• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازایابی پر فروش ممکن یا غیر ممکن؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان

من الان مدتهاست که توی کار بازاریابی هستم ولی به نتیجه خاصی در این زمینه نرسیدم یعنی فکر میکردم که شغل پر سودی باشه برام ولی نبود حالا نمیدونم مشکل از منه یا کلا اینجوریه؟

من در هر سیستمی که بگید و هر روش تبلیغاتی که فکرشو بکنید انجام دادم از جمله ایمیل مارکتینگ_تبلیغات در سایتهای کلیکی و به ازای بازدید_تبلیغات در سایتهای پر بازدید_تبلیغات در سایتهای آگهی نیازمندی و غیره_تبلیغات اسم ام اسی_تبلیغ در گوگل_درست کردم وبلاگ و و سایت و خرید دامین و غیره_ ولی هیچ کدوم به نتیجه ای نرسید جز چند تا فروش مثلا 10 تا فروش که فکر نمیکردم اینجوری باشه فکر میکردم مثلا با همه اینا بتونم روزی 10 20 تا بفروشم ولی نشد!!!

حالا میخوام واقعا بدونم آیا واقعا کسی توی نت ایران هست که بتونه فروش بالایی داشته باشه؟ یعنی یک بازاراب سیستمهای همکاری که بتونه در هر روز بالای 10 محصول بفروشه؟ من که خودم فکر میکنم که اینطور نباشه و فروش بالا در حد خیال هست بیشتر تا اجرایی شدن البته شایدم من اشتباه میکنم و شاید کسی بتونه ولی میخوام بدونم حتی اونی که میتونه بفروشه زیاد ماهیانه چند تا میتونه بفروشه؟

بیشتر سوالم اینه که آیا واقعا کسی هست که فروش بالایی داشته باشه مثلا 100 تا در ماه؟ یا کسی نیست؟ آیا بازار ایران خرابه که فروش اینقدر پایینه؟ یا من اشتباه میکنم و بازار ایران خوبه و سود بالایی داره؟

اگر فروش بالایی داره چطوری به این فروش رسیده؟ داشتن سایت یا تبلیغات در سایتهای مختلف؟

کلا میخوام اگه نظری در این رابطه دارید یا اینکه کسی رو میشناسید که در این زمینه تونسته باشه چنین کاری رو بکنه نظرتون رو بگید اگر من اشتباه میکنم منو از این اشتباه در بیارید که هنوز هم از نت ایران میشه درآمد کسب کرد؟(البته نه چندر غاز که همه داریم بلکه درآمد درست و حسابی بالای یک میلیون)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
10 تا ؟

1000 تا 1000 تا می فروشن (روزانه)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما مطمئنا یا اشتباه کار کردی که باز خیلی ....
یا محصولت کمی مشکل داره یعنی خریدار اینترنتی نداره
سایتهای رو میشناسم بازدید در حد بوق ولی فروش خوبی دارند

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
شما مطمئنا یا اشتباه کار کردی که باز خیلی ....
یا محصولت کمی مشکل داره یعنی خریدار اینترنتی نداره
سایتهای رو میشناسم بازدید در حد بوق ولی فروش خوبی دارند
من الان توی گوگل آیپاد اپل گذاشتم به نظرت از هر 100 نفری که کلیک میکنن چند تا بفروش میره؟ خدا وکیلی شما که میگی خیلیا زیاد میفروشن بگو چند تا از هر 100 نفر میخرن؟(ما که تا الان چیزی ندیدیم)
آره خوب مثلا محصولاتم شاید مورد داره مثلا انواع محصولات پاور بالانس و انواع گردنبند و ساعت و عینک و فیلم و سریال و غیره اینا مورد داره درسته اینا رو نمیخرن فکر کنم اونایی که میگن زیاد میفروشیم یا دارن درغو میگن یا نمیدونم اوضاع از چه قراره؟
تا خود طرف نیاد اینجا عکس از پنل نزاره که ماهیانه چند میلیون میفروشه من باورم نمیشه که اینطوری باشه؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
من الان توی گوگل آیپاد اپل گذاشتم به نظرت از هر 100 نفری که کلیک میکنن چند تا بفروش میره؟ خدا وکیلی شما که میگی خیلیا زیاد میفروشن بگو چند تا از هر 100 نفر میخرن؟(ما که تا الان چیزی ندیدیم)
آره خوب مثلا محصولاتم شاید مورد داره مثلا انواع محصولات پاور بالانس و انواع گردنبند و ساعت و عینک و فیلم و سریال و غیره اینا مورد داره درسته اینا رو نمیخرن فکر کنم اونایی که میگن زیاد میفروشیم یا دارن درغو میگن یا نمیدونم اوضاع از چه قراره؟
تا خود طرف نیاد اینجا عکس از پنل نزاره که ماهیانه چند میلیون میفروشه من باورم نمیشه که اینطوری باشه؟
من هم توی گوگل تبلیغ کردم پول خودم به زور برگشت توی سایت خودم تبلیغ کردم فروش خیلی خیلی کم بود و ماه شهریور و مهر تقریبا 90 درصد برگشت خورد به این نتیجه رسیدم که اونایی میگن فروششون بالاست یا تعدادشون اندازه انگشتان یه دست بیشتر نیست و چند ساله سایت دارن سایت فروشگاهی منظورمه یا کلا دروغ میگن که دومی محتمل تره!

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
خیلیا هستند که فروش خوبی دارند اگه فروش بالا نبود مطمئنا اینهمه خرج برای سیستم همکاری و رقابت بالا نبود .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
حرف بالا تاييد ميشه

پارسال فروش خيلي بهتر بود
امسال اينقد دست زياد شده فروش افت كرده
من فروشم يك سوم پارسال شده تازه با توجه به اينكه تجربم زياد شده

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
من هم توی گوگل تبلیغ کردم پول خودم به زور برگشت توی سایت خودم تبلیغ کردم فروش خیلی خیلی کم بود و ماه شهریور و مهر تقریبا 90 درصد برگشت خورد به این نتیجه رسیدم که اونایی میگن فروششون بالاست یا تعدادشون اندازه انگشتان یه دست بیشتر نیست و چند ساله سایت دارن سایت فروشگاهی منظورمه یا کلا دروغ میگن که دومی محتمل تره!
هر دو مورد درسته!!
مورد اول مدیران سیستمهای همکاری در فروش مثل ایران مارکت فروتل پایگان و چند تا دیگه هستند و کلا بازاریاب سود کلانی نداره مثلا هزار تا بازایاب توش عضون و هر کدوم دیگه حداقل حداقل ماهیانه یه دونه رو میتونن بفروشن و اینطوری برای این سیستمها هزار تا محصول در عرض یک ماه میفروشن که این تازه حداقله مثلا خود پایگان 35 هزار تا در ماه سفارش داره حالا کم و زیادش مهم نیست مهم اینه هزار تایی میفروشه از طریق یازاریابها در واقع سود اصلی رو اینا میبرن نه ما ما دیگه خیلی خیلی خیلی زور بزنیم شاید در عرض یه ماه 10 تا بفروشیم که حالا وقتی این سیستمها چند هزار تا بازاریاب دارن حالا ببین به چه سود میلیونی میرسن!!!!:hmm:

مورد دو هم بازاریابهایی هستند که میخوان یا کلاس بزارن که آره داریم مایه دار میشیم یا دروغ میگن که واسه سیستم مورد نظر مشتری جور کنن و زیر مجموعه جمع کنن و یا اهداف دیگه مثلا معاوضه ایده!!!!!:lol:

خیلیا هستند که فروش خوبی دارند اگه فروش بالا نبود مطمئنا اینهمه خرج برای سیستم همکاری و رقابت بالا نبود .

بله موافقم سود برای سیستمهای همکاری هست و من اینو قبول دارم اما بحث بازاریابی این سیستمها بحث دیگه ای هست که واسه همین میگم سود بازاریاب خیلی پایینه و در بیشتر مواقع ضرر هست توش که پول تبلیغات و کلی زحمت به باد میره!!!:hmm:

حرف بالا تاييد ميشه

پارسال فروش خيلي بهتر بود
امسال اينقد دست زياد شده فروش افت كرده
من فروشم يك سوم پارسال شده تازه با توجه به اينكه تجربم زياد شده

بله بحثهای زیادی در زمینه فروش دخیل هست از جمله مواردی که گفتید ولی در اصل سایتهای همکاری باز هم سودشون رو دارن هر چند کمتر.
_________________________________________________________________________________________________________________

من الان خودم حاضرم تجربه چند ساله بازاریابیمو کامل بگم که فکر نکنین دارم فاز منفی میدم و همه روشها رو با مبالغ زیاد برای کلی محصول از همه جور سیستم معتبر تا تازه وارد ولی فایدش چی شد؟؟؟؟

فروش داشتم ولی ضرر کردم مثلا 100 هزار تومان تبلیغ کردم در عوض 60 تومن درآوردم یا یه جا 50 تومن گذاشتم هیچی در نیاوردم و غیره که کلی ضرر دادم تازه فقط این ضررهای من روش بازاریابی بود بقیه در سط ح نت که دیگه بماند!!!!!!!!:f34r:

مثلا توی بیشتر سایتهای کلیکی تبلیغ دادم ولی همش ضرر یعنی هیچی نفروخت (البته میدونم مشکل کار کجاست ولی توی همه سیستمهای کلیکی این روش هست و کسی بهش توجه نمیکنه)

ولی مثلا توی ادگاه تونستم بفروشم اما نصف 50 درصد بفروش رفت یعنی نصف مبلغی که دادم برگشت و نصف دیگه ضرر و سایتهای دیگه هم به همین صورت پول یا 50 درصد برگشت داشته یا مقداری کمتر و بیشتر ولی همش ضرر یعنی من انتظار داشتم هم پولی که برای تبلیغ دادم برگرده و هم مقداری روش سود کنم که دلگرم بشم به این کار!!!!

ایمیل مارکتینگ و اسم ام اس و تبلیغ توی سایتهای مختلف و غیره که دیگه همش ضرر خالص بود و توصیه میکنم هر کس بهتون خواست پنل از این جور موارد تبلیغاتی مزخرف بده مطمئن باشین آدم ناجوریه چون ضرره و سودی توش نیست.

میتونید امتحان کنید و اگر سود زیادی داشتید مثلا اگه پول تبلیغاتتون دو برابر شد بگید ما هم امیدوار بشیم.

حاظرم تک تک روشها رو بهتون توضیح بدم و کل این سیستمها رو براتون تجزیه تحلیل کنم که اینا اونطور که تو خالیتون نیست و الیته مشکل از اونا نیست مشکل کمبود ایده هست که نمیتونن با چند تا ایده همه نقایص رو رع کنند مثل همین سیستمهای کلیکی که فقط برای اون وبمسترهای عضو و مدیران سیستم کلیکی درآمد داره و به فکر آگهی دهنده نیستن اگه بودن یه چند تا راه حل میزاشتن واسه اینکار.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
توجه کنید بستگی داره.. الان بنده یکی از دوستانم روزی 8 تا فروش قطعی از همکاری در فروش داره یعنی به جز انصرافی ها و ...
در مورد فروش امسال وپارسال هم دوستمون درست میگن . پارسال هم البته وضعش کمی بود ولی نه اینقدر.ولی اگه بریم به دو سال قبل میفهمیم قضیه چطوره:
اون موقع از هر راهی مانند ارسال ایمیل تبلیغاتی ، تبلیغ در گوگل ، تبلیغ در سایت و .... هر سرمایه ای میزاشتی حداقل 4 یا 5 برابر سود میکردی. ولی الان بازار نت اشباع شده از تبلیغات ، هر سایتی میری همون تبلیغات تکراری هست و همچنین هر کی میاد تو نت واسه خودش یه سایت میزنه و میخواد درآمد داشته باشه . خلاصه وضعیت به کلی خراب شده.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
وضع دیگه مثل گذشته نیست که میشد سود خوبی کرد ... هر روز شمار سایت ها و باریاب های اینترنتی زیاد میشه و مسلما سود ها تقسیم میشه ... ولی این وسط کسی که ایده های جدید برای فروش بیشتر پیاده کنه مسلما موفق خواد بود .

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
وضع دیگه مثل گذشته نیست که میشد سود خوبی کرد ... هر روز شمار سایت ها و باریاب های اینترنتی زیاد میشه و مسلما سود ها تقسیم میشه ... ولی این وسط کسی که ایده های جدید برای فروش بیشتر پیاده کنه مسلما موفق خواد بود .

چه ایده ای بابا.هر ایده ای میزنی زود کپی میشه.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دیگه با ایده نمیشه کار کرد مثلا شما میخوای ایده ای پیاده کنی که بیشتر بفروشی؟
مشکل چیزهای دیگه ای هست از جمله قیمت محصول و بی ارزش بودنش مثلا دستبند پاور بالانس با این قیمتا به چه کار ملت میاد؟ ملتی که پول توی جیبشون نیست وقتی یارو نون نداره بخوره میاد دستبند پاور بالانس بخره؟
تو این اوضاع بد اقتصادی هر ایده ای و شغلیدیگه نمیگیره کلا الان هر کسی که درآمد عالی داره اون دیگه شانس طرف بوده و رسیدن به اون تقریبا با این اوضاع غیر ممکنه!!!!!!!!!!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقا من دیگه کلا امیدی ندارم ایمیل مارکتینگ رو هم بالاخره گول خوردم و تست کردم آقا این یکی آخریه دیگه واقعا آدم میسوزه هیچی هیچی اصلا اصلا به درد نمیخوره روزی چندین هزارتا ایمیل یه درصد هم تاثیر نداشت واقعا مسخره شده کسی ایده ای نداره؟ روشی هم مونده تست کنیم؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

من از اسفند 88 شروع كردم تا به الان به جز هزينه adsl حدودا 15 هزار تومن فقط هزينه كردم!

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
فکر کنم منظورش این بود که هیچ هزینه ای برای تبلیغ نداده و بدون هزینه سود کرده :) (فقط هزینه نت + 15 تومن خرج کرده)
منظور ایشون که کاملا شفاف بود. منظور من از جان؟:blink::blink: این بود که هزینه هاست ، دامین ، قالب و بقیه چجوری 15 تومن شده ;)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
منظور ایشون که کاملا شفاف بود. منظور من از جان؟:blink::blink: این بود که هزینه هاست ، دامین ، قالب و بقیه چجوری 15 تومن شده ;)
خوب هيچ كدومش رو نيازي نداشتم :دي من نهايت يه دامين وصل كردم :دي يا خيلي از بچه ها همه چي اماده تحويل ميدادن

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
بدون تبلیغ کردن فقط از راه سایت و وبلاگ داشتن میشه فروخت و تازه فقط میشه فروخت نمیشه سود کرد مثلا کلی باید بدبختی بکشی تا سایتتو بالا بکشی و پر بازدید بشه دیگه خیلی خوش شانس باشی و اگه بازدید رویایی هم داشته باشی میشه 30 تا در ماه فروخت تازه اونم معلوم نیست پولتو بدن ندن یا برگشت نخوره و هزار تا مشکل و خلاصه کسی نمیتونه مدعی بشه که این یه کسب و کار پر سوده و همش توهمه!!!!

بالا