• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با کاربر کرمکی چگونه مقابله کنیم؟

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
سلام!
در سایتی که کاربران امکان نوشتن در پروفایل خدشون رو دارند! یا میتونن آواتار اپلود بکنند!
چه روش هایی برای متوقف کردن کاربران کرمکی ای که اقدام به اپلود تصاویر خلاف قوانین سایت یا قوانین کشور میکنند توصیه میکنید؟
کاربر میاد مطالب سیاسی میذاره! سایت هم اصلا سیاسی نیست! بعد اخراج میشه!‌آیپی ش بسته میشه!
میره با یه ایدی جدید میاد!‌ای پی عوض میکنه و دوباره ادامه میده!
راه حل چیه؟
بیشتر هم مشکلم با این هست که سایت سره اراجیف یه عده بیمار فیلتر نشه!
والا ده جا هم نوشتیم مطلب سیاسی یا غیر اخلاقی نذارید! آواتار خلاف قوانین نذارید!
اما یوزر ایرانی خر تر از این حرفاست...

مدیر جان اگه میتونی اینو انتقال بده به تاپیک بحث وبمسترها!
اشتباها تو بخش کسب درآمد فرستادم :general509:

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
لینک تایید بفرستید به ایمیل.

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
تنها راهش نظارت هستش
کاری که سایت کلوب برای کاربرانش انجام میده

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
تنها راهش نظارت هستش
کاری که سایت کلوب برای کاربرانش انجام میده

خب حداقل باور من بر این هست که سایتی که به اندازه کافی بزرگ میشه و اکثر ایرانی ها میشناسنش!‌مشکلات کمتری داره!‌ چون فیلتر هم بشه خیلی ها اعتراض میکنن...
من تو خیلی گروه های سایت کلوپ عضوم و خیلی از مطالبی که داره میاد هیچ نظارتی روشون نیست...
ولی سایتی که مورد من هست!‌۶-۷ ماهشه! و ازاوناست که براحتی تو افق ممکنه محو بشه :D

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
خب حداقل باور من بر این هست که سایتی که به اندازه کافی بزرگ میشه و اکثر ایرانی ها میشناسنش!‌مشکلات کمتری داره!‌ چون فیلتر هم بشه خیلی ها اعتراض میکنن...
من تو خیلی گروه های سایت کلوپ عضوم و خیلی از مطالبی که داره میاد هیچ نظارتی روشون نیست...
ولی سایتی که مورد من هست!‌۶-۷ ماهشه! و ازاوناست که براحتی تو افق ممکنه محو بشه :D
خب شما باید نظارت بیشتری رو انجام بدین
به جز پیگیری مستمر و نظارت در پروفایل کاربران کاری نمیتونید انجام دهید
امروز یه عکسی میذار فرداش یه عکس دیگه

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
اصلا حوصله همچین کاری رو ندارم!
یعنی سن هم رفته بالا دیگه وقتشم نیست! همینکه آنلاین نگه داریم سایت رو و بک اپ از نوشته ها و فایل ها بگیریم هنر کردیم...
یه ۱۷- ۱۸ ساله پیدا بشه بیاد بالا سر سایت خوبه...
ولی باز اگه بشه کلا شخصی که مزاحم هست رو یه طوری مسدود کرد خیلی بهتر میشد. که فکر نکنم راهی باشه؟! تو همین پرشین تولز یادمه یکی بود اسمش #تنگنا بود هر چی میبستنش دوباره میومد :general404:

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
آی پیش رو بگیر یه سر چکن ببین از کدوم شهره بعد اخطار بفرست بهش بگو وکیل سایت داره پیگیری میکنه از فلان شهر هم هستین طرف به چیز خوردن میوفته روزی ده بار ایمیل میده که غلط کردم :د
خودم این روش رو برای کسایی که کامنت غیر اخلاقی میزارن تست کردم قبلا هم که انجمن داشتم این روش بسیار عالی جواب داد

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
آی پیش رو بگیر یه سر چکن ببین از کدوم شهره بعد اخطار بفرست بهش بگو وکیل سایت داره پیگیری میکنه از فلان شهر هم هستین طرف به چیز خوردن میوفته روزی ده بار ایمیل میده که غلط کردم :د
خودم این روش رو برای کسایی که کامنت غیر اخلاقی میزارن تست کردم قبلا هم که انجمن داشتم این روش بسیار عالی جواب داد
:general707:

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
تایید میشه

بالا