• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار تجارت دامین در ایران چگونه است؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
امیدوارم این تاپیک به بیراهه نرود و دوستان تجارب و نظرات خود را نیز در این زمینه بیان نمایند.

به نظرم یک دامین کوتاه با پسوند com، به قول معروف کنترل اینتری (Ctrl+Enter)، به شکلی که در ذهن باقی بماند، می تواند نقش زیادی در موفقیت یک سایت داشته باشد، مسلما قیمت این دامینها، مثل شماره های موبایل یا تلفن رند، چندین برابر قیمت اصلی است ولی با چه حدود قیمتی این دامینها الان به صورت واقعی در ایران مورد معامله قرار می گیرند؟ بعضی سایتهای فروش دامین قیمتهایی نجومی داده اند، آیا واقعا کسی با این قیمتها خرید کرده است؟

به طور مثال همانطورکه می دانید، دامنهای 3 حرفی .com سالهاست که به پایان رسیده است و چهار حرفیها هم کم کم رو به پایان است، من چندتا از این چهارحرفیها دارم، مثل دامین فروش (4osh.com) که می خواهم بفروشم، آیا ارزش دارد که هزینه آگهی برای آنها صرف کنم؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
کلا توی نت ایران دامین های تاپ رو نه قیمت منصفانه روش میگذارن نه خیلی خرید و فروشی انجام میشه
مگر در موارد خاص که انگشت شمار شده و به جرأت میشه گفت سالی یکبار
دامین ها هم خودش باید دارای مشخصاتی باشه که تاپ و ناب شناخته بشه
مثلا همین دامین 4 حرفی شما که ظاهراً قصد فروشش هم دارید چون ترکیبی از عدد و حروف می باشد نباید انتظار داشته باشید به قیمت بسیار بالا از شما بخرن !
ولی به هر حال دامین خوبیه

من یک دامین تاپ داشتم که با مکاتباتی که با سایتی که هم آوای دامین بنده بود و بالا و پایین کردن های زیاد 300 تومن فروختم
دیگه هم نتونستم دامین های تاپ خودم رو به قیمت خوب بفروشم یا گاهاً از فروشش پشیمون شدم و نگه داریشون کردم و یا کلا زیر قیمت دادم رفت !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
فکر نکنم بازار خوبی داشته باشه !

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اگر یادتون باشه چند سال پیش یک نفر از یکی از این کشورهای حوزه خلیج فارس دامین iran.com را برای فروش گذاشت، رو صفحه اصلی فقط یک خط به انگلیسی نوشته بود که این دامین برای فروش است و یک ایمیل داده بود، من به طرف ایمیل زدم و ازش قیمت خواستم و جواب داد که خودت پیشنهاد قیمت بده، تو ایران آن زمان 10 میلیون خیلی بود، من گفتم 10 هزار دلار ولی دیگه جوابم را نداد، به هر حال ظاهرا آخرش یک نفر از آمریکا دامین را خرید و الانم سایتش تو ایران فیلتر است، به هر حال اگر یکی تو ایران آن را می خرید می تونست یک درآمد درست حسابی ازش داشته باشد. البته این بستگی طرز کارش داشت، ممکن بود مثل الان فیلتر بشه و یک ریال هم نیارزد.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
دامنه 4 حرفی دارای عدد ارزش زیادی نداره همینطور 4 حرفی بدون عدد که نشه درست خوندش از اینا که Q و .. دارن

دامنه دات نت هم که سه حرفیش هست و بازم ارزش زیادی نداره البته اونایی که حاوی عدد هست رو میگم
3 حرفیه دات کام حاوی عدد باز یه چیزی مثلا الان دیدم که بینش 1700 هست LLN.com
این دامنه هم به نام کاربری و سایتتون میاد
AdsHost.com
بین 20 دلار
پ.ن واسه من نیستن هیچ کدوم فقط کمی از مشاهداتم رو گفتم

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
هنوز تجارت دامین در ایران خوب رونق نگرفته.
یکسری از سایتها هم دامینهای خودشون رو برای فروش گذاشتن که قیمتش برای چند ساله دیگه هست!!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
این بحث خیلی وقت پیش توی انجمن مخصوص به خودش دنبال شده و صحبت های مفیدی توش هست، بهتره اونجا دنبال کنید!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
اینترنت ایران کجاش درسته که تجارت دامین درست باشه ...

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دامینهای 4 حرفی بدون عدد یا - با پسوند com دیگه وجود نداره و فقط باید از این و اون خرید، لیست بعضی قیمتها را در اینجا می توانید بخوانید: 4 Letter Domain Names For Sale | Brand Name Domain Names | BrandBucket همانطورکه می بینید دیگه ارزونترینش zykz.com است که به پول ما حدود 4 میلیون تومان قیمتشه، اگر بشه خواندش که قیمتش نجومی است، مثلا mozu.com بد نیست، تو فارسی میشه "موضوع" خواندش، یک آپارتمان 70 میلیونی در تهران بفروشید میتونید راحت بخریدش.

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
تجارت دامین تو ایران؟اصلا طرفش نرو که سرمایه خودتو انگار داری دور میریزی.
اما اگه شرایط دریافت پول از اون طرف رو داشته باشی و بتونی با آیپی غیر ایرانی فعالیت کنی و یه مقدار فکر و نبوغ(برای ثبت دامنه های تاپ)داشته باشی بسیار تجارت پر سودیه.
البته من دنبالش رفتم اما چون شرایط سختی واسه ما ایرانی ها هست مخصوصا دریافت پول بیخیالش شدم.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
در یک مقاله ای که من امروز خواندم ارزش دامین های .com کوتاه تا صد برابر افزایش پیدا خواهند کرد و دلیل اصلی آن گسترش خدمات وب در دیگر عرصه هاست.

به همین دلیل اکثر سایتها و شرکتهایی که دامین آنها طولانی است با قیمتهای کلان دامینهای کوتاه را خریداری می کنند، مثل کاری که facebook انجام داد و fb.com را 10 میلیارد تومان خرید.

به طور مثال با توجه به کاری که siter.com انجام داده و امکانی که در گوشیهای جدید قرار داده شده است، دیگر نیاز نیست شما شماره تلفن شرکتی را حفظ کنید و یا در گوشی خود ذخیره نمایید، دامین شرکت که پیش فرض .com است را وارد کرده و تماس می گیرید. در حال حاضر دامین 26 میلیون شرکت در سرتاسر جهان در siter.com ثبت شده و این رقم هر روز با سرعت بسیار بالا در حال افزایش است.

Last edited:
بالا