• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با این سرمایه چه سایتی بزنم؟

ChannelTele

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من نیاز به راهنمایی بزرگان داشتم برای همین اینجا تاپیک زدم.
من یک سرمایه بین 5 تا 10 میلیون دارم خواستم شما بگید که چه سایتی بزنم که توی همون ماه های اول به سوددهی برسه چون به هر حال سرمایه کمی نیست.

فقط خواهشا نفرمایید که توی نت نزارم این پول رو یا ....

لطفا راهنمایی کنید که با این سرمایه چه سایتی بزنم که طی همون ماه های اول سوددار باشه؟ یا حتی اگر هم سود دار نبود بتونه بازدید خیلی خوبی رو بگیره و شناخته بشه که گر چه اگر بازدید بگیره سود دار هم میشه.

نظرتون درمورد سایت بازی انلاین چیه؟

Last edited:

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
سلام
من نیاز به راهنمایی بزرگان داشتم برای همین اینجا تاپیک زدم.
من یک سرمایه بین 5 تا 10 میلیون دارم خواستم شما بگید که چه سایتی بزنم که توی همون ماه های اول به سوددهی برسه چون به هر حال سرمایه کمی نیست.

فقط خواهشا نفرمایید که توی نت نزارم این پول رو یا ....

لطفا راهنمایی کنید که با این سرمایه چه سایتی بزنم که طی همون ماه های اول سوددار باشه؟ یا حتی اگر هم سود دار نبود بتونه بازدید خیلی خوبی رو بگیره و شناخته بشه که گر چه اگر بازدید بگیره سود دار هم میشه.
سلام
هیچ سایتی وجود نداره که شما بتونید توی ماه اول کسب در امد کنید ،بهتر بگم راه اندازی سایت خیلی ساده گرفتین و سطحی به ماجرا نگاه کردین
شما یکسال باید وقت بزارید برای تبلیغ و جا افتادن سایت
اما بعنوان پیشنهاد سایت هایی مثل میهن مارکت ایمالز یا ایسام و شیپور الان مناسبه

ChannelTele

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
هیچ سایتی وجود نداره که شما بتونید توی ماه اول کسب در امد کنید ،بهتر بگم راه اندازی سایت خیلی ساده گرفتین و سطحی به ماجرا نگاه کردین
شما یکسال باید وقت بزارید برای تبلیغ و جا افتادن سایت
اما بعنوان پیشنهاد سایت هایی مثل میهن مارکت ایمالز یا ایسام و شیپور الان مناسبه
سلام
من گفتم در ماه های اول . منظورم ماه اول نبود خودم میدونم چند سال زحمت و تلاش و ... میخواد
نظرتون در مورد سایت بازی انلاین چیه؟

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
به نظر به راه اندازی بازی مایل هستی در این صورت تحت وب نزن بهتره اپش رو سفارش بدی برای اندروید یا آی او اس .

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
اینکه میگم یک نظر شخصیه ولی الان دوره ایه که همه گوشی دستشونه و بهتره بازی راحت تر دم دست باشه الان کمتر کسی میاد تو نت تحت وب بازی کنه غیر از یک موارد خاص .

ChannelTele

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینکه میگم یک نظر شخصیه ولی الان دوره ایه که همه گوشی دستشونه و بهتره بازی راحت تر دم دست باشه الان کمتر کسی میاد تو نت تحت وب بازی کنه غیر از یک موارد خاص .
درسته
خب درامدش در صورت تبلیغات حرفه ای به نظرتون ماهیانه چقدر میتونه باشه؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اگه تجربه چندساله وب و وبمستری داره ممکنه موفق باشی اما اگه تجربه زیادی نداری ممکنه سرمایتو به راحتی از دست بدی. چندین مورد بوده که افرادی به خاطر عدم تجربه سرمایه ای حتی ده برابر سرمایه شما وارد شدن اما تمام سرمایشون رو از دست دادن.

ChannelTele

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه تجربه چندساله وب و وبمستری داره ممکنه موفق باشی اما اگه تجربه زیادی نداری ممکنه سرمایتو به راحتی از دست بدی. چندین مورد بوده که افرادی به خاطر عدم تجربه سرمایه ای حتی ده برابر سرمایه شما وارد شدن اما تمام سرمایشون رو از دست دادن.

سلام تجربه های لازم رو دارم
شما چه پیشنهادی دارید؟ چه سایتی بزنم؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام تجربه های لازم رو دارم
شما چه پیشنهادی دارید؟ چه سایتی بزنم؟
اگه تجربه چندین ساله وبمستری داره دیگه الان خودت باید بدونی که چه کاری انجام بدی و از چه راهی پول در بیاری.

