• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با يك كليك انده پوكت پي سي رو ببين.نظر يادت نره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من هم جمین بهترینه... (چون دارم خب:blush: !!)
در مورد بهونه هم باهات موافقم خفن. چون من هم نزدیک امتحانا گرفتم و اتفاقی که نباید میافتاد افتادش. به نظر من بعد امتحاناتون بگیرین خیلی بهتره. چون واقعا وقت میبره. (البته اگر مثل من بخواین تمام سوراخ سنبه های گوشی رو یاد بگیری!)

به سلام اقا نيما
باور كن وقتي داشتم ميومدم كه مطلبتو بخونم با خودم گفتم نكنه نيما الان نوشته كه جمين نگير و خلاصه تريپ ضد حال:happy:

البته اگه همه بگن جمين به درد نمي خوره من مي گيرمش .

ضمنا ديگه طاقتم زير طاق :lol:شده بايد اخر همين هفته بگيرمش تا قبل از امتحانا

اتفاقا منم از اونايي هستم كه همه چيزاي موبايلو بايد چك كنم و جايي نمي زارم كه بدون اشتفاده بمونه

مثلا من گوشي 6630 رو به اين خاطر فروختم چون اينفرارد نداشت:happy: وكنترل تلويزيون نميشد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستي فرهاد مي گم اينفرارد رو درست نوشتم؟:blush:

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز میگم شما چه گیری دادین به فرهاد :wacko:

ایشون استاد ما هستن

احترامشون باید حفظ بشه ...:)

من از طرف فرهاد از شما تشكر مي كنم كه در برابر حملات شديد من به آقا فرهاد از ايشون دفاع كردين:happy:

البته خودش هم كه بياد دوباره تشكر مي كنه اي وللل:hmm:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
شاید برای اسکایپ کاربرد داشته باشه ولی تو mobilereviews اینطوری نوشته!

دوست عزیز، جناب ایمان؛ امیدوارم متقاعد شده باشین که این وسیله فون ادیشن نیست.

راستی؛ اگه فروم رو خونده باشین حتما فهمیدین که فرهاد یکی از بهترین مدیرهای پرشین تولز هست، هم جواب های سریع و کامل و مفیدی می ده و هم معلومات خیلی خوبی تو این زمینه داره از همه گذشته پسر گلی هم هست. اگه تلفظ غلط چیزی رو یادآوری کرده، حتما لازم بوده. به دل نگیرین.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
به سلام اقا نيما
باور كن وقتي داشتم ميومدم كه مطلبتو بخونم با خودم گفتم نكنه نيما الان نوشته كه جمين نگير و خلاصه تريپ ضد حال:happy:

البته اگه همه بگن جمين به درد نمي خوره من مي گيرمش .

ضمنا ديگه طاقتم زير طاق :lol:شده بايد اخر همين هفته بگيرمش تا قبل از امتحانا

اتفاقا منم از اونايي هستم كه همه چيزاي موبايلو بايد چك كنم و جايي نمي زارم كه بدون اشتفاده بمونه

مثلا من گوشي 6630 رو به اين خاطر فروختم چون اينفرارد نداشت:happy: وكنترل تلويزيون نميشد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستي فرهاد مي گم اينفرارد رو درست نوشتم؟:blush:

خدائیش دیگه.... اینی که من دیدم همین امشب باید بره بندر بیاره!!!
ایشالا بگیریش. راستی عکسها رو گرفتم که براش داداش پیدا کنی. ولی الان با کامپیوتر خودم نیومدم عکسها رو ندارم. ولی تو که میخوای پیدا کنی یه خوبش رو پیدا کن. moyo تا عمر داره دعات میکنه!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من از طرف فرهاد از شما تشكر مي كنم كه در برابر حملات شديد من به آقا فرهاد از ايشون دفاع كردين:happy:

البته خودش هم كه بياد دوباره تشكر مي كنه اي وللل:hmm:

دوست گرامی
اینجا یک فروم تخصصی ست. از جمله وظایف مدیران این فروم ، تذکر بابت غلط ننوشتن هست. شما هم تا وقتی که به بحث تخصصی ادامه دهید ، در این فروم مورد استقبال هستید.

پست های اخیر شما هرچیزی بوده غیر از تخصصی ، بنابراین مواظب پست زدن خود باشید.
ممکن است که فرهاد راضی به بن کردن شما نباشد ، اما من دلیلی نمی بینم که از اختیارات خود برای جلوگیری از به انحراف کشاندن فروم استفاده نکنم.

امیدوارم که از مطالب فراوانی که با زحمت و تلاش همه اعضا اینجا ارسال شده استفاده کنید و با تغییر رویه ، خود نیز یکی از این اعضا باشید

موفق باشید

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لعنت بر شيطون:blink:

ميشه بگيد من چي گفتم كه اينقدر شلوغش كردين؟؟؟

بابا بريد به بحثاي تخصصي تون برسيد ما هم استفاده مي كنيم

عجبا!!!

ضمنا من اكثر پستاي فرهاد رو هم ديدم و مي دونم پسر گليه

شما هم كه مدير اين جايي پس معطلش نكن منو بن كن اگه هم نمي توني. زيرابمو بزن تا فرهاد بنم كنه ديگه ..ايراني هستيم ديگه هميشه مي ريم سراغ آسونترين كار:p

خوش باشين زياد هم تند نرين لطفا ;)

تا يه تازه وارد اومد همه دورشو مي گيرن كه پشيمونش كنن از اومدن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
لعنت بر شيطون:blink:

ميشه بگيد من چي گفتم كه اينقدر شلوغش كردين؟؟؟

بابا بريد به بحثاي تخصصي تون برسيد ما هم استفاده مي كنيم

عجبا!!!

ضمنا من اكثر پستاي فرهاد رو هم ديدم و مي دونم پسر گليه

شما هم كه مدير اين جايي پس معطلش نكن منو بن كن اگه هم نمي توني. زيرابمو بزن تا فرهاد بنم كنه ديگه ..ايراني هستيم ديگه هميشه مي ريم سراغ آسونترين كار:p

خوش باشين زياد هم تند نرين لطفا ;)

تا يه تازه وارد اومد همه دورشو مي گيرن كه پشيمونش كنن از اومدن

ایمان جان من فکر نمیگردم کار به اینجا ها بگشه:(

من از شما معذرت میخوام اگر فکر کردید کسی قصد جسارت و یا خدای ناکرده قصد به قدرت گشیدن اعتبارشو به شما داشت (که 100 البته اینجور نیست)

انشاالله که بعد از این پست دیگه پست غیر مربوط زده نشه :rolleyes:
واین ختم حرفها باشه:)شما هم مثل فرهاد و بقیه دوستان یکی از بچه های گل فروم هستید که آمدید اینجا و از هم استفاده میکنیم:)

امید وارم که موفق باشید:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

آسونترین کار در یک جامعه ی مجازی حفظ احترام اعضای دیگه 'ست. به شما چند روز مرخصی استحقاقی داده می شه؛ بعد ازین دوره در صورت تمایل به ادامه فعالیتتون در فروم، سعی کنید دیگه از ادبیات کوچه بازاری استفاده نکنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا