• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
با توجه به اعلام اولیه فدراسیون پس از برکناری علی دایی مبنی بر انتخاب سرمربی جدید تیم ملی در 3 روز آینده ،همچنان سه روزه های دیگر در راه است. به نظر میرسد مسئولین فدراسیون برای اوقات فراغت خود و شب نشینیهای مکرر دلیل محکمی پیدا کرده اند و کسی هم نیست که ناظر باشد و پاسخگو.

در بار اول انتخاب سرمربی که کفاشیان هیچ نقشی نداشت و اینک هم نقش پررنگش را خود به دست خود می بازد!.

در این میان تیم ملی و جام جهانی و هواداران بیشمار فوتبال ایران هستند که بلا تکلیفند. حال کفاشیان بتواند یا نتواند یا نخواهد که جوابگو باشد.

در تمام دنیا رسم است که یا سرمربی جدید از قبل بطور محرمانه انتخاب میشود و سرمربی سابق برکنار یا اینکه پس از برکناری فورا اقدام به آوردنش میکنند که سردرگمی به بازیکنان و هواداران منتقل نشود.

ما که به نوعی از تمام دنیا جدا افتاده ایم ، پنداری که در فوتبال هم اینچنینیم و باید فرقی با بقیه داشته باشیم.

همه فوتبال ما تحت تاثیر صعود یا عدم صعود به جام جهانیست ، اما فدراسیونیها تحت تاثیر خودشان!

چنین به نظر میرسد که در این برهه از زمان در فوتبال و فدراسیون آن به کمبود رجل بر خورده ایم و در فقر کامل کاردان و کارشناس گیر افتاده ایم.

آقایان حتی اگر بدترین را انتخاب میکنید بهتر است سریعتر باسد که حتی لحظه ای غفلت پشیمانمان خواهد کرد.

مهلت سه روزه دوم هم در حال پایان است. خدا کند که سرمربی با این طمانینه که نشان داده اید ارزشش را داشته باشد!

نشست كميته تيم‌هاي ملي فوتبال براي انتخاب سرمربي لغو شد

خبرگزاري فارس: نشست كميته تيم هاي ملي فوتبال لغو شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، نشست كميته تيم هاي ملي كه قرار بود ساعت 19 امروز در محل فدراسيون برگزار شود به دليل مشغله مسئولان فدراسيون برگزار نشد.
بنا بر اعلام مسئولان فدراسيون اين نشست روز آينده برگزار خواهد شد.
قرار است در اين جلسه سرمربي تيم ملي انتخاب شود.

شاكي بازيكنان تيم ملي رضايت داد

خبرگزاري فارس: شاكي بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران از شكايت خود صرف نظر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس جلسه انضباطي ملي پوشان خاطي امروز در فدراسيون فوتبال با حضور مهدي رحمتي و حسين كعبي برگزار شد و تماشاگر شاكي؛ شكايت خود را از اين دو بازيكن به دليل موقعيت حساس تيم ملي پس گرفت. با اين حال قرار است راي كميته انضباطي در اين مورد روز آينده صادر شود.
البته مسئولان كميته انضباطي اعلام كردند به احتمال فراوان محروميتي شامل حال اين دو بازيكن نخواهد شد و در نهايت آنها جريمه نقدي مي‌شوند.
غلامرضا رضايي و سياوش اكبرپور كه در اين جلسه شركت نداشتند در جلسه ديگري حضور خواهند يافت تا به تخلف اين دو بازيكن در آن جلسه رسيدگي شود.
رضايي، كعبي، اكبرپور و رحمتي پس از پايان ديدار ايران و عربستان با يكي از تماشاگران درگيري فيزيكي پيدا كردند.

Last edited by a moderator:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
شريفي :
رفتار بعضي از بازيكنان تيم ملي انسان را ياد دوران جاهليت مي‌اندازد !

این شریفی زده رو دست فیروز کریمی !

افاضلی : تصمیم گرفته ام فقط به عنوان سرمربی کار کنم !

blink.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
محمد مايلي كهن سرمربي تيم ملي فوتبال شد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از نشست هاي مختلف در فدراسيون فوتبال با حضور مسوولان و كارشناسان اين رشته، سرانجام محمد مايلي‌كهن مربي اسبق تيم ملي فوتبال به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد.

محمد مايلي‌كهن، امير قلعه نويي، افشين قطبي و محمود ياوري گزينه‌هاي مدنظر فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم ملي بودند كه در نهايت محمد مايلي‌كهن سكان هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده گرفت.

9 روز پيش و پس از شكست ايران به عربستان در تهران، علي دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي ايران بركنار شده بود.

مايلي كهن هدايت تيم ملي فوتبال در سه ديدار حساس ايران برابر كره‌شمالي،‌ امارات و كره‌ي جنوبي در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 را برعهده دارد.

منبع

بدون شرح .. :eek:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
انتخاب محمد مایلی كهن صحت ندارد

به نقل از وبسایت شبکه خبر:

17 فروردين 1388 17:05
مسئول روابط عمومی فدراسیون فوتبال انتخاب محمد مایلی كهن به سمت سرمربی گری تیم ملی ایران را تكذیب كرد .
"امیر حسین حسینی" در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : هنوز خبر جدیدی درباره سرمربی تیم ملی ایران وجود ندارد كه به رسانه ها اعلام كنیم و در صورتی كه سرمربی تیم ملی اعلام شود از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال خبر آن را اعلام خواهیم كرد .

مسئول روابط عمومی فدراسیون فوتبال با اظهار بی اطلاعی از جلسه امروز كمیته تیم های ملی فدراسیون فوتبال گفت : انتخاب مایلی كهن به سمت سرمربی گری تیم ملی ایران صحت ندارد و این اخبار صحت ندارد .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

مسئول روابط عمومی فدراسیون فوتبال انتخاب محمد مایلی كهن به سمت سرمربی گری تیم ملی ایران را تكذیب كرد .
"امیر حسین حسینی" در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : هنوز خبر جدیدی درباره سرمربی تیم ملی ایران وجود ندارد كه به رسانه ها اعلام كنیم و در صورتی كه سرمربی تیم ملی اعلام شود از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال خبر آن را اعلام خواهیم كرد .

مسئول روابط عمومی فدراسیون فوتبال با اظهار بی اطلاعی از جلسه امروز كمیته تیم های ملی فدراسیون فوتبال گفت : انتخاب مایلی كهن به سمت سرمربی گری تیم ملی ایران صحت ندارد و این اخبار صحت ندارد .

:blink:
اینا دیگه رسما گندشو درآوردن ..
چرا اینقدر اخبار ضد و نقیض میدن ایسنا که مثلا خبرگزاری یه رسمیه ..

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1

دیگه مسخرشو درآوردن!:eek:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
فتح‌ا...زاده: علي‌آبادي درباره انتخاب سرمربي نظر نمي‌دهد

خبرگزاري فارس: عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال گفت: رئيس سازمان تربيت بدني اعلام كرده كه درباره انتخاب سرمربي تيم ملي نظر نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح‌ا...زاده پس از نشست كميته تيم‌هاي ملي در گفت ‌و گو با خبرنگاران تصريح كرد: اينكه گفته مي‌شود علي آبادي درباره سرمربي تيم ملي نظر مي‌دهد درست نيست. وي به ما اعلام كرده نظري در اين باره ندارد و به تصميم فدراسيون احترام مي‌گذارد.
وي افزود: علي‌آبادي تاكيد كرده كه هرچه سريعتر سرمربي تيم ملي انتخاب شود. فردا و پس از بررسي نهايي از بين مايلي‌كهن، قلعه‌نويي و ياوري يك نفر به عنوان سرمربي انتخاب خواهد شد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
فدراسيون فوتبال از كسبه محل نظرخواهي كرد، اما به من چيزي نگفت

خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مسئولان فدراسيون فوتبال از كسبه محل براي انتخاب سرمربي تيم ملي نظرخواهي كردند، اما به من چيزي نگفتند.

ناصر حجازي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي اظهار داشت: ظاهرا من اجنبي هستم و هيچ گاه كاپيتان تيم ملي نبوده‌ام و براي فوتبال ايران زحمت نكشيده‌ام. انگار من بهترين دروازه بان قرن آسيا نبودم. مسئولان فدراسيون براي انتخاب سرمربي تيم ملي از كسبه محل و حتي آبدارچي‌ها هم نظر خواهي كرد اما هيچ صحبتي با من انجام ندادند.
دروازه بان تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 1978 ادامه داد: گويا ناصر حجازي از كره ديگري آمده كه حتي نام من هم در بين گزينه‌هاي احتمالي سرمربيگري تيم ملي نيز مطرح نمي‌شود. مردم همه چيز را مي دانند و شايد بهتر باشد انتخاب سرمربي تيم ملي را به راي مردم واگذار كنيم.
سرمربي اسبق تيم استقلال در مورد اينكه نام او عصر روز گذشته در بين گزينه‌ها ديده شد؛ گفت: اين مطرح شدن فايده‌اي ندارد زيرا حتي يك كلام هم نظرم را نپرسيدند و از من برنامه نخواستند.
حجازي تاكيد كرد: در حال حاضر نمي‌خواهم بيش از اين صحبت كنم و صحبت‌هاي اصلي ام را پس از انتخاب سرمربي تيم ملي بيان مي‌كنم. آن موقع در مورد بركناري دايي هم حرف خواهم زد.
حجازي در مورد ديدار استقلال با ام صلال قطر عنوان كرد: استقلال بازي سختي پيش رو دارد و اين گونه نيست كه تيم قطري حريف آساني براي استقلال باشد. روي كاغذ استقلال قوي تر از ام صلال است اما روي همين كاغذ سايپا هم از شموشك قوي تر بود اما در نهايت در جام حذفي به شموشك باخت و از گردونه جام حذفي كنار رفت.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مايلي‌كهن سرمربي تيم ملي فوتبال شد

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون تيم فوتبال گفت: پس از بررسي‌هاي به عمل آمده محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان پس از جلسه كميته تيم‌هاي ملي در جمع خبرنگاران عنوان كرد: محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي و منصور ابراهيم زاده به عنوان مربي تيم ملي انتخاب شدند.
اخبار تكميلي متعاقبا ارسال مي‌شود.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
نسخه چاپي ارسال به دوستان
كفاشيان:
مايلي‌كهن به دليل تجربه و سابقه‌اش انتخاب شد

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: مايلي‌كهن را بر اساس تجربه و سابقه‌اش در فوتبال به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان تصريح كرد: از اينكه انتخاب سرمربي تيم ملي و جلسه ما به درازا كشيد عذرخواهي مي‌كنم. دليل اين موضوع اين بود كه با گزينه‌هاي مورد نظر مذاكره كنيم تا به تفاهم برسيم. اين كار خيلي بهتر از آن بود كه بعدها اختلاف بوجود بيايد.
كفاشيان ادامه داد: پس از بررسي فراوان اعضاي فدراسيون فوتبال به اين نتيجه رسيدند كه محمد مايلي كهن را به عنوان سرمربي به تيم ملي انتخاب كنند.وي با توجه به تجربه و سابقه‌اش به اين سمت منصوب شد.
وي درباره دستياران مايلي‌كهن اظهار داشت:‌ منصور ابراهيم زاده به عنوان دستيار؛ مايلي‌كهن را همراهي خواهد كرد. ما انتخاب مربيان را برعهده سرمربي گذاشتيم و به مايلي‌كهن اعلام كرديم كادر مربيگري خودش را مشخص كند. مديرفني و سرپرست نيز با نظر سرمربي انتخاب خواهد شد.
كفاشيان با تاكيد بر اينكه مايلي‌كهن گزينه اصلي فدراسيون فوتبال بود؛ عنوان كرد: اگر با اين مربي به توافق نمي‌رسيديم در وهله دوم سراغ ياوري مي‌رفتيم و سپس با قلعه‌نويي وارد مذاكره مي‌شديم.
رئيس فدراسيون فوتبال درباره روته مولر گفت:‌ اين مربي آلماني با فدراسيون فوتبال قرارداد يكساله دارد ولي تصميم‌گيري درباره ادامه حضور وي در تيم ملي برعهده مايلي‌كهن است. اگر مايلي‌كهن بخواهد روته مولر در تيم ملي خواهد ماند در غير اين صورت فدراسيون فوتبال درباره آينده اين مربي تصميم‌گيري خواهد كرد.
كفاشيان درخصوص مدت قرارداد مايلي‌كهن و اينكه آيا او براي سه بازي آينده تيم ملي انتخاب شده خاطرنشان كرد: ايشان تحت عنوان سرمربي تيم ملي با ما قرارداد خواهد بست و اين بحث‌ها چندان مطرح نيست.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا در صورت عدم صعود تيم ملي به جام جهاني مايلي كهن به كارش ادامه خواهد داد يا خير گفت: اميدواريم كه به جام جهاني صعود كنيم اما اگر اين اتفاق رخ نداد ادامه يا قطع همكاري بستگي به نظر طرفين خواهد داشت.
كفاشيان درباره مبلغ قرارداد مايلي‌كهن گفت: ايشان بحثي از پول به ميان نياورد و عنوان كرد به خاطر وظيفه ملي حاضر است اين مسئوليت را برعهده بگيرد.
رئيس فدراسيون فوتبال درباره دوشغله بودن مايلي‌كهن اظهار داشت: وي تا پايان ليگ كارهاي مقدماتي مربوط به تيم ملي را انجام خواهد داد و پس از آن يعني از روز 6 ارديبهشت تمركزش را روي تيم ملي خواهد گذاشت. بنابراين تداخلي ميان مسئوليت‌هاي ايشان وجود ندارد.
كفاشيان ادامه داد: آقاي تاج با ابراهيم‌زاده درباره حضورش در تيم ملي صحبت كرده و با او به تفاهم رسيده است. مايلي‌كهن نيز اين موضوع را پذيرفته و مشكلي در اين باره وجود ندارد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه تا چه ميزان از مايلي‌كهن حمايت خواهد كرد يادآور شد: در فوتبال امروز ديگر نظر فرد مهم نيست همه مردم و اصحاب رسانه تصميم‌گيرنده هستند ما حتي حاضريم خودمان را فدا كنيم تا تيم ملي نتيجه بگيرد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تيم ملي دوران من بهترين نتايج را گرفته است

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم ملي ايران گفت: تيم ملي در زمان من بهترين نتايج را حداقل پس از انقلاب اسلامي به دست آورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن در باره حضورش روي نيمكت تيم ملي اظهار داشت: يكشنبه هفته گذشته مسئولان فدراسيون فوتبال با من تماس گرفتند و من هم شرايطم را به آنها گفتم. فرداي همانروز نشست حضوري برگزار شد و درباره مسائل مختلف گفتگو كرديم.
وي درباره اينكه آيا فكر مي‌كرد پس از اتفاقات رخ داده در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 1998 فرانسه بار ديگر به عنوان مربي تيم ملي انتخاب شود، عنوان كرد: مي‌توانم بگويم هم بله و هم خير. گاهي اوقات براي من اتفاقاتي افتاده كه لطف خدا بوده است. قبل از اينكه دفعه گذشته سرمربي تيم ملي شوم گفتند مايلي كهن ديگر تمام شده است اما به عنوان سرمربي انتخاب شدم. چرخ گردون روزگار بازي‌هاي زيادي دارد.
مايلي كهن درباره اينكه آيا با اقبال عمومي مواجه خواهد شد يا خير؛ تاكيد كرد: گاهي اوقات يكسري افراد تخريب مي‌كنند و ترور شخصيت انجام مي‌دهند. آنها نقد منصفانه نمي‌كنند. من اين سئوال را مي‌پرسم كه آيا نتايجي كه گرفتم بد بوده يا خوب؟
اين مربي ادامه داد: مي‌توانم بگويم تيم ملي در دوران من بهترين نتايج را حداقل پس از انقلاب اسلامي داشته است. كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كرد، رزونانس فوتبال ايران از سال 1996 به وجود آمد.
سرمربي جديد تيم ملي در باره اتفاقات رخ داده در تيم اميد در زمان مربيگري اش گفت: تيم اميد با كوردس چه نتايجي گرفت؟ با سيموئز چه كار كرد؟ تيمي كه من در اختيار داشتم به دليل نتايج ضعيف مربيان گذشته بايد در مرحله مقدماتي شركت مي‌كرد. ما ازبكستان را در تاشكند 3 بر يك برديم و در تهران 6 گل به اين تيم زديم. دو گل را آرش برهاني زد كه آن موقع در تيمش هم بازي نمي‌كرد.
مايلي كهن تاكيد كرد: ما در مرحله بعدي با كره جنوبي، چين ومالزي همگروه شديم. از 4 تيم بايد يك تيم به مرحله بعد صعود مي‌كرد. بازي اول را كه در مالزي 4 بر 1 برديم گفتم از نتيجه راضي هستم ولي از نوع فوتبال تيم رضايت ندارم. بعد يكسري اتفاقات ديگر افتاد نظير اينكه دو روز مانده به بازي با كره در تهران برادر جواد كاظميان فوت كرد با اين حال كارنامه من در تيم اميد نسبت به ساير مربيان بهتر بود.
وي خاطرنشان كرد: مي‌گويند من پيكان را به دسته دوم بردم. اين نقد مخربانه است. من تنها دو ماه در پيكان سرمربي بودم. اين تيم 6 بازي انجام داده بود و هيچ گلي را به ثمر نرسانده بود. با اين وضعيت آيا من در 2 ماهي كه در اين تيم بودم و پس از آن جايم را به مربي ديگري دارم باعث سقوط پيكان شدم؟
سرمربي تيم ملي درباره اينكه آيا انتخاب او ورزشي بوده، گفت: اين را بايد از فدراسيون فوتبال بپرسيد اما اگر بخواهيد مي‌توانم برايتان بشكافم كه هر مربي كه در هر مقطعي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شده چگونه آمده است. مي‌توانم بگويم پروين و برانكو را چه كساني به عنوان سرمربي انتخاب كرده‌اند. حتي مي‌توانم بگويم قبل از انقلاب حشمت مهاجراني را چه كسي سرمربي تيم ملي كرد. اين را بدانيد كه من خودم را كانديداي حضور در تيم ملي نكردم . شايد برخي تماس بگيرند اما من اينگونه نبودم.
مايلي كهن يادآور شد: اگر قرار بود من سرمربي تيم ملي شوم، بايد در دوره‌هاي قبل انتخاب مي‌شدم چون هم در خرد جمعي و هم در دوره گذشته بيشترين راي را آورده بودم.
وي در باره مدت قراردادش عنوان كرد: اين سئوال را از مسئولان فدراسيون فوتبال بپرسيد. به هر حال شروطي بين ما بود و در نهايت توافقات به عمل آمد.
سرمربي تيم ملي در مورد اينكه آيا ابراهيم‌زاده دستيار وي در تيم ملي خواهد بود خاطرنشان كرد: من زماني كه مربي تيم ملي اميد بودم روي ايشان نظر داشتم. الان هم آقاي ابراهيم‌زاده يكي از گزينه‌ها است اما هنوز چيزي معلوم نيست.
مايلي كهن در باره همكاري با نادر فرياد شيران گفت: من هميشه افتخار داشتم كه در كنار ايشان بودم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا روته مولر در كادر فني تيم ملي جاي دارد، اظهار داشت: بايد در اين باره فكر كنم و بعد از آن جواب قطعي را مي‌دهم.
مايلي كهن در خصوص بازيكناني نظير كريمي، مبعلي و كاظميان تاكيد كرد:‌ همه نفراتي كه نام برديد ارزشمند هستند و هر وقت كه آماده باشند و بتوانند به تيم ملي خدمت كنند، دعوت خواهند شد. بازيكن وقتي از نظر آمادگي در سطح مطلوبي باشد نه سن و سال مي‌تواند ملاك باشد و نه اسم. آمادگي معيار مناسبي براي دعوت از بازيكنان است.
سرمربي تيم ملي درباره اتفاقات رخ داده براي علي دايي گفت: من و دايي اگر گوشت هم را بخوريم پوست يكديگر را دور نمي‌ريزيم. من از توهين به دايي خوشحال نشدم. در همه كشورها وقتي يك مربي را نمي‌خواهند دستمال سفيد تكان مي‌دهند يا نهايتا سوت مي‌زنند و هو مي‌كنند. نه اينكه برخورد بدي داشته باشند. نوع برخورد با دايي مناسب نبود.
مايلي كهن درباره بازي با كره شمالي تصريح كرد: ديدار اين تيم مقابل كره جنوبي را ديدم. كره شمالي روي يك اتفاق بازي را واگذار كرد و گرنه در طول بازي از حريف برتر بود. همه بازي‌ها سخت است و ما بايد با هوشياري به مصاف حريفان برويم. من به موفقيت تيم ملي فكر مي‌كنم. بدانيد مايلي كهن حتي يك درصد هم به خودش فكر نمي‌كند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بدنبال شكست دور از انتظار تيم ملي فوتبال ايران در مقابل عربستان در برابر ديدگان بيش از ‪۱۰۰‬هزار تماشاگر مشتاق كه منجر به بركناري علي دايي شد،فدراسيون فوتبال در اقدامي بجا و شايسته كه مورد تاييد قاطبه صاحبنظران فوتبال قرار گرفت،محمد مايلي كهن را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كرد.

انتخاب مايلي كهن كه تجربه هدايت تيم ملي فوتبال را در كارنامه ورزشي خود دارد و بدنبال برگزاري جلسات مكرر كميته فني فدراسيون با كارشناسان و پيشكسوتان فوتبال كشور و اخذ نظرات مختلف انجام شد، بازتاب فراواني در مطبوعات و رسانه‌هاي ورزشي داخلي و سايت‌هاي خبري خارجي داشته است.

در همين رابطه گروه ورزشي ايرنا با هدف كمك به تيم ملي فوتبال و دست اندركاران آن براي صعود به جام جهاني، نظرات اهالي فوتبال را درخصوص اين انتخاب جويا شد كه مجموعه اين ديدگاهها در پي مي‌آيد.

** مايلي كهن بهترين گزينه بود
خداداد عزيزي كه يكي از ستارگان تيم ملي در دوران مايلي كهن و بعد از آن بود ، اگر چه همواره در مطبوعات به اختلاف نظرهايش با مربيان تيم ملي اشاره مي‌شود، در مورد انتخاب دوباره مايلي كهن به سرمربيگري تيم ملي گفت : مايلي كهن بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي بود.

وي با اشاره به اسامي نامزدهاي كسب جايگاه هدايت تيم ملي اظهار داشت: از ابتدا هم معتقد بودم كه مايلي كهن از بين ساير گزينه‌ها بهترين مربي است كه در شرايط فعلي مي‌تواند به تيم ملي كمك كند اما كار وي بسيار دشوار تر از آن است كه تصور مي‌كنيم.

خداداد گفت: جدا از مسائل فني و تاكتيكي مايلي كهن، وي مديريت بسيار قوي دارد كه مي‌تواند در اين شرايط حساس به داد فوتبال ما برسد چون موفقيت در فوتبال تا حد زيادي وابسته به نوع مديريت آن است.

وي افزود: با اين حال با توجه به امتيازاتي كه ما در بازي‌هاي گذشته از دست داده ايم، در شرايط عادي، كار صعودمان بسيار دشوار است و بايد منتظر بمانيم تا اتفاقي در فوتبال و بازي‌هاي آينده رخ دهد تا بتوانيم با استفاده از آن موقعيت، به جام جهاني برويم.

عزيزي ادامه داد: هر چند كه مايلي كهن از نظر روحي با بازيكنان بسيار خوب كار مي‌كند اما، در اين مدت كوتاه كار سختي براي انجام كارهاي فني و تاكتيكي خاص با بازيكنان دارد.

بازيكن سابق تيم ملي با اشاره به بازي حساس مقابل كره شمالي يادآور شد:
كره شمالي تيم بسيار خوب و سرعتي است و تمام تيم‌هاي ديگر در زمين اين تيم با مشكل روبرو شده اند.به همين دليل اگر از نظر روحي نيز در شرايط خوبي باشيم ولي از نظر فني زورمان به اين تيم نرسد، نمي‌توان كاري كرد.

** مايلي كهن يكي از بهترين مربيان ايران است
نادر فرياد شيران مربي تيم فوتبال سايپا و يكي از نامزدهاي عضويت در كادر فني تيم ملي درباره انتخاب مايلي كهن به سرمربيگري تيم ملي گفت: مايلي كهن يكي از بهترين مربيان فوتبال ايران است اما او كار فوق‌العاده سختي را براي صعود به جام جهاني در پيش رو دارد.

وي تصريح كرد:اي كاش مايلي كهن در زمان ديگري سرمربي تيم ملي مي‌شد تا بتواند با فرصت كامل باز هم براي تيم ملي مانند گذشته افتخار آفريني كند.

مربي تيم فوتبال سايپا ادامه داد: بايد از كادر فني جديد حمايت كامل شود زيرا تيم ملي در اين شرايط فقط به حمايت همه جانبه نيازمند است.

فرياد شيران درخصوص شانس صعود تيم ملي ايران به جام جهاني، گفت: ما روي كاغذ ‪ ۱۵‬درصد شانس داريم اما با توجه به شناختي كه نسبت به مايلي كهن دارم مي‌توانيم به جام جهاني صعود كنيم.

وي افزود: بايد به تيم ملي انرژي مثبت دهيم و در اين حالت صعود به جام جهاني با اين همه سختي براي ما لذت بخش تر خواهد بود.

مربي تيم فوتبال سايپا ادامه داد: تمامي حريف‌هايي كه با آنها بازي داريم سخت هستند. بايد واقع بينانه بگويم كه براي برد در اين سه ديدار باقي مانده بايد از جان مايه بگذاريم.

**مايلي كهن هويت فوتبال ايران را احيا مي‌كند
حسين كلاني بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس و پيشكسوت فوتبال كشور نيز در اين‌باره گفت: مايلي كهن توانايي احيا مجدد هويت فوتبال ملي ايران را دارد و قطعا او مي‌تواند در تيم ملي موفق عمل كند.

كلاني خاطرنشان كرد: مايلي كهن كارنامه بسيار درخشاني دارد و بنظر من توانايي صعود ايران به جام جهاني را دارد.

وي افزود: در دوره گذشته كه مايلي كهن مسئوليت تيم ملي را بر عهده داشت با او برخورد مناسبي نشد و نگذاشتند او به حق خود برسد.

بازيكن اسبق تيم ملي،گفت: به دليل شكست مقابل عربستان شرايط تيم ملي ايده آل نيست و نبايد در اين ‪ ۳‬بازي از سرمربي جديد تيم ملي انتظار صعود داشت وي تصريح كرد: تيم ملي براي صعود مستقيم تقريبا نياز به معجزه دارد البته بازهم نبايد نا اميد بود زيرا با توانايي مايلي كهن، دستيارانش و غيرت ايراني بازيكنان تيم ملي، مي‌توانيم اميدوار به صعود باشيم.

بازيكن اسبق تيم ملي گفت: بايد در اين شرايط به كادر فني تيم ملي كمك كنيم تا آنها بتوانند نتايج خوبي كسب كنند و دوباره هويت فوتبال ايران احيا شود.

كلاني درخصوص انتخاب نشدن مربي خارجي براي تيم ملي خاطر نشان ساخت: با مربي خارجي كاملا مخالف هستم و اعتقاد دارم مربي خارجي بايد در تعليم مربيان ايراني كار كند.

