• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازي جنگي بسيار زيبا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واه واه پول دزدين تو اين بازي خيلي لذت بخشه . يك بد بختي رو ازش 2 بار دزدي كردم

1,200,000,000 و يكي ديگه هم 400 و خورده اي :D

جاسوس هاي شما دزديدند 415,555,211 پول ! كشور Brasilforever #34145 پول كمتري دارم در بانكهاشون .
2007-05-28
(2) جاسوس هاي شما دزديدند 613,596,501 پول ! كشور TOTTOTTOT #92519 پول كمتري دارم در بانكهاشون .
2007-05-28
(5) عمليات دزديدن پول از aLkuwait #103551 ناكام شد!
2007-05-28
(14) جاسوس هاي شما دزديدند 645,891,054 پول ! كشور TOTTOTTOT #92519 پول كمتري دارم در بانكهاشون .

فقط بايد سيستم جاسوسيتون رو خيلي قوي كنيد . مال من الان 12 و خيلي قوي شده

حالا به چه كشوري بزنيد ؟ اول ميريد روي نگاه رادار و بعد چند تا كشور مياره

بگرديد دنبال كشوري كه قدرت جنگيش كمه و قدرت صنعتيشم كمه اما قدرت كلش زياده

از اينجا ميفهميد پول زياد داره و بعدشم ميزنيد تو سيستماي دزدي و اين حرفا :D

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
ماشا الله همتون داريد خوب كار ميكنيد و انشا الله كه موفق تر هم بشيد
اگر كسي بهتون حمله كرد بايد با ديگران مشورت كنيد و همتون به ان كشور حمله كنيد
اينطوري بهتر ميشه زمين كشوري را اشغال كرد مثلا اول هر 5 يا هر چند كشور عمليات حمله محدود >> حمله توپ بفرستيد و بعد حمله اشغال زمين >>>عمليات اشغال بالاي تپه

همتون موفق باشيد :)

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
يك كشور بديد حمله كنيم!

ميگم تا ميتونيد هواپيماي حمل و نقل بخريد با تكنولوژي سرباز هاتون رو افزايش بديد
در تمام جنگ ها پيروز ميشيد
تضميني!
4637.gif

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من Great_Persia#112449 هستم. رتبم هم 8333 هستش. فعلا قصد حمله به هيچ كشوري رو ندارم. چون دارم خودم رو تقويت ميكنم. دارم حد نصاب سلاحهاي لازم براي تمام حملات رو بدست مي‌يارم. فعلا هم دارم براي كلاهك هسته‌اي پول جمع مي‌كنم. به نظر شما كدوم كلاهك جنگي بهترين تاثير رو تو جنگ بر عليه ارتش دشمن داره؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سه نفر ايراني تا حالا اومدن تو بازي ولي ظاهرا فعال نيستن. هر چي پيام مي‌دم جواب نمي‌دن!!!

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
راستي چرا من وقتي مي‌رم به صفحه افزايش اسلحه‌ها، و بعد مي‌خوام تكنولوژي سربازام رو افزايش بدم از تكنولوژي يك شروع مي‌كنه. در صورتي كه من سربازايي با تكنولوژي 5 خريده بودم.:blink:

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
راستي چرا من وقتي مي‌رم به صفحه افزايش اسلحه‌ها، و بعد مي‌خوام تكنولوژي سربازام رو افزايش بدم از تكنولوژي يك شروع مي‌كنه. در صورتي كه من سربازايي با تكنولوژي 5 خريده بودم.:blink:
آره ديگه اينجوري هاست! براي اين كه تكنولوژيت برسه بالا بايد چند ميلياردي سر جمع خرج كني
راستي من توي باتل داون عضو شدم
منتها نفهميدم آخرش قضيش چطوريه!

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
شما عمليات جاسوسيتو با چه درجه اهميتي انجام مي‌دي؟ آهسته، متوسط، برتر؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
آره ديگه اينجوري هاست! براي اين كه تكنولوژيت برسه بالا بايد چند ميلياردي سر جمع خرج كني
راستي من توي باتل داون عضو شدم
منتها نفهميدم آخرش قضيش چطوريه!
شما كجاش رو نفهميدي؟ من همش رو تو تاپيك "بازي استراتژيك و آنلاين بتل داون" به همراه شكلهاش توضيح دادم. خونديش؟ به اين آدرس http://forum.persiantools.com/t77000.htmlhttp://forum.persiantools.com/t77000.html

در ضمن خود بازي هم Help خيلي خوبي داره من خوندمش، خيلي روانه :)

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
يك كشور بديد حمله كنيم!

ميگم تا ميتونيد هواپيماي حمل و نقل بخريد با تكنولوژي سرباز هاتون رو افزايش بديد
در تمام جنگ ها پيروز ميشيد
تضميني!
4637.gif

اين هم يه كشور ماماني براي حمله!
مليت.....قدرت صنعتي...قدرت ارتشي........كل قدرت ........... نام و كد كشور
(اسراييل) KaparaLand #113378) (3,490,767,526) (1,429,675,000) (590,000,000)
بچه ها تصميم بگيريم باهاش چكار كنيم؟
من مي‌گم اول پولاش رو بدزديم و بعد بزنيم كارخونه‌هاش رو با موشك داغون كنيم. بعدشم ارتششو گوش مالي بديم؟ ها؟:medieval:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اين هم يه كشور ماماني براي حمله!
مليت.....قدرت صنعتي...قدرت ارتشي........كل قدرت ........... نام و كد كشور
(اسراييل) KaparaLand #113378) (3,490,767,526) (1,429,675,000) (590,000,000)
بچه ها تصميم بگيريم باهاش چكار كنيم؟
من مي‌گم اول پولاش رو بدزديم و بعد بزنيم كارخونه‌هاش رو با موشك داغون كنيم. بعدشم ارتششو گوش مالي بديم؟ ها؟:medieval:

ْGreat Persia :

من گفتم الان حرفه اي شدي . اما ديدم نشدي كه هنوز آخه :)

عزيزم اين بد بخت كه پول نداره . يك چيزي هم ميتوني بهش كمك كن

590 قدرت صنعتيش رو با 1,400,000,000 جمع كني ميشه نزديك 2 ميليارد . كل قدرتشم 3 ميليارد و 500

يعني 1 ميليارد و 500 پول داره . 5 % ميشه 75 ميليون . اصلا به نظرت ارزش داره پولش رو بدزدي ؟

چرخشها رو الكي حروم نكن :rolleyes:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
ْGreat Persia :

من گفتم الان حرفه اي شدي . اما ديدم نشدي كه هنوز آخه :)

عزيزم اين بد بخت كه پول نداره . يك چيزي هم ميتوني بهش كمك كن

590 قدرت صنعتيش رو با 1,400,000,000 جمع كني ميشه نزديك 2 ميليارد . كل قدرتشم 3 ميليارد و 500

يعني 1 ميليارد و 500 پول داره . 5 % ميشه 75 ميليون . اصلا به نظرت ارزش داره پولش رو بدزدي ؟

چرخشها رو الكي حروم نكن :rolleyes:
باشه
ولی به نظرت چقدر پول از عملیات جاسوسی گیرمون بیاد ارزش داره؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
باشه
ولی به نظرت چقدر پول از عملیات جاسوسی گیرمون بیاد ارزش داره؟

حد اقل 350 تا 400 . چون كمترش اصلا ارزش نداره . بايد ببينيد قدرت صنعتيش چقدره بعد جمع كنيد

با قدرت جنگيش و نهايتا كم كنيد از كل قدرتش تا ببينيد چقدر ميشه . مثلا من از يكي دزدي كردم كه

قدرت صنعتيش 300 بود و قدرت جنگيش 2 ميليارد . قدرت كلش 14 ميليارد بود . پس 2 ميليارد و 300

رو از 14 ميليارد كم كني ميشه 11 ميليارد و 700 . حالا 5 % ميشه نزديك 550 ميليون و اين ارزش داره

اما اوناي ديگه ارزش ندارن بيخوده چرخش حرومشون كني ;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

همتون سريع بريد به 98844 حمله كنيد . حمله محدود --- حمله توپ

بعدشم اشغال زمين --- اشغال تپه بعدي .

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
اگه ساعت دقيق حمله رو تعيين كنيد ما براي حمله به قرباني انگيزه بيشتري خواهيم داشت. چون الآن كه من اين پيام دعوت به حمله رو خوندم با خودم گفتم نكنه آبا از آسياب افتاده باشه و ديگه اون كشور از جنگ فارغ شده و من تنهايي بهش حمله كنم!!!:hmm:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام :

همتون سريع بريد به 98844 حمله كنيد . حمله محدود --- حمله توپ

بعدشم اشغال زمين --- اشغال تپه بعدي .

چون رتبه من خيلي كمتر از كشور 98844 هستش من نمي‌تونم بهش حمله كنم. ولي مواظب باش اون طوري كه من توصيف پيوستگي رو خوندم اونا كشورهايي هستند كه چند تا پيوستگي شون با هم متحد شدن. به رئيس هر پيوستگي هم بر حسب تعداد كشورهايي كه داره درجه وزارت ميده. مثلا وزير خارجه ، وزير داخله، وزير دارائي و...
با بد كشوري درافتادين. در ضمن مگه قرارمون نبود كه به كشورهاي اسلامي حمله نكنيم( شايدم اون اول شروع كرده;))

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چون رتبه من خيلي كمتر از كشور 98844 هستش من نمي‌تونم بهش حمله كنم. ولي مواظب باش اون طوري كه من توصيف پيوستگي رو خوندم اونا كشورهايي هستند كه چند تا پيوستگي شون با هم متحد شدن. به رئيس هر پيوستگي هم بر حسب تعداد كشورهايي كه داره درجه وزارت ميده. مثلا وزير خارجه ، وزير داخله، وزير دارائي و...
با بد كشوري درافتادين. در ضمن مگه قرارمون نبود كه به كشورهاي اسلامي حمله نكنيم( شايدم اون اول شروع كرده;))

دوست عزيز اينجا جبهه نيستش كه به كشور عربي يا مسلمان حمله بكنيم يا نكنيم . من عاشق حمله به

كشورهاي عربي هستم و از له كردنشون لذت ميبرم . حالا بگزريم ...

