• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازي جنگي بسيار زيبا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعه در كشورت .... تعداد زيادي از شهروندان ناراحت هستند به خاطر وضع غذايي و حقوق كم . تعداد شهرونداني كه به شورشيان پيوستند 2,227
حکومتم هم شاهنشاهی هست.کسی میدونه چیکارشون کنم؟ ولشون کنم یا با جنگ با شورشیان باهاشون بجنگم؟ تكنلوژي ضد شورشيان ام الان 2 هست.این شورشیا چرا به وجود میان؟ کسی جاسوس اینا میفرسته یا طبیعیه؟ این تعداد خطرناکه؟
راستی به نظر من باید فقط به عرب ها حمله کنیم و سعی کنیم با اسراییلی ها رابطمونو خوب کنیم.خیلی از اسراییلی ها ایرانی حساب میشن:).
راستی اگه اسلحه با تکنولوژی بالا بخریم بهتره یا با تکنولوژی پایین و بعد خودمون سریع پیشرفت بدیم؟ فرقی هم میکنه؟ اخه اگه با تکنولوژی بالا هم بخریم اگه خواستیم پیشرفت بدیم از اول شروع میکنه!

بايد سركوبشون كني . شورشيان خطرين . بزن بتركونشون :lol:

هم طبيعي هستش هم بعضي مواقع دشمن كمك ميكنه . پس زود سر به نيستشون بكن

من كه فقط با عربا ميجنگم . بعد هم فقط بايد بالاترين نوع تكنولوژي رو بخري چون تو جنگ اگر مثلا 10 تا

هواپيما با تكنولوژي 20 داشته باشه انگار 200 تا داري . چون در هم ضرب ميشه . پس همرو بهترينشو بخر ;)

تا ميتونيد عرب له كنيد :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بنده خدا 2 بار حمله كرد نا موفق بود . خودتون رو آماده كنيد ميخوام يك حمله بهش بكنم حال كنه

اتفاق جديد
2007-06-01
(8) كشور Union #105912 عمليات حمله محدود نا موفق روي كشورت. حمله توپ
نتايج جنگ
ارتش دشمن ارتشت
توپ نابود شده: Rocket Launcher M270 MLRS 62 Rocket Launcher M270 MLRS 4
سربازهاي كشته شده: 0 Commando 0
شخصيتهاي ارتشي كشته شده: 434 28
تعداد سلاح هايي كه از دست داديد: 325,500,000 21,000,000
2007-06-01
(8) كشور Union #105912 نتونست زمينهاي شما را اشغال كند.
دفاع شما تونستند تعداد زيادي از اتومبيل هاي حمل و نقل دشمن را نابود كنند قبل از اينكه به زمين برسند سربازهاي شما خيلي خوب از زمينت دفاع كردند و تونستند تعداد زيادي از سربازهاي دشمن را بكشند و زمين را هم از دست نداديد.
سربازهاي شما موفق ترند.
كار بسيار خوب!
حمله دشمن متوقف شد بعد از اينكه وارد مينها شدند
نتايج جنگ
ارتش دشمن ارتشت
سربازهاي كشته شده: CloneTrooper 10,000 Commando 426
تانكهاي نابود شده: 0 Merkava IV Main Battle Tank 3
اتومبيل حمل و نقل نابود شده: BMR-600 Wheeled APC 258 LAV-300 Light Armoured Vehicle 12
توپ نابود شده: 0 Rocket Launcher M270 MLRS 5
اسيران: 21 0
شخصيتهاي ارتشي كشته شده: 10,753 509
تعداد سلاح هايي كه از دست داديد: 197,400,000 107,558,000

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
به احتمال زیاد یه کشور دیگه شورشیان رو تو کشورت تحریک و کمک کرده. اگه دیدی اوضاع داره بدتر میشه چاره‌ای جز ***** شورشی‌ها نداری. اگه پول کم آوردی بگو برات می‌فرستم.
بعد اسرائیلی‌ها رو چه حسابی ایرانی حساب می‌شن؟:blink:
خب خریدن اسلحه با تکنولوژی پایین باعث میشه که قبل از اینکه شما بتونی تکنولوژی اون سلاح رو بومی کنی یک کشور دیگه که سلاح‌هایی با تکنولوژی بالاتر داره بیاد و تو جنگ با شما پیروز بشه:) در واقع سلاح‌های تکنولوژی فول از شما تا قبل از رسیدن به تکنولوژی مطلوب محافظت می‌کنن.

http://www.radiozamaneh.org/pejman/2007/04/post_24.html

http://fa.wikipedia.org/wiki/اسرائی...B1_.D8.A7.D8.B3.D8.B1.D8.A7.D8.A6.DB.8C.D9.84

http://www.bbc.co.uk/persian/worldnews/story/2007/05/070511_of_mp_israel_intro.shtml
http://www.bbc.co.uk/persian/iran/story/2007/05/070515_of_mp_il_postcard_el.shtml
حدود 500 هزار از 7 میلیون اسراییلی ایرانین.
بزار قوی شم بعد که در یه حد شد قدرتمون باهم همه عرب هارو نابود میکنیم بازی رو از عرب ها پاک کنیم:D

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
ميگم با عربها بهتره در نيفتيم!
خيلي هواي هم رو دارن تو اين بازي انگار
خيلي هم كينه اي هستند!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ميگم با عربها بهتره در نيفتيم!
خيلي هواي هم رو دارن تو اين بازي انگار
خيلي هم كينه اي هستند!!

من اومدم كه فقط عرب بتركونم . چون انگيزه ديگه اي ندارم . تا حالا نشده جز عرب با كسي ديگه بجنگم

مخصوصا عربستانيا , عراقيا و ... :f34r:

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
من اومدم كه فقط عرب بتركونم . چون انگيزه ديگه اي ندارم . تا حالا نشده جز عرب با كسي ديگه بجنگم

مخصوصا عربستانيا , عراقيا و ... :f34r:

خیلی باحالی:D اسم کشورت چیه؟
مگه ماها هوای هم رو نداریم؟
بازی کی ریستارت میشه؟ بعدش همه چی از اول شروع میشه؟ مثل اینکه تازه ثبت نام کردیم؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خیلی باحالی:D اسم کشورت چیه؟
مگه ماها هوای هم رو نداریم؟
بازی کی ریستارت میشه؟ بعدش همه چی از اول شروع میشه؟ مثل اینکه تازه ثبت نام کردیم؟

BlackRose

هواي همو ؟ خوب داريم ... چه ربطي به موضوع داره ؟

بازي هم چند وقت ديگه Restart ميشه ... از اول كه شروع شد تك تك عربارو نابود ميكنم

نميزارم تو بازي بمونن :f34r: آره مثل اينكه از اول تازه ثبت نام كردين

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
BlackRose

هواي همو ؟ خوب داريم ... چه ربطي به موضوع داره ؟

بازي هم چند وقت ديگه Restart ميشه ... از اول كه شروع شد تك تك عربارو نابود ميكنم

نميزارم تو بازي بمونن :f34r: آره مثل اينكه از اول تازه ثبت نام كردين

هوای همو داریم در جواب هوای همو داشتن عربا بود:rolleyes:
کدوم عملیات اشغال زمین زمین خیلی بیشتری رو میگیره؟ برای کشور های خیلی ضعیف؟ اخه توی راهنماش نوشته بود یکیشو انگار اشغال سریع بود که 11 یا یه چیزی اینطوری رو میتونید بگیرید اما % نداشت.
بازی چند وقت یکبار ریستارت میشه؟ چند روز دیگه ریستارت میشه ایندفعه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هوای همو داریم در جواب هوای همو داشتن عربا بود:rolleyes:
کدوم عملیات اشغال زمین زمین خیلی بیشتری رو میگیره؟ برای کشور های خیلی ضعیف؟ اخه توی راهنماش نوشته بود یکیشو انگار اشغال سریع بود که 11 یا یه چیزی اینطوری رو میتونید بگیرید اما % نداشت.
بازی چند وقت یکبار ریستارت میشه؟ چند روز دیگه ریستارت میشه ایندفعه؟

تاريخ دقيقشو نميدونم اما به زودي Restart ميشه . اشغال زمين اصلا به درد نميخوره به نظرم

جنگ هم به درد نميخوره . چون طرف رو ميزني كه چي بشه ؟ مگر اينكه اصلا محوش كنيم چند نفري

وگرنه جز از دست دادن پول و چرخش چيز ديگه اي نداره . فقط دزدين پول حال ميده :p

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
این کلاهک هسته ای و ... چیه جریانش؟
پول بدست میاری بعد چیکار میکنی؟ من کلی روی جاسوسی و ضد جاسوسی و اینا سرمایه گزاری کردم:D فکر کنم جاسوسیم 13 باشه.ساعت 1 شب اینا هم 5 تا یا بیشتر از جاسوسام کارشون تموم میشه.اشغال زمین لازمه اخه! همش زمین کم میارم برای کارخانه.بعدن هم نظامی کردن و شهروند فکر کنم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این کلاهک هسته ای و ... چیه جریانش؟
پول بدست میاری بعد چیکار میکنی؟ من کلی روی جاسوسی و ضد جاسوسی و اینا سرمایه گزاری کردم:D فکر کنم جاسوسیم 13 باشه.ساعت 1 شب اینا هم 5 تا یا بیشتر از جاسوسام کارشون تموم میشه.اشغال زمین لازمه اخه! همش زمین کم میارم برای کارخانه.بعدن هم نظامی کردن و شهروند فکر کنم.

نه لازم نيست . برو بهبود كشور بعد خودش حسابي شهروندان و زمينتو زياد ميكنه

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
این نتیجه کار منه:
عمليات به كمك به شورشيان در كشور Blackwater #100213 با موفقيت تمام شد!
جاسوس هاي شما موفق شدند پول را به شورشيان برسانند.
مجموع 133 شهروندان پيوسته به شورشيان.
عمليات فريب دادن را فرستاديد به كشور Israelia #80034

اگه توی پیوستگی رفته باشید می‌بینید که کشور Blackwater یه پیشنهاد منفی بر علیه کشور bandar که عضو پیوستگی lebres (پیوستگی خودمون) هستش، به سازمان ملل داده بود. منم جاسوسام رو فرستادم تا به شورشیان تو کشورش کمک کنند و خب می‌بینید که با موفقیت هم تموم شد. این درسی میشه برای بقیه :f34r: تا بفهمند ما واقعا متحد هستیم و هوای همو داریم.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
تاريخ دقيقشو نميدونم اما به زودي Restart ميشه . اشغال زمين اصلا به درد نميخوره به نظرم

جنگ هم به درد نميخوره . چون طرف رو ميزني كه چي بشه ؟ مگر اينكه اصلا محوش كنيم چند نفري

وگرنه جز از دست دادن پول و چرخش چيز ديگه اي نداره . فقط دزدين پول حال ميده :p

من با رونی جون صددرصد موافقم. اصلا حال نمی‌ده که ما شروع کننده جنگ باشیم. اول جاسوسی می‌کنیم بعد اگه دستمون رو شد می‌جنگیم.:f34r:
راستی رای دادن تو سازمان ملل با رشوه رو فراموش نکنید. من یه روز رفتم 450 میلیون کاسب شدم.;)
راستی اگه اشتباهی تو بازی پیدا کردید با مدیر سایت تماس بگیرید و اشتباهو تو یه فایل text ضمیه ایمیل براشون بفرستید. معمولا بهتون 500 زمین جایزه می‌دن. من فقط دو تا کلمه که ترجمه فارسیشون اشتباه بود رو گوشزد کردم 500 زمین گرفتم.:cool:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
فکر کنم هادی سخت مشغول کمک به اون گلادیاتور مستمنده و ما رو فراموش کرده:(

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
تاريخ پيغام پيغام

2007-06-02 (26) فرمانده كشور bandar #111409 يك پيغام براي هر پيوستگي بفرستيد
لطفا کشور Blackwater با کد 100213 را که از افغانستان هست تحت فشار قرار دهید.

می‌بینید که کشور bandar گفته که اون افغانیه رو گوش‌مالیش بدیم. من تو کشورش شورش راه انداختم.:f34r: اگه شما که تکنولوژی جاسوسیتون به مراتب قویتره تو کشور این افغانی انقلاب راه بندازید خیلی خوب میشه.:devil:

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه :)
من براي اون افغانه عمليات تروريست ارتش فرستادم

همتون موفق باشيد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چطوري Gindis . چه خبرا , كم پيدايي . من فعلا دارم چرخش جمع ميكنم . چون پول همينطور از راه دزدي

داره سرازير ميشه :D اما اين چرخش اعصاب خرد كنه

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
سایت بازی برای من از دیشب باز نمیشه
شما مشکلی ندارید؟

بالا