وي اظهار داشت: به خاطر شرايط احساسي تيم ملي، بهترين گزينه براي هدايت تيم، مربي داخلي بود كه فدراسيون هم به درستي اين كار را انجام داد.

اين پيشكسوت فوتبال در ادامه تصريح كرد:مربيان خارجي هيچ گاه نمي‌توانند با بازيكنان و فرهنگ ما خود را آشنا كنند. تاكنون در فوتبال ملي ما مربيان خارجي نتوانستند موفق باشند.

وي همچنين خاطرنشان كرد: در اين شرايط حساس، مطبوعات بيشترين نقش را در موفقيت تيم ملي خواهند داشت.

مطبوعات بايد به بهترين شكل از تيم ملي و كادرفني حمايت كنند تا بتوانيم به جام جهاني صعود كنيم.

** مايلي كهن يك مربي قانونمدار و اصولگرا است
منصور ابراهيم زاده مربي سابق تيم ملي و سرمربي ذوب آهن اصفهان نيز در اين‌باره گفت:
مايلي كهن يك مربي قانونمدار و اصولگرا است كه راه و روش روحيه دادن به تيم را خوب بلد است.

وي ساليان سال در فوتبال ايران زحمت كشيده و اميدوارم كه بتواند براي تيم ملي مفيد باشد.

ابراهيم زاده در رابطه با مهمترين مشكل تيم ملي در حال حاضر به ايرنا گفت : در شرايط حال حاضر، هيچ چيز به اندازه روحيه دادن به بازيكنان نمي تواند موثر باشد و در كنار آن وجود ابزارهايي مهم است، اما مهمترين موضوع خواستن و تلاش براي صعود به جام جهاني است.

**مايلي كهن شايسته‌ترين گزينه بود
محمد احمدزاده سرمربي تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت: در ميان گزينه هاي مورد نظر فدراسيون براي سرمربيگري تيم ملي،مايلي كهن از ساير گزينه ها شايسته تر بود و فدراسيون بهترين انتخاب را انجام داد.

وي افزود: مايلي كهن مربي بسيار با تجربه‌اي است و توانايي هدايت تيم ملي را دارد.

احمدزاده افزود: پس از بركناري علي دايي مرتكب اشتباه بزرگي شديم اما خوشبختانه با انتخاب مايلي كهن دوباره اشتباه نكرديم و به نوعي اشتباه قبلي جبران شد.

مربي سابق تيم ملي درخصوص دستياران مايلي كهن گفت: فدراسيون نبايد هيچ فردي را به مربي جديد تيم ملي تحميل كند و سرمربي بايد آزادانه دستيارانش را انتخاب نمايد.

وي افزود: سرمربي تيم ملي بايد در انتخاب دستياران خود اختيار تام داشته باشد تا بتواند با خيالي آسوده تيم ملي را هدايت كند و برنامه‌هاي خود براي موفقيت تيم را اجرا نمايد.

سرمربي تيم فوتبال ملوان درخصوص شانس ايران براي صعود به جام جهاني گفت:
تيم ما بدون اميد نيست و مي‌تواند با كسب پيروزي در ديدارهاي آينده خود به آساني به جام جهاني صعود كند.

وي درخصوص تفاوت‌هاي مايلي كهن و دايي، اظهار داشت: مايلي كهن از حمايت مردمي و رسانه‌اي بيشتري برخوردار است و به احتمال فراوان او با مشكلات دايي روبه رو نخواهد شد.

احمدزاده تصريح كرد: مهم‌ترين تفاوت مايلي كهن و دايي در اين است كه مايلي كهن از حمايت مطبوعات برخوردار است كه اين موضوع بسيار با اهميت است.

**مايلي كهن توانايي ايجاد يك تيم هماهنگ را دارد
منصور پور حيدري سرمربي سابق تيم ملي ايران و عضو كميته فني فدراسيون فوتبال، گفت: با بررسي‌هايي كه كميته فني مشاوران انجام داد مايلي كهن با توجه به توانايي هايش به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد و وي توانايي ايجاد يك تيم هماهنگ را دارد.

وي اظهار داشت: مايلي كهن اين توانايي را دارد كه يك تيم هماهنگ و يك دست ايجاد كرده و بازيكنان را براي بازي‌هاي حساس و مهم در پيش رو آماده كند.

اميدوارم اين مربي با شناختي كه از فوتبال ايران و آسيا دارد تيم ملي را از ميادين سربلند خارج كند.

سرمربي سابق تيم ملي، يادآور شد: بدون شك هر مربي كمبودها و كاستي‌هايي دارد و نمي‌توان گفت كه همه مربيان ايده آل هستند اما كميته فني سعي كرد كسي را انتخاب كند كه تيم را از اين شرايط خارج كرده و از لحاظ روحي و رواني بازيكنان را تحت تاثير قرار دهد.

پورحيدري با تاكيد بر اينكه اگر هر كس ديگري نيز انتخاب مي‌شد دوباره شاهد انتقاداتي بوديم، خاطر نشان ساخت: مايلي كهن سابقه مربيگري در تيم ملي را پيش از اين داشت و از تجربه بالايي در اين عرصه برخوردار است.به همين دليل كميته فني از بين چند گزينه مختلف سرانجام وي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كرد.

