• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز هم برای اولین بار :فروش هد دست ساز پانوراما برای گرفتن تصاویر 360 درجه.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود
مدتی پیش به فکر ساختن این هد افتادم.با توجه به این که قیمت های برند اون بیشتر از 600 هست در ایران(که حتی این قیمت من هم آپدیت نیست و نمونه های امازون اون بالاتر از 500 دلاره) به فکر ساختنش افتادم.هر چند مثل نمونه هایی مثل مانفروتو نیست ولی به هر حال در عمل هر دو حدودا" یکسان هستند.هنوز تصاویر 360 درجه ای با این هد نگرفتم اما تضمین میکنم اگر همه ی تصاویر حول محور نودال پوینت بچرخه.هیچ خطایی در عکس آخر ظاهر نشه.
این هد برای گرفتن تصاویر 360 درجه یا ساختن تورهای مجازی کاربرد داره.و به حتم میدونید هر چقدر فوکال شما پایین تر باشه تعداد شات ها کمتر میشه و کار راحت تر.و حتی ممکنه در نمونه های فیش ای و اولترا واید نیازی به چنین هدی نداشته باشید.

عکس ها:

IMG_4340.jpg

IMG_4349.jpg

IMG_4339.jpg

IMG_4337.jpg

IMG_4328.jpg

4433.jpg

و اما نکات :

1: کسانی که میتونند خودشون بسازند رو تحسین میکنم منتها باید قول بدند به همین تمیزی در بیاد :دی

2: چوب به کار رفته در نمونه "وسک" هست که برای تعداد بالا از چوب هایی نظیر چنار/راش و گردو استفاده خواهم کرد.تا هم زیباتر از آب در بیان و هم محکم ترباشند و عمر بیشتری داشته باشند.البته نظر خودم روی گردو هست.هر چند کمیاب تر از اون دو تا هست.اما به هر حال میدونید که بیشتر سازهای ایرانی با همین چوب ساخته میشند و ضخامت خیلی کمتری.منتها هیچ وقت مشکلی برای نوازنده از نظر طول عمر/تغییر حالت و ... نداشتند

3: برای شروع به کار احتیاج هست که 20 نفر حداقل درخواست ساخت بدند.چون کار زمان بری هست و تک تک درست کردن برای هیچ کدوم از ما به صرفه نیست.بعد از این 20 نفر تنها موقعی دست به تولید دوباره میزنم که حداقل 5 نفر درخواست بدند.البته اگر در این فروم افرادی که عاشق عکاسی پانوراما هستند انقدر باشند

4: برای تولید شکلی زیباتر و محکم تر در نظر دارم و باید توجه کنید این تنها یک نمونه است.مهره ها همگی طوری طراحی میشند که احتیاج به آچار نداشته باشید و همین طور ریل ها درجه بندی میشند.جدا از اون اگر بچه ها موافق باشند میتونم رنگشون کنم و یا سیلر کیلر بزنم.و یا شاپون بهشون بزنم تا تیره تر و خوش رنگ تر بشند.هر چند خود چوب گردو و امثالش.چوب های زیبایی هستند.

5: قطعات ریلی و بازوی عمودی از کف قابل جدا شدن هستند و وقتی شما برای حمل و نقل میخواید به طبیعت برید و یا مکان عکاسی.احساس میکنید 3 تا چوب با قطر 2.5 سانت و طول حدودی 30 سانت دنبالتون هست.که وزنش هم زیر 1 کیلو میشه.این طوری برای حمل و نقل راحت ترید.به فکر نمونه های المینیومی هم اتفادم.منتها ساختن این هد با آلمینیوم هزینه ی زیادی رو برای تراشکاری/ریخته گری و بقیه ی کارها داره که ممکنه حتی به این تمیزی در نیاد.و جدا از اون وزنش هم خیلی بیشتر میشه.پس نمونه های اهنی/فولادی و آلمینیومی رو بی خیال شدم و بی خیال بشید

6: پروسه ی ساختن و فرستادن.از زمانی که همه ی 20 نفر پول رو واریز کنند.تا جایی که فکرش رو کردم کمتر از 2 هفته طول میکشه.پس زود رسیدن به دست شما بستگی به میزان درخواست داره و مدتی که این کار طول میکشه

7: و اما قیمت هر هد که در نظر گرفتم چیزی بین 30 تا 70 هزار در میاد.که به طور میانگین حدود 50.000 برای هر هد در نظر بگیرید.

در صورت نیاز پست اول آپدیت میشه.کسانی که خواهان هستند همین جا پست بدند و تا چند روز آینده در دسترس باشند.

ممنون

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام دوست عزیز . . .
اول تحسینتون میکنم به خاطر ایدتون و از اون مهمتر اجرایی و عملیاتی کردن ایدتون . . .
دوم ممنون میشم یه عکس هم که با استفاده از این وسیله تهیه کردید رو بذارید ببینیم
با تشکر

oral_81

Registered User
لایک‌ها
9
احسنت به شما.منم اگه عکسارو ببینم مشتری میشم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنونم دوستان عزیز.والا هنوز فرصت نشده و منظره ی خوبی برای عکاسی پیدا نکردم.منتها ممکنه سیزدهم بتونم چنین عکسی بگیرم.

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
سلام حسین جان

تبریک میگم خیلی عالی از آب در اومده!
با مدیر انجمن عکاسی صحبت کن ببین اگه اجازه میده اونجا هم بزار!

قیمت هم خیلی مناسبه من یک عدد میخوام!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام حسین جان

تبریک میگم خیلی عالی از آب در اومده!
با مدیر انجمن عکاسی صحبت کن ببین اگه اجازه میده اونجا هم بزار!

قیمت هم خیلی مناسبه من یک عدد میخوام!

سلام رفیق.ممنون از لطفت.والا اون جا صحبت کردم گفتند نمیشه.

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
سلام داش حسن.دمت گرم بابت پشتکار و سلیقت
داداش شهر ما گردو و درخت گردو زیاد داره.کلا مرکز ساخت میز مبل هم هست.
توی تهیه چوب کمک خواستی من هستم....
به نظرم اگه بتونی از چوب درخت توت رست کنی خیلی محکم و مقاوم هست.کلا مرگ نداره

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام داش حسن.دمت گرم بابت پشتکار و سلیقت
داداش شهر ما گردو و درخت گردو زیاد داره.کلا مرکز ساخت میز مبل هم هست.
توی تهیه چوب کمک خواستی من هستم....
به نظرم اگه بتونی از چوب درخت توت رست کنی خیلی محکم و مقاوم هست.کلا مرگ نداره

سلام رفیق.والا در مورد چوب با یکی صحبت کردم قرار شد برام جور کنه.میگفت 10 تن تو انبار دارم :D
توت هم خوبه.اما توت ممکنه به قول نجارها (قاشقی) بشه.یعنی از بین رگه های جوب از هم جدا بشه.البته تو سفت بودنش شکی نیست.خیلی خیلی راحت تر هم گیر میاد.ولی من با دو سه تا نجار و همین طور عموم که یه زمانی نجار بود صحبت کردم گفت گردو برای این کار خیلی خوبه.

دوستان ساختن تور مجازی کار راحتی هست اگر لنز فیش ای داشته باشید.اگر نه مجبورید برای پر کردن قسمت هایی که نیست.شات های زیادی بزنید.
این رو همین الان گرفتم.اتاقم درب و داغون و شلخته هست ولی خوب برای نمونه بد نیست:D عکس رو کراپ نکردم که متوجه حالت های چسبیدن عکس بشید.
هم با فوتوشاپ میتونید این کار رو بکنید.و هم با نرم افزارهای دیگه

Panoramall.jpg

باید خاطر نشان کنم که این ساده ترین نوع پانوراماست و تنها از 12 عکس تشکیل شده.برای نمایش دادن کل صحنه ممکنه شما احتیاج داشته باشید به سه ردیف عکاسی این شکلی.یعنی حدود 36 عکس.

این فایل گیف رو هم ببینید برای درک بهتر نحوه ی کار

d70ani1.gif

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
به به ... خداییش خیلی عالیه. فعلا حیف به کارم نمیاد .. مگرنه حتما یکی میگرفتم

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
حسین جون داداش خونه نیس که زلزله است . راستی سه پایه تو عکس رو چند گرفتی ؟ مدل دقیقش چیه ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
افرین به جسارت شما برای عملی کردن ایده , افرین

ممنون رفیق

به به ... خداییش خیلی عالیه. فعلا حیف به کارم نمیاد .. مگرنه حتما یکی میگرفتم

چاکریم مهران جان

حسین جون داداش خونه نیس که زلزله است . راستی سه پایه تو عکس رو چند گرفتی ؟ مدل دقیقش چیه ؟

زلزله که خوبه.الان تازه مرتب شده :D
سه پایه مدلش benro a1980t هست.به همراه هد سه محور hd2
کلش حدود 300 پام در اومد. 180 برای سه پایه و 120 هم برای هد.البته الان حدود 4 ماهی میشه خریدم

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
زلزله که خوبه.الان تازه مرتب شده :D
سه پایه مدلش benro a1980t هست.به همراه هد سه محور hd2
کلش حدود 300 پام در اومد. 180 برای سه پایه و 120 هم برای هد.البته الان حدود 4 ماهی میشه خریدم

حسین جان فرق این هد ها تو چیه ؟ الان مثلا من یه پلاستیکی دارم رو این سه پایه نود تومنی ها . خیلیم خوب و عالی . (البته سه پایه تو عکس تو ماکرو و عکس های سطح زمین و سیستم قفل و تعلیق خیلی کارامد به نظر میرسه و به نظرم سه پایه رو بخرم اما هد چرا ؟ )

البته امیدوارم تاپیکت به بیراهه نرفته باشه . به روز رسانی هم مال خودت :دی

kazo

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز شما برای ماکرو گرافی هم میتونید بسازید اگر سفارش بدم ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین جان فرق این هد ها تو چیه ؟ الان مثلا من یه پلاستیکی دارم رو این سه پایه نود تومنی ها . خیلیم خوب و عالی . (البته سه پایه تو عکس تو ماکرو و عکس های سطح زمین و سیستم قفل و تعلیق خیلی کارامد به نظر میرسه و به نظرم سه پایه رو بخرم اما هد چرا ؟ )

البته امیدوارم تاپیکت به بیراهه نرفته باشه . به روز رسانی هم مال خودت :دی

فرق اصلی اش تو تحمل وزن و دقتش هست.مطمئنی اون سه پایه رو.اگر لنزی مثل لنز من بهش ببندی و بعد بخوای سرعت شاترت 30 ثانیه یا بیشتر باشه رو به دوربین اعمال کنی برای عکاسی در شب.هیچ تکونی نمیخوره؟
سه پایه بدون هد کاربرد خیلی کمی داره.این هد هست که میتونه جهت و زاویه ها رو به دوربین بده.اگر نه با خود سه پایه نمیتونی راحت کار کنی.به هر حال هد خوب هم خودش یکی از الزامات عکاسی هست.همون بحث تکون خوردن و تحمل وزن هم هست.تازه بنرو از مدل های ارزون قیمت تو بازاره.گیتزو و مانفروتو که اصن نمیشه طرفش رفت حالا :wacko:
به هر حال شما با این سه پایه احتیاج به حداقل یک بال هد دارید.حالا اگر هم سه محوره نتونستید بخرید.
تاپیک که به بیراهه نرفته.ما هم خوشحال میشیم در مورد دوربین و سه پایه و .... حرف بزنیم :دی
چاکراتیم

دوست عزیز شما برای ماکرو گرافی هم میتونید بسازید اگر سفارش بدم ؟

راستش قبل از زدن این تاپیک به فکر این افتادم که یک ریل فوکوس هم بسازم.منتها با این استقبال زیاد!!! فکر کنم عملی نشه.ولی اگر عجله ای ندارید کمی صبر کنید.ایشالا از اون ها هم میسازیم

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
پانوراما که تو علاقه های ما نیست وگرنه حتما یکی تهیه میکردم
ولی واقعا عالی کارت حرف نداره
افراد سایت عکاسی خیلی دهن بینن
اگه بتونی به یکیشون بفروشی مطمئن باش بقیه هم زنبیل میگذران ازت بخرن

kazo

Registered User
لایک‌ها
8
حالا شما ببين ديگه
اگر تونستي بسازي ريل فوكوس منو حتما خبر كن دوست من

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
به به ...
ایول به این ذوق و قریحه ، نمیدونم تعداد چحوریا میشه ، ولی پیشنهاد میکنم یه سری به این گروه هم بزنید

من هم علاقه مند هستم که ازتون تهیه کنم این نمونه رو . بذارید من رو توی لیست .
https://www. face book .com/groups/iranian.photo

برای رفتن به داخل آدرس، Space هارو بردارید .

فرق اصلی اش تو تحمل وزن و دقتش هست.مطمئنی اون سه پایه رو.اگر لنزی مثل لنز من بهش ببندی و بعد بخوای سرعت شاترت 30 ثانیه یا بیشتر باشه رو به دوربین اعمال کنی برای عکاسی در شب.هیچ تکونی نمیخوره؟
سه پایه بدون هد کاربرد خیلی کمی داره.این هد هست که میتونه جهت و زاویه ها رو به دوربین بده.اگر نه با خود سه پایه نمیتونی راحت کار کنی.به هر حال هد خوب هم خودش یکی از الزامات عکاسی هست.همون بحث تکون خوردن و تحمل وزن هم هست.تازه بنرو از مدل های ارزون قیمت تو بازاره.گیتزو و مانفروتو که اصن نمیشه طرفش رفت حالا :wacko:
به هر حال شما با این سه پایه احتیاج به حداقل یک بال هد دارید.حالا اگر هم سه محوره نتونستید بخرید.
تاپیک که به بیراهه نرفته.ما هم خوشحال میشیم در مورد دوربین و سه پایه و .... حرف بزنیم :دی
چاکراتیم

راستش قبل از زدن این تاپیک به فکر این افتادم که یک ریل فوکوس هم بسازم.منتها با این استقبال زیاد!!! فکر کنم عملی نشه.ولی اگر عجله ای ندارید کمی صبر کنید.ایشالا از اون ها هم میسازیم

ریل فوکوس رو من هم خواهانم اگه رفتین سراغش..

