• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
نوری-محمد-کعبی-آشوبی-خليلی
قطبی فکر ميکنه داره تو پرسپوليس مربی گری ميکنه
فوتبال ايران داره کجا ميره؟تو بازی دوستانه با چين هم تحقير ميشيم.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فکر میکنم تازه عیار واقعی تیم پیدا شد نه توی بازی با اندونزی. یه بازی گند که اگه با یکی از قدرتهای شرقی اینبازی رو بکنیم راحت میرتکه تیم.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بد بازی کردیم و باختیم

کریمی و حیدری کجا بودند :hmm:
این کعبی رسما همه توپ ها رو لو میده
کلا خوب نبود
انشالله کره شمالی رو ببریم :)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
انصافا حقش بود 3 بر صفر میباختیم، یکی که خورد به تیر دروازه، یه ضربه ایستگاهی هم که شانس آوردیم گل نشد.

کره ها که هیچ، تقریبا برام اطمینان حاصل شد که تو تهران امارات رو هم نمیتونیم ببریم. چرا بیخودی خودمون رو گول بزنیم مگه قرار تو بازی بعد معجزه بشه؟! دلمون رو خوش کنیم که بازی تدارکاتیه، مگه برای چین بازیه تدارکاتی نبود؟! مگه خیلی از بازیکن های چین اولین بازیشون نبود؟ تا کی به خودمون دروغ بگیم؟! تا چند سال دیگه قراره 1 روز مونده به بازی امثال مهدوی کیا، کریمی، شجاعی، نکونام و ... رو جمع کنیم و چند تا اسم رو بچینیم تو زمین و امیدوار باشیم که پیروز بشیم؟! تا کی کعبی رو بفرستیم تو زمین تا در بدترین شرایط خطا انجام بده، اخراج بشه و تیم رو 10 نفره کنه و پنالتی و ضربه ایستگاهی تقدیم حریف کنه؟!

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
اونی که به ما نری** بود تیم ملی نیمه جوانان چین بود!!!
هرچند که نمیشه زیاد قطبی رو مقصر دونست. این قضیه کلا نشون میده که طی این سال ها ما چقدر عقبگرد کردیم و چینی ها و تیم های دیگه ی رقیبمون چقدر پیشرفت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته در بد بازی کردنمون که شکی نیست... اما خب 1 2 بازی رو هم نمیشه معیار قرار داد که ایا قطبی موفق بوده یا نه...

نبود کریمی و حیدری و کم بازی کردن خلعتوری عجیب بود. حضور هاشمیان و مهدوی کیا هم عجیب بود.

من نمیدونم زوج خط دفاعی ما همیشه باید حسینی و عقیلی باشند؟؟؟

باید صبر کرد در بازی کره شمالی مشخص میشه که کادر فنی جدید با تیم ملی چیکار کردند.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
به نظر من این باخت اهمیتی نداره.

چون بازیکن هایی مثل کریمی - حیدری و شجاعی نبودن. خلعتبری هم مدت کمی تو بازی بود و البته همون چند دقیقه هم 1-2 حرکت خوب داشت.
همچنین خیلی بازیکن ها تعویض شدن.
گل را هم روی اشتباه خوردیم.

در کل بازی تدارکاتی همینه.

موافقم!

به نظر من به این بدی ای که دوستان میگن نبودیم!

قطبی با اینکه زیاد با تیم کار نکرده ولی امروز دیدیم که خیلی حرکت های ترکیبی خوبی انجام میشد، تعداد پاسها زیاد بود! خوب توپ رو پخش میکردن تو زمین!

اینا همه امیدوار کننده اس!

ولی توی ایجاد موقعیت گل خیلی ضعیف بودیم!

یه اشتباه هم که قطبی داشت این بود که به خسرو حیدری بازی نداد! حیدری خیلی میتونه تاثیر گذار باشه ...

به هر حال بازی با کره شمالی باید خیلی بهتر از اینا بازی کنیم ...

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
از همه جک تر این دو نفر دیوار دفاعی بودن ! چرا جا خالی دادن ؟:دی

کیا بودن ؟ من درست ندیدم !

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اصلا اگر دروازه بان نمیپرید توپ یا میرفت تو اوت یا میخورد تیر دروازه! یه بار دیگه دقیق ببینید!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

فکر کنم معدنچی و حاج صفی بودن :eek:
یکی شون پرید اینور و اون یکی هم پرید اون ور :D

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
یه چی بعد چن وقت دوس داشتم بگم.خوب دقت کنید بش

اگه وحید هاشمیان از دو تا توپ سالم که واسه ضربه به دروازه یا پریدن واسه استپ کردن براش میفرستن حداقل یکشو خراب نکرد من اسممو عوض میکنم.
اصلا این بشر نمیتونه یه توپ بدون اینکه خطا کنه رو مدافع حریف بگیره.
من موندم این همه سال این چرا مونده تو تیم.گل هم که نمیزنه.
تموم شدس.

در کل دوران سیاه فوتبال ایران همه جوره.
.به گفته ای قهوه ای شاید

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
پس از شكست برابر چين
قطبي: خوب نبوديم، اما اميدوارم جبران كنيم

خبرگزارس فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: برابر چين بازي خوبي انجام نداديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از شكست يك بر صفر تيم ملي در ديدار دوستانه مقابل چين اظهار داشت: در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 بايد 3 مسابقه حساس برگزار كنيم و به همين دليل اين بازي دوستانه براي تيم ملي مفيد بود تا نقاط ضعف و قوت را خود را پيدا كنيم.
وي ادامه داد: اين ديدار تداركاتي ويژگي هاي زيادي براي ما داشت تا بتوانيم در ديدار مقابل كره شمالي با قدرت بيشتر بازي كرده و با آمادگي به ميدان برويم.
قطبي يادآور شد: قبول دارم امروز تيم ملي بازي خوبي ارائه نكرد اگر چه برابر تيم ملي چين به دنبال نتيجه نبوديم و اهداف ديگري غير از نتيجه داشتيم.
وي افزود: در نيمه اول يك گل بد دريافت كرديم و در خط حمله نيز با قدرت بالايي بازي نكرديم، ‌اگر چه داور مسابقه يك پنالتي كه روي آرش برهاني رخ داد را نگرفت تا ما از يك ضربه پنالتي محروم شويم.
قطبي تاكيد كرد: علي كريمي و خسرو حيدري مصدوميت جزيي دارند و به همين دليل ريسك نكردم و آنها را تركيب بازي با چين كنار گذاشتم.
وي خاطرنشان كرد: اميدوارم در ديدار با كره شمالي با همه قدرت برابر حريف ظاهر شده و جبران كنيم. بايد بازي بهتري ارائه كنيم زيرا در آن مسابقه نتيجه بازي بيش از هر چيز براي ما اهميت دارد.
تيم هاي ملي كره شمالي و ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 در روز شانزدهم خرداد مسابقه حساسي را برگزار خواهند كرد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
موافقم!

به نظر من به این بدی ای که دوستان میگن نبودیم!

قطبی با اینکه زیاد با تیم کار نکرده ولی امروز دیدیم که خیلی حرکت های ترکیبی خوبی انجام میشد، تعداد پاسها زیاد بود! خوب توپ رو پخش میکردن تو زمین!

اینا همه امیدوار کننده اس!

ولی توی ایجاد موقعیت گل خیلی ضعیف بودیم!

یه اشتباه هم که قطبی داشت این بود که به خسرو حیدری بازی نداد! حیدری خیلی میتونه تاثیر گذار باشه ...

به هر حال بازی با کره شمالی باید خیلی بهتر از اینا بازی کنیم ...

درسته. توی ایجاد موقعیت گل موفق نبودن.

ولی در هر حال من به بازی با کره خیلی امیدوارم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اون چه دیوار دفاعی بود جلو اون ضربه؟!؟!؟

خیابانی با اون چشمای شورت!

مقصر صد در صد گل دیوار دفاعی احمقمون بود!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خیابانی با اون چشمای شورت!

خیابانی آخرش بوداااا
گفت از این زاویه که شوت نمیزنه و توپ رو سانتر خواهد کرد که یارو شوت زد تو گل:wacko:
1 بار دیگه نشون داد که پدیده گزارشگری کشور هست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بعضی دوستان در این تاپیک نظراتی دادند که شخصا با اونها موافق نیستم . به نظر شما صحیح بود تیم ملی ایران با تمام توان در مقابل دید آنالیزورهای مهمترین حریف این روزهای فوتبال ایران ( کره شمالی) به میدان بره و تمام تاکتیکهای تیمیش رو به خاطر یک بازی دوستانه لو بده؟
فکر می کنم نبود کریمی ، حیدری و نکونام و شجاعی بتونه پاسخ مناسبی به این موضوع باشه . ضمن اینکه همه هواداران باید با سعه صدر بیشتری به نتایج اینگونه مسابقات توجه کنند.
به هر حال امیدوارم حدس من صحیح تر باشه در مقابل حدس دوستان که تیم قطبی رو تیم خوبی ارزیابی نکرده بودند. به امید پیروزی تیم ملی در بازی پیش رو . شاد و پیروز باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم همون موقع به نتیجه ساسان عزیز رسیده بودم. فکر میکنم عمدا کریمی و حیدری نیومدن و خلعتبری هم با تاخیر اومد.

شاید خواستند اسرار تاکتیکی لو نره.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
امیدواری به دیدار سرنوشت ساز ایران برابر کره‌ی شمالی

40119fd4c7b3a55c21a640a3d3984673.jpg

تیم ملی فوتبال ایران برای حفظ آخرین بخت خود جهت راه یابی به مسابقات جام جهانی۲۰۱۰، ششم ماه ژوئن در پیونگ یانگ به مصاف کره‌ی شمالی می رود. ناصر ابراهیمی، مربی پیشین تیم ملی ایران پیروزی ایران را دور از دسترس نمی‌بیند.

آغاز شمارش معکوس برای دیدار حیاتی تیم ملی فوتبال ایران برابر کره‌ی شمالی، نگاه جامعه‌ی فوتبال ایران در سراسر دنیا را به سوی خود جلب کرده است. تنها کسب پیروزی در این بازی، سبب ایجاد روزنه‌ی امید جدیدی برای فوتبال ملی ایران در مسیر راه‌یابی به دور پایانی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی می‌شود.

ملی پوشان ایران پیش ازسفر به کره‌ی شمالی، تا روز پنجشنبه چهارم ماه ژوئن، در اردوی تدارکاتی در کشور چین به سر می‌برند و روز یکم ژوئن در دیدار دوستانه مقابل تیم ملی چین، یک بر صفر تن به شکست دادند. این بازی پس از برتری ۵ بر صفر برابر اندونزی، دومین دیدار رسمی تیم ایران با هدایت سرمربی جدید افشین قطبی بود.

افشین قطبی با اشاره به فعالیت چندین ساله‌ی خود در سمت کمک مربی تیم ملی کره‌ی جنوبی و همچنین اقامت خود در دوبی، معتقد است که شناخت کافی به شیوه‌ی فوتبال کره‌ی شمالی، کره‌ی جنوبی و امارات متحده عربی را دارد و کلید موفقیت ایران را به بازیکنان خود منتقل خواهد کرد. پس از بازی مقابل امارات متحده عربی در روز ۱۰ ژوئن، کره‌ی جنوبی آخرین حریف گروهی ایران در روز ۱۷ ژوئن است.

ناصر ابراهیمی، مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران که سابقه‌ی چهار بازی بدون شکست مقابل کره‌ی شمالی را دارد، در گفت و گو با بخش فارسی دویچه وله توصیه می کند که مقابل این حریف، اجرای بازی با حوصله با حفظ توپ و دقت در ارسال پاس‌ها، فوق العاده تأثیرگذار خواهد بود. وی همچنین معتقد است که کره‌ای ها در صورت دریافت گل در دقایق نخست، "متلاشی" خواهند شد.

منبع : http://www.dw-world.com/dw/article/0,,4299045,00.html

600 ميليون در حساب دايي
فدراسيون فوتبال يك ميليون دلار به كادر سابق تيم ملي پرداخت

2047_news.jpg

سايت گل ـ علي دايي از هر چيز كه بگذرد، از حق و حقوق‌اش نمي‌گذرد. بهترين گلزن ملي تاريخ فوتبال جهان كه در زمستان سال گذشته به نحو عجيبي سرمربي تيم ملي شد، بعد از چند ماه سرانجام قراداد خود را با فدراسيون فوتبال تسويه كرد. دايي براي يك سال كار در تيم ملي مبلغ 600 ميليون تومان پول دريافت كرده است كه حدود 600 هزار دلار مي‌شود كه البته براي دايي رقم خيلي بالايي نيست چرا كه او دو سال پيش در سايپا بيش از 500 ميليون تومان پول گرفته است.

اما نكته مهم هزينه كادر اوست كه طبق موازين جهاني بخشي از هزينه سرمربي است. طبق اين گزارش اريش روته مولر دستيار علي دايي كه در 3 ماه پاياني سال به او پيوست 300 ميليون تومان پول گرفته كه رقم بالايي براي اين مربي آلماني است كه حالا به استقلال رفته است.

در عين حال دستمزد بهزاد غلامپور مربي دروازه‌بان‌هاي تيم ملي هم 90 ميليون تومان بوده كه كمي تعجب برانگيز است. اما در اين فهرست يك مورد عجيب هم وجود دارد. تنها مربي‌اي كه به نظر سرش بي‌كلاه مانده. هومن افاضلي دستيار علي دايي كه در روزهاي غيبت روته مولر، نفر اول در ميان كمك‌ها بود فقط 20 ميليون تومان پول گرفته كه واقعا براي او و كارش در تيم ملي مبلغ چنداني نيست. اما وقتي اين ارقام را با هم جمع مي‌زنيم به رقم 1 ميليارد و 10 ميليون تومان مي‌رسيم كه دقيقاً‌ يك ميليون دلار مي‌شود.

با اين وصف، كارشناسان بايد بنشينند و حساب كنند كه آيا اين رقم براي يك سال گذشته كه با شكست به پايان رسيد، مي‌ارزيده يا نه.

منبع : http://www.goal.com/iran

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با شرایطی که تیم ملی ایران داره بد نیست خبر زیر در این تاپیک قرار بگیره:

همزمان با جلسات کنگره فیفا در "باهاماس"
قرعه کشی پلی آف جام جهانی در آسیا انجام شد

بنابر برنامه مسابقات که از ابتدا اعلام شده بود تیم های سوم گروه های A و B در دو بازی رفت برگشت با هم دیدار می کنند و برنده این بازی به مصاف نیوزلند قهرمان اقیانوسیه می رود تا در نهایت تیم پیروز به آفریقای جنوبی برسد

ایلنا : قرعه کشی بازی های پلی آف انتخابی جام جهانی 2010 در منطقه آسیا همزمان با جلسات کنگره فیفا در "باهاماس" انجام شد.
به گزارش ایلنا ، بنابر برنامه مسابقات که از ابتدا اعلام شده بود تیم های سوم گروه های A و B در دو بازی رفت برگشت با هم دیدار می کنند و برنده این بازی به مصاف نیوزلند قهرمان اقیانوسیه می رود تا در نهایت تیم پیروزی به آفریقای جنوبی برسد.
1) برنامه بازیهای پلی آف آسیا
5 سپتامبر 2009 - 14 شهریور: تیم سوم گروه A - تیم سوم گروه B
9 سپتامبر2009 - 18 شهریور : تیم سوم گروه B - تیم سوم گروه A
2) پلی آف آسیا / آقیانوسیه
10 اکتبر 2009 – 18 مهر : نماینده آسیا - نیوزلند
14 نوامبر2009 - 22مهر : نیوزلند – نماینده آسیا

منبع: ایلنا

ادیت: خوب اینجا یک خوش شانسی هم آوردیم که اگر تیم سوم بشیم در مقابله با تیم سوم گروه مقابل ،بازی برگشت در زمین ما برگزار خواهد شد. ولی در صورت پیروزی ، مقابل نیوزلند قضیه برعکس خواهد بود.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا