سلام می خوام این بازی باحال سه بعدی رو برای شما معرفی کنم لینک یا لینک
hossein_dig کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 11 دسامبر 2006 نوشتهها 30 لایکها 0 19 سپتامبر 2007 #1 سلام می خوام این بازی باحال سه بعدی رو برای شما معرفی کنم لینک یا لینک
m_ab Registered User تاریخ عضویت 22 ژوئن 2006 نوشتهها 305 لایکها 0 20 سپتامبر 2007 #2 خوب از عکسا به نظر میاد بازی جالبی باشه، با اینکه تازه نسخه اول بتاست ! من هنوز دانلود نکردم دارم دانلود میکنم موفق باشید
خوب از عکسا به نظر میاد بازی جالبی باشه، با اینکه تازه نسخه اول بتاست ! من هنوز دانلود نکردم دارم دانلود میکنم موفق باشید
hossein_dig کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 11 دسامبر 2006 نوشتهها 30 لایکها 0 20 سپتامبر 2007 #3 البته نسخه بتا نه به این معنی که بازی ناقص برای اینکه اگه استفاده کندها خوششون آومد یا مراحلش اضافه میشه یا یه نسخه جدید زده میشه .که البته من از همین یک هفته پیش دارم روی نسخه جدیدش کار می کنم.
البته نسخه بتا نه به این معنی که بازی ناقص برای اینکه اگه استفاده کندها خوششون آومد یا مراحلش اضافه میشه یا یه نسخه جدید زده میشه .که البته من از همین یک هفته پیش دارم روی نسخه جدیدش کار می کنم.
hossein_dig کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 11 دسامبر 2006 نوشتهها 30 لایکها 0 28 دسامبر 2008 #4 گفتم یه حالی به این تاپیک 400 صد ساله بدم بیاد رو:lol: