shifter
Registered User
- نوشتهها
- 892
- لایکها
- 1,087
اينو باش!رضايي: راجع به بركناري دايي حرفي ندارم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: بهتر است كه در مورد بركناري سرمربي تيم ملي هيچ حرفي نزنم.
غلامرضا رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس و در پاسخ به علت بركناري علي دايي از تيم ملي ايران اظهار داشت: من به عنوان يك بازيكن فقط وظيفه دارم كه در در خدمت تيم ملي باشم و ترجيح مي دهم كه در مورد بركناري دايي هيچ حرفي نزنم.
وي با اشاره به نحوه شكست تيم ملي ايران برابر عربستان تاكيد كرد: بازيكنان و كادر فني عربستان حتي خواب تساوي برابر ايران را نيز نمي ديدند، اما با خوش شانسي در ورزشگاه آزادي به برتري 2 بر يك رسيدند.
رضايي عنوان كرد: سيستم عربستان طوري بود كه نشان مي داد آنها براي كم گل خوردن به ايران آمده بودند، اما در فوتبال امكان رخ دادن هر اتفاقي وجود دارد و به همين دليل آنها در آزادي و به صورت كاملاً اتفاقي ما را شكست دادند.
بازيكن تيم صباي قم خاطر نشان كرد: بر خلاف برخي اظهارات ما در ديدار با عربستان با 2 مهاجم وارد ميدان شديم و فقط به كسب 3 امتياز فكر مي كرديم، اما هشتم فروردين روز فوتبال ايران نبود.
وي تاكيد كرد: براي صعود به جام جهاني 2010 ما 3 مسابقه حساس ديگر پيش روي داريم و هنوز بازيكنان از صعود به مرحله پاياني نااميد نيستند و به نظرم ما مي توانيم با پيروزي در مسابقه هاي خارج از خانه به آفريقاي جنوبي برويم چون استعداد بازيكنان ايراني بارها در مواقع حساس به كمك فوتبال آمده و اين بار نيز مي توانيم از اين فاكتور نهايت استفاده را ببريم.
ميگه به عنوان يه بازيكن تيم ملي وظيفه دارم در خدمت تيم ملي باشم!!!!!!!!
چه خوش خياله فكر كرده بازم دعوتش ميكنن!!!
يادش رفته كه دوتا موقيعت 100درصدو خودش خراب كرد!!!!