آژانس هواپیماییexchanging

باز نشدن صفحات در IE

شروع موضوع توسط egold4ucom ‏1 نوامبر 2007 در انجمن نرم افزارهای اینترنتی

  1. egold4ucom

    egold4ucom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من مشکل عجیبی پیدا کردم با فایرفاکس،اپرا همه صفحات باز می شوند ولی با انیترنت اکسپلورر هیچ صفحه ای باز نمیشه و
    Internet Explorer cannot display the webpage

    را دریافت می کنم. اینترنت اکسپلورر 7 را هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد.
    از دوستان کسی چیزی به نظرش میرسه؟چون باید حتما برای استفاده از سیستم اینترنت بانک صادرات و ملی از IE استفاده کرد.
     
  2. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    محمد جان ie رو بگذار کنار http://************/files/wdrq5n50zu7lmfdx2ij2.gif
    برای فایرفاکس پلاگین IE Tab رو بگیر :) فکر کنم مشکلت حل شه :blush:
     
  3. egold4ucom

    egold4ucom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    0
    این پلاگین رو دارم وقتی اینم باز میکنم نمیتونه صفحه لود کنه!
    من خودم همیشه از فایرفاکس استفاده می کنم ولی چه کنیم از دست این اینترنت در ایران و بانک ها!
     
  4. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    الآن با این تب به bmi لاگین کردم، مشکلی نیست! :)
    بقیه سایت ها هم بارگذاری نمیکنه؟!
    اگر اینطور باشه فکر کنم ie شما حسابی فنا شده! برای من که در گذشته چندین بار ie ام از کار می افتاد این پلاگین باز هم کار میکرد! ;)
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    از قسمت Internet Options -> Connections یه اسکرین شات بگذارید...
     
  6. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    راستی آدرس و پورت را یه وقت رو پراکسی تنظیم نکردی؟! :)
    Settings و Lan Settings هم در کانکشن فعلی یک نگاه بنداز ;)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. egold4ucom

    egold4ucom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    0
    هیچ سایتی را باز نمیکنه!
    پروکسی هم اصلا set نمی کنم هیچ وقت!
     

    فایل های ضمیمه:

  9. egold4ucom

    egold4ucom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    0
    اینم از default connection
     

    فایل های ضمیمه:

  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    تیک پراکسی سرور رو بزنید برید تمام فیلدهاش رو پاک کنید بعد OK کنید باز برگردید تیکش رو بردارید. اینطوری که میبینم یه چیزای بصورت خاکستری set شده.
     
  11. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    مگر در حالت خاکستری (غیر فعال) مهم هست که روی چی ست باشد؟؟؟!!! ;)
     
  12. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    معمولش نباید تاثیر بذاره ولی امتحانش ضرر نداره :D شاید توی ریجستری تنظیماش مونده باشه.
     
  13. egold4ucom

    egold4ucom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    0
    قبل از اینکه کاری که شما گفتید انجام بدم قسمت address=local host بود و قسمت port=8090 ولی بعد از انجام این کار port=80 می شود و تیک رو هم غیر فعال نگه می دارم هنوز!
    مشکل هنوز برطرف نشده!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    احتمالا firewallی نصب نکردید؟ یا برنامه پراکسی؟
     
  16. egold4ucom

    egold4ucom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    0
    چرا قبلا از secure accelerator استفاده می کردم و این پورت (8090) هم پورتی است که این برنامه استفاده می کند.
     
  17. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
  18. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اها... معمولا این برنامه ها تنظیمات اصلی IE رو تغییر میدن. یه برنامه بود به اسم WinSock Fix فکر کنم که خیلی توی این زمینه کمک میکنه. متاسفانه لینکش یادم نیست بگذارم :/
     
  19. egold4ucom

    egold4ucom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    0

    با این برنامه تست کردم نشد....
    ضمنا این
    Run the Network Diagnostics tool in Internet Explorer 7

    را هم پیدا نمی کنم.
     
  20. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    توی help and support ویندوز تایپ کنید: "Network Diagnostics" بعد از لیست انتخابش کنید و روی scan your computer کلیک کنید... منتها فکر نکنم بتونه کاری بکنه اگر اون winsock fix نتونسته انجام بده :/

    یه کار دیگه هم بکنید. برید به این مسیر:
    کد:
    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
    
    و فایل hosts رو توی notepad باز کنید. ببینید آخرش بجز:
    127.0.0.1 localhost
    چیز دیگه ای هم نویشته یا نه؟ اگر بود یه # بگذارید اولش یه تست دیگه بزنید... چیز دیگه ای بنظرم نمیرسه %}
    آخر اینکه فکر کنم اگر دوباره sec acc رو نصب بکنید و کار بکنه مشکل از همون باشه. شاید با uninstall دوباره حل بشه.
     
  21. egold4ucom

    egold4ucom Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    0
    این کارها را هم انجام دادم ولی بازم جواب نداد راهی وجود نداره که ie را کلا پاک کرده و دوباره یک clean install کرد ie رو؟
    از کمکتون ممنونم
     
  22. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اگر IE7 هست و ویندوز ایکس پیه شاید یه گزینه توی add/remove داشته باشه ولی ie6 خیر. بهتره ویندوز رو repair کنید.
    خواهش میکنم