ChannelTele

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه تجربه چندین ساله وبمستری داره دیگه الان خودت باید بدونی که چه کاری انجام بدی و از چه راهی پول در بیاری.

نه خب مشورت هم بد نیست.
چون ممکنه دوستان پیشنهاد های خیلی خوبی بدن
الان من میخوام با این سرمایه یک کار حرفه ای بکنم . حالا یا سایت بزنم یا اپ اندروید یا بازی یا ...
برای همین راهنمایی بگیرم بد نیست

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سرمایه کمی دارید برای پروژه های کوچیک خوبه کفاف اجرا و تبلیغ پروژه های سنگین رو نمیده با این شرایط
ایده درامد زا با این سرمایه اندک را معمولا کسی تو انجمن نمیده بهتون معمولا افراد باتجربه ایده دارن ولی فعلا وقتش رو ندارن یا به هر دلیلی ... ولی علاقه ای هم به مطرح کردن و سوزوندن ایده ندارن به عبارتی نگه میدارن تو اب نمک تا بوقتش خودشون عملی کنن...

شما بهتره تصمیمت رو بگیری و بعد اینجا بپرسی نظر بقیه چیه و از نظرات به جمع بندی برسی

مثلا اگر میخوای بازی انلاین درست کنی دوره تحت وب دیگه گذشته با توجه به ضریب نفوذ گوشی هوشمند و اینترنت همراه و بخش عمده کاربر ایرانی که نوع اینترنت گردیشون برپایه رفتار های موبایلی هست بهتره بازی آپ باشه نه تحت وب !

سایت مشابه شیپور هم دوستمون پیشنهاد دادن اتفاقا کار خوبیه ولی الان تلوزیون و رادیو را نگاه کن تبلیغ شیپور همه جا هست شما با این سرمایه به سختی بتونی باهاش رقابت کنی

ChannelTele

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرمایه کمی دارید برای پروژه های کوچیک خوبه کفاف اجرا و تبلیغ پروژه های سنگین رو نمیده با این شرایط
ایده درامد زا با این سرمایه اندک را معمولا کسی تو انجمن نمیده بهتون معمولا افراد باتجربه ایده دارن ولی فعلا وقتش رو ندارن یا به هر دلیلی ... ولی علاقه ای هم به مطرح کردن و سوزوندن ایده ندارن به عبارتی نگه میدارن تو اب نمک تا بوقتش خودشون عملی کنن...

شما بهتره تصمیمت رو بگیری و بعد اینجا بپرسی نظر بقیه چیه و از نظرات به جمع بندی برسی

مثلا اگر میخوای بازی انلاین درست کنی دوره تحت وب دیگه گذشته با توجه به ضریب نفوذ گوشی هوشمند و اینترنت همراه و بخش عمده کاربر ایرانی که نوع اینترنت گردیشون برپایه رفتار های موبایلی هست بهتره بازی آپ باشه نه تحت وب !

سایت مشابه شیپور هم دوستمون پیشنهاد دادن اتفاقا کار خوبیه ولی الان تلوزیون و رادیو را نگاه کن تبلیغ شیپور همه جا هست شما با این سرمایه به سختی بتونی باهاش رقابت کنی
بله حرفتون درسته.
من تصمیمم رو گرفتم اما خب بعضی دوستان یک پیشنهادهای جالبی میدن.
من خودم بازی رو دوست دارم . چون ایرانی ها از هر چیز بگذرن از بازی کردن نمیگذرن . نمونشم صد جا دیدیم.
اما خب تولید یک بازی ایده میخواد.
اگر ایده خوب باشه سرمایه رو تا 15-20 تومن هم میتونم افزایش بدم

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
1 - این پول برای سایت بازی آنلاین جدید هیچی به حساب نمی یاد
2- ایده شما از پول هم مهتر هست اینو که خرجش میکنی میره
3 - چون ایده از پول مهمتره (البته پول هم ضرورتش هست) والان با مشورت میخاید به ایده برسید بنظرم یه چیزی مثل سوپ یا ابگوشت بشه ایده نهایی :D

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
با این سرمایه و با توجه به سرعت پیشرفتی که شما میخواید بنظرم سایتی مثل فری بیت کوین بزن
کاربرا پرداخت رو که ببینن و اعتماد کم کم جلب میشه مثل خود فری بیت کوین الان چند میلیون یوزر داره

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
به نظرم با کمترین هزینه یه سایت معرفی کانال های تلگرام بزن که به سرعت برق و باد میگیره بعد از فروش اشتراک و تبلیغات درآمد زایی کن . اگه خواستی با کمترین قیمت میتونم قالبش رو برات طراحی کنم

بالا