوستان بزارم. هر کسی با هر سن و سالی و ...میدونه میتونه. با ما همکاری کنه خوشحال میشیم باهاش کار کنیم.
اما راجب پورسانت و...راستش بخواهید اون چیزی که مد نظر من بود. ب عنوان مدیر تولیدی این بود که 5%در صدی که گیر خورده فروشی که از ما عمده میخرن میاد رو بدم ب بازار یاب ها. اما با هم فکری با یه سری مشاوران عزیز قرار شده یه طرح پله کانی سود دهی طراحی کنیم که حتی بازار یاب بتونه تا ده در صد هم بگیره.. که این بحث مفصل است و بعدا ب بازاریاب های جذب شده ابلاغ میشه...
دوستان ما در حال حاضر از هر شهر 5 نفر را میخواهیم ثبت نام کنیم. پس در صورت تمایل ب همکاری نام نام خانوادگی یه شماره تماس. نام شهر. و یه شرح مختصر از خودتون را ایمیل بفرمایید. با شما حتما تماس گرفته خواهد شد. با تشکر کریمی راد[email protected]

بالا