• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
می خوام یک بازی قشنگ براتون معرفی کنم. اسمش BattleDawn هست. با فلش ساخته شده است.
شما تو این بازی می تونید یک کشور داشته باشید. سپس شروع کنید به ساخت و ساز و سربازگیری. این بازی خوبیش اینه که شما روی نقشه جهان اونو بازی می کنید. من یک کشور درست بالای تنگه هرمز در محل شهر بندرعباس ساخته ام. تا حالا هیچ ایرانی تو بازی پیدا نکردم. متاسفانه کشورمان هم تو بازی بوسیله بیگانه ها اشغال شده و آدم حرصش میاد که چرا تا حالا هیچ ایرانی اونا رو بندازه بیرون. خب من یک سری تجربه تو این یک هفته بازی کسب کردم. و اون رو به صورت تصاویر آموزشی در اختیار شما قرار میدم. امیدوارم که خشتون بیاد:)

67nqsm9.png

680c5r6.png

4p493dc.jpg

4q4m3pe.jpg

535zbeu.jpg

4t54v7r.jpg

4kxel1t.jpg

4p2ztyu.jpg

در ضمن برای کسانی که تازه بازی را شروع می کنند یک Message می یاد که در اون از شما دعوت شده به پیمان تازه کاران بپیوندید. این کار خیلی لازم است چون کسانی که عضو پیمان تازه کاران باشند تا چند روز هیچ کس نمی تواند به آنها حمله کند. ولی اگر شما در حالی که در پیمان هستید به کسی حمله کنید، خودبه خود از پیمان خارج می شوید. من الآن یک ساعتی بیشتر به پایان عضویتم در پیمان نمانده و بزودی توسط Arab Force به من حمله خواهد شد. هم بازی عزیز منتظر شما هستم تا بتوانیم با هم از خاکمان دفاع کنیم.:lol:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
امروز که وارد بازی شدم دیدم که یک کانادایی با نام کشور UTX که نزدیکای تهران لانه کرده بود به من حمله کرده و تمام سربازامو کشته. خب من فقط نیروهای پیاده داشتم و تانک وتوپ نداشتم ولی UTX با تانک و توپ به من حمله کرده بود. ولی خوبی این بازی اینه که بعد از حدود دو روز و اندی می تونید شورش کنید و کشورتان را پس بگیرید. وقتی کشورتان اشغال است شما می توانید ساخت و ساز کنید. و هنوز کنترل کشور دست شماست. خب من سعی می کنم بعد از دو روز دیگر شورش کنم.
راستی فراموش نکنید که اگه خواستید در بازی ثبت نام کنید و در کنار من بجنگید باید در Earth5 ثبت نام کنید. بازی پنچ تا Earth داره. به شکل
Earth1
Earth2
Earth3
Earth4
Earth5
که من تو آخری هستم.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
خب امروز که می خواستم وارد بازی بشم متوجه شدم که ظاهر سایت به کلی عوض شده است. البته فقط ظاهر سایت نه کنترل پنل بازی.:)

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
در این بازی غذا نقش مهمی بازی می کند. هر سرباز ساعتی یک واحد غذا مصرف می کند. پس اگر شما اسکادرانهای زیادی داشته باشید و برعکس واحد تولیدی غذا را ارتقاء ندهید با مشکل کمبود غذا و در نتیجه کمبود نیروی انسانی و حتی فرار کارگران روبرو میشوید!!!

:cool:
پس یادتان باشد که همزمان با ارتقاء واحدهای تولید سلاح و فلزات و نفت از تولید غذا هم غافل نشوید و آن را کم اهمیت نگیرید.:)

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
در این بازی می توانید هر جایی در نقشه پست های دیده بانی (Outpost ) بسازید. البته هنوز من این کار را نکرده ام و دارم فعلا کشور خودم را ارتقاء می دهم.:happy:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
در این بازی هر واحد نظامی یک اسکادران نامیده می شود. اسکادران می تواند شامل انواع مختلفی از سلاحها و سربازهایی که متفاوت تجهیز شده اند (مثلا سربازهای دارای سلاح سبک، سنگین ، آرپی جی زن و...) و همچنن ماشینهای ضرهی شامل تانک و ماشینهای سبک مانند جیپهای توپدار) باشد.
من توصیه می کنم هر اسکادران شامل همه اینها باشد یعنی کامل باشد. مثلا اگر با تانک روبرو شد آرپی جی زن داشته باشد و اگر نیاز به تانک بود تانک داشته باشد.:p

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
روی هر کشوری که یک بار کلیک کنید دور آن کشور چند دایره که به اصطلاح منو است ظاهر می شود. هر دایره علامتی دارد که اگر با ماوس روی آن بایستید متن آن ظاهر میشود. مثلا زدن کلونی انتخاب شده با توپخانه یا دیدن پروفایل صاحب کشور مذکور یا اسکن ماهواره ای آن و ...
التبه شما باید برای انجام آنها مثلا توپخانه و ماهواره داشته باشید. من الآن فقط ماهواره را دارم ولی به توپخانه نرسیده‌ام.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
در این بازی می توانید نفت را به انرژی و یا فلز تبدیل کنید. البته برای اینکار باید قبلا کارخانه اش را ساخته باشید

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
بالای پانل بازی یک نوار سبز رنگ با نوشته های سبز وجود دارد که مرتبا عوض می شود. این جملات پیام هایی است که توسط بازیکنان نوشته شده است و هر کسی می تواند آن را ببیند. فکر کنم پیام ها برای چندین ساعت متوالی مرتبا نمایش می یابد. سمت چپ هر پیام اسم فرستنده با رنگ خاکستری تیره نوشته شده است. اگر روی علامت ذره بین کنار اسم کلیک کنید نقشه روی کشور فرستنده زوم می شود. دکمه کنار ذره بین هم برای فرستادن پیغام است. :p

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
الان میام من
ایران رو پاکسازی میکنیم
ما هم میریم عربها رو میگیریم:D

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
الان میام من
ایران رو پاکسازی میکنیم

:cool: خیلی خوش اومدی TehranNet
به نظر من ما ایرانیها تو این بازی باید کشورمون رو به استانها تقسیم کنیم و هر کدام از ما مسئولیت حراست از یک استان را به عهده بگیرد. این طوری می تونیم تقسیم وظایف کنیم.: D
نظر شما چیه؟:)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این هم مال من هست
5xo0y2b.jpg

هر کاری میکنم اسکاداران نمیسازه

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
الان میام من
ایران رو پاکسازی میکنیم
فعلا عجله نکن دوست من. واجب ترین کار اینه که ایران رو از وجود بیگانه ها پاکسازی کنیم. شما باید از دوستات دعوت کنی که به این بازی بیان و البته تو Earth5 یعنی همون جایی که من و شما هستیم ثبت نام کنند. هر چی بیشتر باشیم قویتر خواهیم بود.:happy:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
:cool: خیلی خوش اومدی TehranNet
به نظر من ما ایرانیها تو این بازی باید کشورمون رو به استانها تقسیم کنیم و هر کدام از ما مسئولیت حراست از یک استان را به عهده بگیرد. این طوری می تونیم تقسیم وظایف کنیم.: D
نظر شما چیه؟:)

درسته
خیلی خوب میشه اینجوری

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
این هم مال من هست
5xo0y2b.jpg

هر کاری میکنم اسکاداران نمیسازه

TehranNet عزیز تو بازی سمت چپ بالا چهار تا دکمه هست. روی یکی شون نوشته message باید الآن چشمک بزنه چون من برات پیام فرستادم. لطفا بخونشون.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
درسته
خیلی خوب میشه اینجوری

خب مثل اینکه شما کلونی خودتو روی تهران بنا کردی :D پس مسئولیت استان تهران باشما و مسئولیت استان هرمزگان با من. امیدوارم که هر چه سریعتر بقیه هم بیان که داره خیلی حال میده.:p

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
TehranNet عزیز تو بازی سمت چپ بالا چهار تا دکمه هست. روی یکی شون نوشته message باید الآن چشمک بزنه چون من برات پیام فرستادم. لطفا بخونشون.

بله دیدم
من هم یک مسیج فرستادم
منتظر جواب هستم

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
وقتي كه اولين واحد نظامي را ساختيد بازي به شما پيام مي دهد كه براي اينكه بتوانيد به كشورهاي ديگر حمله كنيد بايد Barracks بسازيد. خب حالا اين Barracks چي هست؟ باراك به معناي پادگان هست. براي ايجاد آن اول بايد OutPost بسازيد و بعد آن را به Barrack ارتقاء دهيد. البته اگر نمي خواهيد outpost بسازيد راهش اين است كه به سادگي از دسترنج ديگران استفاده كرده و outpost هاي آنها را اشغال كنيد. :medieval:

راستي شما كه تازه كار هستيد براي افزايش نفت و فلز تان بايد به قسمت Construction برويد و معدن فلز و پالايشگاه نفت بسازيد. همين طور كه سازه هاي بيشتري مي سازيد، انتخابهاي شما در دفعات بعدي براي ساخت سازه بيشتر مي شود. در ضمن هر Tick در بازي معادل يك ساعت است.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام:)
تازه كارها بهتر است كه نيروهاي نظامي شان را با سلاحهاي ضد تانك آموزش بدهند زيرا مطمئن باشيد بازيكنان قديمي اگر بخواهند به شما حمله كنند از تانك استفاده خواهند كرد.:wacko:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
امروز به کلونی TRU حمله کردم. (چون به خاک ایران تجاوز کرده بود). حسابشو رسیدم. در ضمن یه کلونی ایرانی دیگه هم سمت راست من هست که همین الآن که من دارم این متنو می نویسم سه تا اسکادران (ظاهرا هندی باشن) برای حمله به اونجا در راهند. امیدوارم که این کلونی ایرانی بتونه مقاومت کنه. چند روز دیگه که من تجدید قوا کردم می‌‌رم و اونجا رو آزاد می کنم. این کلونی UTX که کانادایی هستش خوب داره تو ایران تاخت و تاز می کنه و منو نگران کرده. فکر می کنم اون دو تا دوستی که کلونی هاشون رو نزدیک تهران ساختنه اند قربانیان بعدیش باشن. سعی می کنم به همین زودی سیلوهای پرتاب موشک بسازم تا بتونم از شر اسکادرانهای دشمن وسط راه خلاص بشم.:f34r:

بالا