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
چاکراتیم

والا برادر طبق سایت چاره یه سه پایه نیمه سنگیم میفته 350-400 !!! (فقط پایه بدون هد)

مال من از اینا بود که رو خودش هد سه جهته داره . از این معمولیا (70-170) الان که به قیمتا فکر میکنم میبینم نیازها رو کاملا برطرف میکنه و خیلی هم خووووووووووووبو همچی ارومه من چقدر .............. :دی
ولی این بنرو این قفل کردن پایه هاش خیلی راحت تره و مخصوصا اون میله وسطی که میتونه عکس های کف زمین بگیره :( دلمان خواست . (فعلا این سه پایه لنز های فعلی رو حتی در سرعت های خیلی پایین هم جواب میده این شا الله تا ارزونی بعدی این مملکت )

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
پانوراما که تو علاقه های ما نیست وگرنه حتما یکی تهیه میکردم
ولی واقعا عالی کارت حرف نداره
افراد سایت عکاسی خیلی دهن بینن
اگه بتونی به یکیشون بفروشی مطمئن باش بقیه هم زنبیل میگذران ازت بخرن

ممنون دوست من.چند نفریشون تو فیس بوک و همین گروهی که پویان عزیز معرفی کرد هستند.

حالا شما ببين ديگه
اگر تونستي بسازي ريل فوكوس منو حتما خبر كن دوست من
باشه عزیز.خبرت میکنم.مثل این که علاقه به ریل فوکوس بیشتر از هد پانوراما هست :D

به به ...
ایول به این ذوق و قریحه ، نمیدونم تعداد چحوریا میشه ، ولی پیشنهاد میکنم یه سری به این گروه هم بزنید

من هم علاقه مند هستم که ازتون تهیه کنم این نمونه رو . بذارید من رو توی لیست .
https://www. face book .com/groups/iranian.photo

برای رفتن به داخل آدرس، Space هارو بردارید .

ریل فوکوس رو من هم خواهانم اگه رفتین سراغش..

ممنون پویان عزیز. تو اون صفحه هم گذاشتم.
اگر سراغ ساخت ریل فوکوس رفتم حتما" خبرتون میکنم و وقتی که 20 نفر این تاپیک تکمیل شد نیز خبرتون میکنم

والا برادر طبق سایت چاره یه سه پایه نیمه سنگیم میفته 350-400 !!! (فقط پایه بدون هد)

مال من از اینا بود که رو خودش هد سه جهته داره . از این معمولیا (70-170) الان که به قیمتا فکر میکنم میبینم نیازها رو کاملا برطرف میکنه و خیلی هم خووووووووووووبو همچی ارومه من چقدر .............. :دی
ولی این بنرو این قفل کردن پایه هاش خیلی راحت تره و مخصوصا اون میله وسطی که میتونه عکس های کف زمین بگیره :( دلمان خواست . (فعلا این سه پایه لنز های فعلی رو حتی در سرعت های خیلی پایین هم جواب میده این شا الله تا ارزونی بعدی این مملکت )

آره لامصب قیمت ها خیلی انگار رفته بالا :eek:
والا اگر میخوای سه پایه بخری به نظر من یه خوب بگیر که بعدا" هم به مشکل بر نخوری اگه لنز زوم سنگین روش بستی و خواستی کار نجومی کنی.پس حداقلش اینه که سه پایه ای مثل از من بگیری که الان حدود 280 شده و یه هد خوب که به حتم حدود 200 در میاد.تازه این مال بنروی چینی هست.اگه بخوای مانفروتو بگیری که بالای 700 در میاد.
اره بنرو خوبه خداییش.بابا به هر حال مجبوری سه پایه ی خوب بگیری.حالا چه الان چه بعد.البته اگه بخوای حرفه ای بشی.ارزونی هم اخه معلوم نیست.ممکنه تو انتخابات کمی ارزونی بشه اما فکر میکنی چقدر؟ نهایتش این سه پایه 100 تومن ارزون تر میشه که مجبوری به خاطرش دو ماه صبر کنی.
تازه این سه پایه برای کارهای ماکرو زیاد هم خوب نیست.اگه مدل های مانفروتو رو ببینی چی میگی؟ اون ها نیازی نداره که اون میله ی وسط رو در بیاری و برعکس ببندی.

بالا