• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار اندروید مارکت اپس اماده شد - نیاز به همیاری

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوستان گرامی بازار اندروید ما بعد از طی یه پروسه 9 ماهه و تلاش بنده و شریکم + 5 کارمند دلسوز شرکت بالاخره به مرحله نهایی رسید و از همکنون قابل دریافت است

البته نسخه اولیه نسخه بتا سایت می باشد و مسلما معایبی از چشم ما مخفی مانده

ممنون می شم با نصب و بیان ایرادات سیستم ما را در هر چه بهتر شدن بازارچه یاری نمایید

دوستان ببینید برنامه براتون بدون مشکل نصب میشه ؟ چون برای یکی از دوستان مشکل در نصب به وجود اومده بود

دریافت از لینک زیر

http://marketapps.ir/marketapps.apk

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

mokhtari313

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
صفحه اولش که پر از بازیه. برنامه اصلا نداره.

کیفیت و گرافیک صفر.
رابط کاربری نچندان ساده.

سرعتش فعلا خوبه
موقع ورود یه صفحه نشون میده بعدش وارد میشه ،اون صفحه رو بردارید بهتره.

یه نو آوری توش داشته باشید عالی میشه
موفق باشید

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
صفحه اصلی سایت کاربر پسند به نظرم نیست
بهتره متین تر بشه

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تبریک کار خوبیه قشنگ انجام شده
ایکون برنامه رو بهتره عوض کنید و پیشنهاد میشه از همون نمادی که در برنامه استفاده کردید بشکل کامل برای ایکون استفاده کنید

ممنون بزرگوار در نسخه اپدیت حتما اعمال میشه

صفحه اولش که پر از بازیه. برنامه اصلا نداره.

کیفیت و گرافیک صفر.
رابط کاربری نچندان ساده.

سرعتش فعلا خوبه
موقع ورود یه صفحه نشون میده بعدش وارد میشه ،اون صفحه رو بردارید بهتره.

یه نو آوری توش داشته باشید عالی میشه
موفق باشید

صفحه اصلی سایت کاربر پسند به نظرم نیست
بهتره متین تر بشه

درود و تشکر فراوان اما لطفا نظر بدید مثلا چی کم داری چی عوض بشه رنگش ؟ طرحش ؟ چیدمانش ؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اولا تبریک
دوما بگید که چرا باید کافه بازار رو بزاریم کنار از آندروید مارکت اپس استفاده کنیم؟
منظورم اینه که نوآوردی که دوستمون گفتن و مزایاش نسبت به رقباتون چیه؟

all of

Registered User
لایک‌ها
416
بسیار عالی
امیدوارم به زودی به یکی از قدرت های اندروید تو ایران تبدیل بشید
دامین عالیه
سرعت عالی
رنگ غالب سایتتون سبزه ینی همون رنگ غالب کافه بازار بهتره رنگ دیگه ای رو انتخاب کنید اگه میخواید برندسازی کنید (گفتم غالب نگفتم قالب)
عرضش یکم زیاد نیست؟
نوآوری چی داری؟
کلا هم که به سئو اعتقادی ندارید؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
ممنون دوستان البته من تحت وبش نظرم نیست که بررسی بشه نرم افزار رو لطفا دانلود کنید روی گوشی و نظر بدید

صفحه اول هنوز کار داره تا اماده بشه و کلا برنامه خاصی براش دارم

برای نو اوری هم یه طرح دارم که هنوز توی بازار نمی بینیدش اما طرح خوبیه که کافه بازار نداره به زودی از اون هم پرده برداری می کنم فعلا بیشتر ظاهرش و رابط کاربریش رو نظر بدید

بدون مشکل نرم افزار نصب میشه ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من فکر میکنم یه نو اوری داخلش هست البته اشراف کامل به مارکت های دیگه ندارم
یه گزینه ای به اسم VIP داره داخلش که اکنت 1 ماه میتونید بگیرید و یه ماه برنامه های VIP رو میتونید نصب کنید
درست گفتم ؟ این مدل خرید را من توی این مارکت دیدم که بنظرم خوبه ادم یه گوشی یا تبلت میخره یه ماه هم اشتراک vip میگیره هرچی میخواد نصب میکنه ...

یه پیشنهاد هم دارم توی مارکت گوگل پلی رفتار شما رو شناسایی میکنه مثلا نگاه میکنه شما دنبال چی میگردی ، چه برنامه ای رو نصب میکنی و بعد براساس این اطلاعات به شما برنامه پیشنهاد میده که من توی مارکت ایرانی ندیدم

amin_70

Registered User
لایک‌ها
31
سلام

دامین سایتتون جالب نیست ! ( مارکت اپس هم طولانی هست هم شبیه ایران اپس خودمونه ! )
رابط کاربری مناسبی نداره ( توی یه بازی وقتی میریم مشخصات به شکل مطلوبی نمایش داده نمیشه )
واقعا ایکون افتضاحی برای برنامه قرار داده شده که باعث شد من بعد از نصب سریع برنامه رو پاک کنم!
وقتی بازی های معروف رو که همه سایت ها رایگان گذاشتن رو شما میزارید نباید بره تو وی ای پی ! کلا نباید تو اپلیکشن کاربر رو زور کنید که عضو بشن ( بازار رو هم نگاه کنید تاجایی که می تونه مجبور نمی خواد کاربر توش ثبت نام کنه مگه اینکه بخواد خرید انجام بده )

به نظر من الان تنها ایده مثبتی که می تونید داشته باشید (تا الان فقط یه مارکت خارجی به صورت دست و پا شکسته اجرا کرده) اینکه بتونید بازی های دیتا دار رو مثل گوگل پلی قرار بدید ( یعنی جی پی یو گوشی شناسایی بشه و دیتا بازی بعد از نصب APK به صورت خودکار نصب بشه ! ) الان هیچ مارکت ایرانی این کار رو نمی کنه و فقط APK رو قرار میده و برای دانلود دیتا انتقال میده به پلی استور گوگل!

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام

دامین سایتتون جالب نیست ! ( مارکت اپس هم طولانی هست هم شبیه ایران اپس خودمونه ! )
رابط کاربری مناسبی نداره ( توی یه بازی وقتی میریم مشخصات به شکل مطلوبی نمایش داده نمیشه )
واقعا ایکون افتضاحی برای برنامه قرار داده شده که باعث شد من بعد از نصب سریع برنامه رو پاک کنم!
وقتی بازی های معروف رو که همه سایت ها رایگان گذاشتن رو شما میزارید نباید بره تو وی ای پی ! کلا نباید تو اپلیکشن کاربر رو زور کنید که عضو بشن ( بازار رو هم نگاه کنید تاجایی که می تونه مجبور نمی خواد کاربر توش ثبت نام کنه مگه اینکه بخواد خرید انجام بده )

به نظر من الان تنها ایده مثبتی که می تونید داشته باشید (تا الان فقط یه مارکت خارجی به صورت دست و پا شکسته اجرا کرده) اینکه بتونید بازی های دیتا دار رو مثل گوگل پلی قرار بدید ( یعنی جی پی یو گوشی شناسایی بشه و دیتا بازی بعد از نصب APK به صورت خودکار نصب بشه ! ) الان هیچ مارکت ایرانی این کار رو نمی کنه و فقط APK رو قرار میده و برای دانلود دیتا انتقال میده به پلی استور گوگل!

ممنون از نظرتون دامین که یه چیز سلیقه ایه

منظور از شکل نامطلوب چیه چه تغییری نیازه ؟

ایکون رو قبول دارم و در نسخه جدید عوض میشه

بازی های معروف توی بازار ما با دیتا و تست شده قرار گرفته ما ارشیو حدود 1500بازی دیتا دار رو نصب و روی دو نوع تبلت و یک لنوو یکی یکی تست کردیم از این مقدار 300 400 مورد خراب بود حذف کردیم اما ما بقی با دیتای سالم قرار گرفته برای دیدن دیتا باید عضو باشید

همونطور که در بالا هم گفتم ما هم دیتا ها رو قرار دادیم میشد اتوماتیک کنیم اما نکردیم چون وقتی اتوماتیک می کنی باید با رابط برنامه دانلود کنند و برای حجم های بالا خیی طول می کشید و کاربر زده میشد الان طوریه که با دانلود منیجر دانلود می کنند و وقتی عضو بشید راهنمای نصب بازی رو هم بهتون نشون می ده البته داریم روی یک منیجر اختصاصی برای بازار کار می کنیم که کاربران با نصب اون همه فایل ها رو به راحتی و سرعت بالا دانلود می کنند اون موقع خودکار می کنیم دیتا ها رو

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
به تازگی با ایران اپس آشنا شده بودم و بازار رو پاک کردم. چون ایران اپس بازی های دیتا دار رو میزاره ...

حالا دیدم مال شما رو ،دسته بندی ها خیلی خوبه ولی رو گوشیم نصب نشد !! glx spider 1 .

درمورد دامنه، یه دامنه تک حرفی حتی با معنی متفاوت انتخاب کنید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
پرداخت درون برنامه ای پشتیبانی میکنی ؟

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
برنامتون به عنوان نسخه 1 خوبه فقط آیکون رو عوض کنید در ضمن یک ایرادی که دارد هر بار که به اینترنت وصل میشم هی پیغام میده فلان تعداد برنامه نیازمند اپدید حتی برنامه ای هم نیاز به آپدیت نداشته باشه بازم همین پیغام رو میده یکم رو اعصابه ، برای نسخه 1 و شروع خوبه موفق باشید

بالا