• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه چندمنظوره (بیلیارد / فوتبال دستی / ایر هاکی / پلی استیشن 3 / ایکس باکس)

xciter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
دوستان مدتیه تو فکر راه اندازی یه باشگاه تفریحی هستم که تمامی امکانات رو داشته باشه : بیلیارد فوتبال دستی ایر هاکی پلی استیشن و ...
مجوزش رو باید از کدوم ارگان بگیرم ؟ به راحتی مجوزش رو میده ؟ یا حتمن باید پارتی داشته باشی ؟
به نظر شما فضای لازم حدودا چند متر باشه کفایت می کنه ؟ زیر زمینه 100 متری کافیه ؟
به جز وسایل بازی که اسم بردم (بیلیارد و فوتبال دستی و ایر هاکی و پلی استیشن 3 ) دیگه چه وسایل بازی دیگه ای بیارم ؟
دوستان اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه ممنون

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
سلام
فضا باید بزرگ باشه و شما پارت پارت تقسیم کنی برای بازی های مختلف....
ایده خوبیه و اگه بتونی حرفه ای مدیریت کنی بعد از مدتی کارت حسابی میگیره...
البته جاش هم خیلی مهمه...
یه جای مخصوص هم درست کن برای بوفه( یه سیب زمینی سرخ میکنی میدی دست مشتری کلی سود میکنی...یه دلستر میفروشی همینجور)
بیلیارد فوتبال دستی پلی استیشن دارت
به نظرم کناره اینا باید یه باشگاه بدنسازی مجهز باشه
سرمایه همچین کاری رو داری؟

xciter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سرمایه زیادی فکر نکنم بخواد
4 تا میز فوتبال دستی دونه ای 700 تومن
4 تا میز ایرهاکی دونه ای 600 تومن
20 تا ال سی دی دونه ای 1 تومن
20 تا ایکس باکس دونه ای 1 تومن
2 تا میز اسنوکر
2تا میز 8 بال
که می تونم دست دوم پیدا کنم قیمت آکبندشون خیلی بالاس
این یه حساب سر انگشتی بود
فکر نکنم بیشتر از 60 تومن وسیله بخواد ( میز و صندلی و ....)
چیزی جا ننداختم ؟
دارت طالب داره به نظرت ؟
در رابطه با مجوزش اطلاعاتی ندارید ؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
اینا هرکدوم الزامات خاص خودشون رو دارن، یکی یکی باید براشون مجوز بگیری، خیلی جاها باید بری، برا تورو دقیق اطلاع ندارم، ولی برا کافی شاپ، الان باید از میراث فرهنگی هم تاییدیه بگیری

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
من یه استخری میرفتم تو یکی از هتل های تهران...تو استخر یه جایی رو درست کرده بودن برا دارت.....
چند باری که من استخر بودم همیشه مشتری داشت....
کلا این چیزا برای آدم های مرفه خوبه....
یعنی اگه مکانت بالاشهر باشه میتونی موفق باشی

xciter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
منم دقیقا تو فکر مجوزشم و درباره مجوزش اطلاعاتی ندارم
نمی دونم مجوزش رو میدن یا نه ؟ کدوم ارگان باید برم ؟!

aslanzahra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و خسته نباشید من روند را اطلاع ندارم اما خودم ترجیح میدم به باشگاهی مراجعه کنم که محیط اش، آدماش و افرادی که تو باشگاه کنارم هستن مناسب باشه.حتی وسایلی که استفاده میکنم اینکه برند باشه و یا اگر برند نیست کیفیت خوبی داشته باشه. و از اینکه هرجا میری یا کثیفه یا وسایلاشون ناقصه واقعا شاکی ام.
گویی میخوان فقط با ی جایی پول مفت در بیارن اما کسی که کارشو دوست داشته باشه براش ارزش قائله و حاضره حسابی به اونجا برسه. و در کنارش مطمئن باشید خیلی از افراد هم هستن مثل بنده که حاضرن هزینه ای کمی بیشتر بدن ولی از اون زمان و محیط و وسایل لذت ببرن.
من هم چندین ساله که فروشگاهی برای لوازم ورزشی دارم.و واقعا وقتی برای جای کارت و وسایلت ارزش قائعی درآمد بیشتری هم میتونی داشته باشی. میتونید برای خرید به فروشگاه من بیاید واقعا حاضرم برای راه اندازی جای شیک و هدفمند بهتون کمک کنم و حتی سرمایه گذاری کنم و تو وسایل کمکتون کنم. شماره و آدرس هم که در منیریه هست میتونید تو سایتم ببینید. ایران اسپورتر
البته برای دوستانی که جدا هم بخوان خرید کنن اما واقعا کارشون را دوست داشته باشن گاهی محصولاتم را با اینکه برند هستند با تخفیف های خوب میدم. بطور مثال این فوتبال دستی که الان در موردش هم صبحت شده.
موفق باشید.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
منم تو فکر این هستم ولی یه باید مکانت کلا بالا شهر باشه پایین شهر جواب نمیده
میز بیلیارد خیلی گرونه لامصب
فوتبال دستی باید بخری
پلی4 باید بخری تلوزین
پینگ پنگم جوابه
بوفه
ایکس باکس جواب نمیده
خودمم الان یه ماهیه روش تحقیق میکنم ولی میترسم سرمایه ای که گذاشته میشه هم به فاگ بره
اجاره مغازه دردسرش بیشتر از همس خیلی گرونه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
جاش خوب باشه عالیه از اون کارا میشه که پول پارو میکنی چون سرماه بالایی لازم داره
اجاره فضای بزرگ در بالاشهر تهران که خدا تومن میشه
لوازمش هم گرون قیمت هستن پس مثل فلافلی نیست که با یه پیک نیک و یه سه چرخه بشه راه اندازی کرد و توی هر خیابونی 10 تاشون باشن
مشتری مایه دار بیاد تو اگه محیطش دلنشین و آروم باشه ساعتها میتونه وقتش رو صرف کنه و این یعنی پوله که میاد تو حسابت
موفق باشی

بالا