• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با خاطرات فوتبال

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
تو این تاپیک سعی دارم مطالب جالب و خاطره انگیز( البته ممکنه فقط برای خودم خاطره انگیز باشه:lol: ) فوتبال جهان رو ارائه بدم
من خودم به شخصه از بازیهای 1982 به اینطرف خاطره دارم و خیلی از نامها برام خاطره انگیز و بعضی هاشون در حد اسطوره دوست داشتنی هستند .

مطالبی که در این تاپیک ارائه میشه شامل مواردی از قبیل
حام های جهانی فوتبال
جام های ملتها که فعلا اروپا مد نظرم هست شاید از جامهای آسیایی هم اگه بتونم مطلب بزارم
آشنایی با بازیکنان بزرگ دنیای فوتبال ( در این قسمت ققط بازیکن هایی رو معرفی می کنم که خودم ازشون خاطره ای داشته باشم یا حداقل نامشون برام آشنا باشه) و اینکه بعد از خداحافظی با دنیای توپ گرد چه کردند و الان کجا هستند

فعلا همین ها باشه تا ببنم چی پیش میاد

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ااین انتخاب ها در یک سایت خارجی انجام شده بودند که بعضی از اونا من خودم هم به یاد دارم و بعضی هاشون هم خیلی قدیمی هستند برای من یکی که خیلی جالب بود امیدوارم دوستان هم خوششون بیاد

10 لحظه برتر در تاریخ جام های جهانی
1- Geoff Hurst 1966 : آیا این توپ از خط عبور کرد؟
هیچ گلی در تاریخ فوتبال اینقدر جنجالی وبخث برانگیز نبوده در وقت های اضافی و در حالیکه آلمان غربی و انگلستان ( میزبان) 2-2 مساوی به کارشون ادامه میدادند هورست توپی رو در محوطه جریمه دریافت کرد و پس از چرخیدن به سمت دروازه شوت کرد که توپ به تیر دروازه برخودر کرده و سپس بر روی خط فرود اومد داور پس از مشورت با کمکش این توپ رو گل اعلام کرد و به لطف این گل انگلستان از آلمان غربی پیش افتاد این گل در دقیقه 101 به ثمر رسید و جف هورست یک بار دیگه و در دقیقه 120 ام گلزنی کرد تا این فینال حنجالی رو انگلستان 4-2 ببره و برای اولین و آخرین بار قهرمان جام جهانی بشه

اینم صحنه این گل جنجالی قضاوت اینکه واقعا این توپ گل شده بود یا نه بعهده خودتون میتونید مثل کارشناسان نود بگید که از این زاویه تنها کسی که میتونه اظهار نظر کنه کمک داور مسابقه هست
superrisa.gif

2qst1nb.jpg

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اما آمار کامل این بازی جنجالی
گلها
12' 0-1 Helmut Haller ابتدا آلمانها با این گل پیش افتادند
18' 1-1 Geoff Hurst (assist - Bobby Moore) جف هورست ( که انگار بدجوری رو فرم بوده دو بار و با پاس های بابی مور و مارتین پیترز گلزنی میکنه تا انگلستان 2-1 جلو بیفته)
78' 2-1 Martin Peters
90' 2-2 Wolfgang Weber اما آلمانهای سخت کوش و ضد حال زن در دقیقه 90 ام بازی رو مساوی می کنند ( معلوم آلمانها در این زمینه ید طولایی دارند)
101' 3-2 Geoff Hurst (assist - Alan Ball) بازهم جف و اون گل جنجالی
120' 4-2 Geoff Hurst (assist - Bobby Moore) و بازهم جف
انگلستان 4- 2 آلمان غربی

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اما داور بازی Gottfried Dienst از سویس به همراه دو کمک از جک و اسلواکی و شوروی بودند
بلوک شرقی ها معلومه دل پری از آلمانها داشتند حتی در سال 1966

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
2- دست خدا "Hand of God"
Diego Maradona 1986
کمتر کسی هست که این صحنه رو بخاطر نداشته باشه یا از طریق تصاویر تلویزیونی ندیده باشه
مارادونا پس از دریبل کردن 3-4 بازیکن انگلیس یک یک دو انجام میده و توپ روی دروازه سانتر میشه دیه گو و پیتر شیلتون به هوا می پرند و مارادونا با زیرکی توپ رو با دست به درون دروازه میفرسته ابتدا به نظر میرسید که یک گل زیبا به ثمر رسیده ولی تصاویر آهسته خلاف این امر رو ثابت کردند بهرحال مارادونا بدجوری به انگلیسی های با نفود و ایتالیایی های مافیایی ( 1990) ضد حال زد و بعدها دشمنی بین او و فیفا کاملا مشهود بود شاید همین گل پایه گذار سیر قهقرایی مارادونا شد که تا به امروز ادامه داره هرچند که مارادونا خودش هم به اندازه کافی مشکلات شخصیتی داشت که بشه به راحتی نابودش کرد

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اما داور این بازی جنجالی که بود
آقایAli Bennaceur از کشور تونس عجیبه که فیفا برای یه همچین بازی حساسی چنین داوری رو انتخاب کرده بوده
و کمک هاش از بلغارستان و کاستاریکا !!! واقعا تیم داوری ضعیفی بودند خیلی عجیبه

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
این بازی یکی از تلخترین خاطره های من از فوتبال هست چون در اون سال پس از حذف ایتالیا من به شدت طرفدار انگلستان بودم ( کلا من بعد از ایتالیا طرفدار انکلستان هستم) و انصافا هم انگلستان اون سال و دوره بعد یعنی 1990 خیلی زیبا و خوب بازی میکرد ولی این گل مسخره باعث حذف تیم محبوب من شد و بازیکنی چون گری لینه کر که اون زمان از جمله بازیکن های مورد علاقه من بود
اون موقع لینه کر در اورتون بازی می کرد که فکر کنم حتی قهرمان انگلستان شدند و کلا در اون مقطع اورتون تیم خیلی خوب بود و در همون دوران بود که من طرفدار هر دو تیم بندر لیورپول یعنی اورتون و لیورپول شده بودم

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
با همه اینا یادش بخیر 1986 عجب جام جهانی بود

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
خب بقیه اش باشه برای بعد در ادامه این 10 لحظه به موارد جالبی خواهیم رسید

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ایول رابی خیلی خوبه.ادامه بده.البته هنوز نخوندم.
من الان برم ببینیم چی نوشتی...

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اینم عکسی از گل مارادونا موسوم به Hand Of God - دست خدا -

touch.jpg

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اینم یک عکس دیگه از نمایی تازه تر
00000290.gif

Hand_of_god.jpg

عجیبه که نه داور و نه کمک هاش این صحنه رو ندیدن حتی داورهای خودمون هم چنین اشتباهاتی مرتکب نمیشند
تصورش رو بکنید اگه اکبر میثاقیان یا علی دایی اون موقع مربی مثلا انگلستان بودند در زمان زدن گل و بعد از بازی چه بساطی به پا می کردند
asdcattivo.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حالا بحث صحته گلهای تاریخی هستش یه صحنه خیلی تاریخی دیگه.. سقوط میلان:
teteboli.jpg

این گل زده و شد و دوران طلایی فوتبال واسه نه فقط میلان بلکه اروپا تموم شد.. از این گل به بعد فوتبال شد امیخته ای از مافیا و باند بازی و ثروت طلبی.. نمونه هاشم مارادونا تو 94 و و حتی همین گل کذایی..

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
عحب عکس خاطره انگیزی یادمه شبی که بازی قرار بود پخش بشه ( البته از تلویزیون کشورهای همسایه ) برق خونمون رفت برادرم هم که یک میلانی دو آتشه بود چقدر حرص خورد اون شب بعدش هم که میلان بازی رو باخت

یادش بخیر رودی فولر عجب بازیکنی بود با اون موهای فر و سبیلی که هرگز تراشیده نشد
اون سیاهه هم که گل رو زد اگه اشتباه نکنم باسیل بولی بود ( مطمئن نیستم )
فرانکو بازه سی هم که کاملا مشخصه ضمن اینکه با گرفتن پیراهن بازیکن حریف داره خطا می کنه اونی هم که بالاتر از باره سی پریده و سرش پایینه که همه میشناسند جناب فرانک رایکارد هستند
ولی اون شماره 5 ای که پشت به تصویر هست رو نمیتونم تشخیص بدم
ا
حالا منظور شما از اینکه بعد از این گل فوتبال به باند بازی و تبانی تبدیل شد رو درست متوجه نمیشم بخاطر رسوایی های مارسی می گید یا چون میلان باخت دست به کار تبانی و باند بازی شد

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
تو خونه ما خیلی جو جالبی بود هر تیمی که برادرم طرفدارش بود من ازش متنفر بودم
مثلا تو ایتالیا اون میلانی بود من طرفدار یووه و بیزار از میلان اون سالها که میلان همه جامهای اروپایی رو درو می کرد وقتی به مارسی باخت خیلی به من یکی حال داد
توی هلند برادرم آزاکسی بود من آیندهون و به شدت از آزاکس بدم میومد بدبختی همیشه تیمهای برادرم تو یه مقاطعی شکست ناپذیر میشدند و حسابی لج من در میومد

در اسپانیا من طرفدار بارسا و اون رئالی دو آتشه

یکسری تیمهای دیگه هم بودند که من هنوز هم نمیدونم چرا از قدیم طرفدارشون شدم هنوز هم که هنوزه اخبارشون رو دنبال می کنم مثل گلاسکو رنجرز و هارتس در اسکاتلند - فرانکفورت و هامبورگ در آلمان - اورتون در انگلستان - اتلتیکو مادرید در اسپانیا - اندرلشت در بلژیک - نانت در فرانسه -و امثال اینا

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عحب عکس خاطره انگیزی یادمه شبی که بازی قرار بود پخش بشه ( البته از تلویزیون کشورهای همسایه ) برق خونمون رفت برادرم هم که یک میلانی دو آتشه بود چقدر حرص خورد اون شب بعدش هم که میلان بازی رو باخت

یادش بخیر رودی فولر عجب بازیکنی بود با اون موهای فر و سبیلی که هرگز تراشیده نشد
اون سیاهه هم که گل رو زد اگه اشتباه نکنم باسیل بولی بود ( مطمئن نیستم )
فرانکو بازه سی هم که کاملا مشخصه ضمن اینکه با گرفتن پیراهن بازیکن حریف داره خطا می کنه اونی هم که بالاتر از باره سی پریده و سرش پایینه که همه میشناسند جناب فرانک رایکارد هستند
ولی اون شماره 5 ای که پشت به تصویر هست رو نمیتونم تشخیص بدم
ا
حالا منظور شما از اینکه بعد از این گل فوتبال به باند بازی و تبانی تبدیل شد رو درست متوجه نمیشم بخاطر رسوایی های مارسی می گید یا چون میلان باخت دست به کار تبانی و باند بازی شد

البته منظورم از فوتبال ناسالم بعد از این گل کلی بود..هم رسوایی مارسی..سال بعدش ماردونا..بعدش بحران دوپینگ بزرگان...بعدش قضیه اتلتیکو مادرید.. بعد یوونتوس و همینطور الی اخر...

درست بعد از این کل قراردادهای انچنانی برای ساختن تیمهای با فوق ستاره ها شروع شد.. دیگه از این گل به بعد کسی استوا بخارست و بنفیکا و ستاره سرخی تو اروپا ندید.. دیگه فوتبال شرق اروپا پیشرفتی تو فوتبال سرمایه داری غرب نشون نداد..

اون سیاهه هم باسیله بولی بود که 100% درسته..:D 5 هم که باید کاستاکورتا باشه..

روبروی کاستاکورتا یکی با استوک سفید واستاده..اونو بگین کیه دیگه خدایش مشخصه فوتبال رو خوردین..:D

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
آره راست میگید فوتبال بعد ازاون زیبایی ها و سلامتش رو از دست داد
یادش بخیر استوا بخارست هم عجب تیمی بود هنوز اون صحنه بعد از ضربه پنالتی آخر که دورازه بانشون از فرط خوشحالی فریاد میزد تو ذهنمه با یک لباس خاکسنری رنگ چسبون
خیلی تیمها بودند اون زمان که دیگه الان نیست و نابود شدن کل فوتبال اروپا شده 5-6 تیم بزرگ که با پولشون همه کار می کنند
تیم هایی مثل آیندهوون - بنفیکا - اندرلشت - میشه لن ( بلژیک) - سمپدوریا - ستاره سرخ - و تقریبا همه تیمهای آلمانی که هنوز مثل سایر کشورها دچار این پول زدگی افراطی و انباشت ستاره ها نشدن
کلا این قانون بوسمن لعتنی فوتبال باشگاهی اروپا رو نابود کرد یه زمانی هر تیم فقط سه بازیکن میتونست داشته باشه که اونم با قوانین جدید بعد از شکل گیری اتحادیه اروپا از بین رفت و فقط باززیکنان خارج از اتحادیه محدودیت داشتند که تازه گی اون رو هم با گرفتن پاسپورت یک کشور اروپایی برای بازیکن حل کردند

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
راستی اون سرکاری آخر هم خیلی باحال بود من باش که رفتم صفحه قبل ببینم کیه دیدم فقط همون استوک سفید پیداست و لاغیر
laugh.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستی اون سرکاری آخر هم خیلی باحال بود من باش که رفتم صفحه قبل ببینم کیه دیدم فقط همون استوک سفید پیداست و لاغیر
laugh.gif

خوب.البته فقط 2 تا بازیکن میتونه باشه..یا تاسوتی یا پاپن یا البرتینی.. این که شد 3 تا..:happy::lol:

بالا