• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترین سیستم amd که میشه بست ؟

gamenetmolavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

برای سرور گیمنت می خوام یه سیستم قوی amd ببندم . الآن سیستم اینتل آی 5 3570 هست که سیستم بدی هم نیست ولی چون ما زیاد کارهای همزمان انجام می دیم و من خودمم از اینتل خیلی خوشم نمیاد می خوام عوضش کنم و یه های اند Amd ببندم .

لطفا یه سیستم amd قوی معرفی نمایید

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
عینا پست آقا حسام

بالاترینی وجود نداره، شما میتونی یه سوپرکامپیوتر هم راه بندازی که بینهایت بودجه میتونی روش صرف کنی.

gamenetmolavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هارد رو دارم ssd می بندم . با ای ام دی بیشتر حال می کنم تا اینتل . الآن رم 16 فرکانس 2400 با همون سی پی یو اینتل که گفتم ست کردم ولی بعضی وقتی می میره تا مای کامپیوتر رو بالا بیاره . کنترل آلت دلیت هم که میزنی همه چی کفه ! در مجموع به نظرم ای ام دی بیشتر مرد کار هست تا اینتل اینه که واسه سرور که گاهی 20 تا پنجره ی اوپرا و فایر فاکس و ... با کلی فایل و سرور اسمارت لانچ و اینا قراره همزمان کار کنه بازی هم روش بکنیم و آلت تب بدیم . می خوام یه 8 هسته ای ای ام دی ببندم اینکه نفسشو نداره

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
اوکی. کاری به حال کردن شما نداریم. اما طبق شواهد و بنچمارک ها و تست های معتبر، 8 هسته ای اینتل، 8 هسته ای ای ام دی رو درسته قورت میده...!
خب اون چیزی که می فرمایید قطعاً به اینتل یا ای ام دی بودن هیچگونه ارتباطی نداره و قطعاً مشکل کار از جای دیگریست که باید عیب یابی بشه. وگرنه عذرخواهی می کنم و جسارت نباشه؛ چنین دیدگاهی، کاملاً بچه گانه اس و هیچگونه توجیه علمی نداره!

پس یعنی هارد و اس اس دی و رم نمی خواید؟!
مگر یک کیس کامل نمی خواهید بخرید؟!

gamenetmolavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیلی از قطعاتش رو خودم می دونم چی بذارم . فقط برای سی پی یو و مادربرد و کیس می خوام . حالا رم هم باشه مناسبش خوبه . این سیستمی که پشتشم رو هم میذارم برای گیم به سیستما اضافه بشه .

اینتل شاید تو بنج مارک خوب باشه اما در عمل خوب نیست . کما اینکه تو بنجمارک همیشه یه سری نرم افزار کلیشهای و ... داره امتحان میشه و باز هم شاید اون اینتلی که تو بازار خارجی هست با اون اینتلی که دست من و شما می دن یکی نباشه !

gamenetmolavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان کسی نظری راجع به بالاترین سی پی یو و مادربرد Amd نداره ؟

بالا