در مورد حمله هم آقا ميخواسته ازم دزدي كنه و يادش نبوده كه سيستم دفاعي من در مقابل

دزدي وحشتناك قوي و من اصلا پول نگه نميدارم و تا پول بياد دستم تجهيزات ميخرم كه كسي نتونه

كاري بكنه . من بهش حمله كردم و حدود 400 ميليون بهش خسارت وارد كردم

حالا دزدي هم ميكنم ازش كه ديگه ياد بگيره با بزرگ تر از خودش در نيفته :eek::D

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزيز اينجا جبهه نيستش كه به كشور عربي يا مسلمان حمله بكنيم يا نكنيم . من عاشق حمله به

كشورهاي عربي هستم و از له كردنشون لذت ميبرم . حالا بگزريم ...

در مورد حمله هم آقا ميخواسته ازم دزدي كنه و يادش نبوده كه سيستم دفاعي من در مقابل

دزدي وحشتناك قوي و من اصلا پول نگه نميدارم و تا پول بياد دستم تجهيزات ميخرم كه كسي نتونه

كاري بكنه . من بهش حمله كردم و حدود 400 ميليون بهش خسارت وارد كردم

حالا دزدي هم ميكنم ازش كه ديگه ياد بگيره با بزرگ تر از خودش در نيفته :eek::D

تبریک می‌گم. خب فرمانده پیوستگی، Gindis ، گفته بودند که به کشورهای اسلامی حمله نکنیم.:f34r:
ولی خب انگار از همین الآن به بعد این قانون دیگه وجود نداره.
منتظرم ببینم Gindis چی میگه؟

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
واقعه در كشورت .... تعداد زيادي از شهروندان ناراحت هستند به خاطر وضع غذايي و حقوق كم . تعداد شهرونداني كه به شورشيان پيوستند 2,227
حکومتم هم شاهنشاهی هست.کسی میدونه چیکارشون کنم؟ ولشون کنم یا با جنگ با شورشیان باهاشون بجنگم؟ تكنلوژي ضد شورشيان ام الان 2 هست.این شورشیا چرا به وجود میان؟ کسی جاسوس اینا میفرسته یا طبیعیه؟ این تعداد خطرناکه؟
راستی به نظر من باید فقط به عرب ها حمله کنیم و سعی کنیم با اسراییلی ها رابطمونو خوب کنیم.خیلی از اسراییلی ها ایرانی حساب میشن:).
راستی اگه اسلحه با تکنولوژی بالا بخریم بهتره یا با تکنولوژی پایین و بعد خودمون سریع پیشرفت بدیم؟ فرقی هم میکنه؟ اخه اگه با تکنولوژی بالا هم بخریم اگه خواستیم پیشرفت بدیم از اول شروع میکنه!

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
واقعه در كشورت .... تعداد زيادي از شهروندان ناراحت هستند به خاطر وضع غذايي و حقوق كم . تعداد شهرونداني كه به شورشيان پيوستند 2,227
حکومتم هم شاهنشاهی هست.کسی میدونه چیکارشون کنم؟ ولشون کنم یا با جنگ با شورشیان باهاشون بجنگم؟ تكنلوژي ضد شورشيان ام الان 2 هست.این شورشیا چرا به وجود میان؟ کسی جاسوس اینا میفرسته یا طبیعیه؟ این تعداد خطرناکه؟
راستی به نظر من باید فقط به عرب ها حمله کنیم و سعی کنیم با اسراییلی ها رابطمونو خوب کنیم.خیلی از اسراییلی ها ایرانی حساب میشن:).
راستی اگه اسلحه با تکنولوژی بالا بخریم بهتره یا با تکنولوژی پایین و بعد خودمون سریع پیشرفت بدیم؟ فرقی هم میکنه؟ اخه اگه با تکنولوژی بالا هم بخریم اگه خواستیم پیشرفت بدیم از اول شروع میکنه!

به احتمال زیاد یه کشور دیگه شورشیان رو تو کشورت تحریک و کمک کرده. اگه دیدی اوضاع داره بدتر میشه چاره‌ای جز ***** شورشی‌ها نداری. اگه پول کم آوردی بگو برات می‌فرستم.
بعد اسرائیلی‌ها رو چه حسابی ایرانی حساب می‌شن؟:blink:
خب خریدن اسلحه با تکنولوژی پایین باعث میشه که قبل از اینکه شما بتونی تکنولوژی اون سلاح رو بومی کنی یک کشور دیگه که سلاح‌هایی با تکنولوژی بالاتر داره بیاد و تو جنگ با شما پیروز بشه:) در واقع سلاح‌های تکنولوژی فول از شما تا قبل از رسیدن به تکنولوژی مطلوب محافظت می‌کنن.

بالا