• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با سکه هام چکار کنم؟

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
سلام
من 5 تمام و 19 نیم 142 ربع دارم
که از دو سال پیش نم نم خریدم
الان با این وضعیتی که باهاش مواجه ایم من حساب کردم نزدیک 50 تومنی میشه
و من میتونم با فروش این سکه ها یه آپارتمان وام دار رو خریداری کنم
به نظرتون چکار کنم صبر کنم یا برم سکه ها رو بفروشم و خونه بگیرم؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
فکر نکنم الان کسی سکه بخره از شما! اگه میخره سریع بفروش!

چون بالاخره سکه میاد پایین! فقط دیر و زود داره.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
شاید بفروشی بهتر باشه . چون احتمالا نوبت بعدی خونه هست.

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
خيلي هم مطمئن نباش كه كسي از شما سكه بخره

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام دوست عزیز غصه نخریدنش رو نخور به راحتی ازت می خرن مخصوصا اگر یه احتمال کوچیک هم بدن که بالاتر بره

منم مثل شما فکر کردم و با یه مقدار سکه ای که داشتم یه آپارتمان وام دار خریدم

البته من هفته پیش فروختم به راحتی ازم خریدند ولی خب حدود 5 تومان پایین تر از قیمتی که انتظار داشتم.

دوستان بیان و مشورت بدن هنوزم نمی دونم کار خوبی کردم یا نه که پولمون رو از سکه به آپارتمان تبدیل کنیم یا نه؟

minkooch

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز غصه نخریدنش رو نخور به راحتی ازت می خرن مخصوصا اگر یه احتمال کوچیک هم بدن که بالاتر بره

منم مثل شما فکر کردم و با یه مقدار سکه ای که داشتم یه آپارتمان وام دار خریدم

البته من هفته پیش فروختم به راحتی ازم خریدند ولی خب حدود 5 تومان پایین تر از قیمتی که انتظار داشتم.

دوستان بیان و مشورت بدن هنوزم نمی دونم کار خوبی کردم یا نه که پولمون رو از سکه به آپارتمان تبدیل کنیم یا نه؟

خیالت راحت کار خوبی کردی. اونور سال متوجه میشی :)

tukanet

Registered User
لایک‌ها
21
با این وضعیت بازار نمیشه تصمیمی گرفت که 100% درست باشه

ولی کم کم شایعاتی به گوش میرسه که قیمت مسکن و زمین قرار افزایش داشته باشه

البته اگر توجه کنید وام ساخت مسکن هم 40 میلیون شد و همیشه بعد از افزایش وام مسکن ، قیمت مسکن هم بالا میره

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قیمت کل خونه‌هایی که تو یه شهر هست رو جمع بزنی حداقل 30-20 برابر نقدینگی موجود در اون شهر هست .. در شرایط بحرانی سرمایه‌گذاری روی مسکن و ... اشتباهه چون فرض کن که جنگ شد .. دیگه کی تو مثلا شمال تهران خونه متری 20 میلیونی میخره ؟ چون همه فکر در رفتن هستند . یه بار قیمت ها افت وحشتناک میکنه .. ولی هرجای دنیا که بری طلا و دلار ارزش داره .. مخصوصا طلا .. ( گرچه که اگر قیمت طلا رو به بازار جهانی حساب کنیم معادل 50 میلیون نمیشه و ممکنه ضرر هم کرده باشی ولی خوب چون قیمت طلا با دلار محاسبه میشه پس شما الان سود کردی )

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
قیمت کل خونه‌هایی که تو یه شهر هست رو جمع بزنی حداقل 30-20 برابر نقدینگی موجود در اون شهر هست .. در شرایط بحرانی سرمایه‌گذاری روی مسکن و ... اشتباهه چون فرض کن که جنگ شد .. دیگه کی تو مثلا شمال تهران خونه متری 20 میلیونی میخره ؟ چون همه فکر در رفتن هستند . یه بار قیمت ها افت وحشتناک میکنه .. ولی هرجای دنیا که بری طلا و دلار ارزش داره .. مخصوصا طلا .. ( گرچه که اگر قیمت طلا رو به بازار جهانی حساب کنیم معادل 50 میلیون نمیشه و ممکنه ضرر هم کرده باشی ولی خوب چون قیمت طلا با دلار محاسبه میشه پس شما الان سود کردی )

الانشم همه میخوان در رن!!!

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
اگر تحریم ها اجرا بشه ممکنه تو سر خونه بخوره. ولی دلار بالا میره سکه الان 200 تومن حباب داره بفروشین تبدیل به دلارش بکنین. دلار ممکنه به زودی به 3000 هم برسه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

P@rsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای فروش سکه الان خیلی کم میخرن مغازه ها میگن ما خرید نداریم.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مثل اینکه از جونت سیر شدی. حمل و نقل دلار الان مثل مواد مخدره. تا چندروز دیگه هم سکه میشه مثل دلار

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
الان بفروشش سودش خوبه امکان داره بازم بالاتر بره اما اونوقت خریدار نداره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مثل اینکه از جونت سیر شدی. حمل و نقل دلار الان مثل مواد مخدره. تا چندروز دیگه هم سکه میشه مثل دلار

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

سکه نمیشه مثه دلار برادر :دی سکه مسکوک هست عزیز دل برادر . در ضمن اگه واسه یه همچین بامبولی در بیارن 10% میره روش :دی

البته تا 1 سال آینده همین کارت ملی واسه همه ما میشه موضل . حالا ببین من کی گفتم :دی .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سکه نمیشه مثه دلار برادر :دی سکه مسکوک هست عزیز دل برادر . در ضمن اگه واسه یه همچین بامبولی در بیارن 10% میره روش :دی

البته تا 1 سال آینده همین کارت ملی واسه همه ما میشه موضل . حالا ببین من کی گفتم :دی .

اتفاقا همین حرف رو در مورد دلار هم شنیدم. حالا صبر کن تا خفته دیگه اگر سکه شد 1.5 اونوقت میشه بدتر از دلار.

بالا