آژانس هواپیماییexchanging

با من قهری؟! بیام منت کشی؟!

شروع موضوع توسط Eb ‏2 سپتامبر 2003 در انجمن سیستمهای نظرخواهی

  1. Eb

    Eb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    میگم حالا که معلوم نیست کی اون قسمتو درست کنی، یکی به من بگه کدها رو کجا بذارم؟
    دو سری کد هست دیگه، یکی اون طولانیه هست که مربوط به صفحه ییه که خودت برای انیتیشن طراحی کردی و تحت عنوان پرشین وبلاگ گذاشتی توی گالری تمپلت انیتیشن و یکی اون کوتاهه که مثلا اینجوریه :[code:1]

    <script type="text/javascript">LinktoComments('<$BlogItemNumber$>')</script>

    <noscript><a href="http://enetation.co.uk//comments.php?user=eb&commentid=<$BlogItemNumber$> ">Comment</a></noscript>[/code:1]این دومی رو میذاریم هرجا میخواهیم توی صفحه وبلاگ کامنت ظاهر بشه مثلا آخر هر مطلب زیر لینک دائم، درست؟

    خوب اون دور و درازه رو کجا میذاریم؟ اینو که از اینجا شروع میشه :
    [code:1]

    <html>

    <head>

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

    <title>Comments</title>



    </head>

    <style type ="text/css">

    <!--

    body

    ...

    ...



    تا اینجا :

    Template by:

    <a class="post2" target="_blank" title="Me, Myself  & Ehsan" href="http://ehsan.blogspot.com">Ehsan</a>

    </font>

    </div>

    </center>

    </body>

    </html>[/code:1]اینو کجا باید بذاریم؟
    من گذاشتمش بین <head></head> اما همه چی به هم ریخت! وقتی صفحه وبلاگو باز میکنم یک صفحه نظرخواهی باز میشه و خبری از تمپلت اصلی وبلاگ و مطالب پست شده نیست؟ به جاش یه صفحه نظرخواهی میاد! چیکار کنم؟
     
  2. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اون كد كوچيك دقيقا بايد جايي بره كه ميخواي گزينه لينكي ظاهر بشه كه هم تعداد نظرها رو نشون ميده و هم اجازه ميده كامنت بدي.. اون كد بزرگ هم هر جاي صفحه ميتونه باشه البته قبل از كد كوچيك بايد قرار بگيره براي خوشگلي همه ميذارنش توي هد.. مسئله اينه كه اصلا كد بزرگ ايني كه تو نوشتي نيست!!!! برو به <a href='http://enetation.co.uk' target='_blank'>http://enetation.co.uk</a> و اون لاگين كن و بعد از سمت چپ يه گزينه به اسم code generator يا چيزي شبيه به اين داره از اون استفاده كن.. اين كد بزرگ كه نوشتي اشتباهه و مسلما تمام صفحه رو به هم ميريزه.
     
  3. Eb

    Eb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    این کد بزرگه چرا اشتباهه؟! دقیقا چرا؟ به خاطر وجود <head></head> ؟ آخه همینو میده وقتی میرم اونجا !
     
  4. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    بابا تو كه رفتي قالب وبلاگ احسانو كپي كردي منم به اشتباه انداختي.. اصلا كد كوچيك و بزرگ كدومه ؟؟؟ دو تا كد كوچيك هست اينو بزار توي هد يا اون اول صفحه

    [code:1]&#60;script type=&#34;text/javascript&#34; src=&#34;http&#58;//enetation.co.uk/user.php?user=×××&#34;&#62;&#60;/script&#62;[/code:1]

    به جاي ××× در كد بالا بايد اي دي خودت در enetation رو بذاري

    اين هم بذار جايي كه ميخواي ظاهر بشه

    [code:1]&#60;script type=&#34;text/javascript&#34;&#62;LinktoComments&#40;'&#60;$BlogItemNumber$&#62;'&#41;&#60;/script&#62;

    &#60;noscript&#62;&#60;a href=&#34;http&#58;//enetation.co.uk//comments.php?user=***&commentid=&#60;$BlogItemNumber$&#62; &#34;&#62;Comment&#60;/a&#62;&#60;/noscript&#62;[/code:1]

    فرض كردم كه از بلاگر استفاده ميكني.. در غير اين صورت BlogItemNumber رو بايد با تگ خاص سيستمي كه استفاده ميكني جايگزين كني.. به جاي *** ايديتو قرار بده
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    راستي همونجور كه محمدرضا گفته بخش knowledge base راه افتاده توضيحات منو ول كن برو اونجا كاملتر گفته:

    <a href='http://forum.persiantools.com/kb.php?mode=article&k=11' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/kb.php?mode=article&k=11</a>

    ;)