آژانس هواپیمایی
pop up

بازم مشكل برداشتن تبليغ بالاي وب

شروع موضوع توسط amirmemory ‏31 دسامبر 2002 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. amirmemory

    amirmemory کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    1
    آقا احسان اين تبليغ بالاي وب لاگ چطوري بايد برداشت .اينو بگم كه اون تگي كه گفته بودي تو تمپليت نبود يه تگ ديگه اي هم يكي از دوساتان گفته بود كه اونم اثر نكرد. لطفاً راهنمايي كنيد.
     
  2. Neverhood

    Neverhood کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    6
    دوست عزيز كافيه كه قبل از تگ [code:1]</head>[/code:1] كد زير رو قرار بديد. اگه وبلاگتون در بلاگر باشه ديگه بنر بالاي وبلاگتون رو نخواهيد داشت:
    [code:1]<!--- </head> <body> -->[/code:1]
    با اين كار روبوت بلاگر گول ميخوره و كدهاي مربوط به گذاشتن بنر تبليغي رو بعد از اولين [code:1]&#60;/head&#62;[/code:1] و قبل از اولين [code:1]&#60;body&#62;[/code:1] قرار بده و چون ما اين دو تا تگ رو ميان <-- --!> گذاشتيم كامنت محسوب ميشه و در بروزر ديده نميشه.
     
  3. amirmemory

    amirmemory کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    1
    آقا ممنون اين يكي كده جواب داد.
     
    miladdn از این نوشته تشکر کرده است.
  4. rezavalinezhad

    rezavalinezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    2
    اگه بخواهيد كلاً تبليغ حذف بشه به جاي [code:1]&#60;body&#62;[/code:1] كد زير رو بگذاريد :
    [code:1]&#60;!--&#60;body&#62;--&#62;&#60;body&#62;[/code:1]
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    توي اينجا هم در اين مورد خيلي بحث شده... يه سري بزن:
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=31' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=31</a>