برگزیده های پرشین تولز

با صدمیلیون پول و یه دفتر تو مرکز شهر چه کاری راه بندازم؟

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
با صدمیلیون پول و یه دفتر تو مرکز شهر چه کاری راه بندازم که بهترین بازدهی و بیشترین سود رو داشته باشه؟؟

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
12 ساله تو بازار آزادم
اگر (( خودت )) ایده متفاوت نداری .. پولو به چوخ نده .. بزا بانک سودشو بخور

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
این نوع سوالات خیلی زیاد شده جالبه اونی که سرمایه نداره خیلی ایده داره و اونی که سرمایه داره لنگه ایده اس بستگی به شرایط خودتون و محل زندگیتون داره و بازار اول باید توانایی خودتون بسنجین بعد سرمایه گذاری کنید ولی به صورت کلی چن کار هست که سود اوره اول ملک و بساز بفروشه که میتونید یه واحد حالا هرجا که اگه تهران هستین به نظرم کرج بگیرین بدین اجاره که به نظرم عالیه یا خودتون شروع کنید تو یه جای خوب ساختومن بسازید و بفروشید کلا اگه ادم کاربلدی باشید شک نکنید که تو ایران فقط بساز بفروشی و ملک و زمین و... اینا سود های کلانی داره و اینده داره البته بستگی به شرایط و توانایی های شما داره و اما اگه تهران هستید به نظرم سمت خوراک و پوشاک برید که این دو تو تهران چه بی پول چه پولدارش طزرفدار داره که اونم بر میگرده به توانایی و تخصص شما کلا قبل از هر کاری تحقیق کامل کنید و برای بار اول فکر کنید اگه این سرمایه از دست بدم چی کار میتونم بکنم اینی که فکر کنید 100 میلیون دارید میتونه بشه 150 میلیون به نظرم درست نیست باید یه فکر دومم داشته باشید که تو اون ضررتونم مقایسه کنید نمیخوام سرتون به درد بیارم ولی یه نصیحت کلی بهتون میکنم مثه ژاپنی ها 11 ماه فکر کنید 1 ماه عملی در ادامه سعی کنید بیشتر در مورد شرایطتون صحبت کنید

angrybirds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از کجا معلوم شما چنین سرمایه و دفتری داری ؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,540
مسله اینه که کارای دفتري سرمايه نميخواد

دفترو بفروش پولشو بذار رو این صد تومن كه دستت بازتر شه بعد يه كار را بنداز

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
به بهترین پیشنهاد و بهترین مشاوره هدیه خوبی خواهم داد :)

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
از اول میگفتی خوب شرایط خودت و تواناییتو بگو و اینکه پولتون نقد و کامله دوست دارین سودتون چقدر باشه کارتون به چه صورت باشه شاید یه ایده هایی از نظر ما کامل باشه ولی از نظر شما خیر لطف کنید بیشتر توضیح بدین

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
البته با توجه به شرایط کلی من چند پیشنهاد براتون دارم مختص شهر تهران اول اینکه تو هتران سه چیز بیشترین سود داره اول خوراک دوم پوشاک و سوم اموزش که کار اول باید زرنگی بیشتری خرج بدین و در کل سودش خوبه که بین خوراک به نظرم ویتامینه و بستنی فروشی سودش بیشتر و گرفتاریش کمتر که میتونید نصق سال ویتامینه شه نصف سال ساندویجی و پیتزا در مورد دومی با اینکه سودش خوبه ولی نسبتا سختیه واقعا باید بچه کف بازار باشین تا بتونید سود کنید و معمولا با نون حلال یکم رابطه عکس داره اما اموزش که خودمم دنبالشم واگه سرمایه داشتم به صورت حرفه ای ادامه میدادم البته بیشتر این کارا باید در مناطق شلوغ مثه امام حسین -انتقلاب یا ترمینال ها و ولیعصر و... انجام شه در مورد اموزش شما میتونه یه موسسه اموزشی بزنی و به کل تهران مدرس ارسال کنی که سودش واقعا عالی بر میگرده به تبلیغات و اساتید مورد استقاده متاسفانه تو ایران بیشتر دانش اموزان و دانشجویان خنگک تشریف دارن و دوس دار یکی لقمه رو بزاره تو دهنشون که کار اموزشی به خاطر تعداد زیاد دانشجو و دانش اموزش به نظرم بهتره و دغدغه کمتر و مصالح کمتری میخواد از ابتدایی تا دکتری هم قابل پوششه و راحت میتونید با تبلیغات عالی در سه شهر شلوغ تهران-کرج و اصفهان شعبه داشته باشین و اما توصیه که من بهتون میکنم اینکه همه سرمایتون رو تو یه جا نذارید و پخشش کنید بخشی تو قسمت خوراک و بخشی تو قسمت اموزش یه کار دیگه هم که جدیدا مد شده تاسیس یه شرکت کار گذاریه که با توجه به جمعیت بیکاران و یه طرف رابطه خوب با شرکت ها در اینده هم سعی میکنم کارهای جدید پیشنهاد بدم بهتون البته ربطی به شیرینی که میخواین بدین نداره بیشتر دوس دارم اونایی که میتونن پیشرفت کنن ماهم دستی داشته باشیم

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
البته با توجه به شرایط کلی من چند پیشنهاد براتون دارم مختص شهر تهران اول اینکه تو هتران سه چیز بیشترین سود داره اول خوراک دوم پوشاک و سوم اموزش که کار اول باید زرنگی بیشتری خرج بدین و در کل سودش خوبه که بین خوراک به نظرم ویتامینه و بستنی فروشی سودش بیشتر و گرفتاریش کمتر که میتونید نصق سال ویتامینه شه نصف سال ساندویجی و پیتزا در مورد دومی با اینکه سودش خوبه ولی نسبتا سختیه واقعا باید بچه کف بازار باشین تا بتونید سود کنید و معمولا با نون حلال یکم رابطه عکس داره اما اموزش که خودمم دنبالشم واگه سرمایه داشتم به صورت حرفه ای ادامه میدادم البته بیشتر این کارا باید در مناطق شلوغ مثه امام حسین -انتقلاب یا ترمینال ها و ولیعصر و... انجام شه در مورد اموزش شما میتونه یه موسسه اموزشی بزنی و به کل تهران مدرس ارسال کنی که سودش واقعا عالی بر میگرده به تبلیغات و اساتید مورد استقاده متاسفانه تو ایران بیشتر دانش اموزان و دانشجویان خنگک تشریف دارن و دوس دار یکی لقمه رو بزاره تو دهنشون که کار اموزشی به خاطر تعداد زیاد دانشجو و دانش اموزش به نظرم بهتره و دغدغه کمتر و مصالح کمتری میخواد از ابتدایی تا دکتری هم قابل پوششه و راحت میتونید با تبلیغات عالی در سه شهر شلوغ تهران-کرج و اصفهان شعبه داشته باشین و اما توصیه که من بهتون میکنم اینکه همه سرمایتون رو تو یه جا نذارید و پخشش کنید بخشی تو قسمت خوراک و بخشی تو قسمت اموزش یه کار دیگه هم که جدیدا مد شده تاسیس یه شرکت کار گذاریه که با توجه به جمعیت بیکاران و یه طرف رابطه خوب با شرکت ها در اینده هم سعی میکنم کارهای جدید پیشنهاد بدم بهتون البته ربطی به شیرینی که میخواین بدین نداره بیشتر دوس دارم اونایی که میتونن پیشرفت کنن ماهم دستی داشته باشیم

ممنون دوست عزیز من گفتم دفتر اداری نه مغازه تجاری پس خوراکو پوشاک نمیشه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
اگه دنبال سود هستین که به نظرم باید از فکر دفتر اداری بیاد بیرون چون بیشتر دفاتر اداری فک کنم تو بحث حسابداری از اونجایی که کل فامیل و خونواده ما حسابدار هستن پیشنهاد میکنم به فکرش نباشید بهتره به اموزش و دفاتر کارگزاری هم فکر داشته باشید موفق باشید

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
اگه دنبال سود هستین که به نظرم باید از فکر دفتر اداری بیاد بیرون چون بیشتر دفاتر اداری فک کنم تو بحث حسابداری از اونجایی که کل فامیل و خونواده ما حسابدار هستن پیشنهاد میکنم به فکرش نباشید بهتره به اموزش و دفاتر کارگزاری هم فکر داشته باشید موفق باشید

شما مطمئنی دفتر حسابداری تو تهران سود نداره؟! من پارسال واسه خانمم که فقط 23 سال سن داشت و تا حالا چند جا با حقوق 500 600 تومنی حسابدازی کزده بود، یه دفتر اجاره کردم کار حسابداری و اعزام حسابدار و این حرفها راه انداخت، ماه اول با کسر حقوق منشی و آبدارچی و مجارخ و آگهی همشهری و همه چی خالص 1.5 تومن موند واسش، بعد 10 ماه این عدد به 2.7 میلیون ماهانه رسید!! ولی متاسفانه پدرخانمم یهو فوت کرد و حانمم مجبور شد کار رو ول کرد رفت نشست پیش مادرش که تنها نباشه، می خواد از عید دوباره این کارو شروع کنه ایشالا

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستی عزیز یکی از پیشنهاد بنده هم دفتر کارگزاری بود همین که دانشجو های تازه فارغ التحصیل به شرکت ها و کارخونه ها معرفی کنن و بخشی از مبلغ قرارداد به کارگزار برسه که میتونه زاحت بیشتر از 4 5 میلیون در ماه دربیاره من خودم دفتر تو انقلاب میشناسم راحت 7 8 میلیون درمیاره که میتونه این دفتر برای حسابداری باشه و یا کلی تر برای همه رشته ها باشه منظور من هم این بود نه دفتر حسابداری بنده خودمم دستی در حسابداری دارم و گهگاهی کار حسابداری انجام میدم و با توجه به رشد شرکت ها و کارخونه ها به نظرم همسرتون کار مناسبی انتخاب کردن امیدوارم شما و همسرتون به سود مناسبتون برسید

voruprae

Registered User
لایک‌ها
21
دوستی عزیز یکی از پیشنهاد بنده هم دفتر کارگزاری بود همین که دانشجو های تازه فارغ التحصیل به شرکت ها و کارخونه ها معرفی کنن و بخشی از مبلغ قرارداد به کارگزار برسه که میتونه زاحت بیشتر از 4 5 میلیون در ماه دربیاره من خودم دفتر تو انقلاب میشناسم راحت 7 8 میلیون درمیاره که میتونه این دفتر برای حسابداری باشه و یا کلی تر برای همه رشته ها باشه منظور من هم این بود نه دفتر حسابداری بنده خودمم دستی در حسابداری دارم و گهگاهی کار حسابداری انجام میدم و با توجه به رشد شرکت ها و کارخونه ها به نظرم همسرتون کار مناسبی انتخاب کردن امیدوارم شما و همسرتون به سود مناسبتون برسید
دوسته عزیز فقط یه سوال چجوری میشه فهمید چه شرکت هایی و کارخاونه هایی چه استخدام هاایی دارن؟

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
اول ازهرچیز چندتاملاک رودرنظربگیر
1-زحمتش زیادنباشه
2-کارش سرگرم کننده باشه
3-محل کارخیلی راحت باشه
4-پردرآمد باشه
6-متفاوت باشه
7-جای پیشرفت داشته باشه
به نظرم اگه یه زمین میداشتی توش کشت کنی -خیلی خوبه-