bartarinha
Registered User
- نوشتهها
- 142
- لایکها
- 8
خریدار ضبطهای کنوود a97 a67 a47 a65 a85
دادش همون دستگاهی که تو ایسام ۶ماه طول کشید تا خریدی از اسلام شهر بد از فروشنده تشکر کرد اون دستگاه داستان داره خواستی ریموت کنترل فابریکشم دارم واکسیژن جان فروشنده ام نیستی داری توسایت بازی در میاری حالا اسم بزار صداش کنمقیمت مد نظرت واسه یه A-97 عروسک چقده ؟
ویرایشآمپ به کارم میاد همونی که تو شیپور گذاشتی ودیوار بالا قیمت گذاشتی
تیونر باند ؟فقط کنوود سونی LBT زیاد دارم کنوود خونم کم شده فروشندها بیان بالا نبود فقط حرفه هرچی کنوود باشه میخرم فقط داستان a85نباشه که آمپ داستان داشته باشه یا a97ایسام که تیونر باند داستان داره سالم باشه یا a85کرج که آمپ داستان داره یا i7که اونم تو کرجه اونم آمپ تیک میزنه یا اونJ5 ایسام که گذاشته J7 خلاصه آماره همه دستگاهارو دارم دستگاه سالم رو کنید ممنون از هم کاری شما
حالا من عاشق دستگاه های قدیمی هستم . زیاد هم دارم . منتهی نه از این ست های وینتیج دهه 90 ژاپن ! از اون دهه 70 دی هاداداش عاشق ضبط های قدیمی و کلاسیک و آنتیک هستی
دیگه هر کسی یک سلیقه ای داره
حالا من برعکس شما از چیز های قدیمی خوشم نمیاد زیاد
فقط تو این موندم که چرا کنوود را به سونی ترجیح دادی
آخه بیس ال بی تی های سونی بهتر هست
ضبط های کنوود صدای فلتی دارن و بیس لرزشی و عمیق مثل سونی ها ندارند
موفق باشی
حالا من عاشق دستگاه های قدیمی هستم . زیاد هم دارم . منتهی نه از این ست های وینتیج دهه 90 ژاپن ! از اون دهه 70 دی ها
دوست گلم ldt دارم مثلا 950 صداش بم 905 همونه 810 بدنیستداداش عاشق ضبط های قدیمی و کلاسیک و آنتیک هستی
دیگه هر کسی یک سلیقه ای داره
حالا من برعکس شما از چیز های قدیمی خوشم نمیاد زیاد
فقط تو این موندم که چرا کنوود را به سونی ترجیح دادی
آخه بیس ال بی تی های سونی بهتر هست
ضبط های کنوود صدای فلتی دارن و بیس لرزشی و عمیق مثل سونی ها ندارند
موفق باشی