• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازيابي اطلاعات !

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مشكلي در مورد بازيابي اطلاعات وجود داره كه من تو انجمن نتونستم در موردش پيدا كنم.

جريان از اين قرار هست كه درايو c خود به خود فرمتش از fat 32 تغيير كرد و unformat شد. بعد با پارتيشن مجيك به fat32 تبديلش كردم و روي اون درايو ويندوز نصب كردم. حالا مشكل اينجاست كه وقتي با برنامه easy recovery و يك برنامه ديگه كه تست كردم نميتونه فايل هاي قبل از فرمت شدن رو برگردونه و فقط از زماني كه ويندوز ريختم رو شناسايي ميكنه. چطور ميشه مشكل رو حل كرد؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از fireboy :
مشكلي در مورد بازيابي اطلاعات وجود داره كه من تو انجمن نتونستم در موردش پيدا كنم.

جريان از اين قرار هست كه درايو c خود به خود فرمتش از fat 32 تغيير كرد و unformat شد. بعد با پارتيشن مجيك به fat32 تبديلش كردم و روي اون درايو ويندوز نصب كردم. حالا مشكل اينجاست كه وقتي با برنامه easy recovery و يك برنامه ديگه كه تست كردم نميتونه فايل هاي قبل از فرمت شدن رو برگردونه و فقط از زماني كه ويندوز ريختم رو شناسايي ميكنه. چطور ميشه مشكل رو حل كرد؟

منم اين مشگل رو داشتم..متاسفانه شايد الوكيشن تيبل ها در ابتداي اونجايي كه ديتاي جديد نوشته شده قرار داشتن و ديگه كاري از دست ايزي ريكاوري بر نمياد..

تنها راه حل به نظر من استفاده از يه نرم افزاره كه بصورت كامل درايو رو اسكن كنه و نه فقط اسكن براي Fat ها...
براي من با نرم افزار بازياب ماموت كامپيوتر حدود 15 ساعت اسكن طول كشيد اونم تازه با ارايه نمونه فايل براي پيدا كردن هدر.... :blink:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خدا رو شكر فايل هاي به درد بخور توش زياد نداشتم اما بعضي هاشو اگه بتونم برگردونم خيلي خوب ميشه.

دليل اينكه اينطوري تغيير كرده چي هست به نظرت؟

سيستم روشن بود, از خواب بيدار شدم اومدم ديدم هيچي تكون نميخوره :rolleyes: بعد كه ريست كردم بالا نمياد . فكر كردم هارد رو detect نميكنه ! بعد ديدم نه هارد مشكلي نداره. تنها كاري كه فكر ميكنم اون موقع بايد انجام ميدادم اين بود كه از داس اون فايلهارو منتقل كنم. و در مرحله بعد نبايد ويندوز جديد نصب ميكردم و با حفظ حالت بعد از فرمت دهي و تبديلش به fat32 بازيابي رو شروع ميكردم.

حالا لينكي از اين برنامه اي كه گفتي رو داري؟

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
پیشنهاد می کنم حتما یکی از توزیعهای زنده لینوکس رو برای این مواقع داشته باشید و اگر رایتر هم داشته باشید راحت فایلهاتونو پشتیبان هم می تونید بگیرید :)
البته نوشدارو پس از مرگ سهراب شد ولی به هرحال...
موفق باشید

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ممنون.

حالا باز بايد ببينم چه ميشه كرد با اين وضع ... ولي خيلي دوست دارم بدونم اينجور مشكلات از چي ميتونه باشه.

بالا