• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز کردن مغازه ی کامپیوتری

elnaz69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من میخام یه مغازه بزنم در مورد هزینه ی جواز کسب و هزینه ی کلی اگه میدونید کمک کنید
به نظر شما چه کار هایی انجام بدم و انجام ندم
درمورد کامپیوتر هم بگم که چند سال پیش در مغازه تعمیر کامپیوتر کار کردم و اکثر خرابی ها و تعمیر آنها آشنایی دارم
و همچنین با جا هایی که میشه زیر قیمت بازار خرید لوازم کامپیوتر
مکان من هم یزد هستش

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوست عزیز
یزد رو نمیدونم اما توی تهران برای جواز کافی نت باید خیلی شرایط خاص داشته باشی که اکثرا منصرف میشوند.اگر فقط میخوای روی خرید و فروش پی سی و قطعات آن فعالیت کنی اول باید ببینی اونجایی که میخوای مغازه بزنی کارت میگیره یا نه؟ نزدیک ترین مغازه هم صنف شما چقدر باهاتون فاصله داره و کلی شرایطی دیگه.اگر اینا اوکی بود میری سراغ مرحله بعد.
اکثرا جنسها رو امانی میگیرن شما توانایی این کار رو داری؟چه میزان میخوای سرمایه بخوابونی؟ تاکید موکد دارم که از یه مغازه دار در این شغل هم یه سری اطلاعات بگیری.
موفق باشی...

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام
من 3 سالی هست که جنس به همکار میفروشم و تجریم شاید به دردتون بخوره ، اگه خواستین باهام تماس بگیرین تا راهنماییتون کنم 09353662782 البته اگه پسر هستین .
البته یوزرتون که دخترانس و اگه دختر هستین توصیه نمیکنم وارد این صنف بشین مگه اینکه 10 برابر یه پسر زرنگ باشین و کاربلد و از اهل حساب کتاب

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
منم توصیه دوستان رو بهت میکنم که کاره دختر جماعت نیست
و همچنین خیلی جدی بهتون توصیه میکنم کلاس هایی مثل همسر داری، آشپزی، مدیریت منزل، تربیت فرزند،... ثبت نام بفرمایید و تشریف ببرید که بسیار به کیفیت زندگی آیندتون کمک میکنه
یا علی

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
منم توصیه دوستان رو بهت میکنم که کاره دختر جماعت نیست
و همچنین خیلی جدی بهتون توصیه میکنم کلاس هایی مثل همسر داری، آشپزی، مدیریت منزل، تربیت فرزند،... ثبت نام بفرمایید و تشریف ببرید که بسیار به کیفیت زندگی آیندتون کمک میکنه
یا علی

داداش شاید بنده خدا از سر ناچاری و درماندگی داره رو به این کارهای نسبتا مردونه میاره . این رهنمود های طالبانی دیگه چیه ؟

• Like
Reactions: dss

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
داداش شاید بنده خدا از سر ناچاری و درماندگی داره رو به این کارهای نسبتا مردونه میاره . این رهنمود های طالبانی دیگه چیه ؟
فکر کن 1%
شما یه نگاه به آواتار سرکار خانم بنداز با پول لوازم آرایشش میشه خونه خرید

بالا