باز شدن دو صفحه

شروع موضوع توسط Mahiar0 ‏17 اکتبر 2004 در انجمن HTML

  1. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    سلام
    اقا كسي مي دونه يه كد كه تو ايت گذاشت كه همراه با باز شدن سايت يه صفحه سايت ديگه هم باز بشه مي دونيد بگيد
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    كسي نيست جواب بده ه طوري ميشه وقتي يه صفحه رو باز ميكنيم يه صفحه ديگر هم همزمان باهش باز بشه
     
  4. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1

    اين كد رو بذار داخل تگ body فقط آدرس صفحه مورد نظر رو به جاي اسم اون فايل كه من نوشتم بنويس :

    کد:
    onLoad="Javascript:window.open('logo.html');"
     
  5. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    اقا درست نوشتي
    كار نميكنه
    يه بار ديگه بنويس
     
  6. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1

    نه بابا كار مي كنه . تو داخل تگ بادي اضافه كردي ؟ مثلا اين كد فروم رو باز مي كنه :

    کد:
    <body bgcolor=red onLoad="javascript:window.open('http://forum.persiantools.com');"> 
     
  7. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    بازم كار نميكنه درست نيست
     
  8. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    من كه تست كردم كار مي كنه كاملا درست .
     
  9. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,285
    تشکر شده:
    1,200
    محل سکونت:
    رشت
    اقا ياد ميدي اين كد كجابذارم
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اولا كه evente onLoad خودش از يه اسكريت تبعيت ميكنه يعني نياز با javascrip: نيست . پس مي نويسيم

    کد:
    <body onLoad="window.open('logo.html');">
     
  11. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1

    من هميشه عادت دارم كه ديفالت هاي همه چيز رو دستي هم بنويسم . از اين كار ضرر نكردم .ولي در كل هر دو كد يكي هست و هر كدوم رو بذاري بايد كار كنه . كافيه تگ body رو پيدا كني تو صفحه اينو به جاش كپي كني و به دلخواه ويرايش كني .
     
  12. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    خداییش این آخری دیگه باید کار کنه
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون