• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
رضايي: راجع به بركناري دايي حرفي ندارم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: بهتر است كه در مورد بركناري سرمربي تيم ملي هيچ حرفي نزنم.

غلامرضا رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس و در پاسخ به علت بركناري علي دايي از تيم ملي ايران اظهار داشت: من به عنوان يك بازيكن فقط وظيفه دارم كه در در خدمت تيم ملي باشم و ترجيح مي دهم كه در مورد بركناري دايي هيچ حرفي نزنم.
وي با اشاره به نحوه شكست تيم ملي ايران برابر عربستان تاكيد كرد: بازيكنان و كادر فني عربستان حتي خواب تساوي برابر ايران را نيز نمي ديدند، اما با خوش شانسي در ورزشگاه آزادي به برتري 2 بر يك رسيدند.
رضايي عنوان كرد: سيستم عربستان طوري بود كه نشان مي داد آنها براي كم گل خوردن به ايران آمده بودند، اما در فوتبال امكان رخ دادن هر اتفاقي وجود دارد و به همين دليل آنها در آزادي و به صورت كاملاً اتفاقي ما را شكست دادند.
بازيكن تيم صباي قم خاطر نشان كرد: بر خلاف برخي اظهارات ما در ديدار با عربستان با 2 مهاجم وارد ميدان شديم و فقط به كسب 3 امتياز فكر مي كرديم، اما هشتم فروردين روز فوتبال ايران نبود.
وي تاكيد كرد: براي صعود به جام جهاني 2010 ما 3 مسابقه حساس ديگر پيش روي داريم و هنوز بازيكنان از صعود به مرحله پاياني نااميد نيستند و به نظرم ما مي توانيم با پيروزي در مسابقه هاي خارج از خانه به آفريقاي جنوبي برويم چون استعداد بازيكنان ايراني بارها در مواقع حساس به كمك فوتبال آمده و اين بار نيز مي توانيم از اين فاكتور نهايت استفاده را ببريم.
اينو باش!:D
ميگه به عنوان يه بازيكن تيم ملي وظيفه دارم در خدمت تيم ملي باشم!!!!!!!!
چه خوش خياله فكر كرده بازم دعوتش ميكنن!!!:D
يادش رفته كه دوتا موقيعت 100درصدو خودش خراب كرد!!!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کفاشیان، قطبی را به عنوان سرمربی انتخاب کرده اما علی‌آبادی می‌خواهد دوست فرزندش را سرمربی تیم‌ملی بکند

خیلی از روزنامه‌نگاران ورزشی از این تعطیلات تنفر پیدا کرده‌اند، تعطیلات پرخبر و پر سوژه‌ای که هرچه به انتها نزدیک می‌شود از شدت اخبار مختلف در حال خفه شدن است اما هیچ روزنامه ورزشی چاپ نمی‌شود تا بخشی از واقعیت‌ها را منعکس کند. یکی از اعضای پرنفوذ هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال درباره این اتفاقات می‌گوید:«تازه دارم می‌فهم که رسانه‌ها چه کمکی برای ما هستند » اشاره او به دخالت‌های سازمان تربیت‌بدنی برای انتخاب سرمربی تیم‌ملی است که باز هم خاطرات انتخاب علی دایی را زنده می‌کند و البته فدراسیون فوتبال را رنج می‌دهد.

فلاش‌بک، بهمن پارسال
بهمن‌ماه 87 بود که یکی از اعضای شهرستانی هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال طرح خود برای برکناری علی دایی را با دیگر اعضا در میان گذاشت:«آقایان، تیم‌ملی شرایط خطرناکی دارد. از همه بیشتر علی دایی ضرر می‌کند چون او اسطوره همین فوتبال است و به‌نفعش هست که از تیم‌ملی استعفا بدهد تا هم آبروی خودش حفظ شود و هم جایگاه تیم‌ملی به خطر نیفتد. بیایید کمی درباره این موضوع با هم حرف بزنیم» انگشت اشاره اعضای هیات‌رئیسه به سمت بینی‌شان رفت به نشانه «هیس!» در این میان تنها سردار عزیز محمدی واقع‌بینانه‌تر با قضیه برخورد کرد:«بگذار بعد از بازی با عربستان که تکلیفمان تقریبا معلوم می‌شود. الان این طرح رای نمی‌آورد» در حقیقت اعضای هیات‌رئیسه بیشتر از آنکه از عاقبت کار بترسند از درهم رفتن سگرمه‌های رئیس سازمان تربیت‌بدنی می‌ترسیدند که حامی همیشگی علی دایی بود. فردای بازی کره که با تساوی به پایان رسید، همان عضو هیات‌رئیسه با لبخندی پرمعنی در جلسه حضور یافت اما دیگر چیزی نگفت چراکه می‌دانست میخش در سنگ فدراسیون‌نشینان فرو نمی‌رود اما جالب اینجاست بعد از شکست از عربستان، حتی تلفنی به او برای برکناری دایی نشد. احتمالا شما هم معنی تصمیمات هیات‌رئیسه را طبق اساسنامه می‌فهمید.

نحوست 8
برای علی دایی عدد «8» نحس است، عددی که سال 88 را نشان می‌دهد و 8فروردین همان سال حکم اخراجش از تیم‌ملی امضا شد، آنهم در جلسه‌ای شبانه در فدراسیون فوتبال با حضور علی‌آبادی که همچنان پشتیبانش بود. طعنه‌آمیز است اما لجاجت او با علی کریمی که همیشه شماره «8» می‌پوشید او را در موقعیت آچمز قرار داده بود. نحوست 8 دامان دایی را گرفت و حکم او در روز بعد از بازی اعلام عمومی شد تا مردی که با دلخوری عمومی در دوران بازیگری از تیم‌ملی کنار گذاشته شد، با همان نارضایتی عمومی از سرمربیگری تیم‌ملی کنار گذاشته شود.

قطبی انتخاب قطعی فدراسیون فوتبال
تیم‌ملی مشکل «محبوبیت» و توجه دارد و برای همین علی کفاشیان اولین انتخابش را به دوستان و مدیران ورزش اعلام می‌کند و با قدرت روی آن می‌ایستد:«افشین قطبی» رئیس فدراسیون فوتبال برای همه دلیل هم می‌آورد که او به‌خوبی با فوتبال کره‌ای‌ها آشنا است و امارات هم مطمئنا می‌تواند حریفی آسان باشد. اما فدراسیون فوتبال اصلا یکدست نیست، موضوعی که کفاشیان در انتخاب علی دایی به‌خوبی با این ماجرا آشنا شد و به‌خوبی اطرافیانش را شناخت. آن روزها هم انتخاب فدراسیون فوتبال «قطبی» بود و اعضای هیات‌رئیسه این موضوع را مصوبه کردند اما سازمان تربیت‌بدنی بر روی حرفش ماند و وقتی طرفین به نتیجه نرسیدند ناگهان با دخالت رئیس‌جمهور و هدایت سازمان تربیت‌بدنی «علی دایی» سرمربی تیم‌ملی شد. اعضای هیات رئیسه بر روی نام «قطبی» به نتیجه رسیدند اما آیا این تصمیم «کافی» است؟

سازمان وارد می‌شود
محمد علی‌آبادی در جلسه مشترک دهم فروردین پیامی روشن به کفاشیان داد:«من دیگر دخالت نمی‌کنم. هرکاری که فکر می‌کنید درست است انجام دهید» اما چه‌کسی می‌تواند باور کند که سازمان دخالت نکند؟ انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک است و سازمان تربیت‌بدنی به‌راحتی نمی‌تواند بی‌خیال تیم‌ملی و عدم صعود به جام‌جهانی شود. اما روش سازمان برای نفوذ جالب‌توجه است، «مهدی تاج» نقش ویژه‌ای در میان اعضای هیات‌رئیسه بازی می‌کند، حتما کسی که می‌تواند در یک‌فصل به‌طور مشترک عضو هیات‌رئیسه ذوب‌آهن و سپاهان اصفهان باشد مطمئنا توانایی هماهنگی با سازمان ورزش ایران را دارد. او در فدراسیون نقش «رابط» دارد و حالا هم تمام تلاشش را به‌خرج می‌دهد تا گزینه سازمان بر مسند سرمربیگری بنشیند.

