• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازیهای برتر ژانر : ورزشی

Thomass Anjello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معرفی و تبادل نظر و راهنمایی پیرامون بهترینها در این سبک از بازی .

همچنین پاسخگویی به سوالات پیش آمده از این گونه بازیها .:cool:

البته فکر می کنم که بیشتر به بحثهای اجمالی و کوتاه بپردازیم بهتر است :blush:

در نتیجه اگر بازی خاصی به بحث تخصصی ترداشت

اشخاص می توانند تاپیکهای مجزا برای معرفی آن بازی خاص ایجاد کنند و علاقه مندان نیز با آنها همکاری داشته باشند .

;)

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مثل اینکه خودم باید اولین بازی را معرفی کنم .:cool:

بازی که شاید هیچ احتیاجی به معرفی نداشته باشد , مجموعه FIFA از سال 1996 تا کنون ( البته سن من بیشتر از این قد نمی دهد :blush:) , هر ساله با نسخه های متفاوت منتشر شده و طرفداران بسزایی دارد .
من خودم هر زمان که ویندوز سیستم را تعویض می کنم ,بلافاصله یکی از نسخه های این بازی را نصب می کنم .;)

در واقع نشاط این بازی به قابلیت چند نفره بودن آن است ! بعضی وقتها در خانه به همراه دوستان و اقوام ,این بازی را 4 نفره انجام می دهیم .

شما چطور ؟؟؟:rolleyes:

** ** ** ** ** ** **

aiat_gamer

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نمی خوام ادای متفاوت بودن رو در بیارم ولی من از فوتبال خوشم نمی یاد.ولی با سری madden و nhl خیلی حال می کنم.حیف که گیر نمیان.

phonixy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فقط از بازيهاي Basketball NBA خوشم مياد چون خودم بسكتباليستم وقتي مي بينم تكنيكها و حركات رو با چه ظرافتي طراحي كرده اند خيلي حال ميكنم فكر نكنم اين ظرافت رو تو هيچ بازي فوتبالي بشه پيدا كرد!
البته من NBA 07 رو بازي نكردم چون شنيدم زياد جالب نيست ولي 06 و 05 خيلي باحال بودند

roj!n

Guest
لایک‌ها
2
من از سری پرو ایولیشن ساکر(ببخشید،املا انگلیسیشو مطمئن نبودم!)بیشتر از فیفا خوشم میاد...ولی خوب با ps2 اون رو بازی میکنم،با psp فیفا...از نظر گرافیکی البته خیلی با هم فرق ندارن...

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
F I F A خیلی خفنه ما هم با بچه ها ۴ نفری میزنیم
biggrin.gif
161fs849266.gif

بالا