• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازگردانی تمامی فایل های حذف شده

bahram-divar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود دوستان

هارد بنده متاسفانه سر یه اشتباه فرمت شده و تمامی اطلاعات اون حذف شده

بعضی از این اطلاعات بسیار برای بنده مهم بودن

از دوستان عزیز خواهشمندم اگه کمکی در این باره می تونن بکنن دریغ نکنن و راه کاری رو جلوی بای بنده قرار بدن ممنون میشم

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
متاسفانه سر انتخاب اشتباه هارد به جای فلش برای فرمت این مشکل برای منم پیش اومده بود.
من از برنامه active boot disk استفاده کردم و خوشبختانه تونستم 100% موارد رو صحیح و سالم ریکاوری کنم.
برنامه بوتیبل هستش و باید روی سی دی یا فلش بعد ریست سیستم اجرا بشه.اگه کل هارد فرمت شده باید یه هارد دیگه تهیه کنی تا داده های ریکاوری شده رو روی هارد دوم بریزی.
توجه کنید قبل ریکاوری چیزی کپی یا پیست نکنید روی درایو تا داده ها از بین نره.موفق باشی.

bahram-divar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه سر انتخاب اشتباه هارد به جای فلش برای فرمت این مشکل برای منم پیش اومده بود.
من از برنامه active boot disk استفاده کردم و خوشبختانه تونستم 100% موارد رو صحیح و سالم ریکاوری کنم.
برنامه بوتیبل هستش و باید روی سی دی یا فلش بعد ریست سیستم اجرا بشه.اگه کل هارد فرمت شده باید یه هارد دیگه تهیه کنی تا داده های ریکاوری شده رو روی هارد دوم بریزی.
توجه کنید قبل ریکاوری چیزی کپی یا پیست نکنید روی درایو تا داده ها از بین نره.موفق باشی.

ممنون از شما دوست عزیز فقط یه سوال

بنده بعد از اینکه هارد فرمت شد ویندوز هم پرید و ویندوز نصب کردم مشکلی که نداره ؟؟؟

البته اینجوری بگم هارد بنده کاملا فرمت شد و کل هارد شده بود یه پارتیشن

bahram-divar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و یه نکته دیگه که یادم رفت درایو های بنده 3 تا بودن قبل از فرمت شدن و بعد نصب ویندوز مجبور شدم دوتاش کنم یعنی یکی که ویندوز روش نصب شده و یکی دیگه که هیچی خالیه این مورد هم مشکلی نداره ؟؟

می تونم ویندوز رو حذف کنم کامل و درایو رو یکی کنم یعنی یه درایو و بعد کار ریکاوری رو شروع کنم ؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
دوست عزیز هرکاری که برای ریکتوری کشنده باشه شما انجام دادی! نصب ویندوز یا ادغام و ایجاد پارتیشن بازگشت اطلاعات رو به حداقل میرسونه.
حالا باز از اون روش استفاده کنید شاید بشه بعضی از اطلاعات رو سالم برگردوند.

بالا