برگزیده های پرشین تولز

بالا آمدن یوتیوب بدون فیلتر شکن!

mrl590

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2011
نوشته‌ها
179
لایک‌ها
23
سن
36
محل سکونت
بابل
سلام دوستان الان دو روزه یوتیوب توی کامپیوتر من با کروم بدون فیلتر شکن بالا میاد
با اینترنت ای دی اس ال شاتل
توی موبایل نه با شاتل و نه اینترنت موبایل بالا نمیاد
و همچنین توی کامپیوترم با مرورگرای دیگه هم بالا نمیاد . فقط با کروم میاد.
حتی با همین نسخه کروم و همین اینترنت توی لپ تاپ امتحان کردم بالا نمیاد.
توی کروم هم سایتای فیلترشده دیگه هم بالا نمیاد.
خیلی با سرعت بالا و بدون تبلیغات.
افزونه خاصی هم نصب نکردم
چرا به نظر شما؟؟؟؟

کروم هم آخرین نسخه اس
Version 94.0.4606.71 (Official Build) (64-bit)
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,627
لایک‌ها
5,283
سلام دوستان الان دو روزه یوتیوب توی کامپیوتر من با کروم بدون فیلتر شکن بالا میاد
با اینترنت ای دی اس ال شاتل
توی موبایل نه با شاتل و نه اینترنت موبایل بالا نمیاد
و همچنین توی کامپیوترم با مرورگرای دیگه هم بالا نمیاد . فقط با کروم میاد.
حتی با همین نسخه کروم و همین اینترنت توی لپ تاپ امتحان کردم بالا نمیاد.
توی کروم هم سایتای فیلترشده دیگه هم بالا نمیاد.
خیلی با سرعت بالا و بدون تبلیغات.
افزونه خاصی هم نصب نکردم
چرا به نظر شما؟؟؟؟

کروم هم آخرین نسخه اس
Version 94.0.4606.71 (Official Build) (64-bit)
اول با همون کروم ای پی رو چک کن تغییری نکرده
 

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,193
لایک‌ها
20,077
محل سکونت
اوهایو - دیتون
منم چند وقت پیش کروم به روز شده بود همین جوری بود راحت باز میشد
اما الان دیگه خیر
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,472
لایک‌ها
2,006
ربطی ب و پی ان نداره بعضی اوقات باز میشع
 

___Z_Y

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2012
نوشته‌ها
172
لایک‌ها
35
محل سکونت
مشهد
بعضی وقت ها شیر فلکه باز میشه دوباره بسته میشه مودم خاموش روشن کنی درست میشه 😂
 

pouyasysten

Registered User
تاریخ عضویت
12 می 2013
نوشته‌ها
540
لایک‌ها
147
محل سکونت
Esf
Dns میزنید شاید
 

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
تاریخ عضویت
12 مارس 2013
نوشته‌ها
5,904
لایک‌ها
17,660
برای منم روی های وب یکسال بود باز میشد که بستنش لا مروت ها
 

arthur97

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2013
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
375
محل سکونت
گرمسار
یادمه یه بار با دی ان اس کلادفلر من تست کردم باز میشد رو ای دی اس ال مخابرات.
ولی الان tdlte گرفتم و ایرانسل نمیزاره از dns کاستوم استفاده کنی!
 

tsd137

Registered User
تاریخ عضویت
1 نوامبر 2016
نوشته‌ها
1,997
لایک‌ها
857
محل سکونت
استان سمنان-شهرستان گرمسار
سلام
برای بنده هم چند وقت پیش به همین صورت بود مربوط به مرورگر نیست مربوط به isp محل شما بوده
ممکنه صفحه اصلی باز بشه یا بعضی صفحات ولی همچنان به واژه های ممنوعه واکنش نشون میده و فیلتر هست
 
بالا