• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار تولید نرم افزار ؟؟؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام

بچه ها من میخوام بزنم توی کار تولید و پخش نرم افزار های آموزشی و مالتی مدیا ( کارامون هم تقریبا تکه )کسی تجربه ای در این زمینه داره ؟

به چه شکل باید پخشش کرد ؟

بازار کامپیوتر نقد هست یا چکی کار می کنند ؟

آیا میشه با دولت هم قرارداد بست مثلا اگر یه نرم افزار رو تولید کرده باشیم که یک کاری رو آموزش بده یا در مورد یه صنعتی باشه میشه اونو به وزارت کار یا وزارت صنایع فروخت ؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
1 - با توجه به عدم وجود قانون كپي رايت يا بهتره بگم عدم رعايت و اعمالش ، توليد كنندگان آثار فرهنگي و آموزشي از رسيدن به سود كه
هيچ از جلوگيري از ضرر هم تا حدي در شرايط فعلي ناتوان هستن .
2 - بيشتر بازار موردي كه عرض كرديد اعتباري هست و بصورت چك ، كه همين ريسك كار رو براي توليدكننده بالاتر ميبره .
3 - روي كمك دولت كه اصلا حساب نكنيد همين كه بهتون گير 3 پيچ ندن بايد كلاتون رو بندازيد هوا .
( نظرات بالا نظر شخصي من است ، انشالله كه به خاطر همچين پستي هم اخطار نگيرم !!!! )

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
1 - با توجه به عدم وجود قانون كپي رايت يا بهتره بگم عدم رعايت و اعمالش ، توليد كنندگان آثار فرهنگي و آموزشي از رسيدن به سود كه
هيچ از جلوگيري از ضرر هم تا حدي در شرايط فعلي ناتوان هستن .
2 - بيشتر بازار موردي كه عرض كرديد اعتباري هست و بصورت چك ، كه همين ريسك كار رو براي توليدكننده بالاتر ميبره .
3 - روي كمك دولت كه اصلا حساب نكنيد همين كه بهتون گير 3 پيچ ندن بايد كلاتون رو بندازيد هوا .
( نظرات بالا نظر شخصي من است ، انشالله كه به خاطر همچين پستي هم اخطار نگيرم !!!! )

درسته که کپی رایت نیست ولی بازم تولید کننده هست و خیلی ها هم درآمد زیادی دارند نمونه اش دریا سافت و پرند
در مورد گیر دادن دولت هم دلیلی نداره گیر بدن چون مجوز پخش ارشاد گرفتم و ثبتشون کردم

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
بستگی داره چی باشه اگه نرم افزار توپ بزنی که بعید می دونم میشه به اون بالا مالاها فروخت

ولی اگه از این آموزشیا باشه که تو بازار پره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سعادت نرم افزار توپ خواستی بزنی واسه دولت خبرم کن باهم درستش میکنیم میندازیم به دولت :D

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
نرم افزارو نمی دونم ولی سایتو هاست خوب می شه بهشون انداخت

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بیشتر پخش کننده ها امانی کار میکنن. شما تولید میکنی میدی به اونا ، هر چیشو فروختن پول شما رو میدن. فروششون هم بد نیست . البته پخش کننده ها و فروشگاههایی که جا افتادن مثل بازار رضا و اینا ، دیگه با شرکت جدید کار نمیکنن.

جای دولتی هم اگر آشنا داشته باشی ، میتونی روش حساب کنی. چون اونا مجبورن که رسمی خرید کنن و دانلودی و رایتی نمیخرن. خودم دیدم که سیدی نرم افزار چند مگابایتی رو که راحت میشد دانلود کرد ، 40 تومن خریدن

نرم افزار یا آموزش تولید خودتون را هم میتونید بفروشید حتی بدون پارتی ، فقط باید رسمی و شرکتی وارد بشید.

روی بازار خارج هم مخصوصا در بحث آموزشی صنعتی فکر کنید ، ضرر نمیکنید:)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بستگی داره چی باشه اگه نرم افزار توپ بزنی که بعید می دونم میشه به اون بالا مالاها فروخت

ولی اگه از این آموزشیا باشه که تو بازار پره

نرم افزارهامون تکه تقریبا و پرفروش

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بیشتر پخش کننده ها امانی کار میکنن. شما تولید میکنی میدی به اونا ، هر چیشو فروختن پول شما رو میدن. فروششون هم بد نیست . البته پخش کننده ها و فروشگاههایی که جا افتادن مثل بازار رضا و اینا ، دیگه با شرکت جدید کار نمیکنن.

جای دولتی هم اگر آشنا داشته باشی ، میتونی روش حساب کنی. چون اونا مجبورن که رسمی خرید کنن و دانلودی و رایتی نمیخرن. خودم دیدم که سیدی نرم افزار چند مگابایتی رو که راحت میشد دانلود کرد ، 40 تومن خریدن

نرم افزار یا آموزش تولید خودتون را هم میتونید بفروشید حتی بدون پارتی ، فقط باید رسمی و شرکتی وارد بشید.

روی بازار خارج هم مخصوصا در بحث آموزشی صنعتی فکر کنید ، ضرر نمیکنید:)

ممنون بابت اطلاعات

سعادت نرم افزار توپ خواستی بزنی واسه دولت خبرم کن باهم درستش میکنیم میندازیم به دولت
چشم اگه دیدم میشه چیزی ازشون دوشید :D مزاحمت میشم :happy:

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
نرم افزارهای آموزشی شما بصورت فیلم هست (مثلا پارسیان) یا به صورت اینتراکتیو (مثل انیاک)؟

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزیز اول هدفت رو مشخص کن نرم افزار یا آموزش؟
بازار و کاراییشون خیلی متفاوته

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوست عزیز اول هدفت رو مشخص کن نرم افزار یا آموزش؟
بازار و کاراییشون خیلی متفاوته

من که همون اول مشخص کردم نرم افزار آموزشی
آماده شده و داریم مراحل ثبتشو طی میکنیم

بالا