سرمربي سابق تيم ملي با مهم دانستن نقش مردم و رسانه‌ها در صعود به جام جهاني افزود: آنچه كه هم اكنون مهمتر از انتخاب مايلي كهن جلوه مي‌كند، هماهنگي و يكدلي مردم،رسانه‌ها و مسئولان است كه با حمايت همه جانبه خود، زمينه صعود ايران را به جام جهاني فراهم سازند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
شفيع زاده: مايلي كهن بايد حد و حدود خود را بشناسد

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: مايلي كهن بايد حد و حدود خود را نگه دارد و بي ارتباط حرف نزند.

شهرام شفيع زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره نارحتي اش از محمد مايلي كهن اظهار داشت: اين مربي وقت و بي وقت مطالبي عنوان مي كند كه به حيثيت باشگاه استقلال اهواز لطمه مي زند. ما هم وكيل گرفته ايم تا هم در دادگاه كيفري و هم در كميته انضباطي از او شكايت كنيم.
وي افزود: دفعه قبل كه از او شكايت كرده بوديم، مسئولان اتحاديه مربيان بارها با ما تماس گرفتند و خواستار انصاراف ما از شكايت شدند و ما هم به دليل پيشكسوت بودن مايلي كهن، منصرف شديم.
شفيع زاده ادامه داد: همان ها كه تماس مي گرفتند تا از شكايت منصرف شويم چرا حالا به او زنگ نمي زنند كه بگويند مسائل مربوط به باشگاه استقلال اهواز چه ارتباطي به او دارد؟ وي اگر آستانه تحمل باختش پايين است مربيگري نكند.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز تصريح كرد: مايلي كهن كسي نيست كه بخواهد در مورد اين باشگاه حرف بزند. شب گذشته در برنامه 90 مي خواستم همين حرف ها را بزنم كه مجري برنامه اين فرصت را به من نداد.
شفيع زاده با بيان اينكه مايلي كهن فكر مي‌كند مي‌تواند به همه زور بگويد عنوان كرد: او بايد حد خود را در صحبت هايش بداند. فكر مي كند با قلدري مي تواند عليه همه حرف بزند. تمام حرف هاي او در مورد باشگاه استقلال اهواز كذب محض است و بايد آنها را اثبات كند، درغير اين صورت بايد در رسانه هاي گروهي عذرخواهي كند.
مديرعامل استقلال اهواز اظهار داشت: اين شعور را دارم كه پولم را در فوتبال و ورزش خرج كنم؛ اما اين آقا تا به حال چه كرده است؟ فقط در تيم هاي دولتي با پول هاي آنچناني كار كرده است. چرا تا به حال با تيم هاي خصوصي كار نكرده است؟ مايلي كهن حق ندارد در مسائلي كه به او ربطي ندارد دخالت كند.
شفيع زاده ادامه داد: اگر جلوي او قرار نگيريم در آينده مي خواهد در زندگي خصوصي تمامي اعضاي باشگاه استقلال اهواز دخالت كند. اين بار قاطعانه از وي شكايت مي كنيم. بهتر است كسي هم براي پادرمياني با ما تماس نگيرد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
رضايي: مايلي‌كهن مشكلات تيم ملي را حل مي‌كند

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: سرمربي جديد تيم ملي مشكلات اين تيم در راه رسيدن به جام جهاني را حل مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي پس از تمرين امروز اظهار داشت: بازي سختي داريم، چراكه حريف تيم خوبي است و بيشتر بازيكنان آنها دونده و جنگنده هستند.
وي افزود: بازيكنان ما بايد با يك بازي منطقي كار خود را انجام دهند و به موقع در دفاع و حمله در طول بازي شركت كنند.
رضايي ادامه داد: تمركز در زدن ضربات آخر در اين بازي براي كسب 3 امتياز بسيار مهم است كه با تلاش كادر فني خوشبختانه تا حدودي مشكل ما در اين زمينه حل شده است.
وي در خصوص انتخاب مايلي‌كهن بعنوان سرمربي تيم ملي گفت: سرمربي جديد با فوتبال ايران آشناست. با او كار نكرده ام؛ اما مطمئن هستم براي رفتن به جام جهاني باتحولي كه در تيم ملي ايجاد مي كند، مشكلات را حل كرده و تيم را به جام جهاني مي رساند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دیروز یک ایمیل تلخ برایم آمد که باخت به عربستان را در ذهنم چندین و چند برابر کرد و داغ دلمان تازه شد، محتوای این ایمیل از این قرار بود (متن داخل گیومه):

(( ترجمه حرف‌های گزارشگر شبکه الریاضیه بعد از گل دوم عربستان:

ای بزرگ آسیا، بزرگ آسیا... الله اکــــــبر (تکرار)... الله علیک سعودی (ایولا به سعودی) ... ای سعودی، ای سعودی سرت را بلند کن ای سعودی... الـــــلـــه،... افتخار عـــرب، افتـــخار عــرب... در سرزمین فارس ها اسب های عرب می درخشند .. در سرزمین فارس ها اسب های سعودی درخـــــشان تـــرند... الـــــلــه..... ای زندگی من،ای (....)، ای سبز (تیم عربستان( ...

از خود ویدیو جالب‌تر بعضی از نظراتی‌ست که زیر ویدیوهاست:

این‌ها را می گذارم که فقط بگم چرا از این‌که به احتمال زیاد به جام‌جهانی نمی رویم ناراحت نیستم و از این‌که به عربستان باختیم ناراحتم....

يستاهلون كل ما يطلبون على هالفتح السني في بلاد الكفر الفارسي و الله فوز اسلامي لان عيال المتعة والفرس بغوها شماته و نصر على السنه و يمكرون و يمكر الله و الله خير الماكرين داشين بقلوب تقيه وهدفهم الفوز لنصرة الدين مو نصر السعوديه وديرة وكاس والانتقام من ابناء المتعة احفاد كسرى

ترجمه: کوتاه بیا!...تنها چیزی که ما سنی‌ها میخواستیم پیروزی در سرزمین کفر فارس هاست و قسم به خودم که اسلام اصلی پیروز میشه بر صیغه و نفس شیطانی فارس‌ها که می‌خوان بر سنی‌ها پیروز بشن.... (آیه قرآن: فکر کردی بر همه حیله می‌زنی بر خدا هم می تونی ... همانا خدا حیله گر ترینست!) پیروزی در قبله افراد معتقد و پاک است... این پیروزی نه فقط برای سعودی بلکه برای دین است ... و این جام انتقامی‌ست از فرزندان کسری (فرزندان خسرو پرویز یا حکومت ساسانی)...

شوفوا الايرانـــــيه عيال الكلببب من قوة الحقـــــــــد يرمون
الطراطيـــــــــع على المنتخـــب ( خرشوهم ) هههههه

این ایرانی های خانواده سگ رو ببین... حرومزاده ها...
آتش بازی برای تیم مون (که جرشون دادند) هههه ))

تف به این فوتبال کثیف و عرب های سعودی بی همه چیز...

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
به نظر من اونا آدم نشدن... ما داریم میریم پایین...

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
ازین میسوزم که اون بالادستیا این چیزا رو میبینن و دوباره خودشون رو میچسبونن به این عربا! از هیچ طرف شانس نیووردیم.
تف

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دیروز یک ایمیل تلخ برایم آمد که باخت به عربستان را در ذهنم چندین و چند برابر کرد و داغ دلمان تازه شد، محتوای این ایمیل از این قرار بود (متن داخل گیومه):

(( ترجمه حرف‌های گزارشگر شبکه الریاضیه بعد از گل دوم عربستان:

ای بزرگ آسیا، بزرگ آسیا... الله اکــــــبر (تکرار)... الله علیک سعودی (ایولا به سعودی) ... ای سعودی، ای سعودی سرت را بلند کن ای سعودی... الـــــلـــه،... افتخار عـــرب، افتـــخار عــرب... در سرزمین فارس ها اسب های عرب می درخشند .. در سرزمین فارس ها اسب های سعودی درخـــــشان تـــرند... الـــــلــه..... ای زندگی من،ای (....)، ای سبز (تیم عربستان( ...

از خود ویدیو جالب‌تر بعضی از نظراتی‌ست که زیر ویدیوهاست:

این‌ها را می گذارم که فقط بگم چرا از این‌که به احتمال زیاد به جام‌جهانی نمی رویم ناراحت نیستم و از این‌که به عربستان باختیم ناراحتم....

يستاهلون كل ما يطلبون على هالفتح السني في بلاد الكفر الفارسي و الله فوز اسلامي لان عيال المتعة والفرس بغوها شماته و نصر على السنه و يمكرون و يمكر الله و الله خير الماكرين داشين بقلوب تقيه وهدفهم الفوز لنصرة الدين مو نصر السعوديه وديرة وكاس والانتقام من ابناء المتعة احفاد كسرى

ترجمه: کوتاه بیا!...تنها چیزی که ما سنی‌ها میخواستیم پیروزی در سرزمین کفر فارس هاست و قسم به خودم که اسلام اصلی پیروز میشه بر صیغه و نفس شیطانی فارس‌ها که می‌خوان بر سنی‌ها پیروز بشن.... (آیه قرآن: فکر کردی بر همه حیله می‌زنی بر خدا هم می تونی ... همانا خدا حیله گر ترینست!) پیروزی در قبله افراد معتقد و پاک است... این پیروزی نه فقط برای سعودی بلکه برای دین است ... و این جام انتقامی‌ست از فرزندان کسری (فرزندان خسرو پرویز یا حکومت ساسانی)...

شوفوا الايرانـــــيه عيال الكلببب من قوة الحقـــــــــد يرمون
الطراطيـــــــــع على المنتخـــب ( خرشوهم ) هههههه

این ایرانی های خانواده سگ رو ببین... حرومزاده ها...
آتش بازی برای تیم مون (که جرشون دادند) هههه ))

تف به این فوتبال کثیف و عرب های سعودی بی همه چیز...

مری عزیز سلام و تبریک عید هر چند با تاخیر

درباره چیزی که نوشته اید آیا خود آن را دیده اید و یا از افراد مطلعی معانی دقیق آن را پرسیده اید؟
هر چند بعید نمی دانم چنین صحبتهایی از دهان یک گزارشگر عرب با تناژ بالای ناسیونالیستی عربی بیرون آمده باشد ولی اتکا تنها بر یک ای میل چندان منطقی نیست . ضمن اینکه در همین کشور خودمان هم جناب کوتی برای یک پنالتی سوخته ا..اکبر هم گفتند و جناب خیابانی فوتبال حریف را تا حد فوتبال روستا تحقیر کردندکه از سر اتفاق در هر دو مورد حریف همین عربستان سعودی بود.

درباره کامنتها هم بدتر از اینها را بعضی دوستان ایرانی در خصوص اعراب به کار می برند و ما هر روز می بینیم و می گذریم ولی وقتی همین حرفها را به خودمان می زنند آتیشی می شویم .
به هر روی اصلا قصد هیچگونه دفاعی از اعرابی که به نژاد دیگران توهین می کنند ندارم و نه کار هموطنانی که به سایر نژادها احترام نمی گذارند می پسندم. تنها هدفم این بود که بگویم همه جور آدمی در دنیا وجود دارد و ایکاش جهان فوتبال به سمتی می رفت که دوستی ها عمیق می شدند نه دشمنی ها.
شاد و پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا