• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با سایت کپی کار چیکار میشه کرد؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام دوستان
یک سایتی 24 ساعته داره مطالب سایت من رو که تماما اختصاصی و با زحمت ارسال شدن رو کپی می کنه.
وقتی مطالبم رو تو گوگل می گردم این سایت هم درست زیر لینک سایت من میاد! :eek:
به نظرتون برای مقابله با این سایت چیکار میشه کرد؟ گفتم برم بهش تذکری چیزی بدم ولی خب اینطور افراد معمولا هیچی حالیشون نمیشه. :hmm:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
یه حرکتی بود که به گوگل معرفیش میکردی سایت کپی کارو حذف میکرد.دقیق نمیدونم راهش چطوریه

Sent from my GT-I8190

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
همه این راه ها رو برو تذکر هم بده! ضرر داره مگه؟!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
مدارا عزیزم:D

توی قسمت آر اس است تبلیغات بذار:D
از آر اس اس نمیگیره. طرف خودش میاد تو سایت کامل کپی می کنه. لینک های موجود در متن رو هم بر میداره. به متنی هم که زیر پست ها واسه رعایت حق نشر گذاشتم بی توجهه.
شما اگه یکی بیاد نتیجه تلاشت رو مفت برای خودش برداره باهاش مدارا می کنی؟ عصبانی نمیشی؟ اینطوری می خندی؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
ادرسش چیه؟عکس ها واتر مارک دارن؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
از آر اس اس نمیگیره. طرف خودش میاد تو سایت کامل کپی می کنه. لینک های موجود در متن رو هم بر میداره. به متنی هم که زیر پست ها واسه رعایت حق نشر گذاشتم بی توجهه.
شما اگه یکی بیاد نتیجه تلاشت رو مفت برای خودش برداره باهاش مدارا می کنی؟ عصبانی نمیشی؟ اینطوری می خندی؟

عزیزم اینجا که قانون کپی رایت نداریم . دیگه هرکی و وجدانش.

کد غیر قابل کپی شدن مطلب رو بذار.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
طرف کل سایتش کپیه!از اسم دامنه بگیر تا قالب و سبک و مطالب!! به نظرت همچین آدمی تذکر حالیش میشه؟!

آخه برای خودم پیش اومد!
دیدم مطلبم توی N تا سایت داره کپی میشه! به همشون گفتم لطفا لینک پائینش بذارید یا کلا بردارید.
2 تا شون لینک گذاشتن
چنتاشون کپی نکردن دیگه
یکیشون گفت کار نویسندم بود من خبر نداشتم و ادامه نداد!
بقیشون هم به کارشون همچنان ادامه میدن! :D
همین امروز داشتم فکر میکردم اگر کپی رایت تو هر کشوری اجرا بشه چه پیشرفت هایی که نمیکنن.
چون دیگه کسی نمیترسه ایده ای که اجرا کرده به سرعت نور! کپی بشه. مخصوصا تو نت!

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
عزیزم اینجا که قانون کپی رایت نداریم . دیگه هرکی و وجدانش.

کد غیر قابل کپی شدن مطلب رو بذار.

آخه اونی که کپی میکنه که با این کدا جلوش رو نمیشه گرفت!
هر روز هم به تعداد کپی کننده ها اضافه میشه! ما هم ( دور از جون بقیه وبمسترا ! )در نقش آمریکا! (هیچ غلطی نمیتونیم بکنیم!)
ولی باز هم تولید محتوا کار خودشو میکنه چون باعث میشه بازدید کننده های وفادار پیدا کنی که هر روز بهت سر بزنن.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
آخه اونی که کپی میکنه که با این کدا جلوش رو نمیشه گرفت!
هر روز هم به تعداد کپی کننده ها اضافه میشه! ما هم ( دور از جون بقیه وبمسترا ! )در نقش آمریکا! (هیچ غلطی نمیتونیم بکنیم!)
ولی باز هم تولید محتوا کار خودشو میکنه چون باعث میشه بازدید کننده های وفادار پیدا کنی که هر روز بهت سر بزنن.
کسی بخواد کپی کنه کپی می کنه جلوش رو نمیشه گرفت حتی با کد قفل کردن انتخاب متن و راست کلیک! فقط یکم به زحمت می افته. فقط یکم! مثل این مشتری تازه ما
خیلی زور داره واقعا! انگار دزد بزنه خونت

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کسی بخواد کپی کنه کپی می کنه جلوش رو نمیشه گرفت حتی با کد قفل کردن انتخاب متن و راست کلیک! فقط یکم به زحمت می افته. فقط یکم!

آره میدونم خودم هم از عاشقان جان بر کف کپی پیست هستم:D

در کل دوستان درست میگند باهاش صحبت کن و شما به کارت ادامه بده نترس شما برنده هستی. مهم مطلبته که یه چیز نو و ایده آل باشه مخاطبینت همیشه به سایتت سر میزنند. یا اگر بشه که نظر بدی تو هم برو تو قسمت نظرات بنویس آیا میدناستید که این مطلب اولین بار در سایت ما به معرض نمایش گذاشته شد:D

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
آخه برای خودم پیش اومد!
دیدم مطلبم توی N تا سایت داره کپی میشه! به همشون گفتم لطفا لینک پائینش بذارید یا کلا بردارید.
2 تا شون لینک گذاشتن
چنتاشون کپی نکردن دیگه
یکیشون گفت کار نویسندم بود من خبر نداشتم و ادامه نداد!
بقیشون هم به کارشون همچنان ادامه میدن! :D
همین امروز داشتم فکر میکردم اگر کپی رایت تو هر کشوری اجرا بشه چه پیشرفت هایی که نمیکنن.
چون دیگه کسی نمیترسه ایده ای که اجرا کرده به سرعت نور! کپی بشه. مخصوصا تو نت!
آخه من زیر تمام پست ها سه خط توضیح حق نشر اضافه کردم و نوشتم که اگر کپی می کنید در صورتی که لینک ما رو به عنوان منبع اضافه کنید این کار (کپی) مورد رضایت ماست و در غیر این صورت این کار شرعا و قانونا حرامه. کور که نیست دیده دیگه!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ادرسش چیه؟عکس ها واتر مارک دارن؟
شرمنده به دلیل مساءل شخصی آدرس نمی تونم بزارم.. عکس ها خیلی مهم نیست چون هر پست فقط یه عکس داره که اون رو هم خیلی راحت میشه گیر آورد. مهم متن پست هاست که با هزار زور ترجمه می کنیم!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان در این مورد میشه به پلیس فتا شکایت کرد؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
شرمنده به دلیل مساءل شخصی آدرس نمی تونم بزارم.. عکس ها خیلی مهم نیست چون هر پست فقط یه عکس داره که اون رو هم خیلی راحت میشه گیر آورد. مهم متن پست هاست که با هزار زور ترجمه می کنیم!
شما یبار تست کن به صورت بیرنگ چندجا توی متن اسم سایتتو بنویس ( اینجوری) مثلا ببین طرف متوجه میشه یا نه

شکایت هم که برای هک و دزدی رسیدگی نمیکنن برای کپی که عمرا:D

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
واقعا؟بیشتر توضیح میدی؟

گوگل یه سیستمی داره که اگه دو یا چند سایت پست های یکسانی داشته باشند اون سایتی که زودتر مطلبش ایندکس شده باشه رو در رتبه بالاتری قرار میده.

بالا