• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با ویژوال چ کارایی میشه کرد؟؟

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
سلام دوستان میخوام بدونم ک با ویژوال بیسیک چی کارا میشه کرد ؟
ارزش وقت گذاشتن روش رو داره یا ن؟

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
اگر میخوای برنامه نویسی حرفه ای بکنی سی شارپ یاد بگیر ولی اگر در حد یه ماشین حساب یا .. همین ویزوال رو یاد بگیر

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
اگر میخوای برنامه نویسی حرفه ای بکنی سی شارپ یاد بگیر ولی اگر در حد یه ماشین حساب یا .. همین ویزوال رو یاد بگیر
ی جورایی ب زور دارم میرم کلاسش میخوام بدونم چ کارایی میشه کرد ، میشه نرم افزار ساخت ؟؟
یا پروژه های تحت وب هم میشه انجام داد

mahdihellas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگر کلاس VB6 میری نری بهتره اصن یاد نگیری بهتره چون منسوخ شده ولی اگه VB.NET میری قطعا برو ارزش هم داره،اینو بدون که هرکاری سی شارپ بکنه VB.NET هم میکنه
دلیلش هم این هست که هردوشون از فریمورک دات نت استفاده میکنن فقط نحوه استفاده از دستورات فرق میکنه ویزوال بیسیک به زبان انسان نزدیک تر و ساده تره ولی سی شارپ دستوراتش خلاصه تره که اگر VB.NET رو یاد بگیری بعدا بدون مشکل و خیلی راحت میتونی بیای روی سی شارپ
هر برنامه ای هم که بخای میتونی باهاش بنویسی

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
ی جورایی ب زور دارم میرم کلاسش میخوام بدونم چ کارایی میشه کرد ، میشه نرم افزار ساخت ؟؟
یا پروژه های تحت وب هم میشه انجام داد

همونجور که دوستمون توضیح دادند بیسیک راحت تر از سی شارپ هست و برای شروع مناسب تر ولی سی شارپ زبان قوی تری هست
این ها برای ویندوز یا کنسول اپلیکیشن خوب هست
برای وب اگر بخواید با زبان asp برنامه بنویسید زبان سی شارپ رو باید بلد باشید ولی برای برنامه نویسی به زبان php نیازی به یاد داشتن زبان های اختصاصی ماکروسافت نیست

Mbt925

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
با اغلب زبان های برنامه نویسی میشه همه کار کرد. فقط کمی سخت تر یا ساده تر!
اگر حق انتخاب دارید VB.Net یک انتخاب بروزه. اگر حق انتخاب ندارید، می تونید بعد از یادگیری VB6 به VB.Net سوئیچ کنید

alirezador

Registered User
لایک‌ها
12
اگر به زور دارید میرید کلاس نرید بهتره چون برنامه نوسی مثل ریاضیات است و اگه با علاقه یاد نگیرید و کار نکنید فراموش می کنید

azinak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ويژوال خيلي قدرتمند تر از اين حرفاست
لطفا نگاه آماتورانه به وي بي نداشته باشيد ، درسته الان خانواده دات نت بازار رو گرفتن اما قدرتي كه وي بي داره خيلي خيلي بالاتر از اين حرفهاست (البته براي برنامه نويسانش)
در كل فكر نميكنم پروژه اي تو دست برنامه نويسان ايراني باشه كه سي شارپ بتونه انجام بده اما وي بي 6 از اون عاجز باشه !

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
ويژوال خيلي قدرتمند تر از اين حرفاست
لطفا نگاه آماتورانه به وي بي نداشته باشيد ، درسته الان خانواده دات نت بازار رو گرفتن اما قدرتي كه وي بي داره خيلي خيلي بالاتر از اين حرفهاست (البته براي برنامه نويسانش)
در كل فكر نميكنم پروژه اي تو دست برنامه نويسان ايراني باشه كه سي شارپ بتونه انجام بده اما وي بي 6 از اون عاجز باشه !

این رنکینگ رو یه نگاه بندازید دوست عزیز
http://spectrum.ieee.org/computing/software/top-10-programming-languages
برتری یه زبان از خیلی لحاظ قابل بررسی هست و اینکه بخواید ویژوال بیسیک 6 رو با سی شارپ مقایسه کنید به نظرم یه مقایسه کاملا ساده لوحانه هست ،‌شما داکیومنت ها و کتابخونه هایی که برای سی شارپ ارائه شده در هر زمینه ای از پردازش های صوت و تصویر و گرافیک و ... رو یه نگاه بندازید بعد ببنید آیا واسه وی بی 6 همچین چیزایی بوده ؟

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
من vb6 رو خوب بلدم و میگم زیاد نمیشه باهاش کاری کرد
میتونی ویروس بسازی (خودم سه چهارتا ویروس ساختم باهاش که باید ویندو عوض کنی اگه اجرا بشن :) )
میتونی نرم افزار تحت ویندوز بنویسی (با وی بی دات نت میشه به نت هم وصل شد اما با وی بی 6 فقط کارای افلاین)
مثلآ نرم افزار مدیریت آزانس و شرکت و ... رو میشه باهاش راحت درست کرد
پروژه دانشجویی بقیه رو انجام بدی
این ی تصویر از اولین نرم افزاری که من باهاش شروع کردم به نوشتن
Untitledsdadsaddddddddd.png
===================================================================
دوستان یه سوال
من الان ویبی 6 رو خوب بلدم
میخوام بیام رو ویبی دات نت
میشه؟
آموزش درست حسابی در این مورد دارید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
میتونی ویروس بسازی (خودم سه چهارتا ویروس ساختم باهاش که باید ویندو عوض کنی اگه اجرا بشن :) )
میتونی نرم افزار تحت ویندوز بنویسی (با وی بی دات نت میشه به نت هم وصل شد اما با وی بی 6 فقط کارای افلاین)
مثلآ نرم افزار مدیریت آزانس و شرکت و ... رو میشه باهاش راحت درست کرد
پروژه دانشجویی بقیه رو انجام بدی
این ی تصویر از اولین نرم افزاری که من باهاش شروع کردم به نوشتن
مشاهده پیوست 694103
===================================================================
دوستان یه سوال
من الان ویبی 6 رو خوب بلدم
میخوام بیام رو ویبی دات نت
میشه؟
آموزش درست حسابی در این مورد دارید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
آموزش درست حسابی میخوای فقط Msdn

azinak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این رنکینگ رو یه نگاه بندازید دوست عزیز
http://spectrum.ieee.org/computing/software/top-10-programming-languages
برتری یه زبان از خیلی لحاظ قابل بررسی هست و اینکه بخواید ویژوال بیسیک 6 رو با سی شارپ مقایسه کنید به نظرم یه مقایسه کاملا ساده لوحانه هست ،‌شما داکیومنت ها و کتابخونه هایی که برای سی شارپ ارائه شده در هر زمینه ای از پردازش های صوت و تصویر و گرافیک و ... رو یه نگاه بندازید بعد ببنید آیا واسه وی بی 6 همچین چیزایی بوده ؟

ببينيد من نگفتم وي بي 6 برتر از سي شارپ هست !! اما سي شارپ هر چي داره با كتاب خانه هاش داره !!! يعني طرف كد نميزنه در واقع داره از كتابخانه ها استفاده ميكنه ، اما در وي بي اينطور نبود كه چون فلان كتابخانه وجود نداره ديگه تمام نميشه كد زد ! تو وي بي هم خودت ميتونستي كتابخانه جديد بنويسي ocx جديد بسازي و اين باعث ميشد واقعا برنامه نويس بشي بدوني برنامه نويسي چيه ! اما متاسفانه بعد اومدن دات نت هركس شده برنامه نويس ! و اون كدي كه طرف يك هفته وقت ميزاشت تو وي بي 6 مينوشت يارو مياد تو دات نت به صورت wizard مانند ايجاد ميكنه ! ميگه برنامه نوشتم !
البته بنده قصدم اين نيست دات نت زبان ضعيفي هست بلكه 100 برابر وي بي 6 قدرتمنده ، مقصود من اين بود كه وي بي 6 هم زبان حرفه اي هست براي حرفه اي ها ! و اينطور نيست كه فقط بشه ماشين حساب نوشت !
الان دات نت شده چيزي مثل جوملا و وردپرس كه هركس با نصبش ميگه من طراح و برنامه نويس وب هستم !

azinak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با وی بی دات نت میشه به نت هم وصل شد اما با وی بی 6 فقط کارای افلاین
شما يه سرچ در مورد سوكت نويسي تو نت بزن ميبيني كه وي بي 6 هم با نت ميتونه ارتباط برقرار كنه ;)

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
آموزش درست حسابی میخوای فقط Msdn
ام س دی ان ماکروسافت قطعآ بهترینه اما زبان من در حد اون نیست که مستقیم از منبع بتونم چیزی یاد بگیرم
شما يه سرچ در مورد سوكت نويسي تو نت بزن ميبيني كه وي بي 6 هم با نت ميتونه ارتباط برقرار كنه ;)
:eek:
نمیدونستم
ممنون میرم بیشتر یاد بگیرم برگردم :general107:

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
ببينيد من نگفتم وي بي 6 برتر از سي شارپ هست !! اما سي شارپ هر چي داره با كتاب خانه هاش داره !!! يعني طرف كد نميزنه در واقع داره از كتابخانه ها استفاده ميكنه ، اما در وي بي اينطور نبود كه چون فلان كتابخانه وجود نداره ديگه تمام نميشه كد زد ! تو وي بي هم خودت ميتونستي كتابخانه جديد بنويسي ocx جديد بسازي و اين باعث ميشد واقعا برنامه نويس بشي بدوني برنامه نويسي چيه ! اما متاسفانه بعد اومدن دات نت هركس شده برنامه نويس ! و اون كدي كه طرف يك هفته وقت ميزاشت تو وي بي 6 مينوشت يارو مياد تو دات نت به صورت wizard مانند ايجاد ميكنه ! ميگه برنامه نوشتم !
البته بنده قصدم اين نيست دات نت زبان ضعيفي هست بلكه 100 برابر وي بي 6 قدرتمنده ، مقصود من اين بود كه وي بي 6 هم زبان حرفه اي هست براي حرفه اي ها ! و اينطور نيست كه فقط بشه ماشين حساب نوشت !
الان دات نت شده چيزي مثل جوملا و وردپرس كه هركس با نصبش ميگه من طراح و برنامه نويس وب هستم !

قطعا هر زبانی قدرت و استفاده خودش رو داره ، به عنوان مثال پایتون یا پرل زبان هایی هستند که کمتر کسی بلد هست و زیاد عمومی نیستن اما بسیار زبان های قدرتمندی هستند و اسکریپت های قوی میشه باهاشون نوشت
البته با صحبت شما مخالفم در مورد اینکه اگر زبان برنامه نویسی داکیومت یا کتابخونه آماده زیادی داشت و کار رو راحت کرده بود و کسی از اون ها استفاده کرد یعنی سطح سواد برنامه نویسیش پایینه چون رویکرد علم برنامه نویسی به شدت به سمت شی گرایی سو پیدا کرده و استفاده از کد ها و داکیومنت های موجود مزیت های بسیاری داره

بالا