باز شدن لينكها تو صفحه جديد

alirez

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2003
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
چه جور مي شه اين اختيار رو به خواننده وبلاگ داد كه لينكهاي وبلاگي رو كه مي خونه تو صفحه جديد باز بشه يا تو همون صفحه؟يه چيزي تو مايه هاي " باز شدن لينك تو صفحه جديد"
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=398&highlight=%D8%A8%D8%A7%D8%B2+%D8%B4%D8%AF%D9%86+%D9%84%D9%8A%D9%86%D9%83+%D8%AA%D9%88+%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87+%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...%AF%D9%8A%D8%AF</a>


اگه ميخواهيد يک چک باکس توی وبلاگتون باشه که بازديد کننده های وبلاگ ، اين امکان رو داشته باشند که انتخاب کنند لينکها در يک پنجره جديد باز شود يا نه !

به قول احسان اول جستجو كنيد بعد بپرسيد :D
 

alirez

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2003
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي ات. :oops:
 

alirez

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2003
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
من اون روش رو امتحان كردم .اما اون چيزي كه در واقع مي خواستم اين بود كه اگه به وبلاگ من بياييد مي بينيد كه لينكها رو تو drop down box گذاشتم.ولي اين روش لينكهاي داخل اون box
ها رو تو يه پنجره جديد باز نمي كنه .كسي مي تونه منو راهنمايي كنه چه جور اينكار رو انجام بدم؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اين نمونه رو ببين. دقيقا همونيه كه ميخواي فكر كنم. فقط اسمها رو دقت كن. هر چند تا ميخواي هم ميتوني option اضافه كني...
[code:1]&#60;form name=&#34;FORMNAME&#34;&#62;

&#60;select name=&#34;NAME2&#34; valign=middle onChange=&#34;window.open&#40;document.FORMNAME.NAME2.options&#91;document.FORMNAME.NAME2.selectedIndex&#93;.value&#41;;&#34;&#62;

&#60;option value=&#34;http&#58;//.....&#34;&#62;option 1

&#60;option value=&#34;http&#58;//.....&#34;&#62;option 2

&#60;/select&#62;

&#60;/form&#62;[/code:1]
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
چقدر خوبه اين كد !

احسان يك چيزي تو كاپوچينو صفخه اول وقتي مي خواي موضوع ها رو انتخاب كني يك سلكتور با مزه گذاشتي مي شه كدش رو بنويسي ببينم چه طوري هستش خيلي خوشم مياد ازش
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اون يه تركيبي از جاوا و layer هاي hidden هستش... توضيحش يه کم طول ميکشه. اگه اشکالي نداره سر فرصت. کارت که گير نيست؟ هست؟
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
نه سر فرصت توضيح بده و ممنون
راستي ستاره هاي من كم شده :(
 

alirez

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2003
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه.كلي كارمون رو راه انداختي.نمي دونم چطور جبران كنم...
 
بالا