• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازدید سایت

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام به دوستان اگه کسی ادرس سایت بازدید رایگان رو داره بهم بده برنامه ام باشه فرقی نمیکنه ولی واقعی با ای پی های مختلف باشه من خیلی سایت هارفتم ثبت کردم ولی 1000تا بازدید داشتم ازشون با اینکه سبک ترین ادرس صفحه سایتمو بهشون دادم ولی 300تا بازدید داشتم اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم

chaabok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامانه افزایش بازدید و رنک
هفت رنک
به شما کمک می کند تا رتبه الکسای سایت یا وبلاگ خود را کاهش داده و لایک فیسبوک خود را نیز به طرز شگفت آوری منفجر کنید.

1-تبادل بازدید

شما در این سامانه می توانید امتیاز کسب کرده و با اختصاص این امتیازت به سایت یا سایت های خود ،آنها را در معرض دید دیگر کاربران سایت قرار داده و این باعث می گرددتا سایت شما در معرض دید سایر کاربران قرار گرفته و در این صورت به سایت شما بازدید ارسال می گردد.

2-تبادل لایک فیسبوک

شما در سامانه هفت رنک می توانید وارد اکانت فیسبوک خود شده و سپس وارد سایت هفت رنک شوید و بر روی دکمه لایک فیسبوک کلیک نموده و امتیاز کسب نمائید.حالا با اختصاص این امتیاز به سایت ها و مطالب خود، لایک فیسبوک خود را افزایش دهید.

3-گوگل پلاس

در این سامانه شما گوگل پلاس خود را نیز می توانید افزایش دهید.به این ترتیب که سایت یا وبلاگ خود را تعریف کرده و به آن امتیاز اختصاص می دهید.با اختصاص امتیاز به سایت خود،کاربران دیگر آن را مشاهده کرده و بر روی دکمه گوگل پلاس سایت شما کلیک کرده و هم باعث افزایش گوگل پلاس سایت شما شده و هم برای خود امتیاز کسب می کنند و بدین ترتیب هم باعث افزایش گوگل پلاس سایت شما شده و هم برای خود امتیاز جمع آوری می کنند.

4-رنکساز

تازه این آخرین امکانات این سامانه نیست و شما از طریق سامانه رنک ساز هم که بصورت بازدید های پاپ آپی است می توانید برای خود امتیاز جمع آوری کرده و با اختصاص آن به سایت های خود و پیج های خود می توانید رتبه پیج ها و لینک ها و سایت های خود را هم در الکسا و هم در گوگل کاهش دهید.

5-لینکدونی

یکی دیگر از امکاناتی که گروه سامانه هفت رنک به کاربران خود داده امکان ثبت بیشمار لینک در لینکدنی سایت می باشد.شما می توانید کد لینک باکس سایت هفت رنک را در یک گوشه ای از سایت خود قرار دهید و سپس لینک های مورد نظر خود را در این سامانه ثبت نمائید.
همانطور که مشاهده می کنید لینک های شما به کاربران دیگر نمایش داده شده و این باعث می شود که بصورت روزانه کاربران زیادی از سایت شما بازدید داشته باشند.

6-سامانه hits

در اين سامانه تنها کافي است بعد از ورود به سايت از قسمت افزودن سايت، سبکترين قسمت سايت خود را بصورت کامل وارد نماييد. سايت در وضعيت انتظار قرار ميگيرد و بعد از چند ساعت از جانب مدیر سایت تاييد خواهد شد.
حال شما بايد امتياز کسب کنيد تا بعد از جمع آوري امتياز آن را به سايت يا سايت هايي که افزوده ايد اختصاص دهيد و به همان اندازه از سايت شما بازديد صورت گيرد. نحوه کسب امتياز براي کاربران رايگان با کليک بر روي لينک "شروع بازديد پنجره اي " در بالاي صفحه امکان پذير است و براي کاربراني که قصد خريد امتياز دارند از قسمت خريد بازديد پنجره اي امکان پذير خواهد بود.
حال بايد آن را به سايت هايي که داريد اختصاص دهيد.شما می توانید امتياز را به سايت هاي خود اختصاص دهيد. و بازديد از سايت شما به صورت رويايي اغاز خواهد شد.

توجه کنيد که سامانه hits , صرفا آمار آمارگير را افزايش ميدهد.

7-ثبت رایگان سایت

شما از طریق این امکان می توانید سایت خود را بصورت رایگان در سامانه هفت رنک ثبت نمائید و در موتورهای جستجو از جمله گوگل قرار بگیرید.این عمل برای سایت هایی که به دنبال بک لینک هستند بسیار مناسب می باشد.

8-کسب درآمد
شما با فعالیت در سامانه های 7rank.ir , ranksaz.7rank.ir می توانید امتیاز کسب کرده و ما این امتیازها را از شما خریداری می کنیم.با توجه به تجربیات ما از سامانه های کسب درآمدی درایران,سامانه هفت رنک بهترین سایت درآمدی ایران می باشد

این هم یک سایت بسیار کاربردی و مناسب برای شما که همه نوع ترافیکی رو به سایت شما ارسال می کنه

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
دوست عزیز این سیستم های افزایش بازدید ، بازدید کننده های غیر تکراری نمی تونن بفرستن
اعضای سایت میان و صفحه ها رو بازدید می کنن
برای یه سریشون سایت ها اصلا لود نمیشن چون سرعت نتشون کمه و سایت ها ی تکراری هم براشون باز میشه . من تست کردم از این سیستم ها استفاده کردم روی آمار گوگل تاثیر منفی داشت و ورودیام کم شده بود.
یک پیشنهاد ویژه برات دارم
اگه می خوای کسب و کارت رونق پیدا کنه ، بازدیدکننده های واقعی سایتت افزایش پیدا کنه و فروش محصولاتت بالا بره بهت سیستم تبلیغاتی کسب درآمد کوتاه کننده لینک|آی آر زیپ رو پیشنهاد میکنم .
هر 1000 بازدیدکننده از سایت شما تنها 1200 تومان (کم ترین نرخ در میان سایت های مشابه)

بالا