• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازیهای برتر ژانر : رانندگی

Thomass Anjello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معرفی و تبادل نظر و راهنمایی پیرامون بهترینها در این سبک از بازی .

همچنین پاسخگویی به سوالات پیش آمده از این گونه بازیها .:cool:

البته فکر می کنم که بیشتر به بحثهای اجمالی و کوتاه بپردازیم بهتر است :blush:

در نتیجه اگر بازی خاصی به بحث تخصصی ترداشت

اشخاص می توانند تاپیکهای مجزا برای معرفی آن بازی خاص ایجاد کنند و علاقه مندان نیز با آنها همکاری داشته باشند .

;)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,290
به نظر من کلاس این سبک پایین تر از سبک های دیگه گیم است!! (نزنیدها!!
tomato2.gif
)
ولی گیم های این سبک که من باهاشون حال کردم:
Need for Speed: Underground 1
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Carbon
و بازی قدیمی و بسیار قشنگ و خلاقانه Revolt!! یادش به خیر شب اول خرید این گیم فکر می کردیم چیز چرتیه و همین جوری از سر سیری خریدیمش، ولی بعد تا 5 صبح با پسر خاله ام داشتیم ری ولت می زدیم و انقدر خندیدیم که صدای همسایه مون در اومد!!
swear1.gif

Thomas Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من کلاس این سبک پایین تر از سبک های دیگه گیم است!! (نزنیدها!!
tomato2.gif
)
ولی گیم های این سبک که من باهاشون حال کردم:
Need for Speed: Underground 1
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Carbon
و بازی قدیمی و بسیار قشنگ و خلاقانه Revolt!! یادش به خیر شب اول خرید این گیم فکر می کردیم چیز چرتیه و همین جوری از سر سیری خریدیمش، ولی بعد تا 5 صبح با پسر خاله ام داشتیم ری ولت می زدیم و انقدر خندیدیم که صدای همسایه مون در اومد!!
swear1.gif

من هم با سری نید فور اسپید کاملا موافقم
friends.gif

واقعا بی نظیر بودند و هستند .

Thomas Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cover
از بازیهای رانندگی
من عنوان " درایور" را معرفی می کنم .;)

شماره اول آن کاملا کپی شده از روی فیلمی با همین عنوان بود .
در شماره دوم کمی به جزئیات بازی افزوده شد و مراحلی برای آن تشکیل گردید .
در شماره سوم علاوه بر جزئیات , یک خط داستانی نیز برای آن تهیه شده بود ! که البته بسیاری از آن ناراضی بودند .

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
من الان تو كار COLIN MC RAE:DIRT ام.واقعا زيباست و طبيعي:rolleyes:مناظر با كيفيت بسيار بالا كنترل خوب ماشين افكتهاي زيبا ..شايد بگم طبيعي ترين(بعد از FORZA2(و صد البته لذت بخش ترين بازي ريسينگ كه تا حالا بازي كردم.
البته من دارم رو 360 بازي كنم نميدونم رو PC وضعش چطوره!ولي به همه پيشنهاد ميكنيم اين DIRT رو بگيرن شديدا.:)

ولي هيچي به NFS نميشه!:lol:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137

بنده رو PS2

Toca drivers 3

و

gran turismo 4

رو پیشنههاد میکنم , مثل nfs غیر طبیعی نیستن و حرکات و ری اکشنهای ماشین ها دز سطح قابل قبولی هستن

و روی PC هم 100% شبیه ساز Live For Speed رو پیشنهاد میکنم برای کسانی که اینتر نت سرعت بالا دارن

این بازی واقعا به رانندگی واقعی و ریس نزدیکه و هر چند وقت هم میشه اپدیتش کرد ولی باید لایسنسش رو خریداری کنید !

مسابقات انلاینش بی نظیره , احساس میکنید واقعا تو مسابقه هستید , راننده های حرفه ای از همه جای دنیا !!!!

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اول از همه سری Gran Turismo که شماره پنجش هم برای PS3 در راهه و شماره 4 ش انقلابی بود در سبک خودش.
تازگی ها هم با DiRT خیلی حال کردم.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62

بنده رو PS2

Toca drivers 3

و

gran turismo 4

رو پیشنههاد میکنم , مثل nfs غیر طبیعی نیستن و حرکات و ری اکشنهای ماشین ها دز سطح قابل قبولی هستن

و روی PC هم 100% شبیه ساز Live For Speed رو پیشنهاد میکنم برای کسانی که اینتر نت سرعت بالا دارن

این بازی واقعا به رانندگی واقعی و ریس نزدیکه و هر چند وقت هم میشه اپدیتش کرد ولی باید لایسنسش رو خریداری کنید !

مسابقات انلاینش بی نظیره , احساس میکنید واقعا تو مسابقه هستید , راننده های حرفه ای از همه جای دنیا !!!!

LIVE FOR SPEED همراه با لايسنس رو از كجا ميشه تهيه كرد؟حدودا چند چوق ميشه؟:)

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156

بنده رو PS2

Toca drivers 3

و

gran turismo 4

میشه بیشتر در مورد Live For Speed توضیح بدی؟ اینکه چه جوری میشه بازی کرد و حتما باید پول داد؟؟

amsjavan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سرعت Need for speed:Most Wanted چند فريم در ثانيه است كه با كارت گرافيك Geforce 8500 بعضي جاها خيلي كم تيكه تيكه ميشه؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
میشه بیشتر در مورد Live For Speed توضیح بدی؟ اینکه چه جوری میشه بازی کرد و حتما باید پول داد؟؟
ورژن اخر بازی رو میتونید از اینجا دانلود کنید .

اگه لایسنس رو نخرید , فقط میتونید از 3 ماشین و 3 پیست استفاده کنید .

فکر کنم نزدیک 50 دلار در میاد , بعدش شما در فروم مخصوص به این بازی اوگوی S2 میگیرید که به معنی این هستش که شما لایسنس رو خریدید.

یه صفحه هم متعلق به شماست که تمام حرکات انلاین شما رو ثبت میکنه ( متراژی که رانندگی کردید , مقدار مصرف بنزین , تعداد برد و باخت در مسابقات انلاین و ....)

البته بازی رو به صورت افلاین برای تمرین و ثبت زمان هم میشه بازی کرد ولی بیشترین لذتش در مسابقات انلاین هست.

سوالی بود در خدمتم...

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
حمید خان این که گفتی خیلی وسوسه انگیزه !
سرعت بالا یعنی در چه حدود ؟

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
حامد، خیلی ممنون از توضیحاتت...

اینم سوال خوبیه...
راستی حامد صحیح است ;)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
عرفان عزیز , بستگی به تعداد ماشین های انلاین داره !

128 هم فکر کنم خوب جواب بده.

از اینکه بنده تعریف کردم خیلی جالبتره , حتما پیشنهاد میکنم که دانلود کنید .

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
تا به امروز خیلی بازی خوب تو این سبک دیدم. ولی بهترینهاشون اینا هستن:

Driver 1,2
Gran Tourismo
Need For Speed: Porsche Unleashed
World Racing
V-Rally
Colin McRae Rally
King of The Road

سری Driver که معرف حضور هم هست. نسخه های 1 و 2 از بهترین بازیهایی بودن که تموم کردم ولی DRIV3R فقط یه بازی معیوب با اشکالات فراوون اجرایی بود و Driver: Paralel Lines هم که فقط میشد به عنوان یه کپی دست چندم GTAIII قبولش کرد و نه یه بازی و درست حسابی.

در مورد Gran Tousismo من فقط نسخه های 1 و 2 که مال PS1 بودن رو تموم کردم. بقیه نسخه هاش رو اصلاً بازی نکردم!

Need For Speed: Porsche Unleashed یا همون NFS5 (البته نسخه PC) تنها نسخه واقع گرایانه در سری 10 گانه Need For Speed بود و حتی تا الان هم یه سر و گردن از همه شون بالاتره.

World Racing رو شدیداً توصیه می کنم. یه بازی رانندگی با محیطهای بسیار زیبا و قابلیت رانندگی با گروه وسیعی از ماشینها (البته نسخه اولش فقط محدود به مدلهای مرسدس بنز می شد ولی نسخه دومش این محدودیت رو نداره)

V-Rally 1 هم که در زمان خودش یعنی 10 سال پیش از بهترین بازیهای سبک رانندگی PS1 بود و نسخه سومش که مال 4 سال پیش بود هم از بازی های قابل توجه اون موقع شد.

