bring_me.tolife
Registered User
- نوشتهها
- 288
- لایکها
- 132
سلام دوستان با فروش تعدادی از قطعات سیستم شخصی خودم در خدمتم
مورد اول مادربورد مشهور rampage v هست با پردازنده افسانه ای 5820k که هنوز که هنوز هست پا به پای i7 8700 می تونه عمل کنه وقتی که اورکلاک مناسب بشه پردازنده low voltage هست و در ولتاژ 1.24 با فرکانس 4500 cinebench r20 رو راحت پاس می کنه فقط یک موردی اسلات اول pci e شکسته و تصویر نمیده منتها مشکلی نیست و این مادربورد 2 تا اسلات x16 داره نکته اخر اینکه سوکت x99 سروری هست کارتون و oc panel هم موجود هست و همه پردازنده های xeon v3 و xeon v4 رو این مادربرد ساپورت می کنه اینو گفتم دوستان بدونن که باندل ارزشمندی هست برای کسی که بعدا بخواد پردازنده رو ارتقا بده اها داشت یادم می رفت روی باندل کولرم هست و هر 3 قطعه فقط با هم به فروش میرسن
کف قیمت مدنظرم برای قطعات به تفکیک 5 میلیون برای مادربورد 4 میلیون برای پردازنده و 1.5 میلیون برای کولر هست
پس شروع مزایده از 10500 هست هر گام 50 و قیمت فوری 11 میلیون هست
خوب بریم سراغ RX 580 STRIX TOP این کارت خنک ترین کارت سری پولاریس هست با اختلاف 3 فن با کولر حجیم کارت توسط خودم باز شده و خمیرش با مدل مرغوب maker pro تعویض شده با تست furmark دمای 65 نهایت دما بود با دور فن عادی کارت گرافیک کارت از هر نظر سالم هست در ضمن هیچ متعلقاتی اعم از کارتون نداره فقط خود کارت هست و خیال دوستان راحت باشه در ضمن این کارتو پارسال از بهروز خودمون همینجا گرفتم
قیمت پایه مدنظرم هم برای این کارت با توجه به اینکه دیدم کارتای 2 فن و ضعیف تر رو 10 میلیون معامله کردن 10500 در نظر می گیرم
پایه:10500 گام: 50 فوری:11
اما برسیم سراغ پاور 18 میلیونی شرکت گرین
درست شنیدین قیمت این پاور الان چک کردم تهران 18 تومن معامله میشه پاور تا برج 3 سال 1408 گارانتی داره متعلقاتش کامل هست استفادش فقط روی کیس خودم بوده و خودم سال 98 خریدم و از اول دست خودم بوده 1دقیقه با این نازنین ماین نشده
قیمت پایه نصف قیمت تهران در نظر می گیرم پس می گذارمش 9 میلیون
پایه:9 گام:100 فوری:10
چند نکته عزیزان:
زیر قیمت پایه نه در اینجا و نه در پخ پیشنهاد ندید که جوابتون داده نمیشه
هزینه ارسال با خریدار محترم هست
اول ارسال به هیچ وجه مقدور نیست حتی شما دوست گرامی
مورد اول مادربورد مشهور rampage v هست با پردازنده افسانه ای 5820k که هنوز که هنوز هست پا به پای i7 8700 می تونه عمل کنه وقتی که اورکلاک مناسب بشه پردازنده low voltage هست و در ولتاژ 1.24 با فرکانس 4500 cinebench r20 رو راحت پاس می کنه فقط یک موردی اسلات اول pci e شکسته و تصویر نمیده منتها مشکلی نیست و این مادربورد 2 تا اسلات x16 داره نکته اخر اینکه سوکت x99 سروری هست کارتون و oc panel هم موجود هست و همه پردازنده های xeon v3 و xeon v4 رو این مادربرد ساپورت می کنه اینو گفتم دوستان بدونن که باندل ارزشمندی هست برای کسی که بعدا بخواد پردازنده رو ارتقا بده اها داشت یادم می رفت روی باندل کولرم هست و هر 3 قطعه فقط با هم به فروش میرسن
کف قیمت مدنظرم برای قطعات به تفکیک 5 میلیون برای مادربورد 4 میلیون برای پردازنده و 1.5 میلیون برای کولر هست
پس شروع مزایده از 10500 هست هر گام 50 و قیمت فوری 11 میلیون هست
خوب بریم سراغ RX 580 STRIX TOP این کارت خنک ترین کارت سری پولاریس هست با اختلاف 3 فن با کولر حجیم کارت توسط خودم باز شده و خمیرش با مدل مرغوب maker pro تعویض شده با تست furmark دمای 65 نهایت دما بود با دور فن عادی کارت گرافیک کارت از هر نظر سالم هست در ضمن هیچ متعلقاتی اعم از کارتون نداره فقط خود کارت هست و خیال دوستان راحت باشه در ضمن این کارتو پارسال از بهروز خودمون همینجا گرفتم
قیمت پایه مدنظرم هم برای این کارت با توجه به اینکه دیدم کارتای 2 فن و ضعیف تر رو 10 میلیون معامله کردن 10500 در نظر می گیرم
پایه:10500 گام: 50 فوری:11
اما برسیم سراغ پاور 18 میلیونی شرکت گرین
قیمت پایه نصف قیمت تهران در نظر می گیرم پس می گذارمش 9 میلیون
پایه:9 گام:100 فوری:10
چند نکته عزیزان:
زیر قیمت پایه نه در اینجا و نه در پخ پیشنهاد ندید که جوابتون داده نمیشه
هزینه ارسال با خریدار محترم هست
اول ارسال به هیچ وجه مقدور نیست حتی شما دوست گرامی
فایل های ضمیمه
-
IMG_۲۰۲۱۰۱۱۹_۰۸۳۹۵۳.jpg1.2 MB · نمایش ها: 108
-
IMG_۲۰۲۱۰۱۱۹_۰۸۴۳۰۵.jpg1 MB · نمایش ها: 105
-
IMG_۲۰۲۱۰۱۱۹_۰۸۴۴۲۵.jpg1.1 MB · نمایش ها: 85
-
Geeks3D FurMark v1.24.1.0 - 81FPS, GPU1 temp_65°C, GPU1 usage_100% 1_12_2021 5_01_00 AM.png1.8 MB · نمایش ها: 81
-
oc dg.PNG120.3 KB · نمایش ها: 84
-
CPUZ.PNG18.9 KB · نمایش ها: 75