• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازگشت وب سایت کلیکی توباکس

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
قصد ندارم که این سایت رو تبلیغ کنم و بگم توش فعالیت کنین
توباکس مجددا راه اندازی شده کاربران مال باخته برید شاید بتونید پولتون رو برگردونید.
البته ایشون اعلام کردن حساب بانکیشون مسدود شده شکایتتون رو پس بگیرید تا بتونن بدهی هایشون رو پرداخت کنن

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
ظاهرا ایشون دوباره به قصد کلاه برداری برگشتن
گول حرف های ایشون رو نخورید و حتی 1 ریال هم به حساب ایشون واریز نکنید.هر چند بعید میدونم درگاه بانکی ایشون دوباره باز بشه

gl1392

Registered User
لایک‌ها
6
ظاهرا ایشون دوباره به قصد کلاه برداری برگشتن
گول حرف های ایشون رو نخورید و حتی 1 ریال هم به حساب ایشون واریز نکنید.هر چند بعید میدونم درگاه بانکی ایشون دوباره باز بشه
دوست عزیز، ظاهراً چیه؟؟خوب معلومه که دوباره به قصد کلاهبرداری اومده، اصلاً و ابداً هر کسی که شکایت کرده نباید شکایتشو پس بگیره،
فکر کردی اگه کاربرا شکایت نمیکردن این مرتیکه کلاهبردار برمیگشت؟ با زبون بی زبونی میگه دارم سرتون کلاه میذارم ولی باز هم این کاربرا میرن تو تالارش میگن ما میدونستیم کلاهبردار نیستی!!
میخواد شکایت ها رو پس بگیره و پولها رو به حساب سایت برگردونه و وقت بیشتر برای نقشه هاش که معلوم نیست چی هستن بخره، اگه میخواد بدهی هاشو پس بده بیاد بده چه ربطی به درگاه داره؟عمراً تا 100 سال دیگه هم نمیتونه بدهیهاشو پس بده ،اینو مطمئن باشید،من نمیدونم چرا انقدر مردم ما توی اینترنت ساده لوح هستن ،باید پدر این مال مردم خورها رو درآورد تا بقیه عبرت بگیرن.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
بخشید تاپیک قدیمی آوردم بالا
میخواستم تاپیک بزنم ، اما صلاح دونستم دوستان بیان تو همین تاپیک جمع بشن.

جالبه این سایت با اینهمه شکایتی داره فعالیت میکنه و تازه شماره مجوز قضایی و کوفت و زهرمار گرفته و داره خیلی راحت به کلاهبرداریش ادامه میده.

با کلی دنگ و فنگ و دعوا و تهدید حساب موجودی منو از سیستم قبلیشون به این سیستم جدید برگردوندند ، اما بازهم جالبش اینجاست که نه به حساب موجودی بنده ، به حساب خریدم.
بهشون تیکت زدم برام واریز کنید ، گفتن امکانش نیست ، گفتم پس انتقال بدید به حساب تبلیغاتم که حداقل تبلیغ سایتامو بزارم تو تبلیغات شما و گفتن شما موجودی درآمد ندارید که بشه منتقل کرد و شما فقط موجودی خرید دارید!!!

داداش بنده هم حدود 7 میلیون تومان ازشون طلب داره و بهشون تیکت زده ، چی جواب داده باشن خوبه؟؟!!!
شما که در سیستم جدید فعالیت نکردید تا پولتون واریز بشه!! داداشم یه مدت فعالیت کرد و دوباره تیکت زد ، گفتن ما فعلا واریز نداریم و صبر کنید؟!! داداشم دوباره فعالیت نکرد و بعد از مدتی بهشون تیکت زد که واریزیتون شروع نشده؟ گفتن شما که 20 روزه فعالیت نکردید!!! بعدشم گفتن که برو تو فلان سایت ثبت نام کن و اونجا هم فعالیت کن بعد هم درآمد اینجا و هم اونجا رو باهم بهت میدیم!!!!!
داداشمم گفت شما پوله منو اینجا نمیدید ، حالا من وقت بزارم تو اونیکی سایتتون که دارید اونجا هم کلاهبرداری میکنید؟

جالب قضیه اینجاست که سایتی که خودش منبع کسب درآمد هست برای کاربرا ، بعدش اومده 10 تا پاپ آپ گذاشته برای کسب درآمد.

یعنی واقعا کاربرایی که دارن تو این سایت با این وضعیت هزینه میکنن خیلی بی فکرن.

دوستانی هم که شکایت کردن یا قصد شکایت دارن ، میتونیم با هم جمع بشیم تا جلوی کلاهبرداری بیشتر این سایت رو بگیریم ، البته اگر رسیدگی کنندگان خودشون با اینا همدست نباشن.

بالا