بازم ای جکس و مشکل لود صفحات فارسی

شروع موضوع توسط hmsn ‏28 ژوئن 2007 در انجمن PHP

  1. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    سلام بچه ها از عنوان تاپیک معلومه مشکلم چیه :wacko:
    لازم به ذکر که از این
    PHP:
    <?php 
    header
    ('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); 
    ?>
    در اول هر دو تا صفحه هم استفاده کردم تور رو خدا کمک کنین الکی داره اذیت می کنه اعصاببمو خرد کرده;) اینم یه اسکرین شات
    [​IMG]
     
  2. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    شما که هیچ کدی نگذاشتی اخه از رو تصویر اررو که نمیشه فهمید .در کلا در کار با این آجاکس به یه نتایج مفید زیر رسیدم گه شاید مشکلتو حل کنه
    اگه از متد پست استفاده میکنه کد آجاکست =>
    PHP:
     http_request.open('POST'urltrue);
          
    http_request.setRequestHeader("Content-type""application/x-www-form-urlencoded");
    اگر هم از GET استفاده میکنه url رو انکد کن تو کد های جاوا اسکریپتش.

    PHP:
    encodeURI()
     
  3. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    دوست عزیز ممنون تست می کنم جوابشو می ذارم
     
  4. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    آقا حسین من اون تکه ای که درباره get گفتین نفهمیدم و این هم get هست(مال من)
    این کد :
    PHP:
    LoadPage=function(url,idl){var pars '';
     $(
    idl).innerHTML='<div align="center" dir="ltr" style="font-size:11px"><b>Please Wait Loading... </b><br><img src="ajax/progress.gif" border="0"></div>';
     var 
    myAjax = new Ajax.Updater(idlurl, {method'get'parameterspars,evalScripts:true});
     if($(
    idl).style.display=='none' && idl=='center'){$(idl).show();}
    }
     
  5. aliabdi22

    aliabdi22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    170
    تشکر شده:
    4
    به خاطر کارکتر های فارسی هست میخوای مشکلت حل شه باید این شکلی بنویسی:
    °ȿز #1705;ر™j ›ی¦ پ&#606–ر&#167

    تو فرانت پیج فارسی را به این شکل نشون میده . امتحان کن
     
  6. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    خلاصه موضوع اینکه هرکی از یه سری امکانات این XMLHttpRequest و ActiveXObjectاستفاده کرده و به دلیل عدم نیاز به انکودیگ اغلب انکودینک رو فراموش کردن خوب حالا چطور مشکل رو باید حل کرد فقط یه راه حل داری برای کاملا در بحر کد کیت آجاکسی که داری و ببینی سیستومش چطوریه و چی کم داره برای ارسال دیتای فارسی اگه تو ارسال از GET استفاده شده باشه دیتای فارسی(چیزیکه در انتها برای نشون دادن ارسال میشه) باید انکد بشه تا اصلاح بشه encodeURI اگه اشتباه نکنم HTTP.responseText باید باشه.
     
  7. خرید بیت کوین
  8. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    ممنون اقا حسین
    کسی دیگه نظری یا راهی رو پیشنهاد نمی کنه؟
     
  9. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    PHP:
    LoadPage=function(url,idl){var pars '';
     $(
    idl).innerHTML='<div align="center" dir="ltr" style="font-size:11px"><b>Please Wait Loading... </b><br><img src="ajax/progress.gif" border="0"></div>';
     var 
    myAjax = new Ajax.Updater(idlurl, {method'get'parameterspars,evalScripts:true});
     if($(
    idl).style.display=='none' && idl=='center'){$(idl).show();}
    }  

    !!!!!! اینا که کدهای سایت منه :) !!!!!!

    :) خب اوپن سورس همینه دیگه کاریش نمیشه کرد ...
    کدهای جاوا مشکلی ندارند کلا مشکل از جاوا اسکریپت نیستش خروجی مشکل دارد :)
    خروجی هم باید utf-8 باشد ...
     
  10. ODE112

    ODE112 کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,379
    تشکر شده:
    1,280
    محل سکونت:
    aquarium
    :D

    hsmn خدت میری کدهای سایت بقیه رو کش میری بد منو ارشاد میکنی؟ :D

    همون خطی که توی پست اول نوشتی رو اگه توی همه فایل هات بذاری مشکی پیش نمیاد!!!

    الان مشکلت اینه که یکی از صفحاتت utf-8 هست! و یکی دیگشون نیست! واسه اینه که اینطوری میشه!
     
  11. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    اول اینکه آقای alik از این که اینقدر با موضوع متمدنانه برخورد کردید ممنون
    دوم اینکه شما گفتید مشکل از خروجی یعنی چی ؟
    اقای sixabat بابا من با شما شوخی کردم :happy:اگه شما هم بخوای کش بری که دیگه کسی نیست بنویسه شما حرفه ای ها باید بنویسید ما باید کش بریم.:p
    حالا گذشته از اینا مگه اون صفحه هم نباید با این هدر utf -8 بشه تویه دوتاش هم که هست پس نباید یکی از صفحات انکودینگ دیگه داشته باشه
     
  12. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    دوستان از کمک همه ممنون
    نمی دونم بگم چقدر الکی نه نه الکی نمی گم چقدر مسخره مشکلم حل شد:p
    دوتا صفحه با کد های تقریبا شبیه به هم یکی رو باز می کرد و اون یکی رو نه که مجبور شد همش رو با استفاده از همون که کار می کرد درست کنم;)
     
  13. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
  14. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    اقای alik حدس شما درست بود الان که چک کردم همین بود که شما گفتید
    ممنون
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak  همکاری در فروش