Colin McRae Rally که بهترین سری Rally روی PC هست.

King of The Road تنها بازی شبیه ساز کامیونی بود که ازش خوشم اومد. با این که مال 5 سال پیشه ولی به نظر من هنوز هم از تمام بازیهای سبک کامیونی بهتره.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137

بنده رو PS2

Toca drivers 3

و

gran turismo 4

ورژن اخر بازی رو میتونید از اینجا دانلود کنید .

اگه لایسنس رو نخرید , فقط میتونید از 3 ماشین و 3 پیست استفاده کنید .

فکر کنم نزدیک 50 دلار در میاد , بعدش شما در فروم مخصوص به این بازی اوگوی S2 میگیرید که به معنی این هستش که شما لایسنس رو خریدید.

یه صفحه هم متعلق به شماست که تمام حرکات انلاین شما رو ثبت میکنه ( متراژی که رانندگی کردید , مقدار مصرف بنزین , تعداد برد و باخت در مسابقات انلاین و ....)

البته بازی رو به صورت افلاین برای تمرین و ثبت زمان هم میشه بازی کرد ولی بیشترین لذتش در مسابقات انلاین هست.

سوالی بود در خدمتم...

نکته ی جالب در مورد این بازی اینه که , اکثر تکنیکهای رانندگی رو هم میشه پیاده کرد !

مثلا اگه wheel داشته باشید , ترمز با پای چپ یا همون LFB و هیل اند تو رو میتونید اجرا کنید .

اگه هم wheel ندارید , میتونید از ماوس استفاده کنید به جای فرمون , اولش شاید سخت باشه ولی میاد دستتون .

بعضی از رکوردهای جهانی رو با ماوس زدن !

چون مانند بازیهای دیگه نیست که فقط شما توانایی چپ یا راست بردن فرمون رو داشته باشید , به وسیله ی ماوس میتونید

هنگام عبور از پیچها زاویه ی فرمون رو ثابت نگه دارید ( مانند حالت واقعی ).

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یاشار
تا به امروز خیلی بازی خوب تو این سبک دیدم. ولی بهترینهاشون اینا هستن:
مطمئن باش بهترینها رو معرفی کرده ای .:cool:

World Racing رو شدیداً توصیه می کنم. یه بازی رانندگی با محیطهای بسیار زیبا و قابلیت رانندگی با گروه وسیعی از ماشینها (البته نسخه اولش فقط محدود به مدلهای مرسدس بنز می شد ولی نسخه دومش این محدودیت رو نداره)
شدیدا در پی این بازی هستم .
تعریف آن بسیار عالیست .;)
King of The Road تنها بازی شبیه ساز کامیونی بود که ازش خوشم اومد. با این که مال 5 سال پیشه ولی به نظر من هنوز هم از تمام بازیهای سبک کامیونی بهتره.
منم موافقم .
واقعا در بین بازیهای کامیونی بهترین است ,حتی افراد این دوره هم که در زمان عرضه بازی نبوده اند , یکی از طرفداران جدی این بازی هستند . ( این را تحقیق کرده ام ) :cool:

*********************** ************** **** **
hamedsullivan
چون مانند بازیهای دیگه نیست که فقط شما توانایی چپ یا راست بردن فرمون رو داشته باشید , به وسیله ی ماوس میتونید

هنگام عبور از پیچها زاویه ی فرمون رو ثابت نگه دارید ( مانند حالت واقعی ).
بدون شک خیلی هیجان انگیزه ؟;)
ولی حیف که PS2 است و PC نیست .:eek:

aiat_gamer

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من که هیچ وقت از NFS خوشم نیومد.کلا با ماشین سواری حال نمی کنم.تنها فقط brunout.عجیبی که تا حالا کسی اسمش رو نبرده...

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من که هیچ وقت از NFS خوشم نیومد.کلا با ماشین سواری حال نمی کنم.تنها فقط brunout.عجیبی که تا حالا کسی اسمش رو نبرده...
بازیه خوبیه , ولی در مواقعی خوبه که ادم اعصابش خورده !

بالا