از کجا معلوم شما چنین سرمایه و دفتری داری ؟
راه اندازی رستوران پیتزا خاشخاشی :blush:
مسله اینه که کارای دفتري سرمايه نميخواد
دفترو بفروش پولشو بذار رو این صد تومن كه دستت بازتر شه بعد يه كار را بنداز
البته با توجه به شرایط کلی من چند پیشنهاد براتون دارم مختص شهر تهران اول اینکه تو هتران سه چیز بیشترین سود داره اول خوراک دوم پوشاک و سوم اموزش که کار اول باید زرنگی بیشتری خرج بدین و در کل سودش خوبه که بین خوراک به نظرم ویتامینه و بستنی فروشی سودش بیشتر و گرفتاریش کمتر که میتونید نصق سال ویتامینه شه نصف سال ساندویجی و پیتزا در مورد دومی با اینکه سودش خوبه ولی نسبتا سختیه واقعا باید بچه کف بازار باشین تا بتونید سود کنید و معمولا با نون حلال یکم رابطه عکس داره اما اموزش که خودمم دنبالشم واگه سرمایه داشتم به صورت حرفه ای ادامه میدادم البته بیشتر این کارا باید در مناطق شلوغ مثه امام حسین -انتقلاب یا ترمینال ها و ولیعصر و... انجام شه در مورد اموزش شما میتونه یه موسسه اموزشی بزنی و به کل تهران مدرس ارسال کنی که سودش واقعا عالی بر میگرده به تبلیغات و اساتید مورد استقاده متاسفانه تو ایران بیشتر دانش اموزان و دانشجویان خنگک تشریف دارن و دوس دار یکی لقمه رو بزاره تو دهنشون که کار اموزشی به خاطر تعداد زیاد دانشجو و دانش اموزش به نظرم بهتره و دغدغه کمتر و مصالح کمتری میخواد از ابتدایی تا دکتری هم قابل پوششه و راحت میتونید با تبلیغات عالی در سه شهر شلوغ تهران-کرج و اصفهان شعبه داشته باشین و اما توصیه که من بهتون میکنم اینکه همه سرمایتون رو تو یه جا نذارید و پخشش کنید بخشی تو قسمت خوراک و بخشی تو قسمت اموزش یه کار دیگه هم که جدیدا مد شده تاسیس یه شرکت کار گذاریه که با توجه به جمعیت بیکاران و یه طرف رابطه خوب با شرکت ها در اینده هم سعی میکنم کارهای جدید پیشنهاد بدم بهتون البته ربطی به شیرینی که میخواین بدین نداره بیشتر دوس دارم اونایی که میتونن پیشرفت کنن ماهم دستی داشته باشیم
اگه دنبال سود هستین که به نظرم باید از فکر دفتر اداری بیاد بیرون چون بیشتر دفاتر اداری فک کنم تو بحث حسابداری از اونجایی که کل فامیل و خونواده ما حسابدار هستن پیشنهاد میکنم به فکرش نباشید بهتره به اموزش و دفاتر کارگزاری هم فکر داشته باشید موفق باشید
دوسته عزیز فقط یه سوال چجوری میشه فهمید چه شرکت هایی و کارخاونه هایی چه استخدام هاایی دارن؟دوستی عزیز یکی از پیشنهاد بنده هم دفتر کارگزاری بود همین که دانشجو های تازه فارغ التحصیل به شرکت ها و کارخونه ها معرفی کنن و بخشی از مبلغ قرارداد به کارگزار برسه که میتونه زاحت بیشتر از 4 5 میلیون در ماه دربیاره من خودم دفتر تو انقلاب میشناسم راحت 7 8 میلیون درمیاره که میتونه این دفتر برای حسابداری باشه و یا کلی تر برای همه رشته ها باشه منظور من هم این بود نه دفتر حسابداری بنده خودمم دستی در حسابداری دارم و گهگاهی کار حسابداری انجام میدم و با توجه به رشد شرکت ها و کارخونه ها به نظرم همسرتون کار مناسبی انتخاب کردن امیدوارم شما و همسرتون به سود مناسبتون برسید