• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با لینک رتبه سایت بالا میره توی الکسا ؟؟؟؟؟؟

WEB KING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من یه سوال دارم
اگه بازدید از طریق یه لینک به سایت بیاد رتبه الکسا تغییر می کنه ؟

WEB KING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله دوست عزیز
کاربر از هر طریقی وارد سایت شما بشه ( البته به شرطی که تولبار الکسا رو داشته باشه) توی رتبه الکسای شما موثره.
دوست عزیز یه سوال دارم ازتون
اگه کسی با پروکسی از گوگل وارد سایت بشه روی رتبه سایت تاثیر میذاره ؟
سوال اولم رو هم درست متوجه نشدید
من می خوام بدونم که اگه بازدید از طریق یه لینک وارد سایت بشه رتبه الکسا بالا میره یا نه (از طریق لینک)
به هر جال ممنون از شما

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
دوست عزیز یه سوال دارم ازتون
اگه کسی با پروکسی از گوگل وارد سایت بشه روی رتبه سایت تاثیر میذاره ؟
سوال اولم رو هم درست متوجه نشدید
من می خوام بدونم که اگه بازدید از طریق یه لینک وارد سایت بشه رتبه الکسا بالا میره یا نه (از طریق لینک)
به هر جال ممنون از شما
در مورد سوال اولتون که جواب مثبته و بازدید از هر طریقی میتونه توی الکسا تاثیر داشته باشه.
در مورد جواب سوال دومتون هم بازم جواب مثبته اگر حتی از طریق آی پی خودتونم کلمات کلیدی مرتبط با سایتتون رو جستجو کنید و وارد سایتتون بشید بازم میتونه تاثیر اندک مثبتی براتون داشته باشه.

WEB KING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد سوال اولتون که جواب مثبته و بازدید از هر طریقی میتونه توی الکسا تاثیر داشته باشه.
در مورد جواب سوال دومتون هم بازم جواب مثبته اگر حتی از طریق آی پی خودتونم کلمات کلیدی مرتبط با سایتتون رو جستجو کنید و وارد سایتتون بشید بازم میتونه تاثیر اندک مثبتی براتون داشته باشه.
اگه ورودی کلا پروکسی باشه بازم بالا میبره یا اسپم میشم ؟

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
اگه ورودی کلا پروکسی باشه بازم بالا میبره یا اسپم میشم ؟
پروکسی هم یه آی پی به شما میده و برای گوگل فرقی نداره . اما خب اینکه بیاید با یه آی پی ثابت 1000 تا جستجو در روز برای سایتتون انجام بدین رو نمیدونم چه خطری ممکنه داشته باشه.

بالا