• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی ایرانی در حال ساخت خفن

Mehran NZ

Registered User
لایک‌ها
1
ایول بابا خوشم اومد دمت گرم شما چطور رفتی تو این کار؟
چقدر طول می کشه ما هم یاد بگیریم؟ خواهشا زبان برنامه نویسی رو هم بگو فکر کنم c++ باشه درسته؟

اروزوی موفقیت دارم گرافیکتون هم خوبه منکه خوشم اومد

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
ایول بابا خوشم اومد دمت گرم شما چطور رفتی تو این کار؟
چقدر طول می کشه ما هم یاد بگیریم؟ خواهشا زبان برنامه نویسی رو هم بگو فکر کنم c++ باشه درسته؟

اروزوی موفقیت دارم گرافیکتون هم خوبه منکه خوشم اومد
ميگه با Engine كار ميكنه شما ميگي ++C؟!
حالا شايد موتورش ++C باشه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اولا سلام من 1 روز نبودم
دوما تازه شروع كرديم هنوز زياد كار نكرديم
سوما ما يك گروه هفت نفره بيشتر نيستيم
چهارما داريم با بودجه ي خودمون كار مي كنيم
پنجما موتور گرافيكيش هم به قول وحيد دزديديم
شيشما سوالاتون رو واضح تر بيگن
هفتما تازه شروع كرديم براي همين فكر مي كنيد گرافيكش پايين است
اصلا مهم نيست كه موتورش رو خريده باشيد يا دزديده باشيد چون از اينجا اصلا امكان خريد وجود نداره، البته ما قبلا يه دونه خريده بوديم 100دلار كه تازه اونور آشنا داشتيم ولي آخرش گروهمون منحل شد.
اميدوارم شما بتونيد تا آخر كار پيش بريد. كار گروهي اونم از نوع خودجوش خيلي سخته چون بعد از يه مدتي يه عده سرد ميشن و به بهانه هاي مختلف ميخوان گروه رو ترك كنن و هيچ تضميني هم براي نگه داشتن اونها و كار خواستن ازشون وجود نداره.
اگه كار جديه به نظر من بايد يه تضمين از افراد گروه بگيريد مثلا سفته، كه هر كسي هر وقتي كه خواست نتونه بره دنبال كارش و كار گروه رو تعطيل كنه.

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب سلامی دوباره من اینترنتم خرابه (حدودا 2-3 ) روز هست این پست رو هم دارم از کافی نت می دم .
در مورد Engine بگم که به قول دوستمون با C++ نوشتن ولی هنوز اعضای گروه اجازه ندادن قول می دم شیرینی درست شدن اینترنتم اسم گیم انجین باشه . راستی اون اسکرین شات رو هم جدی نگیرین چون اون ما 2 - 3 هفته ی پیش بود منتظر اسکرین شات های جدید با تغییرات اساسی در گرافیک باشید !!!!!!!!!!!!
* بعدا ازشون سفته هم می گیرم
* حالا اگه کسی مایل بود همکاری کنه ... (اینو فعلا بی خیال چون با این بودجه از ما 7 نفر 8 نفرمون اضافه است )
* راستی بگم با این کامپیوتر های ....... ما که نمی شه QUACK 4 ساخت حداقل POWER MAC G5 می خواد

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
خیلی دوست داری کمکی می تونی بیای با سرمایه حداقل 100 میلیون اسپانسر بشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
winksmiley02.gif

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فکر میکنم Engine تون انجین QUACK باشه یکی از دوستام هم قبلا سورس این انجین رو کامپایل کرده بود این انجین برای سال 96 هست البته ورژنهای زیادی داره فکر میکنم تا ورژن 6-7 داشته باشه با ورژنهای بالاترش بازیهای خوبی ساختن مثلا Half-Life یکی از بازیها بوده که در سال 98 جزو بهترین بازیهای سال بوده ولی برای دانلود معمولا اون ورژن تعطیلش موجوده البته تو اینترنت نمیشه خیلی انجینهای بهتر ازاین پیدا کرد . البته این کار اصلا کار خیلی ساده ای نیست باید کد زنی بارت باشه ولی برای یه پروژه دانشگاهی خوبه .
kamellia64 جان یکی از بزرگترین دلایل این قضیه می تونه مسایل مالی باشه.
آیا کسی این گروه های ایرانی رو پشتیبانی می کنه حالا از نظر مالی یا هرچیز دیگه مثل امکانات؟
مواردی که شما مدنظرتون هست مسلما کار یک یا دونفر و یک تخصص و دو تخصص نیست کار شبانه روزی یک تیم چند ده نفره متشکل از برنامه نویس و گرافیست و داستان پرداز و شخصیت پرداز و جلوه های ویژه شنیداری و ... هست که اونم با همکاری چند استدیو بازی سازی ممکنه صورت بگیره و البته صرف میلیونها دلار در این راه زیاد هم تعجب برانگیز نیست.
ساخت بازی دانش بسیار زیاد و بروزی میخواد بازیهایی هم بوده که با هزینهای نچندان خیلی زیاد ساخته شده ولی فوق العاده بودن . تو همین مملکته خودمون هم پروژهایی داریم حداقل من از یکیشون اطلاع دارم که داره با هزینهای حدود 400 میلیون تومن ساخته میشه که البته سکرتم هست ولی کلی ادم خفن دارن روش کار میکنن البته اگر تا الان تعطیل نشده باشه .

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
نه بابا دیگه اون نیست گفتم PIXLE SHADER 2 داره اون وقت می گی انجین Quack یا half life 1 خدایی با این چیز هایی که گفتم نتونستید حدس بزنید . با عرض پوزش من هنوز من تو کافی نتم ! ولی فکر کنم دیگه بعد از این که اسکرین شات های جدیدو بزارم دیگه بتونید حدس بزنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اسم انجینتو بگی فردا همه بچه های اینجا می رن یه گیم می سازند اونوقت شما بی چاره می شید

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
اسم انجینتو بگی فردا همه بچه های اینجا می رن یه گیم می سازند اونوقت شما بی چاره می شید
نمونه اي از همون تفكرات ايراني كه گفتم ;)

ppn جان موفق باشي
حالا به نظر خودتون اين پروژه چقدر طول ميكشه؟
1 سال؟ بيشتر؟ كمتر؟
راستي داستان بازي چيه؟..من كه ميگم يه بازي بسازين به اسم "1" كه تو اين بازي يه دونه ايراني 1 ميليون آمريكايي رو لت و پار ميكنه :D بعد آخرش ميزنه با يه تير magnum سر جرج بوش رو ميتركونه :p (عجب داستان جالبي!! از هيچ جا هم اقتباس نشده بود :D )

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نمونه اي از همون تفكرات ايراني كه گفتم ;)

ppn جان موفق باشي
حالا به نظر خودتون اين پروژه چقدر طول ميكشه؟
1 سال؟ بيشتر؟ كمتر؟
راستي داستان بازي چيه؟..من كه ميگم يه بازي بسازين به اسم "1" كه تو اين بازي يه دونه ايراني 1 ميليون آمريكايي رو لت و پار ميكنه :D بعد آخرش ميزنه با يه تير magnum سر جرج بوش رو ميتركونه :p (عجب داستان جالبي!! از هيچ جا هم اقتباس نشده بود :D )

کپ MOH .. طرف 1 تنه میرفت تمام المان رو بی شوهر میکرد..:lol:

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
Genesis3D engine
بالاخره این هم انجینش راحت شدید !
گفتم ما که بخیل نیستیم ولی خودمون روی این انجین تغییرات زیادی دادیم تا یکم امروزی تر بشه !
1 سال؟ بيشتر؟ كمتر؟ نمی دونم شاید 6 ماه شاید فردا شاید نه شاید آره بخیال با این وضع کار کردن ما ایرانی ها هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی به موضوع ش هم از هیولا و خون و خونریزی و ترس گرفته تا The Sims و NFS و PES و ... !!!!!!!!!!!!!!!!
biggrinsmiley.gif

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
Genesis3D engine
بالاخره این هم انجینش راحت شدید !
گفتم ما که بخیل نیستیم ولی خودمون روی این انجین تغییرات زیادی دادیم تا یکم امروزی تر بشه !
1 سال؟ بيشتر؟ كمتر؟ نمی دونم شاید 6 ماه شاید فردا شاید نه شاید آره بخیال با این وضع کار کردن ما ایرانی ها هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
ایول این شد یه چیزی!
همین اول کار ناامید شدی؟!

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی بگم ما تغییرات زیادی در انجین دادیم مثلا 1080i رو هم ساپورت کنه
راستی چند روز دیگه چند تا از همون اسکرین شات های خفن می زارم !
بعد موضوع اش رو هم که گفتم ! راستی FIFA و ٌٌWWF و COOL SPOT رو هم بهش اضافه کنید !!!!!!!!!!!!!!!!
* cool spot هم به خاطر آقا وحید و جاوید که برن نوشابه بخورن !

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی یه خبر خیلی مهم !!!!
ما به دلیل بعضی از مشکلات ENGINE رو تغییر دهیم و از انجین کریستا اسپیس استفا ده کنیم ولی می تونیم خدا رو شکر از Object های قبلی استفاده کنیم !

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
خداييش اگر بازيي همه چيز ساختش خارجي باشه ولي داستانش ايراني باشه ميشه بازي ايراني تازه اصلا خوب در مي آيد فكر نكنم ايراني ها بهتر برن بازي هاي خوب و در جه يك را دوبله كنند كه واقعا قشنگ دوبله ميكنند بشرط اينكه سانسور نكنند من ميگم دوبله نه ساخت بازي;) ;) ;) ;)

belffy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون دوک پنت هوس رو دارین میسازین؟

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب افرادی مثل این ARISH هستند که نمی زارن یا نمی تونن ببینن پیشرفت بازی های رایانه ای رو در ایرانم تازه مگه شما اسکرین شات رو در صفحه اول دید.

بالا