ميگه با Engine كار ميكنه شما ميگي ++C؟!ایول بابا خوشم اومد دمت گرم شما چطور رفتی تو این کار؟
چقدر طول می کشه ما هم یاد بگیریم؟ خواهشا زبان برنامه نویسی رو هم بگو فکر کنم c++ باشه درسته؟
اروزوی موفقیت دارم گرافیکتون هم خوبه منکه خوشم اومد
اصلا مهم نيست كه موتورش رو خريده باشيد يا دزديده باشيد چون از اينجا اصلا امكان خريد وجود نداره، البته ما قبلا يه دونه خريده بوديم 100دلار كه تازه اونور آشنا داشتيم ولي آخرش گروهمون منحل شد.اولا سلام من 1 روز نبودم
دوما تازه شروع كرديم هنوز زياد كار نكرديم
سوما ما يك گروه هفت نفره بيشتر نيستيم
چهارما داريم با بودجه ي خودمون كار مي كنيم
پنجما موتور گرافيكيش هم به قول وحيد دزديديم
شيشما سوالاتون رو واضح تر بيگن
هفتما تازه شروع كرديم براي همين فكر مي كنيد گرافيكش پايين است
ساخت بازی دانش بسیار زیاد و بروزی میخواد بازیهایی هم بوده که با هزینهای نچندان خیلی زیاد ساخته شده ولی فوق العاده بودن . تو همین مملکته خودمون هم پروژهایی داریم حداقل من از یکیشون اطلاع دارم که داره با هزینهای حدود 400 میلیون تومن ساخته میشه که البته سکرتم هست ولی کلی ادم خفن دارن روش کار میکنن البته اگر تا الان تعطیل نشده باشه .kamellia64 جان یکی از بزرگترین دلایل این قضیه می تونه مسایل مالی باشه.
آیا کسی این گروه های ایرانی رو پشتیبانی می کنه حالا از نظر مالی یا هرچیز دیگه مثل امکانات؟
مواردی که شما مدنظرتون هست مسلما کار یک یا دونفر و یک تخصص و دو تخصص نیست کار شبانه روزی یک تیم چند ده نفره متشکل از برنامه نویس و گرافیست و داستان پرداز و شخصیت پرداز و جلوه های ویژه شنیداری و ... هست که اونم با همکاری چند استدیو بازی سازی ممکنه صورت بگیره و البته صرف میلیونها دلار در این راه زیاد هم تعجب برانگیز نیست.
نمونه اي از همون تفكرات ايراني كه گفتماسم انجینتو بگی فردا همه بچه های اینجا می رن یه گیم می سازند اونوقت شما بی چاره می شید
من اگه 10 ميليون داشتم يه تيم جدي گيم راه مينداختم.خیلی دوست داری کمکی می تونی بیای با سرمایه حداقل 100 میلیون اسپانسر بشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
نمونه اي از همون تفكرات ايراني كه گفتم
ppn جان موفق باشي
حالا به نظر خودتون اين پروژه چقدر طول ميكشه؟
1 سال؟ بيشتر؟ كمتر؟
راستي داستان بازي چيه؟..من كه ميگم يه بازي بسازين به اسم "1" كه تو اين بازي يه دونه ايراني 1 ميليون آمريكايي رو لت و پار ميكنهبعد آخرش ميزنه با يه تير magnum سر جرج بوش رو ميتركونه
(عجب داستان جالبي!! از هيچ جا هم اقتباس نشده بود
)
ایول این شد یه چیزی!Genesis3D engine
بالاخره این هم انجینش راحت شدید !
گفتم ما که بخیل نیستیم ولی خودمون روی این انجین تغییرات زیادی دادیم تا یکم امروزی تر بشه !
1 سال؟ بيشتر؟ كمتر؟ نمی دونم شاید 6 ماه شاید فردا شاید نه شاید آره بخیال با این وضع کار کردن ما ایرانی ها هیچ چیز قابل پیش بینی نیست