• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
نه تروسیه، نه قطبی، نه مایلی؛ افندی سرمربی تیم ملی شد
با برکناری علی دایی از مربیگری تیم ملی و در حالیکه مطبوعات ایران در تعطیلات نوروری به سر می برند، گمانه زنی ها در مورد جانشینی دایی آغاز شده است که در صدر کاندیداهای جانشین, نام افشین قطبی و محمد مایلی کهن بر سر زبان هاست و این در حالی است که خبرگزاری ها از ابراز تمایل فیلیپ تروسیه نبز خبر داده اند.
...اما در این بین یک چیز مورد غفلت واقع شده است. در دست گرفتن سکان تیم ملی برای مربی ای چون تروسیه با توجه به عدم آشنایی با فوتبال ایران یک خودکشی بزرگ است, چه اینکه تیم ملی در کوران بازی ها قرار دارد و زمان لازم برای آشنایی تروسیه با فضای ایران مهیا نیست.
در مورد قطبی هم بهتر است روراست باشیم. اگر قرار بر سرمربیگری قطبی بود، او همان سال گذشته انتخاب می شد نه الان. همگان به یاد دارند مخالفت سازمان با انتخاب قطبی را... بنابراین اگر قطبی انتخاب شود، پروسه پنهان شدن پشت یک نام(مثل علی دایی) کلید خورده است پس انتخاب قطبی نیز توجیهی ندارد.
اما مایلی کهن... به راستی سپردن سکان هدایت تیم ملی بدست حاجی مایلی نیاز به دل شیر که هیچ دل گودزیلا ندارد؟
مایلی در این سالها کجا بوده که قرار است دوباره سرمربی ایران شود؟ آیا قرار است نوستالژی تلخ سال 98 برابر قطر، اینبار در تهران و برابر امارات کلید بخورد؟
پس انتخاب حاجی هم محلی از اعراب ندارد این در حالی است که سرمربی محبوب سازمان(قلعه نویی) هم عنوان کرده که این سمت را نخواهد پذیرفت.
در واقع قرار است فدراسیون با مطرح کردن این نام ها مذاکراتش را بی سر و صدا با گزینه مورد نظرش دنبال کند و او کسی نیست جز مصطفی دنیزلی!
دنیزلی در حال حاضر سرمربی بشیکتاش است و البته چه کسی است که نداند دنیزلی عاشق ایران و سرمربیگری این تیم است و از همه مهمتر اینکه این اواخر با وجود کسب نتایج مناسب با مدیریت بشیکتاش دچار اصطکاک شده است. ضمن اینکه او به عنوان یک مربی خارجی با فضای فوتبال ایران هم به حد کافی آشنا است و البته نوع بازی تماشاگر پسند پرسپولیس هم کمتربن نکته ای است که بعید است حتی از ذهن علاقمندان تیم رقیب و سایر تیم ها بیرون رفته باشد.
پی نوشت:اگر چه که شنیده ها حکایت از توافق قطعی با دنبزلی دارند و قرار است بعداز بازی با سنگال دنیزلی به عنوان سرمربی تیم ملی معرفی گردد اما با توجه به اتفاقاتی که در دفعات گذشته بر سر راه انتخاب سرمربی تیم ملی تا لحظات پایانی رخ داده است ,باید تا ساعات پابانی پنج شنبه صبر کرد تا در نهایت دید که آیا اگر اتفاق خاصی رخ ندهد نام دنیزلی به عنوان سرمربی تیم ملی کشورمان معرفی می شود یا باز سفارشی دیگر در راه است؟!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ديدار ايران - سنگال ساعت 17 امروز برگزار مي‌شود.

به گزارش ايسنا، تيم ملي فوتبال ايران در ديداري دوستانه به مصاف سنگال مي‌رود كه

زمان اين ديدار از ساعت 19 امروز( چهارشنبه) به ساعت 17 تغيير پيدا کرد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مسئولان فدراسیون فوتبال سنگال اسامی بازیکنان تیم ملی این کشور برای دیدار روز 12 فروردین برابر ایران را اعلام کردند.به گزارش خبرگزاری مهر، اسامی تیم ملی فوتبال سنگال که از سوی مسئولان این کشور در اختیار فدراسیون فوتبال کشورمان قرار گرفته به شرح زیر است:
1 – شیخ ان دی آی ( رن فرانسه )
2 – لیس گومیس ( تورینو ایتالیا )
3 – شیخ مطر گی ( متس فرانسه )
4 – ابدو کدر مانگن ( رن فرانسه )
5 – مصطفی بایال سال ( سنت اتین فرانسه )
6 – مودو سوگو ( آکادمی کادی کوئیمرا پرتغال )
7 – ویکتورمندی ( متس فرانسه )
8 – هوسمن اندوی ( دیناموبخارست رومانی )
9 – بای جی بی فال ( لوکوموتیو مسکو )
10 – ابدو لای دیان فای ( استوک سیتی انگلیس )
11 – مورگارو بومیس ( دندی یونایتد اسکاتلند )
12 – باگاراسن ( گنگان فرانسه )
13 – مطر فال ( آنژه فرانسه )
14 – پاپیس دمبا سی سه ( متس فرانسه )
15 – رمی گومیس ( کان فرانسه )
16 – آندری کوپولنی سنگور ( العین امارات )
17 – آلفا عمر سو ( کازااسپورت سنگال )
18 – مصطفی دیالو ( دیاراف سنگال )
19 – محمد کولی ( H.L.M سنگال )
20 – ممدوبا ( دیاراف سنگال )
در بین بازیکنان سنگال 16 بازیکن شاغل در لیگ های خارجی هستند و سایر بازیکنان از تیم های داخلی این کشور انتخاب شده است.

اینا همشون لژیونر هستن که ! بعد از مدتها که یه تیم خوب حاضر شده برای بازی، ایرانه که شرایط خوبی نداره. جای تاسف ه .

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تیم ملی به جام جهانی صعود کرد مرا برکنار کنند/ قول صعود نداده‌ام
سرمربی تیم فوتبال سایپا با بیان اینکه تیم ملی با پیروزی در سه دیدار آینده شانس صعود مستقیم به جام جهانی را دارد، تاکید کرد: در مذاکره با مسئولان فدراسیون فوتبال قول صعود نداده‌ام، چرا که در فوتبال این کار را عوامفریبی می‌دانم.

محمد مایلی کهن سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان و یکی از گزینه های اصلی فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود: به نظر من هنوز تیم ملی شانس صعود به جام جهانی را دارد و نباید همه چیز را از دست رفته بدانیم.

وی افزود: همانطور که عربستان پس از دو شکست متوالی، در تهران و در مقابل صدهزار تماشاگر تیم ما را شکست داد و موقعیت خود را درجدول بهبود بخشید ما هم می توانیم با اتخاذ یک استراتژی حساب شده برای 3 بازی آینده راه صعود به جام جهانی را هموار کنیم.

مایلی کهن ادامه داد: به اعتقاد من همدلی و اتحاد تمامی اهالی فوتبال و استفاده از نظرات کارشناسان، صاحبنظران ومتخصصین فوتبال می تواند به تیم ملی کمک کند تا از این شرایط سخت برای صعود به جام جهانی استفاده کنیم.

سرمربی تیم سایپا با اشاره به مذاکرات خود با مسئولان فدراسیون فوتبال اظهار داشت: بنده صراحتا اعلام کرده ام که اگر مربی جدید را تنها برای این 3 بازی در نظر دارید، این تنها یک مدیریت لحظه ای است که نمی تواند ضامن موفقیت تیم ملی باشد.

وی تصریح کرد: به نظر من بحث این 3 بازی را باید از آینده تیم ملی جدا کرد و مسئولیتی که به سرمربی آینده تیم ملی واگذار می شود باید با لحاظ کردن این سه بازی باشد چه تیم ملی بتواند به جام جهانی صعود کند، یا نه.

مایلی کهن در مورد مسائل مالی با فدراسیون فوتبال اظهار داشت: بنده هیچ حرفی درباره مسائل مالی نداشته ام و تنها اعلام کرده ام همین مبلغی که از تیم سایپا دریافت می کنم را به عنوان دست مزد دریافت کنم و اگر فدراسیون فوتبال خواست پیش از پایان مدت قرارداد من را برکنار کند مابقی مبلغ قرارداد را به شماره حساب یکی از مراکز خیریه واریز نمایند.

سرمربی پیشین تیم ملی تاکید کرد: حتی اعلام کردم اگر تیم ملی به جام جهانی هم صعود کرد فدراسیون این اختیار را دارد که من را برکنار کند و هر مربی را که مد نظر فدراسیون است به جای من به کار گیرد.
وی با بیان اینکه باید در 3 دیدار آینده استراتژی حساب شده ای برای نتیجه گیری داشته باشیم، اظهار داشت: به اعتقاد من تیم ملی پتانسیل پیروزی در بازی های آینده را دارد ولی می طلبد تا بسیار معقولانه و متفکرانه به مصاف حریفان خود برود. به اعتقاد من بازی با امارات حتی از دو دیدار بیرون از خانه تیم ملی هم سخت تر است چرا که امارات تمایل بیشتری برای صعود عربستان دارد و از هیچ تلاشی برای کمک به این تیم فروگذار نخواهد کرد و این کار ما را دشوار می کند.

مایلی کهن در بخش دیگری از گفتگویش با خبرنگار مهر به ارزیابی عملکرد تیم ملی در دیدار با عربستان پرداخت و اظهار داشت: به اعتقاد من تیم ملی در این دیدار چیدمان خوبی داشت و با تفکر 1-3-2-4 مقابل عربستان صف آرایی کرد که هر چند عده ای این شیوه را دفاعی می دانند اما به نظر من بسیاری از تیم های اروپایی امروز با همین شیوه بازی می کنند و نباید این شیوه را منسوخ شده دانست.

سرمربی تیم سایپا ادامه داد: با توجه به قابلیت های عربستان در بازی هوایی تیم ملی با بازی زمینی به دنبال رسیدن به دروازه عربستان بود که گل مسعود شجاعی هم درست روی خلاقیت فردی خلعتبری و ضربه شجاعی به ثمر رسید که باید این حرکات را بیشتر پشت محوطه جریمه عربستان انجام می دادیم که دفاع هوشیار عربستان هرگز اجازه این کار را به تیم ما نداد.

وی با بیان اینکه خستگی بیش از حد بازیکنان ناشی ازبازی های تدارکاتی مقابل کنیا و کویت و فشردگی بازی های لیگ و تحلیل رفتن قوای بدنی آنها یکی از دلایل عمده شکست مقابل عربستان بود، اظهار داشت: به اعتقاد من در 20 دقیقه پایانی بازیکنان تیم ملی دوندگی لازم را نداشتند و این دلیلی جز تحلیل رفتن قوای بدنی بازیکنان نداشت. شاید تنها نکونام و مهدوی کیا بودند که تا دقایق پایانی همپای بازیکنان عربستان دوندگی داشتند ولی سایر بازیکنان که اغلب آنها را بازیکنان لیگی تشکیل می دادند نتوانستند همپای بازیکنان عربستان در زمین بدوند و برتری تیم ملی را حفظ کنند.

مایلی کهن افزود: من حتی به یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال گوشزد کردم که حداقل یکی از بازیهای تدارکاتی تیم ملی را حذف کنند تا بازیکنان بتوانند بیشتر استراحت کنند و با آمادگی بهتری برای بازی با عربستان آماده شوند.

مایلی کهن با بیان اینکه برخی تغییرات در تیم ملی اجتناب ناپذیراست، اظهار داشت: به نظر من مهمترین فاکتوری که باید سرمربی آینده تیم ملی داشته باشد شناخت از بازیکنان است تا نفرات جدیدی را به ترکیب تیم تزریق کند. در حال حاضر بازیکنانی هستند که می توانند به تیم ملی کمک کنند اما از چشم کادر فنی دور مانده اند.

سرمربی پیشین تیم ملی در پایان تصریح کرد: همه باید به تیم ملی کمک کنند تا تیم ملی از این شرایط سخت عبور کند و به جام جهانی راه یابد. تیم ملی متعلق به همه مردم ایران است و همه در آن سهم دارند و همه باید دست به دست هم بدهیم تا شرایط صعود تیم ملی را فراهم آوریم.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
بنده سر القابی که برازنده علی دایی بود 3 روز بن شدم و دلیلشو هم قانع کننده نمیدونم چون خیلیا تو این پی تی دارن حرفایی میزنن ولی به دلیل اینکه پی تی از فیلتر شدن میترسه کاری باهاشون نداره.
بازم میگم.برای پی تی متاسفم که با سیاست کار میکنه و اجازه میده واسه باز موندن سایتش یه سری جیره جور همه چی بگن.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
چقدر امروز تماشاگرا گفتن افشین امپراطور :D اعصابمون خورد شدا :D

حالا خوبه امشب تو برنامه 90 یهو مایلی کلنگ ظاهر شه :lol:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
دوست دارم قطبی بیاد ولی با این اوضاع می ترسم قطبی هم خراب بشه بعد از اون ماجرا ها در تیم محبوب پرسپولیس و اون اتفاق که برای قطبی افتاد اگر در تیم ملی مشکلی پیش بیاد باید نگران افشین امپراطور بود .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
توی این بازی ایران وسنگال تماشاچیها چی شعار میدادند؟
درمورد علی دایی
ویک شعار دیگر
بازیکن بی ...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان یه خبر خوب

امارات تا دقیقه 60 از عربستان در ریاض 2-1 جلو افتاده !

اگه این نتیجه تا پایان باقی بمونه به نفع ایران خواهد بود ، امروز هم کره شمالی باخته بازم به نفع ایران هست این قضیه به نظر من !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امارات 2 --- 1 عربستان !!!!!!!!!!!!

تا دقیقه 60

خاک بر سر دایی !

ادیت : پستم با پست بالایی همزمان شد.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
يكي بگه الان امتيازاي گروه چجوريه؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
نماينده اردبيل از بركناري علي دايي انتقاد كرد

خبرگزاري فارس: نماينده مردم اردبيل، نير و نمين در مجلس از بركناري علي دايي از سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران انتقاد كرد.

قاسم محمدي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اردبيل افزود: تيمي كه علي دايي در مدت يكسال گذشته تشكيل داده بود، از يك روحيه جوان و با نشاط برخوردار بود و بدون توجه به فضاي فشار و توصيه بازيكنان مستعد و آماده را تيم ملي دعوت مي‌كرد كه اين مسئله به مذاق خيلي‌ها شيرين نمي‌آمد.
وي گفت: علي دايي با شجاعت تمام آماده بود تا اين كار را انجام بدهد، اما برخي اين فرصت را نه تنها از علي دايي بلكه از ايران گرفتند.
عضو فراكسيون ورزشي و جوانان مجلس ادامه داد: اگر تيم ملي ايران تا به امروز نتيجه نگرفته به دليل اعمال سليقه‌ها بوده است، زيرا تيم فوتبال ايران داراي يك منشور توسعه و **** برنامه‌ريزي كلان بلند مدت نيست.
محمدي گفت: علي دايي با شجاعت تمام آماده بود تا اين كار را انجام بدهد، اما برخي اين فرصت را نه تنها از علي دايي بلكه از ايران گرفتند و به نظر من بركناري علي دايي يعني حذف فرصت‌هاي طلايي توسعه فوتبال ايران.
وي با آوردن نمونه‌هايي از تيم ملي آلمان بعد از جام جهاني گذشته تصريح كرد: تيم ملي آلمان بعد از جام جهاني با اتكا به نيروي جوان خود بدترين نتايج را گرفت، اما بيشترين حمايت را از سرمربي جوان خود دريافت كرد و امروز نتيجه اين اعتماد را مي‌بينند و تيمشان قدرتمندتر از گذشته به كار خود ادامه مي‌دهد.
عضو فراكسيون ورزش و جوانان مجلس با گلايه از عملكرد فدراسيون فوتبال اضافه كرد: برخي آقايان با اعمال سليقه طوري عمل كردند كه دل هزاران هوادار فوتبال شكسته شد و بايد در آينده پاسخگوي كارنامه نسنجيده خود باشند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تيم ملي فوتبال ايران مقابل سنگال متوقف شد

خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران عصر امروز در ديداري دوستانه مقابل سنگال با تساوي يك بر يك متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين بازي كه از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي آغاز شد، ملي پوشان ايران در نيمه اول بازي نسبتا برتري ارائه دادند و در دقيقه 28 مهرزاد معدنچي دروازه حريف افريقايي را گشود تا نيمه نخست به سود ايران خاتمه يابد.
در نيمه دوم تيم ميهمان بازي را در دست گرفت و در دقيقه 57 سيسه با ضربه سر از بين شيث رضايي و حسن اشجاري گل تساوي سنگال را وارد دروازه رحمتي كرد و بازي در نهايت با تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
ايران در اين بازي در غياب نفراتي چون مهدوي كيا، نكونام و عقيلي و با كاپيتاني وحيد هاشميان به ميدان رفت.
مسعود مرادي قضاوت بازي را برعهده داشت و هيچ بازيكني را جريمه نكرد.
تماشاگران در اين بازي و بعد از گل تساوي سنگال اقدام به تشويق افشين قطبي كرده و عليه علي دايي موضع گيري كردند.
در پي اخراج علي دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي،‌ اريش روته مولر آلماني هدايت ملي پوشان ايران را در اين بازي برعهده داشت.
اسامي بازيكنان ايران: مهدي رحمتي، جلال حسيني، محسن بنگر(46 شيث رضايي)، خسرو حيدري، حسن اشجاري، مازيار زارع، مسعود شجاعي(46 حسين كاظمي)، مهرزاد معدنچي(81 احمد جمشيديان)، محمدرضا خلعتبري، غلامرضا رضايي(46 احسان حاج صفي) و وحيد هاشميان(77 جلال رافخايي)
سرمربي: اريش روته مولر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا