برگزیده های پرشین تولز

بازگشت از عراق

LongHorn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان عزيز
اگه يادتون باشه taimazflash كه خود بنده باشم دريكي از تيتر هاي خود نوشته بود :سفر به عراق.
حالا با گذشت حدود يك ماه از آن مي نويسم بازگشت از عراق .
من نمي خوام همه سفرم رو تعريف بكنم ولي اگه سوال خاصي درموردش دارين بفرمايين تا جواب بدم.
علت تغيير نام كاربري من پيدا شدن نام بهتر است.
با تشكر از همه دوستاني كه درموقع رفتن به من لطف داشتن.
حميد

kafkamedia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچين تاپيكي رو يادم نمياد . به نظر من بهتره در مورد اون يكي تاپيكت ( سفر به عراق ) كمي بيشتر توضيح بدي . بگي كه چرا رفتي و .. اين جور حرفا .

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آره این تاپیک بود : <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1822&' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1822&</a>
راستی چه خبر؟
خوش گذشت؟ :D

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916

Mazyar_Kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك كم تعريف كن ببينيم چه خبر بود؟ كجا رفتي؟ اوضاع چطور بود؟

LongHorn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگي ببخشيد كه دير گشت
من اين تاپيك رو 10 با 12 روز بعد از برگشتن نوشتم ولي به خدا يادم رفته بود كه كجا نوشتم و حالا كه پيداش كردم جواباتونو يكي يكي مي دم.

LongHorn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا كافكامديا كه فكر ميكنم جوابش رو گرفت.
و ممنونم از اظهار لطف علي خان / پي سي / احسان / آرش و مازيار

LongHorn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من خوب و سرحال و سلامت هستم و به هيچ مشكل خاصي هم برنخورديم و بعد از راه اندازي دستگاه و زيارت برگشتيم .
ولي تنها مشكل ما گرماي بيش از حد دما و غيربهداشتي بودن مواد غذايي و آب بود كه
اون رو هم با آب معدني و مقداري هم غذاي خوب كه خيلي سخت به دست مي آمد حل كرديم .

LongHorn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد مشكلات رفتن هم خدمتتون عارضم كه در موقع رفتن ما شخصي كه قرار بود مارو به اون ور مرز راهنمايي كنه توي پيرانشهر نبود بنابراين ما با تماس تلفني كه با اين شخص داشتيم با ياري يك كرد كه مارو از مرز رد كرد به خاك عراق پا گذاشتيم و اونجا به انتظار اتومبيلي نشستيم كه قرار بود مارو ببره ولي خبري نشد كه نشد و ما با هزار جور مكافات خودمون رو به جاده مانندي رسونديم و از اونجا يه وانت كه رانندش فارسي حرف مي زد گرفتيم و گفتيم كه مارو به يه آبادي ببر كه بشه ماشين براي اربيل گرفنت اونم بي چون و چرا حركت كرد و ما رو درست دم در پاسگاه پليس مرزي عراق پياده كرد و تحويل داد و گفت كه اينا غير قانوني هستن.
خلاصه مامور كرد عراقي كه اصلحه پر دستش بود بعد از چند تا سوال گفت از همون راهي كه اومدين برگردين ولي ما قبول نكرديم و اونم عصبي شد و يه تير زد به زمين درست 20 سانت كنار پاي همسفر ما و ما كه صداي تير تو گوشمون سوت مي كشيد مجبور شديم پاي پياده برگرديم و لي بار دوم كه رفتيم هم اون شخص اونجا بود و هم ماشين آورده بود...

بالا