• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اين پست منو پرينت بگيريد بزاريد جلو مانيتورتون تا ببينيد كي بهش ميرسيد.

حاضرم قسم بخورم تا چند ماهه ديگه دايي رو ميزارن رئيس فدراسيون فوتبال.

ببينيد كجا اينو گفتم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به نظرم بهترین گزینه برای تیم ملی در حال حاضر افشین قطبی هست ..... دلیلم هم اینه که چون شرایطمون توی جدول خیلی بحرانی هست و افشین قطبی بعد از اون ماجراهائی که براش پیش اومد خیلی توی حالش خورد .... انگیزه ی زیادی برای نشون دادن خودش داره و میتونه توی مدت زمان کم به داد تیم برسه ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اين پست منو پرينت بگيريد بزاريد جلو مانيتورتون تا ببينيد كي بهش ميرسيد.

حاضرم قسم بخورم تا چند ماهه ديگه دايي رو ميزارن رئيس فدراسيون فوتبال.

ببينيد كجا اينو گفتم

بابا نوستر اداموس :rolleyes:

اینو که مادربزرگ خدابیامرز منم میدونه ...... تازه پیش بینی کرده که کاندید ریاست جمهوری هم بشه .... :happy:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب پس مربی تیم ملی قطبی میشه دیگه......

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نامجو مطلق با مصاحبه با تپش بین مایلی کهن و قلعه نویی و قطبی، مایلی کهن را انتخاب کرد ولی گفت مربی که می خوان بیارن باید بزرگتر از این حرف ها باشه. ( منظورش کی بوده ؟ )

شبکه 6 هم گفت شانس قطبی بیشتر از همه هست !

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
نامجو مطلق با مصاحبه با تپش بین مایلی کهن و قلعه نویی و قطبی، مایلی کهن را انتخاب کرد ولی گفت مربی که می خوان بیارن باید بزرگتر از این حرف ها باشه. ( منظورش کی بوده ؟ )

با اون برنامه اي كه قطبي با بي بي سي داشت اگه بخوان بيارنشم نميشه.شما نميدونيد فوتبال ايران يه فوتبال سياسي و مافياييه؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

عجیبه اگر قطبی بیاد! حالا شاید به خاطر آشنایی با کره باشه! اما به هر حال برای خودش بهتر هست که نیاد.
من فکر میکنم باهمین مولر تا آخر بازی ها سر و ته قضیه رو هم بیارند! بازی ها بعد از پایان لیگ ادامه پیدا میکنه دیگه؟! اگر اینجوری باشه شانس قلعه نویی هم زیاد میشه! البته ما خیلی زیاد به مربی های قبلی تیم ملی فرصت نمیدیم! اکثرآ فقط یکبار شانس دارند تو تیم ملی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
با اون برنامه اي كه قطبي با بي بي سي داشت اگه بخوان بيارنشم نميشه.شما نميدونيد فوتبال ايران يه فوتبال سياسي و مافياييه؟

اگه نمی خواستن اصلا باهاش صحبت نمی کردن .

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اگه نمی خواستن اصلا باهاش صحبت نمی کردن .

به نظر من اين صحبت كردن واصه گول زدن مردمه امكان نداره قطبي بياد(التبه خدا كنه بياد) اين چند وقته اينقد با صداي آمريكا و بي بي سي مصاحبه داشته كه قضيه كلا سياسي شده

http://www.youtube.com/watch?v=meMD7fkZEhM

http://www.youtube.com/watch?v=Q3HiPQAPqqI

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
الان داشتم این مقاله رو تو سایت گل میخوندم، طرف چه قدر قشنگ نوشته دستش درد نکنه.

یه مساله ای رو آخر گزارش بهش اشاره کرده که خیلی هم دقیق هست. من تو این 24 ساعت بهش فکر نکرده بودم اصلا یا بهتر بگم اصلا متوجه نشدم ! :

نکته ای جالب در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی که شاید دانستنش لازم باشد اینکه معمولا برای انتخاب هر میئولی ، با توجه به شرایط معیارهای مدنظر قرا می گیرد که کاندیداها باید دارای آن معیارها باشند.بهمین دلیل کاندیداهای یک پست معمولا در کلیات شباهتهای انکار ناشدنی با یکدیگر دارند و این تفاوت در جزئیات تفکر آنهاست که موجب تمییز آنها از یکدیگر می شود ولی بعد از اعلام کاندیداهای سرمربی گری تیم ملی ایران ، آنچه کاملا مشهود است مدنظر نبودن معیار از طرف مسئولین تصمیم گیرنده است وگرنه مگر می شود کاندیداهای یک پشت ، 180 درجه با یکدیگر تفائت داشته باشند.یک بار دیگر به تفاوتهای قطبی و قلعه نوعی فکر کنید.

خیلی نکته خوبی هست !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
الان داشتم این مقاله رو تو سایت گل میخوندم، طرف چه قدر قشنگ نوشته دستش درد نکنه.

یه مساله ای رو آخر گزارش بهش اشاره کرده که خیلی هم دقیق هست. من تو این 24 ساعت بهش فکر نکرده بودم اصلا یا بهتر بگم اصلا متوجه نشدم ! :

خیلی نکته خوبی هست !
بله نکته جالبیه!
به این جمع غلام و مایل رو هم اضافه کنین
هیچ شباهتی اینا به ندارن ...

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من فکر می کنم غلام پیروانی تنها حسنش اینه که آدم تمیزی هست! فک نمی کنم حتی توی تیم امید هم خیلی بتونه موفق بشه! چه برسه به تیم ملی و سر که همه چیش از کارهاش تا نتایجش چندین برابر زیر ذره بینه.
تازه فک نمی کنم اون قدرت مایلی کهن توی کنترل تیمش رو داشته باشه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
منم ازش خوشم میومد. آدم جدی و بی حاشیه ای بود. ولی وقتی سر قضیه گفتن نقطه ضعف استقلال اونطوری با برادرش سرشاخ شد و آخر هم کوتاه نیومد از چشمم افتاد. بالاخره برادر بزرگتر باید بزرگوار هم باشه!

من فکر می کنم غلام پیروانی تنها حسنش اینه که آدم تمیزی هست! فک نمی کنم حتی توی تیم امید هم خیلی بتونه موفق بشه! چه برسه به تیم ملی و سر که همه چیش از کارهاش تا نتایجش چندین برابر زیر ذره بینه.
تازه فک نمی کنم اون قدرت مایلی کهن توی کنترل تیمش رو داشته باشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کانون هواداران پرسپولیس : مهدی حاج باقر درباره روند مذاكرات فدراسیون فوتبال با افشین قطبی برای هدایت تیم ملی ایران اظهار داشت: روز گذشته كفاشیان با افشین قطبی به صورت تلفنی به مذاكره پرداخت و قرار است امروز در مورد صحبت های رد و بدل شده بین آنها تصمیم گیری شود. وی در مورد اینكه سرمربی سابق پرسپولیس چه نظری در مورد بازگشت به فوتبال ایران و قبول هدایت تیم ملی در این شرایط را دارد عنوان كرد: قطبی با توجه به شناختی كه از دو تیم ملی كره جنوبی و شمالی دارد امیدوار است بتواند به تیم ملی كمك كند. در حال حاضر قطبی در دبی است و اگر قرار بر حضور وی در تیم ملی باشد، برای نهایی شدن مذاكرات به ایران خواهد آمد. او خود را سرباز وطن می داند و برای خدمت به ایران آماده است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تورج عاطف / خبرگزاری پارس فوتبال
اولین شکست تاریخ فوتبال کشورمان در مقابل عربستان در ایران باعث شد که تمامی انگشتهای اتهام به سوی دائی نشانه رود. باید گفت علی دائی در مسند سرمربی تیم ملی ایران البته اشتباهات فراوانی داشت. کم تجربگی در امر مربیگری و عدم استفاده از تمامی سرمایه های ملی فوتبال کشور و... می تواند دلایلی برای اخراج او از تیم ملی باشد اما باید قدری با دید باز تری به قضیه فوتبال کشورمان بنگریم و با قاطعیت اعلام کنید تنها علی دائی نباید در این بازی قربانی شود و عاملین مشکلات بی شمار فوتبال کشورمان که به طور حتم مدیران ورزش و فوتبال ایران هستند نباید براحتی در پشت اخراج علی دائی مخفی شده و کماکان در پستهای خود مشغول به کار باشند نگاهی به وقایع بعد از جام جهانی 2006 تا آخرین بازی تیم ملی در 2009 بیندازید تا متوجه شوید که علی دائی تنها یک کلید از این دسته کلید فوتبال ایران بوده است و شاه کلید ها همچنان بر مسند قدرت خود مشغول به ادامه روند ناکارآمدی خود هستند.

می خواهیم بپرسیم :

1/ هنگامی که سازمان تربیت بدنی در یک اقدام نسنجیده بعد از بازیهای جام جهانی 2006 محمد دادکان را بعلت عدم حرف شنوی از شخص رئیس سازمان تربیت بدنی از کار برکنار کرد و باعث تعلیق فوتبال ایران شد باز علی دائی مقصر بود؟

2/ هنگامی که تیم ملی امید ما را به بازیهای آسیائی 2006 دوحه نبردند و خواستند با کسب یک مدال طلا تمامی اشتباهات عدم مدیرت سازمان تربیت بدنی در برکناری نابخردانه دادکان را پوشش دهند که صد البته موفق نشدند آیا مقصری بجز مدیرتی سازمان تربیت بدنی مقصر می توانستیم پیدا کنیم و یا این که آنجا هم دائی مقصر بود؟

3/ هنگامی که با این رفتار غیر حرفه ای باعث جدائی سیموئز سر مربی برزیلی تیم ملی امید از تیم ما شدند و تیم ملی ما را به یک باره به بگوویچ سپردند و بی هیچ بازی تدارکاتی باعث قربانی شدن و نابودی تیم ما در راه مسابقات المپیک 2008 پکن شدند باز هم دائی مقصر بود؟

4/ هنگامی که با بر گماردن مجدد مهره همیشه ناموفقی چون داریوش مصطفوی بعنوان سر پرست موقت فدراسیون فوتبال باعث شدند که بساط مضحکه ای به نام خرد جمعی تشکیل وباعث حضور قلعه نوئی در پست سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران و حذف تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا 2007 شدند باز علی دائی مقصر بود؟

5/ هنگامی که بساط انتخابات فرمایشی در فدراسیون فوتبال را به راه انداختند و باعث حضور مهره ای حرف گوش کن و نا کار آمدی چون علی کفاشیان بعنوان رئیس فدراسیون فوتبال شدند باز علی دائی مقصر بود؟

6/روزهائی که فوتبال ما را معطل مهره هائی به نامهای آرتور جرج و کلمنته کردند و سر انجام برای فرار از بازی فرسایشی انتخاب سرمربی تیم ملی برای پنهان شدن پشت یک نام بزرگ در روز مبادا, علی دائی را بعنوان سر مربی تیم ملی ایران انتخاب کردند باز علی دائی مقصر بود؟

آیا نتایج ضعیف در المپیک و شکست مفتضحانه کشتی در جام جهانی در تهران و حذف تیم جوانان و امید در رقابتهای بین المللی هم به دائی ربط دارد ؟بیائیم باور کنیم که دائی مقصر است او نباید به امثالی چون تاج و کفاشیان و علی آبادی اعتماد می کرد, اما با اخراج دائی باید باز هم به خواب خرگوشی رویم که این آقایان باز هم مجال شیرین کاریهای بیشتری داشته باشند؟

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اره همونی که گفتی... گفتم شاید بعضی ها Track بخونن .

شوخي كردم داداش

کانون هواداران پرسپولیس : مهدی حاج باقر درباره روند مذاكرات فدراسیون فوتبال با افشین قطبی برای هدایت تیم ملی ایران اظهار داشت: روز گذشته كفاشیان با افشین قطبی به صورت تلفنی به مذاكره پرداخت و قرار است امروز در مورد صحبت های رد و بدل شده بین آنها تصمیم گیری شود. وی در مورد اینكه سرمربی سابق پرسپولیس چه نظری در مورد بازگشت به فوتبال ایران و قبول هدایت تیم ملی در این شرایط را دارد عنوان كرد: قطبی با توجه به شناختی كه از دو تیم ملی كره جنوبی و شمالی دارد امیدوار است بتواند به تیم ملی كمك كند. در حال حاضر قطبی در دبی است و اگر قرار بر حضور وی در تیم ملی باشد، برای نهایی شدن مذاكرات به ایران خواهد آمد. او خود را سرباز وطن می داند و برای خدمت به ایران آماده است.

با اومدنش خيلي چيزا عوض ميشه.البته اميدوارم كه بيارنش من بعيد ميدونم

amk

Registered User
لایک‌ها
9
رويترز: بركناري دايي قابل پيش بيني بود

خبرگزاري فارس: پس از بركناري علي دايي از سرمربيگري تيم ملي، رسانه هاي جهان به تحليل و بررسي تبعات اين اتفاق پرداخته اند.

به گزارش خبرگزاري فارس، خبرگزاري رويترز در تحليلي در اين مورد نوشت: علي دايي به خاطر كسب نتايج ضعيف از كار خود بركنار شد و پس از شكست تيمش برابر بيش از صد هزار چشم متعصب و اميدوار پيش بيني مي شد كه فدراسيون فوتبال ايران چنين كاري كند.
رويترز در ادامه خبر خود آورده است: علي دايي در نشست خبري خطاب به خبرنگاران گفت، آنها در جايگاهي نيستند كه در مورد ماندن يا رفتنش نظر دهند، حال آن كه در تمام دنيا اين خبرنگاران هستند كه تفكر مردم را به مربيان منتقل مي‌كنند و بدون اظهارنظر شخصي سعي در افشاي حقايق دارند.
رويترز در ادامه نوشت: مهاجم سابق بايرن مونيخ آلمان و گلزن بزرگ تاريخ فوتبال ايران در حالي از سمت خود بركنار شد كه در بازي خواني تيم حريف دچار اشتباه شد و بازي يك بر صفر برده را با شكست دو بر يك عوض كرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا