exchanging

باز شدن لينكها تو صفحه جديد

شروع موضوع توسط alirez ‏21 فوریه 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. alirez

    alirez کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    چه جور مي شه اين اختيار رو به خواننده وبلاگ داد كه لينكهاي وبلاگي رو كه مي خونه تو صفحه جديد باز بشه يا تو همون صفحه؟يه چيزي تو مايه هاي " باز شدن لينك تو صفحه جديد"
     
  2. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=398&highlight=%D8%A8%D8%A7%D8%B2+%D8%B4%D8%AF%D9%86+%D9%84%D9%8A%D9%86%D9%83+%D8%AA%D9%88+%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87+%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...%AF%D9%8A%D8%AF</a>


    اگه ميخواهيد يک چک باکس توی وبلاگتون باشه که بازديد کننده های وبلاگ ، اين امکان رو داشته باشند که انتخاب کنند لينکها در يک پنجره جديد باز شود يا نه !

    به قول احسان اول جستجو كنيد بعد بپرسيد :D
     
  3. alirez

    alirez کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    ممنون از راهنمايي ات. :oops:
     
  4. alirez

    alirez کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    من اون روش رو امتحان كردم .اما اون چيزي كه در واقع مي خواستم اين بود كه اگه به وبلاگ من بياييد مي بينيد كه لينكها رو تو drop down box گذاشتم.ولي اين روش لينكهاي داخل اون box
    ها رو تو يه پنجره جديد باز نمي كنه .كسي مي تونه منو راهنمايي كنه چه جور اينكار رو انجام بدم؟
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,513
    محل سکونت:
    Internet
    اين نمونه رو ببين. دقيقا همونيه كه ميخواي فكر كنم. فقط اسمها رو دقت كن. هر چند تا ميخواي هم ميتوني option اضافه كني...
    [code:1]&#60;form name=&#34;FORMNAME&#34;&#62;

    &#60;select name=&#34;NAME2&#34; valign=middle onChange=&#34;window.open&#40;document.FORMNAME.NAME2.options&#91;document.FORMNAME.NAME2.selectedIndex&#93;.value&#41;;&#34;&#62;

    &#60;option value=&#34;http&#58;//.....&#34;&#62;option 1

    &#60;option value=&#34;http&#58;//.....&#34;&#62;option 2

    &#60;/select&#62;

    &#60;/form&#62;[/code:1]
     
  6. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    چقدر خوبه اين كد !

    احسان يك چيزي تو كاپوچينو صفخه اول وقتي مي خواي موضوع ها رو انتخاب كني يك سلكتور با مزه گذاشتي مي شه كدش رو بنويسي ببينم چه طوري هستش خيلي خوشم مياد ازش
     
  7. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,513
    محل سکونت:
    Internet
    اون يه تركيبي از جاوا و layer هاي hidden هستش... توضيحش يه کم طول ميکشه. اگه اشکالي نداره سر فرصت. کارت که گير نيست؟ هست؟
     
  8. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    نه سر فرصت توضيح بده و ممنون
    راستي ستاره هاي من كم شده :(
     
  9. alirez

    alirez کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    دستت درد نكنه.كلي كارمون رو راه انداختي.نمي دونم چطور جبران كنم...