تاج همان فردی است که به قطبی زنگ زده بود و انتخابش را به‌عنوان سرمربی تیم‌ملی تبریک گفت اما خیلی زود موضعش را تغییر داد و هماهنگ با سازمان، علی دایی را بر تخت سرمربیگری نشاند. او حالا نقش ویژه‌تری را بر عهده دارد و اینبار قصد دارد همان سرمربی مشهوری را بر مسند بنشاند که عملکردش در جام‌ملت‌های آسیا صدای همه را درآورد و در تلویزیون مورد عتاب کارشناسان قرار گرفت. اصرار او برای انتخاب این مربی تا آنجا پیش رفته است که اعضای هیات‌رئیسه را مجبور کرده تا با این مربی همکلام شوند تاجاییکه یکی از اعضای هیات‌رئیسه در گفتگوی تلفنی به یکی از اعضای دیگر گفت:«برای فرمالیته هم شده بیاییم و با این مربی جلسه بگذاریم»

از سویی تحرکاتی برای بدنامی قطبی صورت گرفته است و به اطلاع اعضای هیات‌رئیسه رسانده‌اند که افشین قطبی باز هم با bbcفارسی مصاحبه کرده و حرف‌های تندی علیه مسئولین کشوری زده است و این در حالیست که این موضوع شیطنت تلویزیون فارسی‌زبان خارج‌نشین است که با پخش تصاویر و مصاحبه‌های قبلی قصد دارد تا مسئولان ورزش کشور را در عملی انجام‌شده قرار دهد و مانع انتخاب قطبی شود. آنگونه که اعضای هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال به همدیگر خبر می‌دهند، سازمان تمام تلاشش را به‌خرج می‌دهد تا از این بایکوت خبری نهایت استفاده را بکنند و گزینه آشنای خود را به سرمربیگری برسانند و آنرا در روز پانزدهم فروردین‌ماه اعلام کنند اما کفاشیان بسیار زرنگ‌تر از این حرف‌هاست و حواسش به همه‌جا جمع است.

مایلی کهن و قرارداد دوساله !
علی کفاشیان برای سرمربی جایگزین تیم‌ملی شرایط ویژه‌ای دارد:«من برای این سه‌ماه سرمربی می‌خواهم. فردی که بتواند در این سه‌بازی نتیجه لازم را بگیرد تا پس از موفقیت بیاییم و صحبت‌های دیگر را بکنیم. سه‌بازی آینده بسیار مهم است و من نمی‌توانم با آینده فوتبال بازی کنم» باید حق را به رئیس فدراسیون فوتبال داد چرا که نمی‌تواند به این راحتی‌ها ریسک کند و در صورت صعود به جام‌جهانی، فوتبال ایران را در موقعیت تنگنا قرار دهد و تیم‌ملی را به جنگ تیم‌های تا دندان مسلح بفرستد. موضوعی که محمد مایلی‌کهن با آن مخالفت کرده است:«من بدون چشمداشت مالی می‌توانم این سمت را قبول کنم اما قرارداد دوساله می‌بندم» و این یعنی در صورت صعود به جام‌جهانی، سرمربی تیم‌ملی باقی بماند. اما برای انتخاب سرمربی فعلا جنگی تمام عیار در جریان است، جنگی میان جناح‌ها و تفکرات مختلف که از قطبی تا مایلی‌کهن و فلعه‌نویی را در بر می‌گیرد و هر کدام ساز خودشان را می‌زنند و سعی دارند تا گزینه‌هایشان را به سرمربیگیری تیم‌ملی برسانند.

نکته قابل توجه مربوط به موضع رئیس فدراسیون فوتبال است که خودش را از همه این دعواهای پشت‌صحنه دور نگاه داشته است و جز به تلفن‌های آشنا به هیچ تماس ناشناسی پاسخ نمی‌دهد. فدراسیون به‌دنبال «قطبی» است و سازمان بازهم بر گزینه‌ای اصرار دارد که قبل از انتخاب علی دایی بر آن اصرار داشت، گزینه‌ای که دوستی نزدیکی با پسر محمد علی‌آبادی، رئیس سازمان تربیت‌بدنی دارد. آیا فدراسیون باز هم تسلیم خواهد شد و دخالت سازمان جواب خواهد داد؟

سایت گل

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اينو باش!:D
ميگه به عنوان يه بازيكن تيم ملي وظيفه دارم در خدمت تيم ملي باشم!!!!!!!!
چه خوش خياله فكر كرده بازم دعوتش ميكنن!!!:D
يادش رفته كه دوتا موقيعت 100درصدو خودش خراب كرد!!!!

ولی من فکر کنم به احتمال زیاد این یارو رو دوباره دعوتش میکنند..........

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مولر در گفت و گو با فارس:
ايران براي صعود به جام جهاني بايد منتظر نتايج حريفان باشد

خبرگزاري فارس: مربي آلماني تيم ملي فوتبال ايران گفت: براي صعود به جام جهاني 2010 بايد منتظر باشيم كه حريفان ايران چه نتايجي را در مسابقات به دست مي آورند.

اريش روته مولر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس به دلايل شكست تيم ملي فوتبال ايران برابر عربستان اشاره كرد و افزود: ما در آن مسابقه به طور كامل توپ و ميدان را در اختيار داشتيم و به نظرم 6 موقعيت صددرصد گلزني را به راحتي از دست داديم.
وي ادامه داد: واقعاً به لحاظ تاكتيكي اصلاً دوست ندارم درباره شكست برابر عربستان حرفي بزنم چون ايران تيم برتر بود، اما در پايان شكست خورد.نتيجه كاملاً براي ما ناميد كننده بود و در فضايي كاملاً غير فني مغلوب شديم.
مربي آلماني درباره شانس ايران براي صعود به مرحله پاياني جام جهاني 201 تاكيد كرد: ما همچنان شانس داريم، اما بر خلاف گذشته ديگر اختيار صعود بر عهده ايران نيست بلكه نتايج ساير ديدارها مي تواند تكليف ما را روشن كنند.ما بايد منتظر نتايج بازي هاي كره شمالي، كره جنوبي و عربستان باشيم.
مولر گفت: مسابقه تيم هاي ملي كره جنوبي و كره شمالي در روز چهارشنبه هفته جاري اهميت زيادي دارد و همان طوري كه گفتم بايد صبر كنيم و ببينيم كه حريفان ايران چه نتايج را به دست مي آورند.
وي ادامه داد: من استعداد بازيكنان ايراني را باور دارم و مي دانم كه آنها توان غلبه بر كره جنوبي و كره شمالي را در خارج از خانه دارند و شخصيت بازيكنان ايراني برايم جايگاه ويژه اي دارد.ما آلمان ها يك ضرب المثل داريم كه مي گويد: هر گاه زمين خورديد با قدرت بلند شويد و بازيكنان ايراني در ادامه مسابقات اين موضوع را بايد باور داشته و با قدرت ادامه دهند.
مولر راجع به بركناري علي دايي از سمت مربيگري تيم ملي ايران گفت: واقعاً از شنيدن اين خبر ناراحت شدم، اما اين تصميم گيري ها از حوزه اختيارات من خارج است. با توجه بندهاي موجود در قراردادم بايد وظايفي را در زمينه فني به من واگذار مي شود را به بهترين شكل ممكن انجام دهم بنابراين درباره اخراج دايي من تصميم گيرنده نبوده ام و نمي توانم نظر خاصي داشته باشم، هر چند از اتفاق رخ داده ناراحت هستم.
مربي آلماني راجع به شرايط خود به عنوان سرمربي موقت تيم ملي ايران تصريح كرد: با توجه به تصميم مسئولان فدراسيون فوتبال من در ديدار برابر سنگال سرمربي ايران هستم و پس از آن شكست بد مقابل عربستان جمع كردن بازيكنان و بازگرداندن روحيه ملي پوشان كار راحتي نيست، اما در اين مدت كوتاه سعي مي كنم تيم ملي نمايش خوبي در ديدار برابر سنگال داشته باشد.
تيم هاي ملي ايران و سنگال فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادي در ديداري دوستانه به مصاف هم مي روند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
در غياب مهدي مهدوي‌كيا؛
25 بازيكن براي ديدار با تيم ملي سنگال مشخص شدند

خبرگزاري فارس: اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران براي برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي سنگال مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس احمد ابراهيمي، سرپرست تيم ملي فوتبال ايران پس از هماهنگي با كادر فني تيم ملي اسامي 25 بازيكن را براي ديدار با سنگال معرفي كرد.
با توجه به سفر مهدي مهدوي‌كيا، كاپتيان تيم ملي فوتبال ايران به آلمان نام اين بازيكن در فهرست نهايي ديده نمي‌شود.
اسامي بازيكنان تيم ملي براي ديدار با سنگال، سيدمهدي رحمتي، وحيد طالب‌لو، محمدرضا محمدي، هادي عقيلي، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، شيث رضايي، حسين كعبي، علي حمودي، حسن اشجاري، مازيار زارع، جواد نكونام، حسين كاظمي، مسعود شجاعي، محمد نوري، محمدرضا خلعتبري، مهرداد معدنچي، احسان حاج‌صفي، احمد جمشيديان، مجيد غلام نژاد، وحيد هاشميان، جلال رافخايي، غلام‌رضا رضايي و سياوش اكبر‌پور مي‌باشد. ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي ايران و سنگال فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
با توجه به هماهنگي‌هاي انجام شده تيم ملي فوتبال ايران در اين ديدار دوستانه با پيراهن سفيد و بازيكنان سنگال با پيراهن سبز رنگ وارد ميدان خواهند شد.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
الهزازي: گلزني به ايران حاصل دعاهاي مادرم بود

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال عربستان گفت: گلزني ام مقابل ايران را مديون دعاهاي مادرم هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس، نايف الهزازي كه گل اول تيم عربستان مقابل ايران را به ثمر رساند، در اين باره اظهار داشت: مادرم عامل موفقيتم مقابل ايران بود. گلي كه به ايران زدم به دليل آسودگي خاطر و فراغ بال بابت دعاهاي مادرم بود. او با دعاي خود به من پيروزي را هديه كرد.
وي افزود: نصيحت هاي مادرم باعث موفقيت من بود. او ساير بازيكنان تيم را هم دعا كرد و تاثير دعاهاي او بود كه باعث موفقيت تيم شد.
الهزازي ادامه داد: بعد از بازي با مادرم تماس گرفتم و اين موفقيت را به او تبريك گفتم. اعتماد به نفسم نسبت به قبل تغييري نكرده است و با اين پيروزي در شرايط روحي بسيار خوبي قرار گرفته ام.
وي در ادامه با تشكر از امير سلطان بن فهد ريئس كميته جوانان فوتبال عربستان و معاون وي اشاره كرد: حمايت معنوي اين دو بعد از اخراجم در بازي مقابل كره به من كمك زيادي كرد تا به اين نقطه برسم.
تيم عربستان با نتيجه دو بر يك ايران را در ورزشگاه آزادي شكست داد.

چقدر حالا جو گرفتتشون

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اگه این " شایعه " زیر صحت داشته باشه ماهیت بعضی ها بیشتر از قبل روشن میشه .. :

شایعه ای قوی: مربی اخراجی با جواد نکونام در چالوس

showimage.aspx

زیاد نگران سرمربی اخراجی تیم ملی نباشید شایعه است او در سواحل شمال به استراحت می پردازد او در روز نهم عید در ساعت بین 3:30 تا 4 در چالوس با جواد نکونام دیده شده و شاید هم از این بابت زیاد اوقات تلخ نیست بعد میگن دنیای مربیگری چقدر بی رحمه ، اینجور که معلومه زیاد هم بد نیست با احساسات جوونا بازی کنی تیم ملی تو آزادی ببازه و شاهد رقص عربی باشی و تو سالن کنفرانس خبرنگاران را به هیچ انگاری از حکمی که باهاش اومدی حرف بزنی بعدش بهت بگن استعفا بدی و مقاومت کنی البته اگه استعفا میدادی به مبلغ قراردادت نمی رسیدی ولی حالا مبلغ قرار دادت رو تمام و کمال می گیری و فرداش هم که تو شمال در حال استراحت و ....

به هر حال اگر شایعه با لا صحت داشته باشد مربی جدید باید با بازیکنان دوستدار علی دایی هم کنار بیاد از اینکه در اینروزها جواد نکونام با علی دایی دیده شده نشان از صمیمیت این بازیکن با سرمربی اخراجیه حالا با دعوت علی کریمی شاید جایگاه بعضی از بازیکنان هم به خطر بیفته و موارد تکراری فوتبال ایران دوباره تکرار بشه .

منبع

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اگه این " شایعه " زیر صحت داشته باشه ماهیت بعضی ها بیشتر از قبل روشن میشه .. :

شایعه ای قوی: مربی اخراجی با جواد نکونام در چالوس

showimage.aspx

زیاد نگران سرمربی اخراجی تیم ملی نباشید شایعه است او در سواحل شمال به استراحت می پردازد او در روز نهم عید در ساعت بین 3:30 تا 4 در چالوس با جواد نکونام دیده شده و شاید هم از این بابت زیاد اوقات تلخ نیست بعد میگن دنیای مربیگری چقدر بی رحمه ، اینجور که معلومه زیاد هم بد نیست با احساسات جوونا بازی کنی تیم ملی تو آزادی ببازه و شاهد رقص عربی باشی و تو سالن کنفرانس خبرنگاران را به هیچ انگاری از حکمی که باهاش اومدی حرف بزنی بعدش بهت بگن استعفا بدی و مقاومت کنی البته اگه استعفا میدادی به مبلغ قراردادت نمی رسیدی ولی حالا مبلغ قرار دادت رو تمام و کمال می گیری و فرداش هم که تو شمال در حال استراحت و ....

به هر حال اگر شایعه با لا صحت داشته باشد مربی جدید باید با بازیکنان دوستدار علی دایی هم کنار بیاد از اینکه در اینروزها جواد نکونام با علی دایی دیده شده نشان از صمیمیت این بازیکن با سرمربی اخراجیه حالا با دعوت علی کریمی شاید جایگاه بعضی از بازیکنان هم به خطر بیفته و موارد تکراری فوتبال ایران دوباره تکرار بشه .

منبع

فكر نميكنم صحت داشته باشه . اگر داشته باشه بازم به نظر من مشكله خواسي نداره !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
كيومرث هاشمي:
فدراسيون تكليف سرمربي تيم ملي را روشن كند
سازمان تربيت‌بدني دخالتي در انتخاب جانشين "دايي" ندارد

227.jpg

رييس مركز توسعه‌ي ورزش‌هاي قهرماني سازمان تربيت بدني گفت: سازمان هيچ دخالتي در انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال ندارد و فدراسيون بايد در اين زمينه پاسخگو باشد.

كيومرث هاشمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره با تغييرات اخير در كادر فني تيم ملي و گمانه‌زني‌ها براي انتخاب جانشين علي دايي گفت: سازمان تربيت بدني در انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال هيچ دخالتي ندارد و اخذ اين تصميم از اختيارات فدراسيون فوتبال است. توقع اين است كه فدراسيون با در نظر گرفتن تمام شرايط و بدون اينكه مرور زمان مشكلات بيشتري را براي تيم ملي ايجاد كند، تكليف سرمربي را مشخص كند.

وي افزود: بي‌ترديد ما هم از كسب نتايج اخير تيم ملي ناراضي هستيم، اين نتايج در شرايطي رقم خورد كه سازمان تربيت بدني به لحاظ پشتيباني تمامي ابزارها و امكانات لازم را براي آماده‌سازي تيم ملي فوتبال انجام داده است.

رييس مركز توسعه‌ي و رزش قهرماني سازمان تربيت بدني تاكيد كرد: فدراسيون فوتبال گزينه‌هايي را براي سرمربيگري تيم ملي انتخاب كند كه بتوان در بازي‌هاي باقيمانده شرايط صعود تيم ملي را به جام جهاني هموار نمود. قطعا سازمان تربيت بدني نيز كماكان حمايت خود را از مجموعه‌ي فوتبال به عمل خواهد آورد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
زمان مسابقه تيم‌هاي ملي ايران و سنگال تغيير كرد

خبرگزاري فارس: با توجه به توافق مسئولان تيم‌هاي ملي ايران و سنگال مسابقه دوستانه دو تيم دو ساعت زودتر از زمان تعيين شده برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به سردي هوا و نامناسب بودن زمان مسابقه دوستانه تيم‌هاي ملي ايران و سنگال اين ديدار تداركاتي كه قرار بود ساعت 19 فردا برگزار شود، بنا بر تصميم نهايي اين ديدار ساعت 17 انجام خواهد شد.
مسئولان سنگال با برگزاري اين ديدار دوستانه موافقت كامل خود را اعلام كردند و هيچ مشكلي براي انجام اين ديدار در زمان تعيين شده وجود ندارد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بازتاب شكست تيم ملي فوتبال ايران در رسانه‌هاي باكو

باكو-بركناري علي دايي بدنبال شكست تيم ملي فوتبال ايران مقابل عربستان در برخي رسانه‌هاي روز سه شنبه جمهوري آذربايجان بازتاب داشت.

خبرگزاري لنتا .آذ در گزارشي با عنوان سرمربي آذربايجاني از تيم ملي ايران بركنار شد نوشت: علي دايي در پي شكست تيم ملي ايران مقابل تيم ملي عربستان بركنار شد.

گزارش اين خبرگزاري افزود: تيم ملي ايران به رغم اينكه از حريف پيش بود در حضور صد هزار تماشاچي و هواداران ، در لحظات نهايي دو گل دريافت كرد و بازي را باخت.

اين منبع خبري اضافه كرد: علي دايي هرچند در پي اين رقابت اعلام كرد كه در صدد استعفا نيست ولي فدراسيون فوتبال ايران با توجه به نتايج ضعيف تيم ملي در مسابقات اخير تصميم به بركناري دايي گرفت.

خبرگزاري مديا فروم نيز در گزارشي با عنوان علي دايي از سرمربي گري تيم ملي ايران بركنار شد نوشت: شكست تيم ملي فوتبال ايران مقابل تيم عربستان اعتراض شديد حاضران در استاديوم آزادي را به دنبال داشت.

بر اساس اين گزارش، معترضان در محمود احمدي نژاد رييس جمهوري اسلامي ايران ، شعارهاي عليه علي دايي مطرح و خواستار بركناري وي شدند.

اين گزارش افزود: علي دايي هرچند در پي اين رقابت در گفت و گو با خبرنگاران اعلام كرد كه حاضر به استعفا نمي‌باشد ولي وي را بركنار كردند.

خبرگزاري غيردولتي ترند نيز در گزارشي با عنوان علي دايي از مربيگري تيم ملي ايران بركنار شد نوشت: پس از شكست تيم ملي ايران مقابل عربستان در ورزشگاه آزادي تهران ، مسوولان فدراسيون فوتبال ايران تصميم به بركناري علي دايي گرفتند.

اين منبع افزود: تيم ملي ايران روز گذشته درحضور ‪ ۱۰۰‬هزار تماشاگر مقابل عربستان با نتيجه ‪ ۲‬بر يك شكست خورد تا با ‪ ۶‬امتياز از ‪ ۵‬بازي در رتبه چهارم جدول قرار گيرد و با اين شرايط كار صعود تيم ملي به جام جهاني دشوار شده است.

بر اساس اين گزارش، علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال ايران نيز با تاييد خبر بركناري علي دايي از سمت مربيگري تيم ملي تاكيد كرد : با توجه به اينكه در زمان محدود بايد ‪ ۳‬مسابقه رسمي و ‪ ۳‬ديدار دوستانه برگزار شود ترجيح داده شد تا در وضعيت حساس فعلي از ميان مربيان ايراني يكي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شود.

رييس فدراسيون فوتبال ايران درباره نحوه بر كناري دايي گفت: اين تصميم همه اعضاي هيات رييسه بود.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال سنگال براي ديدار دوستانه روز ‪ ۱۲‬فروردين در مقابل تيم ملي ايران اعلام شد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا و به نقل از فدراسيون فوتبال، اسامي ‪۱۶‬ لژيونر و ‪ ۴‬بازيكن داخلي تيم ملي سنگال از سوي مسوولين اين تيم به شرح ذيل اعلام شده است:
‪ - ۱‬شيخ ان دي آي ( رن فرانسه )
‪ - ۲‬ليس گوميس ( تورينو ايتاليا )
‪ - ۳‬شيخ مطر گي ( متس فرانسه )
‪ - ۴‬ابدو كدر مانگن ( رن فرانسه )
‪ - ۵‬مصطفي بايال سال ( سنت اتين فرانسه )
‪ - ۶‬مودو سوگو ( آكادمي كادي كوئيمرا پرتغال )
‪ - ۷‬ويكتورمندي ( متس فرانسه )
‪ - ۸‬هوسمن اندوي ( ديناموبخارست روماني )
‪ - ۹‬باي جي بي‌فال ( لوكوموتيو مسكو )
‪ - ۱۰‬ابدو لاي ديان فاي ( استوك سيتي انگليس )
‪ - ۱۱‬مورگارو بوميس ( دندي يونايتد اسكاتلند )
‪ - ۱۲‬باگاراسن ( گنگان فرانسه )
‪ - ۱۳‬مطر فال ( آنژه فرانسه )
‪ - ۱۴‬پاپيس دمبا سي سه ( متس فرانسه )
‪ - ۱۵‬رمي گوميس ( كان فرانسه )
‪ - ۱۶‬آندري كوپولني سنگور ( العين امارات )
‪ - ۱۷‬آلفا عمر سو ( كازااسپورت سنگال )
‪ - ۱۸‬مصطفي ديالو ( دياراف سنگال )
‪ - ۱۹‬محمد كولي ( ‪ H.L.M‬سنگال )
‪ - ۲۰‬ممدوبا ( دياراف سنگال )

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مربي آلماني تيم ملي فوتبال ايران گفت: با بركناري علي دايي آينده مبهمي در اين تيم داشته و نمي‌داند تا چه زماني در كنار تيم ايران باقي خواهد ماند.

روته مولر كه به عنوان مشاور از سوي علي دايي براي حضور در كادر فني تيم ملي ايران انتخاب شده بود و بعد از بركناري وي به عنوان مربي در حال تمرين دادن به بازيكنان است،به روزنامه بيلد چاپ آلمان گفت: تمام اتفاقات در اطراف تيم ملي ايران خيلي سريع رخ داد.

وي افزود: شكست ايران در مقابل تيم عربستان قابل تصور نبود.

مولر با بيان اينكه علي دايي بعد از شكست تيم ملي ايران از سرمربيگري اين تيم بركنار شد، گفت: مسوولان ايراني از من خواسته‌اند تا مربي اين تيم باشم كه به نظرم اين درخواست منطقي است.

وي به بازي دوستانه ايران با سنگال اشاره كرد و گفت : تيم ملي خود را براي انجام اين بازي اماده مي‌كند.

اين مربي آلماني با اشاره به اينكه هنوز تكليف وي و تيم ملي ايران مشخص نيست، گفت: دايي مرا براي كمك به اين تيم دعوت كرد و بعد از بركناري وي مي دانم كه حضورم در اين تيم زياد طول نخواهد كشيد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
دست های نامریی برای انتخاب سرمربی
گزارشی از پشت پرده انتخاب سرمربی جدید تیم ملی
2009/3/31 13:35:12
Football in Iran - Goal.com Persia (Goal.com)
Photo Gallery
Zoom
Football in Iran - Goal.com Persia (Goal.com)
خیلی از روزنامه‌نگاران ورزشی از این تعطیلات تنفر پیدا کرده‌اند، تعطیلات پرخبر و پر سوژه‌ای که هرچه به انتها نزدیک می‌شود از شدت اخبار مختلف در حال خفه شدن است اما هیچ روزنامه ورزشی چاپ نمی‌شود تا بخشی از واقعیت‌ها را منعکس کند. یکی از اعضای پرنفوذ هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال درباره این اتفاقات می‌گوید:«تازه دارم می‌فهم که رسانه‌ها چه کمکی برای ما هستند » اشاره او به دخالت‌های سازمان تربیت‌بدنی برای انتخاب سرمربی تیم‌ملی است که باز هم خاطرات انتخاب علی دایی را زنده می‌کند و البته فدراسیون فوتبال را رنج می‌دهد.

فلاش‌بک، بهمن پارسال
بهمن‌ماه 87 بود که یکی از اعضای شهرستانی هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال طرح خود برای برکناری علی دایی را با دیگر اعضا در میان گذاشت:«آقایان، تیم‌ملی شرایط خطرناکی دارد. از همه بیشتر علی دایی ضرر می‌کند چون او اسطوره همین فوتبال است و به‌نفعش هست که از تیم‌ملی استعفا بدهد تا هم آبروی خودش حفظ شود و هم جایگاه تیم‌ملی به خطر نیفتد. بیایید کمی درباره این موضوع با هم حرف بزنیم» انگشت اشاره اعضای هیات‌رئیسه به سمت بینی‌شان رفت به نشانه «هیس!» در این میان تنها سردار عزیز محمدی واقع‌بینانه‌تر با قضیه برخورد کرد:«بگذار بعد از بازی با عربستان که تکلیفمان تقریبا معلوم می‌شود. الان این طرح رای نمی‌آورد» در حقیقت اعضای هیات‌رئیسه بیشتر از آنکه از عاقبت کار بترسند از درهم رفتن سگرمه‌های رئیس سازمان تربیت‌بدنی می‌ترسیدند که حامی همیشگی علی دایی بود. فردای بازی کره که با تساوی به پایان رسید، همان عضو هیات‌رئیسه با لبخندی پرمعنی در جلسه حضور یافت اما دیگر چیزی نگفت چراکه می‌دانست میخش در سنگ فدراسیون‌نشینان فرو نمی‌رود اما جالب اینجاست بعد از شکست از عربستان، حتی تلفنی به او برای برکناری دایی نشد. احتمالا شما هم معنی تصمیمات هیات‌رئیسه را طبق اساسنامه می‌فهمید.

نحوست 8
برای علی دایی عدد «8» نحس است، عددی که سال 88 را نشان می‌دهد و 8فروردین همان سال حکم اخراجش از تیم‌ملی امضا شد، آنهم در جلسه‌ای شبانه در فدراسیون فوتبال با حضور علی‌آبادی که همچنان پشتیبانش بود. طعنه‌آمیز است اما لجاجت او با علی کریمی که همیشه شماره «8» می‌پوشید او را در موقعیت آچمز قرار داده بود. نحوست 8 دامان دایی را گرفت و حکم او در روز بعد از بازی اعلام عمومی شد تا مردی که با دلخوری عمومی در دوران بازیگری از تیم‌ملی کنار گذاشته شد، با همان نارضایتی عمومی از سرمربیگری تیم‌ملی کنار گذاشته شود.

قطبی انتخاب قطعی فدراسیون فوتبال
تیم‌ملی مشکل «محبوبیت» و توجه دارد و برای همین علی کفاشیان اولین انتخابش را به دوستان و مدیران ورزش اعلام می‌کند و با قدرت روی آن می‌ایستد:«افشین قطبی» رئیس فدراسیون فوتبال برای همه دلیل هم می‌آورد که او به‌خوبی با فوتبال کره‌ای‌ها آشنا است و امارات هم مطمئنا می‌تواند حریفی آسان باشد. اما فدراسیون فوتبال اصلا یکدست نیست، موضوعی که کفاشیان در انتخاب علی دایی به‌خوبی با این ماجرا آشنا شد و به‌خوبی اطرافیانش را شناخت. آن روزها هم انتخاب فدراسیون فوتبال «قطبی» بود و اعضای هیات‌رئیسه این موضوع را مصوبه کردند اما سازمان تربیت‌بدنی بر روی حرفش ماند و وقتی طرفین به نتیجه نرسیدند ناگهان با دخالت رئیس‌جمهور و هدایت سازمان تربیت‌بدنی «علی دایی» سرمربی تیم‌ملی شد. اعضای هیات رئیسه بر روی نام «قطبی» به نتیجه رسیدند اما آیا این تصمیم «کافی» است؟

سازمان وارد می‌شود
محمد علی‌آبادی در جلسه مشترک دهم فروردین پیامی روشن به کفاشیان داد:«من دیگر دخالت نمی‌کنم. هرکاری که فکر می‌کنید درست است انجام دهید» اما چه‌کسی می‌تواند باور کند که سازمان دخالت نکند؟ انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک است و سازمان تربیت‌بدنی به‌راحتی نمی‌تواند بی‌خیال تیم‌ملی و عدم صعود به جام‌جهانی شود. اما روش سازمان برای نفوذ جالب‌توجه است، «مهدی تاج» نقش ویژه‌ای در میان اعضای هیات‌رئیسه بازی می‌کند، حتما کسی که می‌تواند در یک‌فصل به‌طور مشترک عضو هیات‌رئیسه ذوب‌آهن و سپاهان اصفهان باشد مطمئنا توانایی هماهنگی با سازمان ورزش ایران را دارد. او در فدراسیون نقش «رابط» دارد و حالا هم تمام تلاشش را به‌خرج می‌دهد تا گزینه سازمان بر مسند سرمربیگری بنشیند.

تاج همان فردی است که به قطبی زنگ زده بود و انتخابش را به‌عنوان سرمربی تیم‌ملی تبریک گفت اما خیلی زود موضعش را تغییر داد و هماهنگ با سازمان، علی دایی را بر تخت سرمربیگری نشاند. او حالا نقش ویژه‌تری را بر عهده دارد و اینبار قصد دارد همان سرمربی مشهوری را بر مسند بنشاند که عملکردش در جام‌ملت‌های آسیا صدای همه را درآورد و در تلویزیون مورد عتاب کارشناسان قرار گرفت. اصرار او برای انتخاب این مربی تا آنجا پیش رفته است که اعضای هیات‌رئیسه را مجبور کرده تا با این مربی همکلام شوند تاجاییکه یکی از اعضای هیات‌رئیسه در گفتگوی تلفنی به یکی از اعضای دیگر گفت:«برای فرمالیته هم شده بیاییم و با این مربی جلسه بگذاریم»

از سویی تحرکاتی برای بدنامی قطبی صورت گرفته است و به اطلاع اعضای هیات‌رئیسه رسانده‌اند که افشین قطبی باز هم با BBCفارسی مصاحبه کرده و حرف‌های تندی علیه مسئولین کشوری زده است و این در حالیست که این موضوع شیطنت تلویزیون فارسی‌زبان خارج‌نشین است که با پخش تصاویر و مصاحبه‌های قبلی قصد دارد تا مسئولان ورزش کشور را در عملی انجام‌شده قرار دهد و مانع انتخاب قطبی شود. آنگونه که اعضای هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال به همدیگر خبر می‌دهند، سازمان تمام تلاشش را به‌خرج می‌دهد تا از این بایکوت خبری نهایت استفاده را بکنند و گزینه آشنای خود را به سرمربیگری برسانند و آنرا در روز پانزدهم فروردین‌ماه اعلام کنند اما کفاشیان بسیار زرنگ‌تر از این حرف‌هاست و حواسش به همه‌جا جمع است.

مایلی کهن و قرارداد دوساله !
علی کفاشیان برای سرمربی جایگزین تیم‌ملی شرایط ویژه‌ای دارد:«من برای این سه‌ماه سرمربی می‌خواهم. فردی که بتواند در این سه‌بازی نتیجه لازم را بگیرد تا پس از موفقیت بیاییم و صحبت‌های دیگر را بکنیم. سه‌بازی آینده بسیار مهم است و من نمی‌توانم با آینده فوتبال بازی کنم» باید حق را به رئیس فدراسیون فوتبال داد چرا که نمی‌تواند به این راحتی‌ها ریسک کند و در صورت صعود به جام‌جهانی، فوتبال ایران را در موقعیت تنگنا قرار دهد و تیم‌ملی را به جنگ تیم‌های تا دندان مسلح بفرستد. موضوعی که محمد مایلی‌کهن با آن مخالفت کرده است:«من بدون چشمداشت مالی می‌توانم این سمت را قبول کنم اما قرارداد دوساله می‌بندم» و این یعنی در صورت صعود به جام‌جهانی، سرمربی تیم‌ملی باقی بماند. اما برای انتخاب سرمربی فعلا جنگی تمام عیار در جریان است، جنگی میان جناح‌ها و تفکرات مختلف که از قطبی تا مایلی‌کهن و فلعه‌نویی را در بر می‌گیرد و هر کدام ساز خودشان را می‌زنند و سعی دارند تا گزینه‌هایشان را به سرمربیگیری تیم‌ملی برسانند.

نکته قابل توجه مربوط به موضع رئیس فدراسیون فوتبال است که خودش را از همه این دعواهای پشت‌صحنه دور نگاه داشته است و جز به تلفن‌های آشنا به هیچ تماس ناشناسی پاسخ نمی‌دهد. فدراسیون به‌دنبال «قطبی» است و سازمان بازهم بر گزینه‌ای اصرار دارد که قبل از انتخاب علی دایی بر آن اصرار داشت، گزینه‌ای که دوستی نزدیکی با پسر محمد علی‌آبادی، رئیس سازمان تربیت‌بدنی دارد. آیا فدراسیون باز هم تسلیم خواهد شد و دخالت سازمان جواب خواهد داد؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
در حمایت از مجید جلالی
بی تفاوتی و البته فرصت مغتنم تعطیلی نوروز برای مسوولان می تواند منتهی به حضور دوباره ی رفوزه ها بر دوست داشتنی ترین نیمکت ایران شود
2009/3/31 15:52:11
Team of Iran (AFP)
Photo Gallery
Zoom
Team of Iran (AFP)

1-بیرون از فضای ایران بودن و نگریستن به آن چه می گذرد دو خصوصیت هم زمان به قضاوت می دهد . اول این که از دور دیدن آنالیز را عمیق تر می کند و فاکتورهایی را که اتمسفر موجود برایت عادی کرده است به رخ ات می کشد تا بهتر ببینی و بدانی که چه عوامل مثبت و منفی یی در تصمیمات و فرآیندها نقش دارند. اما از طرف دیگر ناخواسته به مقام داوری ات می نشاند بین جریانی که علم روز و مدیریت مدرن هدایتش می کند و جریانی که به واسطه ی ایرانی بودنت به آن متعصبی و نابلدی ها و سلیقه های شخصی و گروهی به بیراهه اش می کشاند.

2-در جریان انتخاب سرمربی تیم ملی گفتنی ها و شنیدنی ها را همه می دانند ( به برکت رسانه های آزاد ورزشی). از ماجرای جرج و کلمنته و قطبی و نهایتا علی دایی همه آگاهند. از پیش بینی صفایی فراهانی در این روزها خیلی ها نوشته اند واز دخالت سیاست در ورزش، سوء مدیریت، بی توجهی به تخصص

3- ماجراهای پیش آمده برای تیم ملی در چند ماه گذشته که وضعیت را به بن بست خطرناک کنونی رسانده و انتقادات کارشناسانه ی جریان نوجوی فوتبال که گوش شنوایی نیافت کافی ست که خیلی ها را به موضع انفعال و سکوت و هر چه باداباد برساند ،اما نباید این جمله ی ساموئل هانتینگتون را فراموش کنیم که : «یک شر مفروض هرقدرهم بد باشد یک شر بدتر ممکن و اغلب محتمل است» . بی تفاوتی و البته فرصت مغتنم تعطیلی نوروز برای مسوولان می تواند منتهی به حضور دوباره ی رفوزه ها بر دوست داشتنی ترین نیمکت ایران شود.

4-درحالیکه فرصتی برای باز ردیف کردن نام کارلوس بیلاردوها، زاکه رونی ها و غیره نیست ، در بین مربیان موجود در ایران هستند کسانی که بیش از دیگران نسبت به شارلاتانیسم جاری زاویه دارند و بحق لازم است مورد حمایت قرار بگیرند.

5- وقتی فوتبال به سیاست آلوده می شود، نقد فوتبال و کنش فعالان نقد ورزشی نباید صرفا معطوف به آموزه های مدارس روزنامه نگاری و تحلیل علم روز و تاکتیک و مسائل پشتیبانی باشد، امروز نقد فوتبال و ارائه ی راهکار برای فوتبال نوعی نقد سیاسی و ارائه ی راهکار سیاسی است. در سیاست است که انتخاب بین بد و بدتر معنی دارد. همانطور که مردم فرانسه در انتخاب میان ژان ماری لوپن نامزد فاشیست و شیراک راستگرا انتخاب کردند.

6- آیا در بین نام های ممکن و مطرح مجید جلالی خیرالموجودین نیست؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مایلی‌کهن به تیم‌ملی نرسید!؟
بازیکنان سایپا اعتقاد دارند حاجی طوری حرف می‌زد که همه باور کنند او سرمربی آینده تیم‌ملی خواهد شد و برای همین تلویحا از همه خداحافظی کرد
2009/3/31 15:47:10
Team of Iran (AFP)
Photo Gallery
Zoom
Team of Iran (AFP)

سایت گل – «سرگیجه»، این بهترین کلمه برای توصیف شرایطی است که برای انتخاب سرمربی جدید تیم‌ملی در فوتبال ایران وجود دارد. فریم به فریم اتفاقات چهارده ماه پیش برای انتخاب سرمربی تیم‌ملی در حال تکرار است، چندین گزینه اعلام می‌شود، فدراسیون به شایعات دامن می‌زند، سازمان تربیت‌بدنی با چراغ خاموش به فعالیت‌هایش ادامه می‌دهد و احتمالا همه ما با انتخاب جدید «سوپرایز» خواهیم شد. حالا فرقی نمی‌کند این سوپرایز، مایلی‌کهن باشد که با همین تیم‌ملی تا مرز تنفر جلو رفت یا قلعه‌نویی که ادبیاتش اصلا مورد پذیرش فوتبالدوستان نیست، افشین قطبی باشد که به‌خاطر دخالت‌ها از تیم‌ملی دور شد یا فیلیپ تروسیه‌ای که مدیر برنامه‌هایش همیشه به‌عنوان آلترناتیو جدید از او نام می‌برد. در این میان حاجی مایلی شرایط ویژه‌ای دارد، خیلی‌ها درگوشی می‌گویند او سرمربی تیم‌ملی شده و تمام!

خداحافظ بچه‌ها!

در این دو روز اتفاق جالبی در تمرینات باشگاه فرهنگی ورزشی سایپا افتاده است، خیلی‌ها اعتقاد دارند در این دوران، سایپا علاوه بر کارخانه تولیدی ماشین، به تولید سرمربی تیم‌ملی هم مشغول است و علتش هم دوستی دیرینه محمود احمدی‌نژاد و مهرداد بذرپاش، مدیرعامل جوان سایپا است. حاجی دو روز قبل در تمرین سایپا حاضر شد و با حالت خاصی به شاگردانش گفت:«من خیلی شما را دوست دارم، من امروز فدراسیون بودم و صحبت‌هایی درباره تیم‌ملی با من شد که خودم یکسری شرایط برای آنها گذاشتم...» بازیکنان سایپا اعتقاد دارند حاجی طوری حرف می‌زد که همه باور کنند او سرمربی آینده تیم‌ملی خواهد شد و برای همین تلویحا از همه خداحافظی کرد، با سرپرست و کادرفنی حسابی گرم گرفت و روبوسی جانداری با آنها کرد تا همه به این نتیجه برسند دیگر حاجی را در تمرینات نخواهند دید. 24ساعت بعد، پژوی سیاه‌رنگی در مقابل محل تمرین سایپایی‌ها پیدایش شد، حاجی از ماشین پیاده شد و لباسش را عوض کرد و بازیکنان را تمرین داد، اینبار حتی یک‌کلمه درباره انتخابش به‌عنوان سرمربی تیم‌ملی حرف نزد. این یعنی بن‌بست در مذاکرات یا سکوت برای گذر از این پروسه و رسیدن به آرامش؟

فلاش‌بک، فدراسیون فوتبال

«به! سلام حاجی! کجایی؟ دلمون برات تنگ شده بود» علی کفاشیان اینگونه از محمد مایلی‌کهن در دفتر کارش در خیابان سئول استقبال می‌کند. حاجی سرش را پایین می‌اندازد و دو طرف با هم بر روی مبل راحتی گوشه اتاق می‌نشینند تا درباره هدایت تیم‌ملی با هم گپ بزنند. کفاشیان اوضاع و احوال تیم‌ملی را برای حاجی تعریف می‌کند و از برنامه‌های فدراسیون برای آینده می‌گوید تا نوبت به مایلی‌کهن برسد:«من هم برای حضور در تیم‌ملی شرایطی دارم» کفاشیان به‌شوخی می‌گوید:«ما جیبمان خالی است» و بلند می‌خندد اما حاجی با همان جدیت پاسخ می‌دهد:«نه! حاضرم بدون پول هدایت تیم‌ملی را بر عهده بگیرم اما ...» رئیس فدراسیون فوتبال پیش‌دستی می‌کند و شرایط فدراسیون را برای او شرح می‌دهد تا چارچوب‌های فدراسیون مشخص شود:«ببینید آقای مایلی‌کهن! الان فوتبال در شرایط حساسی است و ما فقط می‌خواهیم از این مرحله به سلامت عبور کنیم. همه باید دست‌به‌دست هم بدهیم تا تیم‌ملی موفق شود و مردم خوشحال شوند» حاجی طاقت نمی‌آورد و حرف‌های کفاشیان را قطع می‌کند:«نه، من نمی‌توانم برای همین 3بازی بیایم. شرط من اینست که علاوه بر این 3بازی، قرارداد 2ساله با فدراسیون می‌بندم تا بتوانم برنامه‌هایم را اجرا کنم و البته بهترین افراد را به تیم‌ملی می‌آورم» جلسه بدون نتیجه پایان می‌یابد تا جاییکه کفاشیان به دوست خبرنگارش می‌گوید:«نه، با مایلی‌کهن به توافق نرسیدیم. من نمی‌توانم ریسک کنم و تیم را دو ساله بدهم دست یک‌نفر. اول از این مرحله عبور کنیم، بعد ببینیم شرایط چگونه است» باید حق را به کفاشیان داد.

فدراسیون زیر فشار

چندماه پیش محمد مایلی‌کهن شدیدترین انتقادات را به دستگاه ورزش داشت و فدراسیون را به‌عنوان‌های مختلف زیر سئوال می‌برد اما جلسه ویژه با رئیس‌جمهور که همراه با صرف صبحانه بود، شرایط او را زیرورو کرد، چند روز بعدش سمت سرمربیگری سایپایی را به او دادند که دایی عضو هیات‌مدیره‌اش بود و حالا هم می‌گویند در آستانه رسیدن به تیم‌ملی است. اما در این روزهای تعطیلی، جو بسیار مناسب رسانه‌ای برای حاجی مهیا شده است تا جاییکه سایت حامی دولت نهم از انتخاب او به‌عنوان سرمربی می‌نویسد و یکی از سایت‌های رسمی دولت نیز با تیتر «مایلی کهن سرمربی تیم ملی می شود؟» موج جدیدی را آغاز می‌کند که چند ساعت بعد مطلبی با عنوان «قلعه نویی و قطبی از لیست گزینه ها خارج شدند.زوج مایلی کهن و جلالی در یک قدمی تیم ملی» را بر روی سایت قرار می‌دهند.نتیجه؟واقعا خدا عالم است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
یاد برانکو به خیر
بعد از باخت مقابل عربستان خیلی ها به یاد سرمربی سابق ایران افتاده بودند که ایران را به راحتی تمام به جام جهانی برد....
2009/3/29 3:41:32
Iran manager - Branko Ivankovic (AFP)
Photo Gallery
Zoom
Iran manager - Branko Ivankovic (AFP)

1-«اگر» کره شمالی را در پیونگ یانگ ببریم ، «اگر» کره جنوبی عربستان را ببرد ، آن وقت «اگر» سه امتیاز بازی با امارات را در تهران بگیریم و امیدوار باشیم که کره جنوبی و شمالی گاوبندی نکنند ، «اگر» بتوانیم با دست پر از جهنم سئول به تهران بازگردیم و رقبا هم درست و حسابی سرهم را کچل کرده باشند، شاید بتوانیم به صعود مستقیم از این گروه فکر کنیم. «اگر» به این امیدوار باشیم که کره شمالی تنها یک جرقه بوده باشد و عربستان هم در ادامه مسابقات مثل نیمه دوم بازی با ما فوق العاده بازی نکند و عطش بردش بیشتر از ما نباشد!

تعداد «اگر» ها دراین چند خط خیلی بیشتر از« صعود» چشم را می زند؛ پس معلوم است که وضعیت حسابی قرمز است!

2- تیم ملی ایران باخت. تیم ملی ما ؛ تیم ملی که سرمربی اش علی دایی است. او اما تاکید دارد که این تیم ملی ما بوده که باخته، نه تیم علی دایی! تامل دراین جمله، خروجی اش این می شود که اگر راننده ای پشت اتومبیل گران قیمت شما نشست و با قدرت تمام به دیوار کوبیدش، بروید و یقه ماشین بیچاره تان را بچسبید که نابود شده، نه آن راننده بنده خدا که تازه گواهی نامه گرفته! اصولا اشتباه از ما بوده که ماشینمان را دست راننده آماتور داده ایم ؛ حالا که بیشتر فکر می کنیم می بینیم که حق قطعا با راننده است.

3-صعودبه جام جهانی 2006 را مرور می کنیم . اینکه چقدر راحت و بدون دردسر وارد برلین شدیم. باید بحرین را درتهران می بردیم؛ محمد نصرتی این باید را عملی کرد و همه چیز به خوبی و خوشی تمام شد. آن روزها محکوم کردن برانکو هم کار سختی نبود. آسان ترین و بی «اگر» ترین صعودمان را تجربه کرده بودیم و همین آزارمان می داد. آن قدر « باید صعود می کردیم» و « همینمان مانده بود که صعود نکنیم» راه انداختیم که برانکو از تمام وقتی که برای تحلیل رقبای ایران گذاشته بود پشیمان شد و...رفت.

4-بعد از اولین شکست تاریخ در خانه قابل عربستان خیلی ها دوباره یاد برانکو افتاده بودند.کسی که متوجه نشدیم با او چطور به جام جهانی صعود کردیم.4 سال پیش همین روزها ما ژاپن را برده بودیم و عجب عیدی بود!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
يك بار ديگر ايران و تروسيه!
تروسيه كه حداقل در هر چهار انتخاب قبلي سرمربي براي تيم ملي، نامش توسط واسطه‌ها و البته مقامات مطرح شده است، اين بار آماده است تا كار خود در ژاپن را رها كند و به ايران بيايد
2009/3/31 15:38:10
Philippe Troussier (Goal.com)
Photo Gallery
Zoom
Philippe Troussier (Goal.com)

با حرف‌هاي علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال كه با خبرگزاري فارس حرف مي‌زد، يك بار ديگر نام فيليپ تروسيه سرمربي نامدار فرانسوي به گزينه‌هاي تيم ملي اضافه شد. تروسيه كه حداقل در هر چهار انتخاب قبلي سرمربي براي تيم ملي، نامش توسط واسطه‌ها و البته مقامات مطرح شده است، اين بار آماده است تا كار خود در ژاپن را رها كند و به ايران بيايد.

اين در حالي است كه نايب‌رئيس فدراسيون فوتبال ديروز در شبكه خبر رسما اعلام كرده بود گزينه خارجي مد نظر مسئولان فدراسيون قرار ندارد. البته او در زمينه انتخاب سرمربي هم وعده چهارشنبه را داد كه علي كفاشيان امروز اين حرف را رد كرد و گفت سرمربي بعد از تعطيلات انتخاب خواهد شد.

اين بدان معنا است كه مردم ايران يك بار ديگر خود را آماده آماج شايعات گوناگون و اعصاب‌خرد‌كن بكنند. اتفاقي كه بارها در انتخاب سرمربي براي تيم ملي تكرار شده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
دایی قربانی ضعف های دیگران شد و شک نکنید که مربی آینده تیم ملی هم در صورت ناکامی حذف خواهد شد تا مقصران اصلی ناکامی فوتبال مشخص نشوند
هورا اسپرت : کارشناس فوتبال کشورمان گفت : کنار گذاشتن علی دایی، از سرمربیگری تیم ملی به فدراسیون فوتبال مربوط نمی‌شد بلکه معتقدم دایی به همان صورت که آمد از کار هم بر کنار شد چرا که اگر بیاد داشته باشید مربی تیم ملی فرد دیگری بود و حتی به او اعلام هم کردند ولی در دقیقه نود قضیه عوض شد و دایی سرمربی تیم ملی بود که همان موقع ما گفتیم که برای دایی زود است که سر مربی تیم ملی باشد.

حسن روشن در ادامه توضیح داد : بر این باورم که دایی قربانی ضعف های دیگران شد و شک نکنید که مربی آینده تیم ملی هم در صورت ناکامی حذف خواهد شد تا مقصران اصلی ناکامی فوتبال مشخص نشوند و همچنان پنهان بمانند . دقیقا کاری که داریوش مصطفوی در مسابقات مقدماتی جام‌جهانی در سال 98 انجام داد و محمد مایلی‌کهن جای خود را به ویرا داد.

وی ادامه داد : عربستان در مسابقات مقدماتی جام‌جهانی 78 که ما در تیم ملی حضور داشتیم در حدود 50 نفر از مدرسان انگلیسی را برای کار در تیم‌های پایه خود قرار داده بود و آن زمان بودذ که ایران با تیم دوم خود عربستان را به راحتی شکست می داد ولی آنها آینده نگری کردند و ما از اصل کار غافل ماندیم. متاسفانه در فوتبال ما این قبیل کارها صورت نمی‌گیرد . من خودم به آقای علی‌آبادی پیشنهاد دادم که وجود آکادمی فوتبال در هر باشگاه را اجباری کند که البته وی در پاسخ به من قول این کار را داد اما در عمل خبری نشد و من فکر می‌کنم نگذاشتند وی چنین کاری را انجام دهد.

کارشناس فوتبال کشور اضافه کرد : در شرایط فعلی هر مربی مسئولیت هدایت تیم ملی را بر عهده بگیرد به سودش خواهد بود چرا که در صورت موفقیت خواهد گفت این من بودم که تیم ملی را به جام‌جهانی بردم و اگر هم شکست بخورد بهانه خواهند داشت که تیم را در شرایط بحرانی تحویل گرفته است. البته سرمربی جدید این امتیاز را دارد که هر بازیکن جدیدی را که بخواهد می‌تواند به تیم ملی دعوت کند.

روشن گفت : من در گذشته چندین بار به علی دایی در خصوص مسائل فوتبال ایران به او هشدار داده بودم اما متاسفانه او به حرف‌های من گوش نداد و مشاوران خوبی هم در کنارش نبودند تا او را راهنمایی کنند به طور مثال هومن افاضلی کجای این فوتبال است که نفر اول کادر فنی و همه کاره تیم ملی بعد از دایی باشد و حتی به لحاظ ظاهری هم او به فوتبالیست‌ها نمی‌خورد. اشتباه دیگر علی دایی این بود که علی کریمی را به تیم ملی دعوت نکرد ، او نباید می‌گفت کریمی آماده نیست چرا که علی کریمی با 50 درصد هم می توانست گره تیم ملی را باز کند.با این وجود و در صورت صحت گفته های دایی او باید این بازیکن را در ترکیب می‌گذاشت تا در صورتی‌که کریمی ضعیف عمل می‌کرد مردم علیه وی شعار می‌دادند تا این‌که بخواهند علیه دایی شعار دهند.

وی افزود : اگر بتوانیم در 3 بازی آینده 7 امتیاز کسب کنیم شاهکار کرده‌ایم ولی من به عنوان یک ایرانی معتقدم بازیکن ایرانی می تواند در لحظات دشوار خود را نشان دهد و از این رو نباید نسبت به این تیم ملی نا امید باشیم. ما زمانی‌که آقای آسیا بودیم یک بار در پیونگ یانگ به مصاف تیم ملی کره شمالی رفتیم و تا یک هفته بعد فکر می‌کردیم در جهنم بازی می‌کردیم حالا که تیم کره شمالی بسیار هم پیشرفت کرده‌ و بازی در پیونگ یانگ مقابل کره مانند آتشکده خواهد بود. فقط برابر امارات در تهران بازی داریم که به نظر ساده‌تر از دو بازی دیگر است . در مجموع شرایط صعود ما به جام‌جهانی خیلی سخت شده است حتی اگر عربستان را می‌بردیم شاید به عنوان تیم سوم در مرحله پلی آف حاضر می‌شدیم اما حالا کار بسیار مشکل است با این حال ما امیدواریم تیم ملی کشورمان به جام‌جهانی صعود کند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا