شما وبمستر واقعی نیستی و هنوز نمیدونی قطع شدن درآمد یک وبمستر چه زجری داره درگاه های پرداختی واسطی بین مردم و وبمستراس شما از اون دسته افرادی هستید که اگه گوگلم فیلتر کنن میشینید نگاه میکنید میگید شده که شده گور باباشای باباااااا من نمیدونم ملت چه گیری دادن به این درگاه های پرداخت ! بابا گور پدر درگاه پرداخت . خودتون برین اقدام کنین درگاه از بانک بگیرین . یا چه میدونم شماره حسابی چیزی بزارین . واقعا فیلتر شدن درگاه های پرداخت اینقدر مهمه یعنی ؟ امثال من بدبخت سایت تفریحیشون الان چندین و چند ماهه بدون هیچ دلیلی فیلتره کسی سراغی نمیگیره حالا 4 تا درگاه فیلتر شدن زمین و زمان بهم ریخته
من که از امشب شماره کارتو گذاشتم فروشم در حد صفر باشه سایتو می فروشم میرم مغازه اجاره می کنم البته فضای بیرونم خیلی بد تره واسه جواز کسبی که باید بگیرم 1.5 میلیون باید هزینه کنم چند ماه پیشم واسه مدرکی که تخصص دارم 1.5 میلیون خرج کردم حالا اجاره و پیش وسایل بماند....شماره کارت جواب نمی ده .... من دو هفته است شماره کارت گذاشتم . واریز در حد صفر
داداش واسه مجوز نمی دونی چه شرطهایی گذاشتن .... طرف می گه تنها با وب سایت خالی نمی تونی ادامه بدی ... باید دفتر کاری مشخص داشته باشی با فلان متراژ - قبض پرداخت مالیات داشته باشی . کارشناس استخدام کنی .... و کلی چرت و پرت
خخخخ
کجای کاری
آقا چرا داستان درست میکنید !! کی همچین حرفی زده , برای گرفتن نماد یک سری معیارهای مشخص هست , بیخودی داستان درست نکنیدطرف می گه تنها با وب سایت خالی نمی تونی ادامه بدی ... باید دفتر کاری مشخص داشته باشی با فلان متراژ - قبض پرداخت مالیات داشته باشی . کارشناس استخدام کنی .... و کلی چرت و پرت
خخخخ
کجای کاری
عزیز من پول زور به کسی نمیدم برجی 100 تومن تراکنش داره سایتم برم واسه اینم مالیات بدم؟ تازشم من سند ملکی و اجاره نامه اینارو از پدرم بخوام میگه براچی می خوایو اینا و خونوادم هم کلا با اینترنت مهالفن پس نمیشه من یک جوان 23 ساله ام که برای یک قرون تراکنش بای مالیات بدم تازشم تو نماد ادرس خونه و شمارهخونرم میزنه من شماره موبایلو گذاشتم کلی فحش می فرستن به خدا زوره......همون شماره کارتو گداشتم من ساله دیگم مغازه احاره می کنم گوره بابای نتآقا چرا داستان درست میکنید !! کی همچین حرفی زده , برای گرفتن نماد یک سری معیارهای مشخص هست , بیخودی داستان درست نکنید
هر کاری سختی خاص خودش رو داره , منتها دوستان وبمستر نیست اینقدر پشت کامپیوتر نشستن حتی حاضر نیستن برای منبع درآمدشون یه تکونی به خودشون بدن !!
1) میشه بگید کجای حرفم در مورد نماد اشتباه بود ؟(منتظر پاسخ)برادر شما ازشرایط نماد و مالیات آگاهی که انقد قاطعانه خودت میبری و میدوزی ؟
اینهمه ادم نماد گرفتن از زیر مالیات دررفتن این دیگه بستگی به زرنگی خودت داره
اینکه پدرمادرت مخالفن و این حرفا مشکل شخصیه چ ربطی به وبمستری داره ؟
تاپیک های همینجارو دنبال کن ببین بچه ها چطور نماد گرفتن و از زیر مالیات دررفتن تو هم از همون راه برو
استاد شما که اینقدر قاطعانه میگی مالیات میشه بپرسم منبعت در مورد مالیات کجاست ؟عزیز من پول زور به کسی نمیدم برجی 100 تومن تراکنش داره سایتم برم واسه اینم مالیات بدم؟ تازشم من سند ملکی و اجاره نامه اینارو از پدرم بخوام میگه براچی می خوایو اینا و خونوادم هم کلا با اینترنت مهالفن پس نمیشه من یک جوان 23 ساله ام که برای یک قرون تراکنش بای مالیات بدم تازشم تو نماد ادرس خونه و شمارهخونرم میزنه من شماره موبایلو گذاشتم کلی فحش می فرستن به خدا زوره......همون شماره کارتو گداشتم من ساله دیگم مغازه احاره می کنم گوره بابای نت
تمام چیزایی که شما میگی داستانی بیش نیست , تمامی حرفاتون در مورد نماد اشتباهه1) میشه بگید کجای حرفم در مورد نماد اشتباه بود ؟(منتظر پاسخ)
2) این همه آدمم نماد نگرفتن چون شرایظشو ندارن و درآمدش اونقدرا نیست که نماد بگیرن و به جای درامد ضرره دو سه نفر از مالیات در برن دلیل بر این نیست همه بتونن در برن
3) هر پدرو مادری مخالف اینه که خونشون دفتر کار بشه و هی زنگ بخوره ( پس برای نماد یا باید خودم خونه بخرم یا یک جا رو اجاره کنم اونم واسه چس مثقال تراکنش
4) هیچ وقت سمت نماد نمیرمو نخواهم رفت...
یعنی فقط شما شماره موبایل گذاشتی ! ما هم شماره موبایل گذاشتیم , تلفن ثابت گذاشتیم , آدرس گذاشتیممن شماره موبایلو گذاشتم کلی فحش می فرستن به خدا زوره......
1) نماد خیلی خیلی 3 سال عمر داره شما چجوری 6 ساله نماد گرفتید؟اینو حتما جواب بده لطفا*****استاد شما که اینقدر قاطعانه میگی مالیات میشه بپرسم منبعت در مورد مالیات کجاست ؟
من 6 سال پیش نماد گرفتم و تا امروز یک نفر هم نیومده بگه مالیات بده
چرا وقتی از چیزی دقیقا اطلاع ندارید برای خودتون داستان سرایی میکنید !!
به نظرم شما که برای درامدت ارزش قائل نیستی و نمیخوای سختی های کارت رو بپذیری همون بهتر که مقوله کاریت رو تعطیل کنی
تمام چیزایی که شما میگی داستانی بیش نیست , تمامی حرفاتون در مورد نماد اشتباهه
به نظرم ارزشی نداره با شما بحث کرد , چون شما اطلاعات کافی نداری , دوست هم نداری اطلاعات دقیق بدست بیاری
یعنی فقط شما شماره موبایل گذاشتی ! ما هم شماره موبایل گذاشتیم , تلفن ثابت گذاشتیم , آدرس گذاشتیم
اینطور که شما داری میگی خب حتما جنس درست حسابی نمیدی دست ملت که تو موبایل برات فحش میفرستن , چرا کسی به ما فحش نمیده !
محض اطلاع شما , این فقط نمونه هست که نشون میده نماد بیشتر از 3 سالی که شما تصور میکنی راه افتاده1) نماد خیلی خیلی 3 سال عمر داره شما چجوری 6 ساله نماد گرفتید؟اینو حتما جواب بده لطفا*****
جالبه که شما نماد نگرفتی و به من که چندین سال نماد دارم میگی اشتباه میکنی !!1
2) مثل این که شما تو خواب غفلت هستید کجای حرفام در مورد نماد اشتباه بود بگو برات اثباتش کنم
محض اطلاع شما , این فقط نمونه هست که نشون میده نماد بیشتر از 3 سالی که شما تصور میکنی راه افتاده
اگر هم فکر میکنید فتوشاپ هست خودتون به سایت نماد سر بزنید , اونجا لیست تمام فروشگاه ها هست
جالبه که شما نماد نگرفتی و به من که چندین سال نماد دارم میگی اشتباه میکنی !!
جالب تر اینه که به نمادی که کیلویی با 35 تومن میدن میگید سخت گیرانست !!
ظاهرا مرغ شما یک پا داره و شما بیشتر دلت میخواد بحث کنی تا از تجربه ها و راهنمایی های دیگران استفاده کنید , پس شما راه خودت رو برو , ما هم راه خودمون
شب خوش
باسلام به استارتر،
با سلام وتشکرات
شما اومدی اینجا تاپیک زدی تا نظر بقیه رو بدونی! پس اولا دیگه نباید بحث کنید چون خودتون خواستید بقیه نظرشون رو بگن. درضمن قبل از اینکه اینجا زود زود جواب بدید کمی جستجو کنید از اوضاع اطلاعات کافی بدست بیارید بعد اگر جهت شفاف سازی نیاز به بحث بود با اطلاعات کامل و البته دوستانه این کار رو انجام بدید تا دنبال کنندگان تاپیک هم بتونند مطالب مفید کسب کنند.
بنده جستجوکردم که کسب و کارهای خرد کجا باید درگاه بگیرند رسیدم به چند درگاه که فیلتر بودند و به نماد که شرایطشو ندارم پس کسبو کار خرد جایی در نت ایران نداره و من باید گم شم برم ون جایی واسه من نیست
سایت های معروف که میگید شروع کردن به گذاشتن فیلم به جزء سایت های دانلود نرم افزار تو بقیه سایت های معروف من چنین موردی رو ندیدم. همین سایت ها هم حرکت خوبی انجام دادن و این قسمت رو به سایت شون اضافه کردند. البته برخی از همین ها مثل پی سی دانلود از سال ها قبل بخش فیلم داشته. دانلودها هم میذاشت ولی مثل الان فعال نبود. دلیل ام هم برای اینکه میگم کار خوب کردن، گذاشتن فیلم هایی هست که میشه در محیط خانواده مشاهده کرد.
والا نمی خوام اسم سایتیو بیارم ولی خواستی پخ بده لینکشو بدم لینک فیلم دد پولو گذاشته بود سایت معروفیم هست به هر حال نظر شخصی من اینه که چون سایت های دانلود دارن از رقابت جا میمونن این ریسکو دارن می کنن
فیلتر از وقتی یادم میاد همیشه بوده و مسئله جدیدی نیست. به نظرم اوضاع تا حدودی هم بهتر شده! قبلا یک سایت رو به طور کامل به خاطر حتی یک پست فیلتر می کردند اما الان اول خود اون صفحه رو فیلتر می کنند، گزارش هم داده میشه تا شما اون رو حذف کنید. نهایتا اگر موارد زیاد بود سایت فیلتر میشه. سایت تا مورد نداشته باشه (حداقل از دید اونها) فیلتر نخواهد شد. نمونه اش سایت پدال که من ندیدم تو این چند سال فیلتر بشه چون موردی نداره ولی سایت های تفریحی و دانلود رو آره تا دلت بخواد زیاد دیدم که فیلتر شدند.
بله فرمایش شما صحیح
شما میخوایی نماد نگیری، مالیات ندی، چرا اون وقت انتظار داری برای کسب درآمد خودت بیان ازت حمایت کنند؟ اگر ایده ناب داری که برای عده ای تونستی اشتغال زایی و کارآفرینی کنی اون وقت باید چنین انتظار داشتی باشی که البته من این کار رو نکردم و دیگه نمی دونم حمایت می کنند یا نه و شرایط چطور هست.
اصلا مسئله پولش نیست من هیچ وقت نگفتم نماد می خوام بگیرم
شما به قول خودت تو این اینترنت پرخطر چقدر سرمایه گذاری کردید که انتظار درآمد مناسب دارید؟ براساس چیزی که خودم دیدم از 10 نفر 8 تاش فقط در حد گرفتن هاست و دامنه خرج می کنند و نهایت اش چند تا بکلینک اون هم از وبلاگ ها و سایت های کم بازدید می گیرن و انتظار هم دارند به درآمد برسند! آیا واقعا تو فضا بیرون میشه با چند صد هزار تومن سرمایه اصلا کاری رو شروع کرد که انتظار به درآمد رسیدن هم داشت؟
5 سال ماهی 100 هزار تومن هزینه سایت بود که تقریبا میشه نزدیک 5 میلیون تا الان و تازه داشتم درآمد کسب می کردم که دیگه کسب نمی کنم من فضای بیرون نت هم تو این دو سال 30 میلیون هزینه کردم که بازم شکست خوردم دلیلشم این بود که رقبایی اومدن که بدون جواز کسب مغازه زدن و با من رقابت کردن و همه ی هم ضنفام با این رقابت بچگانه کارشون شکست خورد یک سوال من اصلا کی گفتم نماد می خوام؟سه تا سوال پرسیدم هر کی خواست جواب میده هر کیم خواست جواب نمیده
من نتیجه گرفتم که کسب و کارهای خرد نمی توانند دیگر محصولی بفروشند خدانگهدار
موفق باشی