• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترین امنیت در هارد های اکسترنال؟!

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
میخواستم دوستان اگاه راهنمایی کنند که از لحاظ:
۱.ضریب ماندگاری و حفظ اطلاعات بالا (یعنی حفظ اطلاعات مثلا تا سی سال اینده!!)
۲. امنیت و کد گذاری اطلاعات تا در صورت سرقت مورد استفادهق قرار نگیرد
بهترین هارد اکسترنال رو در بازار ایران معرفی کنید

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
هارد اگر خاموش باشه ماندگاره . اما اگر قرار باشه کار کنه به هر صورت از حوزه امنیت 30 ساله خیلی بعیده عبور کنه . دنبال همچین چیزی نگردید.
برای امنیت هم من توصیه میکنم از نرم افزار های Encrypt حرفه ای استفاده کنید تا نرم افزارهای خود هارد.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
هارد اگر خاموش باشه ماندگاره . اما اگر قرار باشه کار کنه به هر صورت از حوزه امنیت 30 ساله خیلی بعیده عبور کنه . دنبال همچین چیزی نگردید.
برای امنیت هم من توصیه میکنم از نرم افزار های Encrypt حرفه ای استفاده کنید تا نرم افزارهای خود هارد.
سلام و ممنون از پاسختون
می تونید قویترین نرم افزارها رو در این زمینه معرفی کنید که قابلیت ه-ک شدن نیز نداشته باشند

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
از معروفترینها و البته رایگانها Truecrypt هستش.
قابلیت های جالبی داره.
یکیش اینه شما درست مثل گاوصندوق میتونید رمز + کلید رو برای باز کردن فایل شرط بزارید.
اینجوری اگر کسی رمز خالی یا کلید خالی رو داشته باشه به درد نمیخوره و حتما هر دو همزمان باید مورد استفاده قرار بگیند.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
از معروفترینها و البته رایگانها Truecrypt هستش.
قابلیت های جالبی داره.
یکیش اینه شما درست مثل گاوصندوق میتونید رمز + کلید رو برای باز کردن فایل شرط بزارید.
اینجوری اگر کسی رمز خالی یا کلید خالی رو داشته باشه به درد نمیخوره و حتما هر دو همزمان باید مورد استفاده قرار بگیند.
ببین این نرم افزارها واقعا اطلاعات رو کد گذاری می کنند یا نه
چون برخی از نرمافزارها هستند که مثلا روی هارد یا درایوها قفل می گذارند اما با پاک کردن مثلا ویندوز
دوباره اطلاعات قابل دسترس هستند

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
این نرم افزار برای شما یک پارشین مجازی ایجاد میکنه و شما فایلهاتون رو توش میریزید. پارتیشن فقط از طریق فایلی که شما میگید مونت میشه و فقط هم از طریق رمز و کلید قابل باز شدن هست . نرم افزار ابدا کاری با ویندوز نداره و همه چیزش درون خودش انجام میشه.

بالا